Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün kahveyi ben açmışım:)
dün yargı eğitim deneme çözdüm. 120 de 99 net.
inşallah hedefim her iki oturumda 100ü geçmek.
tuba canım şimdi şu kağıtlardan şekil yapan çocuk arya derse katılmıyor dikkati başka yerde yani öğretmende onu derse çekmeye çalışmak için bir şeyler demeli yani ne biliyim doğru olan cevap yapması gereken şey öğretmenin evet ama o anda tutup kolunda onu yaptıramayacağına göre ya ben bazen sorularda çok bit yeniği arıyorum...rehberlikle ilgili olan soruda da aynı senin dediğin gibi düşndüm canım displin lafı geçiyor diye gittim o şıkkı işaretledim halbuki öğretim süresindeki bir vakitte diyor devamında sorunun...fen teknoloji hücre ile ilgili olan sorunun cevanını anladım canım:))bireysel farklılıklarıda o şıklarda en iyi gözlem yaparak farkedebilir canım çünkü şöyle düşünücez ilköğretim öğrencileri mesela 1.sınıf anket yapmaya müsait değil okuyamıyo bile 3.sınıf öğrencisi de dikkatini vermeiyor 6.sınıfa yapalım desek o da yalan yanlış doldurabilir o nedenle öğretmenin gözlemleri daha kesin oluyor burada bireysel farklılıktan kastı herhalde derse katılımı öğrenme düzeyi gibi şeyler canım derste gözlenmesi mümkün olan şeyler için diyor o nedenle doğru cevap gözlem...
bugün kahveyi ben açmışım:)
dün yargı eğitim deneme çözdüm. 120 de 99 net.
inşallah hedefim her iki oturumda 100ü geçmek.
Maşallah canım çok iyi netin sınavda da böyle bir net bekliyorum senden.Konu çalışmayı tamamen bırakmayacaksın demi canım?Eğer öyleyse nasıl yetiştireceksin hem deneme hem konu çalışımını?
denemelerden öğrendim ki, gk de sıfıra yakınım. coğ yanlış yok ama tarih ve vatandaşlıkta 14 yanlışım var(
Topikler güzel olmuş sedef cim,umarım arada sırada bakılan yerler olmaz,buraya her girdiğimizde göz atıyoruz sorularımız da çözülüyor hemen,her girdiğimizde orayada göz atalım ki sorularımız hemen çözülsünBugun ben de öyt yi bitireceğim,tarihin ilk konusuna çalışacağım,biraz da matematik testi çözerim
Hadi bakalım hayırlısı Canım çok iyi olmuş.
Yok sedef cim dershanem daha başlamadı ki kitap versinler..
Ben internetten yediiklimin kitaplarını aldım gk gy ve eğitim bilimleri ondan çalışıyorum
Şimdide soru bankasına ihtiyacım var..