o rahatlık paha biçilemez tatlımteşekkür ederim sedefim
konu bitirdikce öyle rahatliyorumki
Selam fıstıklarr ben geldim ne var ne yok bakalım? Özledim yav sizii
shadowummm hoşgeldin, ben de özlemişim burayıbenim sınavlarım bitti, bugün tarih coğ mat çalıştım
kızlar şu tarihi geberticem
denemeyi çözdüm. türkçe, mat, tarihten 15 er soru, coğrafyadan 9, vat 6 soru vardı
türkçe, mat, coğrafya full, tarih 7 yanlışvatandaşlıktan da 2 soruyu kafadan atmıştım doğru çıkmış
kızlar vatandaşlık tablosunu da yavaştan dolduralım diyorum[/COLOR][/FONT][/I][/B]
canım dershane ben hastayken tarama denemesi yapmış, ilk 2-3 konulardan sorular var. yani ünite bitirme sınavı gibi bişey. o yüzden 60 gygy 60 eğitim bilimleri var. ben de eve almıştım, anca çözdüm. ama çözerken de komşu mu gelmedi, tel mi çalmadı, bi rahat yok yaaOhhh bitti sınavlar miss misss en güzeli cnmm gözün aydınnn
Cnm bu nası bi deneme neden soru sayıları az??
Cnm bence ufaktan başla vatandaşlığa böyle kavran haritası gibi çalışarak bitir cnm zaten unutuluyo yeniden defalarca tekrar edeceksin
kızlarr selamm nasıl gidiyor çalışmalarınız, coğrafyadan video var mı kızlar izleyebileceğim?
canım adopeflashpalyer kurmam gerekiyormuş ama bende kurulu o zaten genel uyarı olarak herkeste mi çıkıyor bende mi sıkıntı oldu acaba?
türkçe de hafife alınmıcak bi ders canım ama zevklidir, türkçeyi oldum olası severim. başlıyayım kuzucum bu gece, kargoyu yarın arıcam. bulunduğum ile ulaştığı yazıyor ama bana ulaşmadı, o yüzden yarın getirirler herhalde. yarın da eğitime başlarımAnladım cnm bende diyorum nasıl bi deneme acaba? Keşke piyasadada öyle satılsa konular bitince deneme çözmüş oluruz neden yokki acep yada varmıdır ki:44:
Tatlım bencede başla oh şimdi keyfnde yerindedir güzelde geçmiş sınavların daha bi hırsla bitir. Bende türkçeye başlayacağım cnm kötü benm türkçem ona başlayayım ufaktan.
Cnm bide sen kustaki hocalarla beraber mi ilerliyorsun? Yoksa ilerdemisin?
Bi ara bakalım kargoyu gelsin başla eğitimede güzelce çalışalımm
kızlarr selamm nasıl gidiyor çalışmalarınız, coğrafyadan video var mı kızlar izleyebileceğim?
slm kızlarımm
cappucino eşliginde gelişim keyfi paha biçilemez
üffff kesinlikleeee
slm kızlarımm
cappucino eşliginde gelişim keyfi paha biçilemez
bayadır bekledim ama oldu canım saolasın
ücretli olmaz canım artık diğerleriyle idare edicem
canım paylaşım için sağol, inş kpsshayalinin işine yararKpss Coğrafya, Kpss Coğrafya Videoları Kpss Coğrafya Konu Anlatımı ben bu siteden matematik videolarına baktım güzeldi coğrafyaya bakmadım o yüzden hoca nasıl anlatıyor bilmiyorum ama soru çözümleri denemeler var güzel yani aklında bulunsun.
arkadaşlar biraz önce 30 tercihli kpss tercihlerimi yapmış bulunmaktayım...inşallah biryer tutar ...dua edin kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?