hoş bulduk :80: ben okul öncesi öğretmenliği son sınıfım ,bütün sayfaları okudum çok yararlı oldu konu geçmişken herkese teşekkür ederim Meslek olduğum için alt yapım yok dershaneye de gitmeyeceğim hangi yayın iyi olur benim için
ay fuarda uzman kariyerin fasiküller şeklinde hazırlanan notlarını inceledim sedefonurun da dediği gibi çalışması çok eğlenceli olur diye düşünüyorum
mesela eline alınca kitap gibi görünüyor set gibi ama açınca çok zayıf bir yapıştırıcı yapmışlar ünite ünite fasikül şeklinde ayırmışlar
tek bir üniteyi koparıp yolda biyere giderken bile göz atabilirsin rulo yap çantana koy çok rahat
hem eğitim bilimlerinin hem de gy gk nın bu şekilde fasikülleri mevcut
sağol tatlım indiriyorum şimdi izlemedim izlerim şu an gossip girl ü izliyorum
evet dediğin gibi senin için ilk bölüm çok önemli, o zaman al istersen tatlım, aklında kalıcağına yanında dursun. bu sene kıyıcaz kitap paralarına ama seneye atandığımızda ilk ayda koca senenin harcamışlıklarını çıkarıcaz
gg yi bayadır izlemiyorum diğer diziler biraz pabucunu dama attırdı
ay dayanamayıp alıcam doğru diyorsun inşallah o günleri de göreceğizbu arada fuarda muratın standındaki görevliler
Türkiye geneli ücretsiz sınavlarının başlayacağını söylediler takip etmek lazım tasarı da sınav tarihlerini verdi onları da
yazıyım muratın tarihlerini öğrenince yine eklerim başlığa
TG-2 25 Aralık
TG-3 26-30 Ocak
TG-4 24-29 Şubat
TG-5 31 Mart-4 Nisan
TG-6 28 Nisan-2 Mayıs
TG-7 26-28 Mayıs
TG-8 9-13 Haziran
TG-9 23-27 Haziran
TG-10 30 Haziran-4 Temmuz