2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bugün kahveyi ben açmışım:)

dün yargı eğitim deneme çözdüm. 120 de 99 net.

inşallah hedefim her iki oturumda 100ü geçmek.

çalışma tekniğimi değiştiriyorum.

her gün bir deneme çözmeye çalışacağım. konuları 5 yıldır çalıştığımdan uzun uzun deftere yazarak konu çalışmak çok vaktimi alıyor. denedim gördüm. bir gün eğitim, bir gün gygk deneme çözeceğim inşallah. her gün de bir defter okumaya çalışacağım. kafamda tam oturmadım ama niyetim bu. bir de tüm gün evdeyim ya her güne 2 ders verdim. bir eğitim bir gk dersi...

canım maşallah ya netlerin çok güzel aman nazar değmesinben tabi bazı dersleri ilk defa gördüğüm için deneme çözmüyorum hatta dün öğrenmeye çalışırken soru tarzlarına bakıyorum aa ben bunu sınavdan hatırlıyorum ama yapamıyodum demekki bu bu dersin konusuymuş demeye başladım

Tamam canım anket olayı kafama yattı teşekkür ederimEvet o kağıtlardan şekil yapan çocuklu soru harbiden cins bir soru o soruları cevaplarken sen de biraz cinslik yapacaksın canım başka çare yok

Maşallah canım çok iyi netin sınavda da böyle bir net bekliyorum senden.Konu çalışmayı tamamen bırakmayacaksın demi canım?Eğer öyleyse nasıl yetiştireceksin hem deneme hem konu çalışımını?

Bu arada hepinize iyi pazarlar kızlar,ben de güzel bir kahvaltı yaptım,biraz tv izledim,derse başlayacagım,öyt den ilerleyebildigim kadar ilerlemeyi düşünüyorum,sonrada coğrafya var menude..Kolay gelsin hepimize....

canım tüm gün evdeyim. zaten deneme de çözsem başında 120 dakika oturamıyorum ki sınavda zaman sorunum hiç olmadı şükür.bir plan yapacağım her gün hem konu hem soru için.

sabahki denemenin gygk de çözdüm.

eğitim net 99
gygk net 102. 75

merhaba çalışkan güzellerim nasılsınız
öncelikle why_be isimli arkadaşa buradan da teşekkür etmek istiyorum. yanlışlıkla eğitim denemesi almış ve işine yaramamış yarayabilir düşüncesiyle bana göndermek istemiş
çok çok teşekkür ederim why be
evet dershanem haftaya tatil oldu malesef bir sürü kişi imza vermiş tatil olsun diye, hayır anlamıyorum biz oraya para veriyoruz tatil bizim aleyhimize, neden imza verip tatil istediler anlamadım yok memleketlerine gidiceklermiş de bilmemne, o da ist yanii, edirneye 2,5 saat uzaklıkta bi yer için bir sürü kişi derssiz kalıyo, biz mağdur oluyoruz.
neyse 2. bombam geliyo kitaplar gelmedi hayır hem tatil yapıyosun hem kitapları vermiyosun bari kitabı ver de kendi halimde çalışayım sözde çarşamba günü gelicekmiş kitaplar, ben de o gün gidip bi bakıcam yine dershaneye..
içimdeki isteği alıyolar yanii, elimde soru bankaları var ama kitaptan konuyu okumadan çözmek istemiyorum ki zaten ilk konular bile bitmedi
gelinim sağolasın dikkat edicem o konulara, şu an daha en baştayız, bi de okuldaki hocayla dershanedeki farklı oluyo, ilerledikçe oturacağını düşünüyorum
1 konu anlatımlı kitaba ihtiyacım var, o olmadığı için pek çalışamadım kızlar dün ve bugün. dershanede dersimi gördüm o kadar. belki birazdan program geliştirmeyi bi de videodan dinlerim.
haa bi de gelinim bence düşündüğün strateji diğerine göre daha iyi, çünkü netlerin nazarlık yani hiç yazarak vakit harcama, o vakti denemeye harcasan daha çok şey kazanırsın. bi arkadaş önermişti hatırlıyo musunuz? bişey bilmeseniz de deneme çözmeye gayret edin çok şey öğreniliyo dedi. bize dershanedeki hocamız da öyle dedi, denemelerden çıktıktan sonra vayy ben bunu yapamamışım demeyin, yapamadıklarım kadar bir sürü şey öğrendim gözüyle bakın dedi.

Son düzenleme:
kızlar soru çözüm sayfasına tek tek eğitim bilimleri derslerinden soru topiği açıyoruz kpsshayali arkadaşımızın bu güzel fikri sayesinde sorularımız düzenli olucak orada paylaşım yapalım

tünaydın hanımlar
bugün boş günüm 10 gibi kalktım, kahvaltı ettim, tv baktım.
birazdan çalışıcam da ne çalışacağımı tam bilmiyorum çalıştıktan sonra raporumu veririm

Topikler güzel olmuş sedef cim,umarım arada sırada bakılan yerler olmaz,buraya her girdiğimizde göz atıyoruz sorularımız da çözülüyor hemen,her girdiğimizde orayada göz atalım ki sorularımız hemen çözülsünBugun ben de öyt yi bitireceğim,tarihin ilk konusuna çalışacağım,biraz da matematik testi çözerim

dimi canım hem daha düzenli olur hem de burada sohbet arasında kaynayıp gitmesin orası sadece soruya ait olsun diye düşündük, diğer 3 dersi de kpsshayali açıcak gelince
bugünkü planın güzelmiş, size kitapları verdiler mi canım dershaneden?

Hadi bakalım hayırlısı Canım çok iyi olmuş.
Yok sedef cim dershanem daha başlamadı ki kitap versinler..
Ben internetten yediiklimin kitaplarını aldım gk gy ve eğitim bilimleri ondan çalışıyorum
Şimdide soru bankasına ihtiyacım var..

iyi yapmışsın tubişim, bende de konu anlatımı yok soru bankaları var aynı ilde olsak birlikte çalışırdık tamamlardık birbirimizi
ahh bu dershaneler :97:

o Çok güzel oluyor işte sedef cim değiş tokuş yapmak,üni deyken arkadaşlarla yapıyorduk onu gayet ekonomik oluyorduKeşke ayne yerlerde olabilseydik dediğin gibi süper çalışırdık birlikte.Hiç sorma dershaneleri sinirlerimi bozuyorlar kimisi kafasına göre tatil yapar kimisi sorumsuz davranır....

kızlar elinizde soru kaynağı yoksa ucuzkitapal. com u tavsiye ederim. 6-8 liralık yaprak testleri 1-2 liraya aldım. elimde dağ gibi soru oldu. kargoyla ve kapıda ödemeyle beraber 38 tl verdim ama tüm seneye yetecek sorum oldu. içinde iki kalın soru bankası, neredeyse 10 tane de yaprak test var.

aşağıdaki listede 5 tl lik kitabım yok. artı 5 tl ekleyin yani. kapıda ödemeye 4 tl, kargoya da 4,9 verdim.

bu testlerin en ucuzu piyasada 6 tl

bir de kardeşim eski üye diye yanında 3 tane eğitim bir tarih testi de fazladan koymuşlar sağolsular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…