• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Ben de iki şık arasında çok gittim geldim.Beni de Göktürkler düşürdü tongaya.:ssz: Ayrıca bilinen ilk Türk devleti Hunlar,öncesinde de olabilir mi diye düşündüm.:44: Ama Hunlar ilklerin devleti,o bakımdan düşünürsek cevap açık aslında.:12:

Ay bilemedim ben yaaa kafam karıştı zümrem:53:

İlk Türk devletlerinde görülen,
1-orduda onluk sisteminin uygulanması
2-ikili yönetim anlayışının benimsenmesi
3-kut anlayışının benimsenmesi
gibi özelliklerinden hangileri ilk defa hunlar döneminde ortaya çıkmıştır?
a-yalnız 1 b-yalnız 2 c-yalnız 3
d-1 ve 2 e-1,2,3

1,2 mi kuzum :26:

Ben de iki şık arasında çok gittim geldim.Beni de Göktürkler düşürdü tongaya.:ssz: Ayrıca bilinen ilk Türk devleti Hunlar,öncesinde de olabilir mi diye düşündüm.:44: Ama Hunlar ilklerin devleti,o bakımdan düşünürsek cevap açık aslında.:12:

hee anladım bugum :54:

tubişimm 7iklim harika :16: iyi ki önermişsin, iyi ki bana ihtiyacın yanında ek kaynak almam konusunda öneride bulundun :16:

kızlar aras kargonun yaptığı terbiyesizlikten sabahtan beri sinirlerim zıpladı
sabah aradım, dedim böyle böyle ben perşembe günü kitapseçten kitap sipariş etmiştim, pazartesi bulunduğum ile gelmiş gözüküyor ama bana ulaşmadı dedim.
o da dedi ki evet burda gel al dedi
ama ben kapıda ödeme istemiştim ki bunun için ekstra para veriyorum dedim
iş işten geçti artık, dün alsaydın olurdu, ama dün alamamışsın biz tekrar senin kapına getiremeyiz dedi :53:
beyefendi ben dün hiç evden dışarı çıkmadım, zaten geliceğinizi biliyodum ve sizi bekledim, ayrıca telefonumun da sesini açtım hiç yanımdan ayırmadım hep sizden haber bekledim dedim
elemanlarımız evinize gelmişler sizi bulamamışlar demesin mi :53:
bi de üstüne sizi telden de aramışlar ama siz açmamışsınız demesin mi :53:
bunların olması imkansız çünkü dün zaten tüm gün sizi bekledim dedim. bugün ya getirirsiniz ya da almam kitapları dedim
sen bilirsin kitapseç şirketine suçlu durumda olursun o zaman dedi :30:
ben de aradım kitapseçi, aras kargo bana böyle böyle yaptı dedim, biz görüşcez orayla dediler. görüşmüşler, daha sonra aradılar kitapseçten tekrar adam kendi bile dedi, ne saçma konuştular benimle telefonda nasıl kargocu bunlar böyle dedi, dedim benimle de çok saygısız konuştular dedim. ben onlara söyledim yarın kapına getircekler sen de bi daha diğer kargolardan birini seçersin dedi. dedim zaten ben kitapseçten memnundum hani sitenizi arkadaşlarıma da öneriyorum bugüne kadar böyle bişey yaşamadım ilk defa oluyo, ama hiç memnun kalmadım aras kargodan dedim. neyse sonra benim sevdicek bugünüm boşa gitmesin çalışayım diye gitti kargoya aldı kitaplarımı, alırken neden böyle yaptıklarını sormuş, onlar da adresi bulamadık demişler. ee o zaman tel numarası diye bişey var dimi ama, ara beni anlatayım.
neyse kızlar bunu da size benim yaşadıklarımı yaşamayın diye anlatıyorum, yoksa kimseyi kötüleyecek biri değilim. ama çok vakit geçti, bi de ben küçük şeyler de olsa biraz kafamı takarım :1: öyle yanii :6:
şimdi kitaplarımı incelicem ve eğitim çalışmaya başlıcam :31:

bende bütün gün kitaplarımı bekledim gelmediler :( okul derslerimin birinci tekrarını bitirdim ara vereceğim biraz kpss yoğunlaşmak için ,kitaplarım gelesiye kadar matematik videolarımı izleyeyim dedim şimdi 2 tanesini izledim.

