• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

eveett bugün en büyük derdim tarihle başladım ve islamiyet öncesi türk tarihi bitti :8:
önce videomu izledim, videomu izlerken ajandama not aldım ve video bittikten sonra bir kez o notları okuyup test çözdüm :21:
malesef konu çalışmadan test çözemiyorum :ssz:
sorularla daha da pekişti konu ama sık tekrar gerekli :31:

videomu izledim demişsin, nerden izledin? merak ettim, link falan var mı yoksa uzaktan eğitime mi üye oldun??

birde beyaz kalemden hiç bahsedilmemiş, bildiğim kadarıyla bayaaaa soru tutturuyor
hatta 2011 de ben son 1 ay eğitimin konularını okuyup sadece ünite sonundaki 14 er soruyu çözmüştüm ve kpss de 3 tane aynı soruya denk gelmiştim...

x yayıncılı ilk defa duydum bu arada, ben uzun zamandır çalışıp girmedim de sınava...

kız reptomim nerelere gittin :53: ne pasifliği bu :30: yaaa ne güzel birlikte çalışıcaktık gellllll :84:
yine beraberiz inşallah canım:54:

Reptomim sen kimsenin etlisinie sütlüsüne karışmazdın noldduuuu sanaaa:53:
kuzum aynen karısmam etliye sütlüye de farzet ki topiginde sevdigim arkadasıma olumlu duygularımı yazdıgım icin 1 gün ceza aldım
meger olumlu ya da olumsuz kkdaki üyelere oradan yazılması yasakmış ögrenmiş oldum.
aman siz de dikkat edin:31:

Merhaba kızlar bende 2014 KPSS ye giricem ama şimdiden başlamayı düşünüyorum çalışmaya. :16:
mahrimahcım hosgeldin tatlım buyur aramıza:42:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay canım benim ya güle güle kullan daha ilerledikce kalitesini çok daha iyi göreceksin ihtiyacı masadan kaldırdım ben bakmıyorum bile o kadar güzel anlatılmış ki 7 iklimi tek geçerim ve dönem sonuna kadar ek bir kaynaga da ihtiyaç duymam
kesinlikle, her şeyi almış başka hiçbir kaynağa gerek yok. tubişim tekrardan sağolasın :16: gelişim ilk 2 konu derinlemesine bitti :81:
Kızlar size bir şey soracağım ama böyle damdan düşer gibi olacak mevzu dağılacak diye çekiniyorum ama bilgilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var?:26::17::17:
aşkınihannn sana burda her zaman yer var :16: sen bizim meslektaşımızsın :29:
Vallahi benimde yardıma ihtiyacım var. Uluslararası ticaret öğrencisiyim, 4B den gireceğimizi söyledi bi arkadaş. Nasıl olacak o zaman, yargı yayınlarına baktım kpss a diyor, bir de kpss eğitim diyor. Ben hangi kitaplardan alıcam şimdi?:44:
canım benim alanım öğretmenlik ama eğitim fak. eğitim kitapları kullanıyor, bi de ayrıca formasyon alanlar. seninki kpss a olması lazım :34:
çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum, siz yeni kitap almışsınız, hangi yayınevinin kitaplarını aldınız???

yediiklimin gkgy yoksa eğitim kitabından mı bahsediyrsunuz??? bana her ikisi de lazımda
7iklim aldım ve çok memnunum canım, onu aldıktan sonra ek kaynağa gerek yok :34: ben eğitimini aldım, ama arkadaşlar gygk sinden de memnun. bi de uzman kariyerin öğreten fasikülleri çıktı, onu da kitapseli arkadaşımız inceledi, beğendi, eğlenceli renkli onu kullanabilirsin, sıkılmazsın. ama eğitimden 7iklimi kesin al derim

videomu izledim demişsin, nerden izledin? merak ettim, link falan var mı yoksa uzaktan eğitime mi üye oldun??

birde beyaz kalemden hiç bahsedilmemiş, bildiğim kadarıyla bayaaaa soru tutturuyor
hatta 2011 de ben son 1 ay eğitimin konularını okuyup sadece ünite sonundaki 14 er soruyu çözmüştüm ve kpss de 3 tane aynı soruya denk gelmiştim...

x yayıncılı ilk defa duydum bu arada, ben uzun zamandır çalışıp girmedim de sınava...

