• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

çooooooooooooook teşekkür ederim, hevese geldim ki hemde nasıl
şimdi kitap siparişlerimi veriyorum hemen, onlar gelene kadar matematik çalışırım artık
yalnız dikkatimi çekti ben hep ders ders çalışıyorudum ama siz az ondan az bundan yaparak gidiyorsunuz, daha iyi oluyor sanki

canım deneme yanılma yoluyla gittik bu konuda çoğumuz :1: mesela ben tarihle sorunluydum paso tarih çalıştım. sonra coğrafya çalıştım, coğrafya bittiğinde tarihten bişey hatırlamıyodum :27: bu herkese göre değişir ama biz burda çoğumuz karma çalışıyoruz, böyle unutma payı daha az diye düşünüyorum. ya da şöyle yapabilirsin, bi gün eğitim dersleri, diğer gün gy gk. böyle de yapabilirsin, ama bi dersi bitireyim öbürüne geçeyim diye düşünme bence, başla aynı anda mesela gelişim ve öğrenme birbirini tamamlayan dersler. aynı anda başla, araya ölçme sok, o biraz daha sayısala kaçıyo sözel arasına iyi gider. böyle yani tatlım, ahh sen bi de kitapların gelince gör kendini, asıl yeni cicişlerimizle acayip hevesleniyoruz :69:

mahrimah ben sana pek yardımcı olamadım canım kusura bakma alanım öğretmenlik diğerleri konusunda çok cahilim
ama sağolsun kitapselimiz seni ayddınlatmış :29:

günaydın kızçelerim :16:
sabahın köründe kalktım, okula gittim ve hoca gelmedi :37: odasına gittik, işler güçleri izliyo, rahatsız ediyoruz ama ders var dedik :27: ders mers yok imza atın gidin dedi, geldim ben de eve.. hayır hep böyle yapıyo, bari söyle de git gel yapmıyalım okula be adam :41:
öğleden sonra sunumum için mecburen gidicem. artık akşamüstü gibi başlarım çalışmaya :10:

sedefcim kötü olmuş ama şanslısınki evin okula yakın bende öyle bir şey olsa eve gelmem ohoooo hocayı boğardım:20:int.ten nihan hocanın coğrafya videolarını izliyorum mükemmel yaaa benim ilk konularda sorunum vardı inşallah hallolucak:16:

İlk Türk devletlerinde görülen,
1-orduda onluk sisteminin uygulanması
2-ikili yönetim anlayışının benimsenmesi
3-kut anlayışının benimsenmesi
gibi özelliklerinden hangileri ilk defa hunlar döneminde ortaya çıkmıştır?
a-yalnız 1 b-yalnız 2 c-yalnız 3
d-1 ve 2 e-1,2,3
canım cevap hepsi olucak hunlarda metehan da en parlak dönemini yaşıyor ve mete 10luk sistemi uyguluyor askerlikte, kut anlayışı hunlarla başlıyor ilk devlet yapısı görülüyor çünkü ondna önce iskitler,ikili yönetimde hunlarda var başlıyor yani
ay bu arada reptomim kimin etlisine sütlüsüne karışmış ya merak ettim dedikodu yapalımm:37:
hıh reptomimde geldi noldu kuzum anlat bakıyım olay ne:10:

Son düzenleme:
kızlarım rehberlige soru yazdım
engin bilgilerinizle şu garibi bilgilendirin yaa:9:

sorumu hallettim sayenizde:nazar:
şimdi vatandaslıga:18: dogru yol alıyorum
kolay gelsin hepimizeee:10:

canım cevap hepsi olucak hunlarda metehan da en parlak dönemini yaşıyor ve mete 10luk sistemi uyguluyor askerlikte, kut anlayışı hunlarla başlıyor ilk devlet yapısı görülüyor çünkü ondna önce iskitler,ikili yönetimde hunlarda var başlıyor yani
ay bu arada reptomim kimin etlisine sütlüsüne karışmış ya merak ettim dedikodu yapalımm:37:
hıh reptomimde geldi noldu kuzum anlat bakıyım olay ne:10:

kuzum kimsenin etine sütüne karısmadım:52:
olaylar farklı gelişti:51:
farzet ki topigine buradaki bir arkadasım icin iyi dileklerimi yazdım megerse olumlu da olsa oraya kk üyeleri icin yazılmamalıymıs.:26:
1 günlük hapis istemiyle cezalandırıldım:43::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
farzet ki topigine buradaki bir arkadasım icin iyi dileklerimi yazdım megerse olumlu da olsa oraya kk üyeleri icin yazılmamalıymıs.:26:

