2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ay fuarda uzman kariyerin fasiküller şeklinde hazırlanan notlarını inceledim sedefonurun da dediği gibi çalışması çok eğlenceli olur diye düşünüyorum
mesela eline alınca kitap gibi görünüyor set gibi ama açınca çok zayıf bir yapıştırıcı yapmışlar ünite ünite fasikül şeklinde ayırmışlar
tek bir üniteyi koparıp yolda biyere giderken bile göz atabilirsin rulo yap çantana koy çok rahat
hem eğitim bilimlerinin hem de gy gk nın bu şekilde fasikülleri mevcut

gg yi bayadır izlemiyorum diğer diziler biraz pabucunu dama attırdı
ay dayanamayıp alıcam doğru diyorsun inşallah o günleri de göreceğizbu arada fuarda muratın standındaki görevliler
Türkiye geneli ücretsiz sınavlarının başlayacağını söylediler takip etmek lazım tasarı da sınav tarihlerini verdi onları da
yazıyım muratın tarihlerini öğrenince yine eklerim başlığa

TG-2 25 Aralık
TG-3 26-30 Ocak
TG-4 24-29 Şubat
TG-5 31 Mart-4 Nisan
TG-6 28 Nisan-2 Mayıs
TG-7 26-28 Mayıs
TG-8 9-13 Haziran
TG-9 23-27 Haziran
TG-10 30 Haziran-4 Temmuz

canım bu fasiküller daha renklidir emin ol kitapseçte 7iklimin var gkgy si, oraya bak istersen

canım benim bulunduğum ilde fem yapıcakmış tüm yayınların türkiye geneli denemelerini ve 200 tl peşin para istiyor
gg son sezon diye izliyorum vallahi, iyice b.kladılar son bölümleri.. güzel bi toparlama bekliyorum onlardan. zaten bu sezon kısa sürcekmiş, ocak gibi biticekmiş, bazı bölümlerden sonra izlemicem çok saçmaladılar diyorum ama yok yine dayanamıyorum.
al tatlım al, aklında kalmasın valla dediğim gibi sonra hep acaba alsa mıydım diceksin, ders çalışırken acaba fasikülüm olsaydı da bi de ona mı baksaydım diceksin. bak ben de konu anlatımlı tek kaynağım olsun başka almam diyodum. ama tubişim ihtiyacın çok ince olduğunu fark ettirdi bana sağolsun ve aklımda kalıcağına bi de 7 iklimi aldım, daha elimde değil ama iyi yaptığımı düşünüyorum.

benden de tünaydın kızlarımaaa
şimdi başlıyorum
koş sedefim zaman geçirmedennnnnn

kızlar bir sorum var aklımı karstırdı yaa
Türk islam devletlerinde uygulanan ikta sistemiyle
--bayındırlık işlerini görmek
--merkezde ic güvenligi saglamak
hangisinin amaclandıgı söylenemez.:44::44:

2 şık arasında kalıp yanlısı işaretledim

bayındırlık işlerini görmek diyorum

hayır tatlım ic güvenligi saglamakmıs.
nasıl bilmiyorum ama

güvenliği sağladıklarına emindim oysa ki :44:
diğer kızlar da baksın bakalım

tarihten ilk 2 üniteyi tekrar ettim ben de

oh oh yarasın canım
ya soru yanlış demek istiyorum çünkü yargıda çok yanlış cıkıyor

oh oh yarasın canım
ya soru yanlış demek istiyorum çünkü yargıda çok yanlış cıkıyor

ben dicektim de ben her soruya soru yanlış dediğim için senin de aklını çelmiyeyim dedim
şöyle bişey var zaten, devlet topraklarını komutanlara veriyor, komutanlar askerlerine veriyor ve hem bu topraklarda güvenliği sağlayın hem de toprakların işlenmesini sağlayın diyor, topraklar işlendikten sonra vergilerini toplayın diyor, o vergilerin bi kısmıyla askerler geçiniyor, bir kısmı devlete gidiyor. yani ben böyle biliyorum. bu sayede hem güvenlik sağlanıyor, hem toprak daima işleniyor, hem maaş vermeden askerlerin parası karşılanıyor. ama sorunun cevabı doğruysa bu yazdıklarımı duymazdan gel

İç güvenliği sağladıkları doğru.Ama öncüle dikkat. MERKEZDE güvenliği sağlamak diyor. Oysa ikta sahipleri ve askerler taşrada.

Yargı candır.

hayır tatlım ic güvenligi saglamakmıs.
nasıl bilmiyorum ama

orada merkezde iç güvenliği sağlamak diye söylediğinden öncül yanlış taşrada olması lazımdı

mesela Osmanlılardan örnek verirsek onlarda da ikta sistemi yerine tımar sistemi var tımarlı sipahiler yine taşrada iç güvenliği sağlıyor
merkezin güvenliğini ise yeniçeriler üstleniyor

evet az önce baktım da orada merkez yazıyor. sonra kitabı arastırdım taşrada güvenligi saglamak icin yazıyor.
o yüzden dogru.

teşekkürler kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
İç güvenliği sağladıkları doğru.Ama öncüle dikkat. MERKEZDE güvenliği sağlamak diyor. Oysa ikta sahipleri ve askerler taşrada.

Yargı candır.

vaayyyy
reptomim ters köşe olduk iyi ki sormuşsun, artık daha dikkatli oluruz

matematikten rasyonel sayılara kadar tekrar ettim
şimdi kısa bi coğrafya tekrarı ve ardından geçen hafta giremediğim denemenin ilk bölümünü çözücem

aynen ters köşe olduk canım
ooo sen denemelere gecmişsin haydi kolay gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen ters köşe olduk canım
ooo sen denemelere gecmişsin haydi kolay gelsin

kuzum genel deneme değil de, hasta olduğum hafta dershane 60 sorudan oluşan bi tarama denemesi yapmış. sadece ilk konulardan sorular var içinde. ben de onu eve almıştım, çözeyim aradan çıksın bari sağolasın

slm güzeller
sabahtan beri öyt çalıştım veee çok şükür öyt yi bitirdim kızlar
darısı program geliştirmeye diyorum

slm güzeller
sabahtan beri öyt çalıştım veee çok şükür öyt yi bitirdim kızlar
darısı program geliştirmeye diyorum

oyy nurum tubam nerelerde diyorum ben de
meğer iş başındaymış
ohh öyt kitabı baya kalın, üstünden yük kalkmıştır
tebrikler ekliyorum tabloya

kızlar kargolar kaça kadar çalışıyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…