canım ben ihtiyac akademiye gidiyorum ordan uzaktan eğitime üye yapmışlardı ordan izlemişimdir büyük ihtimal. ama aynı videolar şu sitede de var burdan izleyebilirsin KPSS KAZAN
tatlım beyaz kalemi biz sona bıraktık, soruları kazık diyolar, şimdilik konuları iyice pekiştirmek hedefimiz, mart nisan gibi beyaz kaleme geçeriz
x yayıncılık küçük defter gibi, ince ama özet değil, daha çok kapsamlı özet diyebiliriz, gereken ayrıntılara yer vermiş, pek çok şeyi es geçmemiş. ama konu anlatımlının da yerini tutmaz. ben sadece tarihte onu konu anlatım olarak tutuyorum, diğer derslerinkini tekrarlarımda kullanıyorum

yine beraberiz inşallah canım:54:

kuzum aynen karısmam etliye sütlüye de farzet ki topiginde sevdigim arkadasıma olumlu duygularımı yazdıgım icin 1 gün ceza aldım
meger olumlu ya da olumsuz kkdaki üyelere oradan yazılması yasakmış ögrenmiş oldum.
aman siz de dikkat edin:31:

mahrimahcım hosgeldin tatlım buyur aramıza:42:

ayy kız ödüm koptu gittin sandım, ohh reptomim geldi hoşgeldi :64:
ne saçma şeymiş o yaa, neyse öğrenmiş olduk :37:

Öyle mi oluyor ? İyice kafam karıştı şimdik :) Ben Gümrük memurluğu için giricem sınava, valla beni aydınlatan biri olursa her gün ona dua ediciiim kpss de en iyi yerlere atansın diye. :9:

Reptomimcim hoşbulduk canım benim :)

Öyle mi oluyor ? İyice kafam karıştı şimdik :) Ben Gümrük memurluğu için giricem sınava, valla beni aydınlatan biri olursa her gün ona dua ediciiim kpss de en iyi yerlere atansın diye. :9:

Reptomimcim hoşbulduk canım benim :)

kızzz hapisten yeni cıktım biraz cadılarımı ziyaret edeyim dedim de:1::1:

ben 2009dan beri (yani oğlum doğalı)her sene yeni kitap alıyorum, son 1 ay bakıyorum, sonra kafam çorba oluyor, giriyorum sınava 75 civarı alıp çıkıyorum sonrada :(
geçen senede yediiklim almıştım, acaba içeriği çok değişmişmidir??? yeniden alsam mı sizce yoksa 2012-2013 arası çok fark yokmudur??
ne çok soru sordum di mi? kusura bakmayın ama sizin çalışmanızı görünce hevese geldim galiba

tarih test cöüldü. gelişm ve ögrenme calısıldı
bugün de cografya kücük bir tekrar ardından rehberlik testleri cözülüyor (su an):1:
sonra öyt inşallah:ssz:

vuuuuuuu maşallah tü tü tü :nazar:
ben de bu hafta okula gitmicektim; ama yarın sunumum var, öbürgün de dine gitmem lazım, çünkü dincimiz sağ olsun dersi bayram haftasına denk geldi diye 1 haftalık devamsızlığımızı elimizden aldı :ssz:

vuuuuuuu maşallah tü tü tü :nazar:
ben de bu hafta okula gitmicektim; ama yarın sunumum var, öbürgün de dine gitmem lazım, çünkü dincimiz sağ olsun dersi bayram haftasına denk geldi diye 1 haftalık devamsızlığımızı elimizden aldı :ssz:

anladım canım.
olsun madem sunumunu bitirnce baslarsın kuzum

ben 2009dan beri (yani oğlum doğalı)her sene yeni kitap alıyorum, son 1 ay bakıyorum, sonra kafam çorba oluyor, giriyorum sınava 75 civarı alıp çıkıyorum sonrada :(
geçen senede yediiklim almıştım, acaba içeriği çok değişmişmidir??? yeniden alsam mı sizce yoksa 2012-2013 arası çok fark yokmudur??
ne çok soru sordum di mi? kusura bakmayın ama sizin çalışmanızı görünce hevese geldim galiba