Sende mi f tipi ceza evindeydin dün:ssz:

geçmiş olsun kadeşler kimseler düşmesin zordur hapis cezası, soğuğu bir yandan bir yandan uyutmazlar bulaşık yıkatırlar hanım ağanız kimdi:23: çok güldüm ya hapis cezası mı cezanın adı hakkaten ya kim bulmuş çok yaratıcı:9:

msj tekrarı, kk da çok sık olmaya başladı hapis cezalarının yanında arada bir teknik sorunlara da baksalar ya

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, ilk defa bu topiğe yazıyorum.

kimyagerim ve iskiye girmek istiyorum. benim gibi olanlar var mı ?? yada iskide yakını çalışanlar nasıl girilebildiğine dair fikri olanlar??

kpss puanıyla alıyor ama ne zaman aldığı belli olmuyor..

he canım o zaman yarın gelir büyük ihtimal :34: ben perşembe sipariş etmiştim, bugün sevdicek almasa yarın bile meçhuldu :ssz:

sedeffff canım kitaplarım geldi :52: çoook teşekkür ediyorum tavsiyen le uzman kariyer öğreten fasikülleri , x yayınlarının matematik ders notlarını birde keyifli matematik yaprak testini aldım.Özellikle ders notlarına bayıldım matematiğim kötü olduğu için ilk matematikten başlayacağım bu yüzden sadece matematik almıştım bir daha ki siparişimde hepsini alacağım.:46: Kitaplarım beni bekliyor :52:ben ders çalışmaya gidiyorum :10:

sedefcim kötü olmuş ama şanslısınki evin okula yakın bende öyle bir şey olsa eve gelmem ohoooo hocayı boğardım:20:int.ten nihan hocanın coğrafya videolarını izliyorum mükemmel yaaa benim ilk konularda sorunum vardı inşallah hallolucak:16:
aa o videolar ücretsiz miii :30:
evet kuzum Allahtan ev okul arası yürüyerek 15 dk
sorumu hallettim sayenizde:nazar:
şimdi vatandaslıga:18: dogru yol alıyorum
kolay gelsin hepimizeee:10:
kuzumm vatandaşlık çalışman nasıl gitti, ilk mi başladın vatandaşlıpa çalışırken nasıl bi yol izledin :31:
merhaba arkadaşlar, ilk defa bu topiğe yazıyorum.

kimyagerim ve iskiye girmek istiyorum. benim gibi olanlar var mı ?? yada iskide yakını çalışanlar nasıl girilebildiğine dair fikri olanlar??
kpss puanıyla alıyor ama ne zaman aldığı belli olmuyor..
ben iski nedir onu bile bilmiyorum :26:

sedeffff canım kitaplarım geldi :52: çoook teşekkür ediyorum tavsiyen le uzman kariyer öğreten fasikülleri , x yayınlarının matematik ders notlarını birde keyifli matematik yaprak testini aldım.Özellikle ders notlarına bayıldım matematiğim kötü olduğu için ilk matematikten başlayacağım bu yüzden sadece matematik almıştım bir daha ki siparişimde hepsini alacağım.:46: Kitaplarım beni bekliyor :52:ben ders çalışmaya gidiyorum :10:

oleyyy çok sevindim :81:
ders notlarından özellikle tarihi çok beğenmiştim ben canım, bence de hepsini al elinde bulunsun
şu fasikülleri fotoğraf çekme imkanın varsa buraya koyabilir misin resimlerini, diğer arkadaşlarımıza da fikir olur :31:

hadi bakalım hepimize kolay gelsin, ben de eve geldim. gelişimden muratın yaprak testlerini çözdüm bugün okulda, takıldığım sorular var birazdan paylaşıcam sizlerle :6:

Haydeeee bende nerde bu kız diyorum :)) İi geldin ya hoşgeldinn

Back