• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ellerine sağlık bebeğim:56:ben kilo aldım bu aralar yememem lazım böyle hamur işleri ya:47:

yav ye gitsin can boğazdan gelir kuzucum :39:

kızlar ben film izlicem. kuzey güney izlerken mat çözdüm, şu an canım ders çalışmak istemiyo, yarın da sabah dersim yok, yarın sabah kalkıp ders çalışıcam. gelinimmmm gör gör bak akıllandım :40: :1:

Kargalarla beraber uyandım 7 buçukta.:27:

Rehberlik çalıştım,bol soru çözdüm.:27:

Ne çalışsam ki okula daha 3 saat var,bana bi yol gösterin kızçeler.:24:

günaydın kızlaaar :16:

2 gündür yoğunluktan uğrayamadım.sedefim kurabiyelerin pek lezzetli görünüyorr :32:

bugün pgye başlıcam :10:
sağol macaronum seni özlemişim :29: pg nin ilk konusunu çalıştım ben de. saçma ama zor değildi, kolay gelsin :34: bu akşam da pg nin 2. konusuna çalışmak istiyorum
günaydınlar, yağmur var burada tam ders çalışmalık hava kahvaltımı yapıp başlıyorum çalışmaya:34:
oyyy en sevdiğim hava :97: herkes kasvetli bulur ama ben yağmurlu havada oturup bütün gün yağmuru izlerim. kitap okurum, film izlerim. bu yıl da bol bol ders çalışılcak :31:
Kargalarla beraber uyandım 7 buçukta.:27:

Rehberlik çalıştım,bol soru çözdüm.:27:

Ne çalışsam ki okula daha 3 saat var,bana bi yol gösterin kızçeler.:24:

kuzum böyle boş olduğun zamanlar bi tane karma test kitabın olsun, oradan daha önce çalıştığın çok iyi bildiğin derslerden karma test çöz derim ben. ben boş kaldığımda gelişim ve öğrenmeden karma test çözüyorum, hem unutmamış oluyorum. :6:

ben de 9.30 da uyandım, benim için erken bi saat :1: daha da erken olucam. tarihten 1 saatlik bi video izledim. şimdi kahvaltı edeyim.

kızlar birazdan okula gidicem, yanıma sen sor ben söyliyeyim kitabımı alıyorum, ordan tarih soru cevap yapıcam ilk 2 ünite
ve ofisokuldan test çıktısı aldım, onları çözücem, orda da ebob ekoka kadar gelmiş olcam :65:
akşama da planım pg 2. konuyu çalışmak ve coğrafyadan fiziki coğrafyaya giriş yapmak

kızlar birazdan okula gidicem, yanıma sen sor ben söyliyeyim kitabımı alıyorum, ordan tarih soru cevap yapıcam ilk 2 ünite
ve ofisokuldan test çıktısı aldım, onları çözücem, orda da ebob ekoka kadar gelmiş olcam :65:
akşama da planım pg 2. konuyu çalışmak ve coğrafyadan fiziki coğrafyaya giriş yapmak

Kolay gelsin kuzum maşallah sana:nazar:

kızlar okulda hiçbir şey çalışamadım, hoca 45 kere uyardı püff hiç anlayışlı davranmıyolar. arkadaşla en arkada sessiz sessiz çalışıyoduk neymiş illa ki trafik din dinlicekmişiz. :37:
kafam oldu 1500
dinlenmeye çalışıcam biraz. şu an çalışsam da kafam hiçbir şey almaz. :50:

yav ye gitsin can boğazdan gelir kuzucum :39:

kızlar ben film izlicem. kuzey güney izlerken mat çözdüm, şu an canım ders çalışmak istemiyo, yarın da sabah dersim yok, yarın sabah kalkıp ders çalışıcam. gelinimmmm gör gör bak akıllandım :40: :1:
aferin kuzuma:)
sabahın bereketini kaçırmamak lazım tabii

canım ikimizin konu çalışması taban tabana zıt:) ben önce tüm konuları tek tek bitirip tekrar programında haftanın günlerine birer ikişer ders vermeyi düşündüm, sen aynı anda bir çok dersi götürüyorsun. verimli oluyor mu bu şekilde?

