Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar öyt sorum var...
4.sınıf fen ve teknoloji öğretmeni olan serhat bey öğrencilerine maddenin hal değişimi konusunu örnek vererek ve ön bilgileriyle ilişkilendirerek anlatmıştır.Ancak öğrencilerinin bu bilgiyi yapılandırmakta zorlandıgını ve istenilen düzeyde örneklendiremediğini fark etmiştir.
Serhat beyin bu soruna çözüm bulmak ve kalıcı öğrenme sağlamak için kullanacağı yöntem ya da teknik hangisidir?
a-anlatım
b-tarışma
c-soru cevap
d-gösterip yaptırma
e-anlamlı öğrenme
Kızlar yargı nın gk gy soru bankasını alacagım nette indirimde,kullanan çözen var mı,memnun musunuz?
Kızlar öyt sorum var...
4.sınıf fen ve teknoloji öğretmeni olan serhat bey öğrencilerine maddenin hal değişimi konusunu örnek vererek ve ön bilgileriyle ilişkilendirerek anlatmıştır.Ancak öğrencilerinin bu bilgiyi yapılandırmakta zorlandıgını ve istenilen düzeyde örneklendiremediğini fark etmiştir.
Serhat beyin bu soruna çözüm bulmak ve kalıcı öğrenme sağlamak için kullanacağı yöntem ya da teknik hangisidir?
a-anlatım
b-tarışma
c-soru cevap
d-gösterip yaptırma
e-anlamlı öğrenme
cevap d bence.öğretmen böyle bir konuya örnek vererek başlamış.yani biraz yavan kalmış.çocukların burda önce görüp sonra da yaparak yaşayarak öğrenmesi lazım.
hoş geldin guzum
oşbuldum
kız yeni sezona bakmadım hiç. dexter en son evlenip çoluk çocuğa karışmıştı. hala cinayet işliyor mu
reptomim
10 dakikaya takıldım buraya yazıyorum:
kusura bakma canım, soruyu öyle bir sormuşum ki "geç kaldın" anlamı çıkmış. tabii ki hayır. daha ekimdeyiz.
ihtiyaç da yargı da güzel kaynaklar.
ama eğer durumun varsa x yayıncılık defterlerinden edin derim. bu başlıkta herkese aldırdık sanıyorum. sedefim sağolsun o tanıttı. tanesi 2,5 tl falan.
birazda geliyorum. istersen programını yapalım.
canım o defterlerden sipariş ettim ben .
sımdı ben hazırladıgım programımı uygulamaya calısayım verimli olmazsa degistiririz tatlım.
bır an once baslamam lazım zor yani cunku
canım o defterlerden sipariş ettim ben .
sımdı ben hazırladıgım programımı uygulamaya calısayım verimli olmazsa degistiririz tatlım.
bır an once baslamam lazım zor yani cunku
tamam canım
Allah zihin açıklığı versin. ben de derse kalkıyorum. görüşürüz.
bence cvp d canım. yani serhatın yerinde olsam ,, maddenin hal değişiminde ne var, buzu getir çocukların önünde erisin. onlar da yapsın, öğrensin.