canım 2012 alma, bende 2013 ihtiyaç vardı, ben tek kaynaktan çalışmayı düşünüyodum ki en güzeli tek kaynak, benim de öyle başka kaynaklara bakınca kafam karışır. sonra tubişim bana 7iklimi önerdi, normalde almıcaktım dediğim gibi tek kaynaktan yanayım fakar ihtiyaç çok inceydi ve içinde gereken ayrıntı yoktu o yüzden 7iklim aldım ve yine öneriler aracılığıyla 2012 aldım, çünkü herkes 2013 ile arasında fark olmadığını söyledi, ben 2012 aldım. sen de hiç boşuna 2013 alma. yeterince bilgi var bunda, 2013 le tek farkının ekstra 2012 sorularının eklenmesi diyorlar.
canım madem çok kaynağın var, o zaman şunu gözüm kapalı önerebilirim. eğitim bilimlerinde 7 iklimi çıkar meydana diğerlerini koy kenara. ordan çalış ve sonra çeşitli kaynaklardan soru çöz, yaprak testler pekiştirmeye yönelik geliyor bana, haftanın bi gününü tekrarına ayır ve tekrar yaptığın gün yaprak test çöz. bu x yayıncılığı al, tekrar günlerinde ordan oku
gygk e gelirsek.. tarih ve coğrafyanın öğreten soru bankalarını al, bi de ihtiyaç 24 saatte tarih-coğ-vat kitapları da tekrarlarda kullanılcak kaynaklar
soru sor tabii canım, biz burda birbirimizden çok şey öğrendik soru sora sora, ne güzel seni heveslendirdiysek ne mutlu bize :16:
oğluşunu Allah bağışlasın, dilerim sana şans getirir :nazar:

Kızlar KPSS A da kaç soru var? Sadece GK GY değil mi?:26:

KPSS A için cumartesi günü gy gk e giriyorsun -bi saatlik ayrıyeten yabancı dil sınavı var-
pazar günü alan bilgisi için iki oturum yapıyorlar birinci oturumda iktisat, muhasebe, hukuk, maliye ve işletmeden sorular var -her birinden 40 soru-
ikinci oturumda da çalışma ekonomisi, istatistik, kamu yönetimi, uluslararası gibi derslerden sorular geliyor

KPSS A için cumartesi günü gy gk e giriyorsun -bi saatlik ayrıyeten yabancı dil sınavı var-
pazar günü alan bilgisi için iki oturum yapıyorlar birinci oturumda iktisat, muhasebe, hukuk, maliye ve işletmeden sorular var -her birinden 40 soru-
ikinci oturumda da çalışma ekonomisi, istatistik, kamu yönetimi, uluslararası gibi derslerden sorular geliyor

Teşekkür ederim.

Diğer oturumlara girmeme şansım var mı peki?

Teşekkür ederim.

Diğer oturumlara girmeme şansım var mı peki?

alan bilgisiyle ilgili -iktisat,maliye,muhasebe,hukuk- oturuma girmelisin çünkü 2013te KPSS B den alım yapılmayacak
diğer son yazdığım oturumdan da sırf puan hesaplansın diye bir iki tane işaretlersin hiç çalışamayacaksan ama alan bilgisi
sonrasında kurumlar sınavına başvurabilmek için şart

canım 2012 alma, bende 2013 ihtiyaç vardı, ben tek kaynaktan çalışmayı düşünüyodum ki en güzeli tek kaynak, benim de öyle başka kaynaklara bakınca kafam karışır. sonra tubişim bana 7iklimi önerdi, normalde almıcaktım dediğim gibi tek kaynaktan yanayım fakar ihtiyaç çok inceydi ve içinde gereken ayrıntı yoktu o yüzden 7iklim aldım ve yine öneriler aracılığıyla 2012 aldım, çünkü herkes 2013 ile arasında fark olmadığını söyledi, ben 2012 aldım. sen de hiç boşuna 2013 alma. yeterince bilgi var bunda, 2013 le tek farkının ekstra 2012 sorularının eklenmesi diyorlar.
canım madem çok kaynağın var, o zaman şunu gözüm kapalı önerebilirim. eğitim bilimlerinde 7 iklimi çıkar meydana diğerlerini koy kenara. ordan çalış ve sonra çeşitli kaynaklardan soru çöz, yaprak testler pekiştirmeye yönelik geliyor bana, haftanın bi gününü tekrarına ayır ve tekrar yaptığın gün yaprak test çöz. bu x yayıncılığı al, tekrar günlerinde ordan oku
gygk e gelirsek.. tarih ve coğrafyanın öğreten soru bankalarını al, bi de ihtiyaç 24 saatte tarih-coğ-vat kitapları da tekrarlarda kullanılcak kaynaklar
soru sor tabii canım, biz burda birbirimizden çok şey öğrendik soru sora sora, ne güzel seni heveslendirdiysek ne mutlu bize :16:
oğluşunu Allah bağışlasın, dilerim sana şans getirir :nazar:
çooooooooooooook teşekkür ederim, hevese geldim ki hemde nasıl
şimdi kitap siparişlerimi veriyorum hemen, onlar gelene kadar matematik çalışırım artık
yalnız dikkatimi çekti ben hep ders ders çalışıyorudum ama siz az ondan az bundan yaparak gidiyorsunuz, daha iyi oluyor sanki

Back