ellerine sağlık bebeğimben kilo aldım bu aralar yememem lazım böyle hamur işleri ya
sağol macaronum seni özlemişimgünaydın kızlaaar
2 gündür yoğunluktan uğrayamadım.sedefim kurabiyelerin pek lezzetli görünüyorr
bugün pgye başlıcam
oyyy en sevdiğim hava :97: herkes kasvetli bulur ama ben yağmurlu havada oturup bütün gün yağmuru izlerim. kitap okurum, film izlerim. bu yıl da bol bol ders çalışılcakgünaydınlar, yağmur var burada tam ders çalışmalık hava kahvaltımı yapıp başlıyorum çalışmaya
Kargalarla beraber uyandım 7 buçukta.
Rehberlik çalıştım,bol soru çözdüm.
Ne çalışsam ki okula daha 3 saat var,bana bi yol gösterin kızçeler.
kızlar birazdan okula gidicem, yanıma sen sor ben söyliyeyim kitabımı alıyorum, ordan tarih soru cevap yapıcam ilk 2 ünite
ve ofisokuldan test çıktısı aldım, onları çözücem, orda da ebob ekoka kadar gelmiş olcam
akşama da planım pg 2. konuyu çalışmak ve coğrafyadan fiziki coğrafyaya giriş yapmak
aferin kuzuma:)yav ye gitsin can boğazdan gelir kuzucum
kızlar ben film izlicem. kuzey güney izlerken mat çözdüm, şu an canım ders çalışmak istemiyo, yarın da sabah dersim yok, yarın sabah kalkıp ders çalışıcam. gelinimmmm gör gör bak akıllandım
canım ikimizin konu çalışması taban tabana zıt:) ben önce tüm konuları tek tek bitirip tekrar programında haftanın günlerine birer ikişer ders vermeyi düşündüm, sen aynı anda bir çok dersi götürüyorsun. verimli oluyor mu bu şekilde?kızlar birazdan okula gidicem, yanıma sen sor ben söyliyeyim kitabımı alıyorum, ordan tarih soru cevap yapıcam ilk 2 ünite
ve ofisokuldan test çıktısı aldım, onları çözücem, orda da ebob ekoka kadar gelmiş olcam
akşama da planım pg 2. konuyu çalışmak ve coğrafyadan fiziki coğrafyaya giriş yapmak
Günaydıııınnnn.
Rehberlik beni bekler.
canım sabah çok bereketli gerçekten ama malesef bi tek pzt boşum, o gün de erken kalkmaya çalışıcam. salı stajım ve tam gün hem de buradaki dezavantajlı görünen bi okula çıktıaferin kuzuma:)
sabahın bereketini kaçırmamak lazım tabii
canım ikimizin konu çalışması taban tabana zıt:) ben önce tüm konuları tek tek bitirip tekrar programında haftanın günlerine birer ikişer ders vermeyi düşündüm, sen aynı anda bir çok dersi götürüyorsun. verimli oluyor mu bu şekilde?
zümrem ben de rehberlikteyim ama bitmek üzere. sadece örgütlenme kaldı:)
süpersinsedefcim
ülkemizde rehberlik hizmetleri örgütüne kadar adımı yazabilirsin canım
ohh süper, evde çok verimli oluyor. benim gibi ev kuşuysankızlarr coğrafya hocasına bayıldımm adam mükemmel ya dizi karakteri gibi işler güçlerdeki murat cemcir replikleri var adamda çok neşeli çok keyifli kitap istemiyorum ben yazdırıcam dedi ufak ufak not alıyoruz işte, tarihçiyi pek iyi bulmadım ama sevsemde sevmesemde o deve güdüleceği için farketmiyor pekohh yarında kursum yokmuş evdeyim hafta sonu
Türkçeden bütün konuları bitirdim
Matematikte temel kavramlar
Coğrafyada Türkiye'nin coğrafi konumu ve fiziki özellikleri
Gelişim Psikolojinin psikolojiye giriş ve gelişim psikolojisine giriş
Öğrenme psikolojisinden öğrenme psikolojisine giriş
Rehberlikten çağdaş eğitim anlayışı,rehberliğe giriş ve rehberlik hizmet türleri
Öğretim yöntem ve tekniklerinden öğretim ilkeleri
Ölçme ve değerlendirmede eğitimde ölçme ve değerlendirmeyi bitirdim.
bana gelince..
sabah resimci dersimde kpss ile ilgili hiçbir şey görmek istemiyorum diye uyardı hiçbir şey yapamadım
öğleden sonraki derste ofisokuldan çıktı aldığım mat testlerini çözdüm, obeblere kadar geldim. coğrafyadan fiziki coğrafyayı çalıştım.
dersim geç bitti, bugün de sevdicek geldi zaten onunlaydım
zaten dershanede işlencek 2. konuları çalıştım. artık yarın dershanede tekrar dinlicem ve yarın yeni cicilerime kavuşucam kitaplarımızı vericekleryarın akşam da kısmet olursa bugüne kadar dershanede işlediklerimizi üstünkörü kısa tekrar yapıp elimde bulunan ihtiyaç uzman kariyer ve yediiklim soru bankalarından testlerini çözücem. ona göre de bi kitap analizi yapıp size öneririm
canım sen ihtiyaçtaydın dimi, Allah Allah sizin şubeye çok sinir oldum. bize seviye tespit sınavı için msj atmışlardı 2 gün öncesinden ve aynı şekilde derslerin başlıcağı hafta da başlamadan önce ders programını msj atmışlardı. uzaktan eğitim üyeliği de yapmamışlar. daha en başından böyle yaparlarsa nasıl sistem kazandırcaklar sana, canım eğer yapılabiliyosa bence kaydını aldır başka bi dershaneye yazıl. gerçekten seni anlıyabiliyorum. dershaneye yazıldığın için otomatikman kafan ona odaklı, başlasa da şöyle yapsam böyle yapsam vs.. ee tabii başlamayınca aksıyo.Selam canım..Normalde bizim dershane yarın seviye sınavı yapacaktı..Kayıt yaparken öyle demişlerdi ama ne ses var ne seda..Sanırım ertelediler ya da sınav olmayacak..16 sındada benim dershane başlıyor,başlasın artık istiyorum biraz plana düzene ihtiyacım var açıkcası..
sedef canım rehberlik hiç zor bir ders değil kafan karışmasın sakın,binnur yeşilyaprak rehberlik kitabını tavsiye ederim bu üniversite kitabı kpss değil ama çok katkı sağlar zaten kpss kitaplarına da o kitaplardan alıntı yapıyorlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?