Günaydıııınnnn.:27::27::27:

Rehberlik beni bekler.:68::68:

zümrem ben de rehberlikteyim ama bitmek üzere. sadece örgütlenme kaldı:)

kızlarr coğrafya hocasına bayıldımm adam mükemmel ya dizi karakteri gibi işler güçlerdeki murat cemcir replikleri var adamda çok neşeli çok keyifli kitap istemiyorum ben yazdırıcam dedi ufak ufak not alıyoruz işte, tarihçiyi pek iyi bulmadım ama sevsemde sevmesemde o deve güdüleceği için farketmiyor pek:37:ohh yarında kursum yokmuş evdeyim hafta sonu:32:

Türkçeden bütün konuları bitirdim

Matematikte temel kavramlar

Coğrafyada Türkiye'nin coğrafi konumu ve fiziki özellikleri

Gelişim Psikolojinin psikolojiye giriş ve gelişim psikolojisine giriş

Öğrenme psikolojisinden öğrenme psikolojisine giriş

Rehberlikten çağdaş eğitim anlayışı,rehberliğe giriş ve rehberlik hizmet türleri

Öğretim yöntem ve tekniklerinden öğretim ilkeleri

Ölçme ve değerlendirmede eğitimde ölçme ve değerlendirmeyi bitirdim. :ssz::ssz:

aferin kuzuma:)
sabahın bereketini kaçırmamak lazım tabii

canım ikimizin konu çalışması taban tabana zıt:) ben önce tüm konuları tek tek bitirip tekrar programında haftanın günlerine birer ikişer ders vermeyi düşündüm, sen aynı anda bir çok dersi götürüyorsun. verimli oluyor mu bu şekilde?

zümrem ben de rehberlikteyim ama bitmek üzere. sadece örgütlenme kaldı:)
canım sabah çok bereketli gerçekten ama malesef bi tek pzt boşum, o gün de erken kalkmaya çalışıcam. salı stajım ve tam gün hem de buradaki dezavantajlı görünen bi okula çıktı :50: canım ben dersleri birlikte götürmek zorundayım çünkü dershane öyle gidiyor ve eğer onunla paralel gitmezsem kafam çok karışıcak. dershaneye gitmeseydim tek yürütürdüm. öyle verim aldım. ama şu anda birlikte götürmek verimli geliyor canım :34:
sedefcim

ülkemizde rehberlik hizmetleri örgütüne kadar adımı yazabilirsin canım
süpersin :8: ya okuldaki rehberlik dersinden hiçbir şey anlamadım dershanede de başlamadı, kolay mı canım nasıl bi ders?
kızlarr coğrafya hocasına bayıldımm adam mükemmel ya dizi karakteri gibi işler güçlerdeki murat cemcir replikleri var adamda çok neşeli çok keyifli kitap istemiyorum ben yazdırıcam dedi ufak ufak not alıyoruz işte, tarihçiyi pek iyi bulmadım ama sevsemde sevmesemde o deve güdüleceği için farketmiyor pek:37:ohh yarında kursum yokmuş evdeyim hafta sonu:32:
ohh süper, evde çok verimli oluyor. benim gibi ev kuşuysan :1: canım bizim dershanede de bazı hocalar kötü bazılarıysa çok iyi, iyi ki yazılmışım diyorum beni sistemli yaptı :31:
Türkçeden bütün konuları bitirdim

Matematikte temel kavramlar

Coğrafyada Türkiye'nin coğrafi konumu ve fiziki özellikleri

Gelişim Psikolojinin psikolojiye giriş ve gelişim psikolojisine giriş

Öğrenme psikolojisinden öğrenme psikolojisine giriş

Rehberlikten çağdaş eğitim anlayışı,rehberliğe giriş ve rehberlik hizmet türleri

Öğretim yöntem ve tekniklerinden öğretim ilkeleri

Ölçme ve değerlendirmede eğitimde ölçme ve değerlendirmeyi bitirdim. :ssz::ssz:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
canım maşallah süpersin baya çalışmışsın hemen ekliyorum tabloya, tempomuz hızlanıyor kızlar ve buna çok seviniyorummmm :29:

bana gelince..
sabah resimci dersimde kpss ile ilgili hiçbir şey görmek istemiyorum diye uyardı hiçbir şey yapamadım :37:
öğleden sonraki derste ofisokuldan çıktı aldığım mat testlerini çözdüm, obeblere kadar geldim. coğrafyadan fiziki coğrafyayı çalıştım.
dersim geç bitti, bugün de sevdicek geldi zaten onunlaydım
zaten dershanede işlencek 2. konuları çalıştım. artık yarın dershanede tekrar dinlicem ve yarın yeni cicilerime kavuşucam kitaplarımızı vericekler :8: yarın akşam da kısmet olursa bugüne kadar dershanede işlediklerimizi üstünkörü kısa tekrar yapıp elimde bulunan ihtiyaç uzman kariyer ve yediiklim soru bankalarından testlerini çözücem. ona göre de bi kitap analizi yapıp size öneririm :31:

