2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefim yanlış topiğe yazmadım kitapseline cvp için yazdım onudoğru diyosun canım aynı anda girebilmemiz zor olur,bana site öneren arkadaşım sanada teşekkür ediyorummm
veee tercih yapan arkadaşlar inşallah atanırsınız hakkınızda hayırlısı olsun atandığınızda bizlere dua etmeyi unutmayın amaaaa

çok güzel bir konu olmuş, kendimi çok geç kalmış gibi hissettim yalnız
tarih için hangi yayınevierini önerirsiniz, baya yol almışsınız
beyazkalem den çalışan var mı? 2013 kitapları %50 indirimdey miş alsam mı dedim
eb ve gkgy için önerileriniz olursa çok sevinirim

çok güzel bir konu olmuş, kendimi çok geç kalmış gibi hissettim yalnız
tarih için hangi yayınevierini önerirsiniz, baya yol almışsınız
beyazkalem den çalışan var mı? 2013 kitapları %50 indirimdey miş alsam mı dedim
eb ve gkgy için önerileriniz olursa çok sevinirim

Merhaba kızlar bende 2014 KPSS ye giricem ama şimdiden başlamayı düşünüyorum çalışmaya.
bence de tatlım çalışmaya başla yavaştan
ayy canım benim kusura bakma ben yanlış anlamışım

canım ilk sayfaya önerdiğimiz kaynakları yazdım oradan bakabilirsin hiç de geç kalmış değilsin bize katıl, yol almaya bugünden başla

kızlar aras kargonun yaptığı terbiyesizlikten sabahtan beri sinirlerim zıpladı
sabah aradım, dedim böyle böyle ben perşembe günü kitapseçten kitap sipariş etmiştim, pazartesi bulunduğum ile gelmiş gözüküyor ama bana ulaşmadı dedim.
o da dedi ki evet burda gel al dedi
ama ben kapıda ödeme istemiştim ki bunun için ekstra para veriyorum dedim
iş işten geçti artık, dün alsaydın olurdu, ama dün alamamışsın biz tekrar senin kapına getiremeyiz dedi
beyefendi ben dün hiç evden dışarı çıkmadım, zaten geliceğinizi biliyodum ve sizi bekledim, ayrıca telefonumun da sesini açtım hiç yanımdan ayırmadım hep sizden haber bekledim dedim
elemanlarımız evinize gelmişler sizi bulamamışlar demesin mi
bi de üstüne sizi telden de aramışlar ama siz açmamışsınız demesin mi
bunların olması imkansız çünkü dün zaten tüm gün sizi bekledim dedim. bugün ya getirirsiniz ya da almam kitapları dedim
sen bilirsin kitapseç şirketine suçlu durumda olursun o zaman dedi
ben de aradım kitapseçi, aras kargo bana böyle böyle yaptı dedim, biz görüşcez orayla dediler. görüşmüşler, daha sonra aradılar kitapseçten tekrar adam kendi bile dedi, ne saçma konuştular benimle telefonda nasıl kargocu bunlar böyle dedi, dedim benimle de çok saygısız konuştular dedim. ben onlara söyledim yarın kapına getircekler sen de bi daha diğer kargolardan birini seçersin dedi. dedim zaten ben kitapseçten memnundum hani sitenizi arkadaşlarıma da öneriyorum bugüne kadar böyle bişey yaşamadım ilk defa oluyo, ama hiç memnun kalmadım aras kargodan dedim. neyse sonra benim sevdicek bugünüm boşa gitmesin çalışayım diye gitti kargoya aldı kitaplarımı, alırken neden böyle yaptıklarını sormuş, onlar da adresi bulamadık demişler. ee o zaman tel numarası diye bişey var dimi ama, ara beni anlatayım.
neyse kızlar bunu da size benim yaşadıklarımı yaşamayın diye anlatıyorum, yoksa kimseyi kötüleyecek biri değilim. ama çok vakit geçti, bi de ben küçük şeyler de olsa biraz kafamı takarım öyle yanii
şimdi kitaplarımı incelicem ve eğitim çalışmaya başlıcam

Hem suçlu hem güçlü denir böylelerine
Benim de tarih sorularım var yazacağım şimdi buraya takıldım

İlk Türk devletlerinde görülen,
1-orduda onluk sisteminin uygulanması
2-ikili yönetim anlayışının benimsenmesi
3-kut anlayışının benimsenmesi
gibi özelliklerinden hangileri ilk defa hunlar döneminde ortaya çıkmıştır?
a-yalnız 1 b-yalnız 2 c-yalnız 3
d-1 ve 2 e-1,2,3

Türklere ait,
1.göçebe yaşama mensup olmaları
2.boylar halinde yaşamaları
3.maden işlemeciliğinde ilerlemeleri
özelliklerinden hangileri çine karşı üstünlük sağlamalarında etkili olmuıştur?
a-yalnız 1 b-yalnız 2 c-1 ve 2
d-1 ve 3 e-1,2,3

Buna D diyorum.

Yalnız 1 diyorum buna da.

Ben de iki şık arasında çok gittim geldim.Beni de Göktürkler düşürdü tongaya. Ayrıca bilinen ilk Türk devleti Hunlar,öncesinde de olabilir mi diye düşündüm.:44: Ama Hunlar ilklerin devleti,o bakımdan düşünürsek cevap açık aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…