bende bütün gün kitaplarımı bekledim gelmediler :( okul derslerimin birinci tekrarını bitirdim ara vereceğim biraz kpss yoğunlaşmak için ,kitaplarım gelesiye kadar matematik videolarımı izleyeyim dedim şimdi 2 tanesini izledim.

canım senin de kitapseç ve aras kargo mu?
tıh tıh insan azcık önem verir ya :19:
inş bir an önce gelir kitapların tatlım, kargo takibine bak, orada kargonun nerede olduğu yazıyor, eğer iline geldiyse kargoyu ara

canım senin de kitapseç ve aras kargo mu?
tıh tıh insan azcık önem verir ya :19:
inş bir an önce gelir kitapların tatlım, kargo takibine bak, orada kargonun nerede olduğu yazıyor, eğer iline geldiyse kargoyu ara

Evet canım kitap seç ama benim ki sürat kargo ,ben dün sabah sipariş verdim :10::10: hemen gelsin istiyorum.

Evet canım kitap seç ama benim ki sürat kargo ,ben dün sabah sipariş verdim :10::10: hemen gelsin istiyorum.

he canım o zaman yarın gelir büyük ihtimal :34: ben perşembe sipariş etmiştim, bugün sevdicek almasa yarın bile meçhuldu :ssz:

gelişim psikolojisiyle başladım :119:
ihtiyaçtan ilk üniteyi çalıştım, 1 test çözdüm. şimdi yediiklime geçicem, yalnız ilk ünite ihtiyaçta 15 sayfa, yediiklimde 70 sayfa :37: ihtiyaç harbiden saçmalamış, x yayıncılıkta bile daha çok bilgi var :52:
şimdi bi çay molası ardından 70 sayfa beni bekliyor :68:

tubişimm 7iklim harika :16: iyi ki önermişsin, iyi ki bana ihtiyacın yanında ek kaynak almam konusunda öneride bulundun :16:

Ay canım benim ya güle güle kullan daha ilerledikce kalitesini çok daha iyi göreceksin ihtiyacı masadan kaldırdım ben bakmıyorum bile o kadar güzel anlatılmış ki 7 iklimi tek geçerim ve dönem sonuna kadar ek bir kaynaga da ihtiyaç duymam

Kızlar size bir şey soracağım ama böyle damdan düşer gibi olacak mevzu dağılacak diye çekiniyorum ama bilgilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var?:26::17::17:

Vallahi benimde yardıma ihtiyacım var. Uluslararası ticaret öğrencisiyim, 4B den gireceğimizi söyledi bi arkadaş. Nasıl olacak o zaman, yargı yayınlarına baktım kpss a diyor, bir de kpss eğitim diyor. Ben hangi kitaplardan alıcam şimdi?:44:

bence de tatlım çalışmaya başla yavaştan :10:

ayy canım benim kusura bakma ben yanlış anlamışım :17:

canım ilk sayfaya önerdiğimiz kaynakları yazdım oradan bakabilirsin :16: hiç de geç kalmış değilsin bize katıl, yol almaya bugünden başla :10:
çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum, siz yeni kitap almışsınız, hangi yayınevinin kitaplarını aldınız???

Ay canım benim ya güle güle kullan daha ilerledikce kalitesini çok daha iyi göreceksin ihtiyacı masadan kaldırdım ben bakmıyorum bile o kadar güzel anlatılmış ki 7 iklimi tek geçerim ve dönem sonuna kadar ek bir kaynaga da ihtiyaç duymam
yediiklimin gkgy yoksa eğitim kitabından mı bahsediyrsunuz??? bana her ikisi de lazımda

Back