bana gelince..
sabah resimci dersimde kpss ile ilgili hiçbir şey görmek istemiyorum diye uyardı hiçbir şey yapamadım :37:
öğleden sonraki derste ofisokuldan çıktı aldığım mat testlerini çözdüm, obeblere kadar geldim. coğrafyadan fiziki coğrafyayı çalıştım.
dersim geç bitti, bugün de sevdicek geldi zaten onunlaydım
zaten dershanede işlencek 2. konuları çalıştım. artık yarın dershanede tekrar dinlicem ve yarın yeni cicilerime kavuşucam kitaplarımızı vericekler :8: yarın akşam da kısmet olursa bugüne kadar dershanede işlediklerimizi üstünkörü kısa tekrar yapıp elimde bulunan ihtiyaç uzman kariyer ve yediiklim soru bankalarından testlerini çözücem. ona göre de bi kitap analizi yapıp size öneririm :31:

Selam canım..Normalde bizim dershane yarın seviye sınavı yapacaktı..Kayıt yaparken öyle demişlerdi ama ne ses var ne seda..Sanırım ertelediler ya da sınav olmayacak..16 sındada benim dershane başlıyor,başlasın artık istiyorum biraz plana düzene ihtiyacım var açıkcası..

sedef canım rehberlik hiç zor bir ders değil kafan karışmasın sakın,binnur yeşilyaprak rehberlik kitabını tavsiye ederim bu üniversite kitabı kpss değil ama çok katkı sağlar zaten kpss kitaplarına da o kitaplardan alıntı yapıyorlar resmen:52:

Selam canım..Normalde bizim dershane yarın seviye sınavı yapacaktı..Kayıt yaparken öyle demişlerdi ama ne ses var ne seda..Sanırım ertelediler ya da sınav olmayacak..16 sındada benim dershane başlıyor,başlasın artık istiyorum biraz plana düzene ihtiyacım var açıkcası..
canım sen ihtiyaçtaydın dimi, Allah Allah sizin şubeye çok sinir oldum. bize seviye tespit sınavı için msj atmışlardı 2 gün öncesinden ve aynı şekilde derslerin başlıcağı hafta da başlamadan önce ders programını msj atmışlardı. uzaktan eğitim üyeliği de yapmamışlar. daha en başından böyle yaparlarsa nasıl sistem kazandırcaklar sana, canım eğer yapılabiliyosa bence kaydını aldır başka bi dershaneye yazıl. gerçekten seni anlıyabiliyorum. dershaneye yazıldığın için otomatikman kafan ona odaklı, başlasa da şöyle yapsam böyle yapsam vs.. ee tabii başlamayınca aksıyo. :50:
sedef canım rehberlik hiç zor bir ders değil kafan karışmasın sakın,binnur yeşilyaprak rehberlik kitabını tavsiye ederim bu üniversite kitabı kpss değil ama çok katkı sağlar zaten kpss kitaplarına da o kitaplardan alıntı yapıyorlar resmen:52:

ayy içime su serptin canım yaa.. yarın bakayım ben bu kitaba :6:

kızlar sorum var bakar mısınız:3:çözenler açıklamasıyla yazarlarsa sevinirim cevapları vermiyorum doğru cevabı açıklamanızda etkisi olmasın diye:34:
soru:1
bir fen teknoloji öğretmeni öğrencilerinin derste geçen ısı ve sıcaklık kavramlarının tanımlarını söylemesini beklemektedir. Bu kazanıma ulaşabilmek amacıyla öğretmen proje ve gözlem tekniklerini kullanmaktadır. Öğretmen için hangisi söylenebilir?
a- kazanıma ulaştıracak en uygun yolu seçmiştir
b- seçilen teknikler bu kazanıma ulaştırmak için yeterli değildir
c- belirlenen etkinlikler öğrencilerin gelişim özelliklerine uygun değildir
d- kazanım için seçilen etkinlik ekonomik değildir
e- belirlenen kazanım öğrencilerin hazırbulunuşluk düzeyine uygun değildir
soru2
5.sınıf sosyal bilgiler dersinde "toplum için çalışanlar" temasını işleyen bir öğretmen, toplumda dayanışma ve yardımlaşmanın önemini açıklamış, bu konuda çalışmalar yapan vakıf ve derneklerden örnekler vermiştir. Türkçe dersinde ise buna paralel olarak bir vakıf ile ilgili bir metni öğrencilere okutmuş ve metnin etkinliklerini yaptırmıştır. Hangi öğretim ilkesi dikkate alınmıştır?
a- somuttan-soyuta
b- ekonomiklik
c- hayatilik
d- hedefe görelik
e- öğrenci düzeyine uygunluk

Back