eveett bugün en büyük derdim tarihle başladım ve islamiyet öncesi türk tarihi bitti
önce videomu izledim, videomu izlerken ajandama not aldım ve video bittikten sonra bir kez o notları okuyup test çözdüm
malesef konu çalışmadan test çözemiyorum
sorularla daha da pekişti konu ama sık tekrar gerekli
yine beraberiz inşallah canım
kız reptomim nerelere gittinne pasifliği bu yaaa ne güzel birlikte çalışıcaktık gellllll :84:
kuzum aynen karısmam etliye sütlüye de farzet ki topiginde sevdigim arkadasıma olumlu duygularımı yazdıgım icin 1 gün ceza aldımReptomim sen kimsenin etlisinie sütlüsüne karışmazdın noldduuuu sanaaa
mahrimahcım hosgeldin tatlım buyur aramızaMerhaba kızlar bende 2014 KPSS ye giricem ama şimdiden başlamayı düşünüyorum çalışmaya.
kesinlikle, her şeyi almış başka hiçbir kaynağa gerek yok. tubişim tekrardan sağolasınAy canım benim ya güle güle kullan daha ilerledikce kalitesini çok daha iyi göreceksin ihtiyacı masadan kaldırdım ben bakmıyorum bile o kadar güzel anlatılmış ki 7 iklimi tek geçerim ve dönem sonuna kadar ek bir kaynaga da ihtiyaç duymam
aşkınihannn sana burda her zaman yer varKızlar size bir şey soracağım ama böyle damdan düşer gibi olacak mevzu dağılacak diye çekiniyorum ama bilgilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var?:26:
canım benim alanım öğretmenlik ama eğitim fak. eğitim kitapları kullanıyor, bi de ayrıca formasyon alanlar. seninki kpss a olması lazımVallahi benimde yardıma ihtiyacım var. Uluslararası ticaret öğrencisiyim, 4B den gireceğimizi söyledi bi arkadaş. Nasıl olacak o zaman, yargı yayınlarına baktım kpss a diyor, bir de kpss eğitim diyor. Ben hangi kitaplardan alıcam şimdi?:44:
7iklim aldım ve çok memnunum canım, onu aldıktan sonra ek kaynağa gerek yokçok teşekkür ederim, hemen bakıyorum, siz yeni kitap almışsınız, hangi yayınevinin kitaplarını aldınız???
yediiklimin gkgy yoksa eğitim kitabından mı bahsediyrsunuz??? bana her ikisi de lazımda
videomu izledim demişsin, nerden izledin? merak ettim, link falan var mı yoksa uzaktan eğitime mi üye oldun??
birde beyaz kalemden hiç bahsedilmemiş, bildiğim kadarıyla bayaaaa soru tutturuyor
hatta 2011 de ben son 1 ay eğitimin konularını okuyup sadece ünite sonundaki 14 er soruyu çözmüştüm ve kpss de 3 tane aynı soruya denk gelmiştim...
x yayıncılı ilk defa duydum bu arada, ben uzun zamandır çalışıp girmedim de sınava...
yine beraberiz inşallah canım
kuzum aynen karısmam etliye sütlüye de farzet ki topiginde sevdigim arkadasıma olumlu duygularımı yazdıgım icin 1 gün ceza aldım
meger olumlu ya da olumsuz kkdaki üyelere oradan yazılması yasakmış ögrenmiş oldum.
aman siz de dikkat edin
mahrimahcım hosgeldin tatlım buyur aramıza
hosbuldum kuzummmayy kız ödüm koptu gittin sandım, ohh reptomim geldi hoşgeldi
ne saçma şeymiş o yaa, neyse öğrenmiş olduk
hosbuldum kuzummm
hapise girdim diye kpssyi bırakmadım ama
orada da devam ettim
Öyle mi oluyor ? İyice kafam karıştı şimdik :) Ben Gümrük memurluğu için giricem sınava, valla beni aydınlatan biri olursa her gün ona dua ediciiim kpss de en iyi yerlere atansın diye.
Reptomimcim hoşbulduk canım benim :)
ayy reptomim alemsin
neler çalıştın bakiim
tarih test cöüldü. gelişm ve ögrenme calısıldı
bugün de cografya kücük bir tekrar ardından rehberlik testleri cözülüyor (su an)
sonra öyt inşallah
vuuuuuuu maşallah tü tü tü
ben de bu hafta okula gitmicektim; ama yarın sunumum var, öbürgün de dine gitmem lazım, çünkü dincimiz sağ olsun dersi bayram haftasına denk geldi diye 1 haftalık devamsızlığımızı elimizden aldı
ben 2009dan beri (yani oğlum doğalı)her sene yeni kitap alıyorum, son 1 ay bakıyorum, sonra kafam çorba oluyor, giriyorum sınava 75 civarı alıp çıkıyorum sonrada
geçen senede yediiklim almıştım, acaba içeriği çok değişmişmidir??? yeniden alsam mı sizce yoksa 2012-2013 arası çok fark yokmudur??
ne çok soru sordum di mi? kusura bakmayın ama sizin çalışmanızı görünce hevese geldim galiba
anladım canım.
olsun madem sunumunu bitirnce baslarsın kuzum
Kızlar KPSS A da kaç soru var? Sadece GK GY değil mi?:26:
KPSS A için cumartesi günü gy gk e giriyorsun -bi saatlik ayrıyeten yabancı dil sınavı var-
pazar günü alan bilgisi için iki oturum yapıyorlar birinci oturumda iktisat, muhasebe, hukuk, maliye ve işletmeden sorular var -her birinden 40 soru-
ikinci oturumda da çalışma ekonomisi, istatistik, kamu yönetimi, uluslararası gibi derslerden sorular geliyor
Teşekkür ederim.
Diğer oturumlara girmeme şansım var mı peki?
çooooooooooooook teşekkür ederim, hevese geldim ki hemde nasılcanım 2012 alma, bende 2013 ihtiyaç vardı, ben tek kaynaktan çalışmayı düşünüyodum ki en güzeli tek kaynak, benim de öyle başka kaynaklara bakınca kafam karışır. sonra tubişim bana 7iklimi önerdi, normalde almıcaktım dediğim gibi tek kaynaktan yanayım fakar ihtiyaç çok inceydi ve içinde gereken ayrıntı yoktu o yüzden 7iklim aldım ve yine öneriler aracılığıyla 2012 aldım, çünkü herkes 2013 ile arasında fark olmadığını söyledi, ben 2012 aldım. sen de hiç boşuna 2013 alma. yeterince bilgi var bunda, 2013 le tek farkının ekstra 2012 sorularının eklenmesi diyorlar.
canım madem çok kaynağın var, o zaman şunu gözüm kapalı önerebilirim. eğitim bilimlerinde 7 iklimi çıkar meydana diğerlerini koy kenara. ordan çalış ve sonra çeşitli kaynaklardan soru çöz, yaprak testler pekiştirmeye yönelik geliyor bana, haftanın bi gününü tekrarına ayır ve tekrar yaptığın gün yaprak test çöz. bu x yayıncılığı al, tekrar günlerinde ordan oku
gygk e gelirsek.. tarih ve coğrafyanın öğreten soru bankalarını al, bi de ihtiyaç 24 saatte tarih-coğ-vat kitapları da tekrarlarda kullanılcak kaynaklar
soru sor tabii canım, biz burda birbirimizden çok şey öğrendik soru sora sora, ne güzel seni heveslendirdiysek ne mutlu bize
oğluşunu Allah bağışlasın, dilerim sana şans getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?