- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
abla msj atamıyorum posta girişi dolu diyor
sildim tatlım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla msj atamıyorum posta girişi dolu diyor
yediiklimin 2011 konu anlatımı ile 2012 si arasında hiç bir fark yoktu herşey aynıydı konuların yerleri sayfalar hepsi aynıydı sadece renk değişmiş
2013te de değişiklik yapacaklarını sanmıyorum
reptomim de bunu begendiiii
ben tarih calısmaya gidiyorum kkızlarrrr
güzel raporlarla dönerim inşallahhh
oyy kuzumm benimmm üstümden bi yük kalktı vallahi, sınavlarım da iyi geçince değmeyin keyfime
artık sizlerleyim, bugün kendime tatil veriyorum. dizi film izlicem. bi de kendime bi program yapıcam, gün saat olmıcak sadece konuları yazıcam, ilk sayfadaki tablomuz gibi, çok ara verdiğim için en baştan çalışıcam. başları üstünkörü tekrar ederim, yarın kitaplarım da geliyo, 7iklim eğitim çalışmaya başlarım
sizlerin çalışmaları nasıl gidiyo, sen derslere 4 kolla sarılcaktın en son, sarıldın mı bakiim
tam da sana hesap soruyodum çalışcağını gördüm pek bi mutlu oldum reptomimim
Allah zihin açıklığı versin, çalıştığın konu hemencecik kafana girsin kuzucum
siz coştunuz, bekleyin arkanızdan uçuşa geçiyorummm hadi çalış bakalım tatlım. rapor vermeye gelirsin:18::18::18:4 kolla olmasa da sarılmıslıgım var
ama şimdi tarihe gidiyorum meselaaa
haydi calısta yetiş bana bakalımmmm
son sürat gidecegiz artıkkk
hoş geldin sedefonur dönmene sevindim tabi sınavlarının güzel geçmesinede
bende dün kendime tatil verdim önce kitap fuarına sonrada sinemaya gittim
hukuktan o dediğim yargının setini aldım iyi ki de almışım şimdilik borçlar hukunu beğendim
fuarda uzman kariyer vardı ama tarih öğreten soru bankası yoktu şu fasiküllerin gy gk sı da varmış
maalesef iki seti taşımayamacağım için gönlüm razı gelmesede fasikülleri orada bıraktım
ama biraz inceledim de tarihi coğrafyası filan çok güzeldi renkli renkli insanın sürekli çalışası gelir
çenem düştü böyle işte
senin de güzel bir haftasonu geçirmen dileğiyle..
hoşbulduk kitapselim, valla arada tatil ister
çok sevindim kitaplarının güzel çıkmasına, insan çok kararsız kalıyor yahu, ama böyle gözünle görüp de almak daha iyi, gerçi işte onun da taşıması sorun
kuzum 7 iklimi almasaydım bu yorumundan sonra fasikülleri alırdım, gk gy si iyiyse eminim eğitimi de iyidir, fasikülü çalışmak daha eğlenceli olur. ama senin gk gy den konu anlatımın yok mu, varsa hiç boşuna alma derim ben.
hangi filme gittin? beğendin mi? ben de bu akşam bi film izliyeyim diyorum :126:
Misafir kabul ediyor musunuzUzun zamandır takip ediyordum cafenizi ben kpss ye ocakta başlayacaktım unutmamak için yanlış yaptığımı anladım Bugün kitap siparişi vereceğim ve gelince başlayacağım. Bu arada hepsiburada da 10 tl üzeri kitap siparişlerinde kargo bedava ... ben yediiklim gk gy konu anlatımlı setini istiyordum ama yok ihtiyacın kini mi alsam:44:
hoş geldin canım olsun daha zamanımız var kısa zamanda çok çalışmayla konuları yetiştirirsin son aylarda bol bol soru çözümleri ve denemelerle zaten konuları pekiştireceğimiz için unutmayı da minimuma indirmeye çalışacağız sedefonur ilk sayfada önerilen kitapları yazdı istersen bir incele, bölümün neydi??
sağol tatlım indiriyorum şimdi izlemedim izlerim şu an gossip girl ü izliyorumevet metrobüsle tüyap arasında köprü beni öldürdü
aslında konu anlatımlarım yeterli gibi gelmedi bide fasikülleri alırsam toplu olarak bi yerden bitiririm diye düşündüm
gy gk benim için sınavda baya önem arz ediyor alanla birlikte puanı yükselten gy gk oluyor o yüzden sıkı tutmaya çalışıyorum o tarafı
bu fasikül işini biraz da ondan düşündüm yani
Skyfall'a gittik arkadaşla biz gitmeden önce olumsuz bi sürü yorum okumuştuk netten o yüzden pek bir beklentimiz yoktu ama güzeldi beğendik
romantik komedi seviyorsan ve izlemediysen This Means War'ı tavsiye ederim ben çok eğlenmiştim izlerken
hoşgeldin canım misafirimiz olma hep gel buraya, seni hep görmek isterizMisafir kabul ediyor musunuzUzun zamandır takip ediyordum cafenizi ben kpss ye ocakta başlayacaktım unutmamak için yanlış yaptığımı anladım Bugün kitap siparişi vereceğim ve gelince başlayacağım. Bu arada hepsiburada da 10 tl üzeri kitap siparişlerinde kargo bedava ... ben yediiklim gk gy konu anlatımlı setini istiyordum ama yok ihtiyacın kini mi alsam:44: