• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

teşekkür ederim sedefim :16:
konu bitirdikce öyle rahatliyorumki :1:
o rahatlık paha biçilemez tatlım :69:
Selam fıstıklarr ben geldim ne var ne yok bakalım? Özledim yav sizii:34:

shadowummm hoşgeldin, ben de özlemişim burayı :16: benim sınavlarım bitti, bugün tarih coğ mat çalıştım :15:

kızlar şu tarihi geberticem :41:
denemeyi çözdüm. türkçe, mat, tarihten 15 er soru, coğrafyadan 9, vat 6 soru vardı
türkçe, mat, coğrafya full, tarih 7 yanlış :53: vatandaşlıktan da 2 soruyu kafadan atmıştım doğru çıkmış :23:
kızlar vatandaşlık tablosunu da yavaştan dolduralım diyorum :40:

shadowummm hoşgeldin, ben de özlemişim burayı :16: benim sınavlarım bitti, bugün tarih coğ mat çalıştım :15:

denemeyi çözdüm. türkçe, mat, tarihten 15 er soru, coğrafyadan 9, vat 6 soru vardı
türkçe, mat, coğrafya full, tarih 7 yanlış :53: vatandaşlıktan da 2 soruyu kafadan atmıştım doğru çıkmış :23:
kızlar vatandaşlık tablosunu da yavaştan dolduralım diyorum :40:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

Ohhh bitti sınavlar miss misss en güzeli cnmm gözün aydınnn

Cnm bu nası bi deneme neden soru sayıları az??

Cnm bence ufaktan başla vatandaşlığa böyle kavran haritası gibi çalışarak bitir cnm zaten unutuluyo yeniden defalarca tekrar edeceksin:34:

kızlar vatandaşlık tablosunu da yavaştan dolduralım diyorum :40:[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Cnm bence ufaktan başla vatandaşlığa böyle kavran haritası gibi çalışarak bitir cnm zaten unutuluyo yeniden defalarca tekrar edeceksin:34:[/QUOTE]
canım dershane ben hastayken tarama denemesi yapmış, ilk 2-3 konulardan sorular var. yani ünite bitirme sınavı gibi bişey. o yüzden 60 gygy 60 eğitim bilimleri var. ben de eve almıştım, anca çözdüm. ama çözerken de komşu mu gelmedi, tel mi çalmadı, bi rahat yok yaa :ssz:
valla vizeler bitti ya değme keyfime shadowum :8: iyi de geçti
kesinlikle vatandaşlığa başlamalıyım, hatta belki bu akşam çalışırım. eğitim çalışıcaktım ama kargom gelmedi, perşembe günü sipariş ettim ve hala gelmedi :30: yarın burdaki şubeyi arıcam, yarın gelir herhalde, eğitime yarın başlarım yeni kitabımla :40:

Cnm bence ufaktan başla vatandaşlığa böyle kavran haritası gibi çalışarak bitir cnm zaten unutuluyo yeniden defalarca tekrar edeceksin:34:
canım dershane ben hastayken tarama denemesi yapmış, ilk 2-3 konulardan sorular var. yani ünite bitirme sınavı gibi bişey. o yüzden 60 gygy 60 eğitim bilimleri var. ben de eve almıştım, anca çözdüm. ama çözerken de komşu mu gelmedi, tel mi çalmadı, bi rahat yok yaa :ssz:
valla vizeler bitti ya değme keyfime shadowum :8: iyi de geçti
kesinlikle vatandaşlığa başlamalıyım, hatta belki bu akşam çalışırım. eğitim çalışıcaktım ama kargom gelmedi, perşembe günü sipariş ettim ve hala gelmedi :30: yarın burdaki şubeyi arıcam, yarın gelir herhalde, eğitime yarın başlarım yeni kitabımla :40:
[/QUOTE]

Anladım cnm bende diyorum nasıl bi deneme acaba? Keşke piyasadada öyle satılsa konular bitince deneme çözmüş oluruz neden yokki acep yada varmıdır ki:44:

Tatlım bencede başla oh şimdi keyfnde yerindedir güzelde geçmiş sınavların daha bi hırsla bitir. Bende türkçeye başlayacağım cnm kötü benm türkçem ona başlayayım ufaktan.

Cnm bide sen kustaki hocalarla beraber mi ilerliyorsun? Yoksa ilerdemisin?

Bi ara bakalım kargoyu gelsin başla eğitimede güzelce çalışalımm:34:

canım adopeflashpalyer kurmam gerekiyormuş ama bende kurulu o zaten genel uyarı olarak herkeste mi çıkıyor bende mi sıkıntı oldu acaba?

Anladım cnm bende diyorum nasıl bi deneme acaba? Keşke piyasadada öyle satılsa konular bitince deneme çözmüş oluruz neden yokki acep yada varmıdır ki:44:

Tatlım bencede başla oh şimdi keyfnde yerindedir güzelde geçmiş sınavların daha bi hırsla bitir. Bende türkçeye başlayacağım cnm kötü benm türkçem ona başlayayım ufaktan.

Cnm bide sen kustaki hocalarla beraber mi ilerliyorsun? Yoksa ilerdemisin?

Bi ara bakalım kargoyu gelsin başla eğitimede güzelce çalışalımm:34:
türkçe de hafife alınmıcak bi ders canım ama zevklidir, türkçeyi oldum olası severim. başlıyayım kuzucum bu gece, kargoyu yarın arıcam. bulunduğum ile ulaştığı yazıyor ama bana ulaşmadı, o yüzden yarın getirirler herhalde. yarın da eğitime başlarım
shadowum ben kursla birlikte gitmiyorum, çünkü kursu pek sistemli bulmadım. mesela tarihçi çok zaman var önümüzde yavaş yavaş gidelim demişti, ilk üniteyi 3 hafta işlemişti, son haftada diyo ki, artık hızlancam denemeleriniz başlıcak orda çıkar diyo, ee en başında aklın nerdeydi deneme olucağımız belliydi zaten. mesela mat temelim olduğu için de ilk konular sıkıcı gelmişti ben şimdilik rasyonel sayılara kadar geldim. program geliştirme de zor gelmişti gözüme, ondan da 1 konu önde gideyim ki kurstaki hocayı daha iyi anlıyayım düşüncesiyle, onda da ilerdeyim. yalnız ölçme hocası istatistiklerden başladı, onda önde değilim, hocayla birlikte gidiyorum. haa bi de coğrafya var, coğrafya dersini bize haftada 1 saat veriyolar, hoca ilerlicek de ders saati çok kısıtlı olduğu için ilerliyemiyor, haftalardır coğrafi konumda sürünüyoruz, onda da fiziki coğrafyayı da bitirdim ben. tabii bunlardan sonra hastalık ve vizeler girince yaklaşık 2 hafta kadar ben hiç bakamadım kpssye, ee vizelerimiz cumartesi pazar da vardı ve ben bu haftasonu dershaneye gidemedim. o yüzden bugün en baştan aldım ilk bölümü, tekrar yaptım belirli yere kadar. yarın da yine eğitimi en baştan alıcam. belirli bi yere kadar toparladıktan sonra hep dershaneden 1 konu önde gitmeyi düşünüyorum canım.
kızlarr selamm nasıl gidiyor çalışmalarınız, coğrafyadan video var mı kızlar izleyebileceğim?

canımcım benim dün sınavlarım bitti, bugün başladım :6: coğrafyadan zorlueokul çok iyi, ama ücretli :26:

:ssz:
slm kızlarımm
cappucino eşliginde gelişim keyfi paha biçilemez :1:

arkadaşlar biraz önce 30 tercihli kpss tercihlerimi yapmış bulunmaktayım...inşallah biryer tutar ...dua edin kızlar....

Kpss Coğrafya, Kpss Coğrafya Videoları Kpss Coğrafya Konu Anlatımı ben bu siteden matematik videolarına baktım güzeldi coğrafyaya bakmadım o yüzden hoca nasıl anlatıyor bilmiyorum ama soru çözümleri denemeler var güzel yani aklında bulunsun.:34:
canım paylaşım için sağol, inş kpsshayalinin işine yarar :16:
arkadaşlar biraz önce 30 tercihli kpss tercihlerimi yapmış bulunmaktayım...inşallah biryer tutar ...dua edin kızlar....

inşallah atanırsın canım dualarım seninle :16:

kız reptomim nerelere gittin :53: ne pasifliği bu :30: yaaa ne güzel birlikte çalışıcaktık gellllll :84:

Back