• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bak şimdi bitti işte direnişim otobüsün içibde ağlıyommmm hatırladım evettt

yazacak kelime bulamıyorum:14::43:Rabbim sabır versin arkadaşım:14:yanında olup sana sarılmayı isterdim....bu da geçecek canım inan geçecek zaman herşeyin ilacı

"Ve iyi biliniz ki, mallarınız ve evlatlarınız birer imtihan aracından başka birşey değildir. Allah katında büyük ecir vardır".
Enfal suresi 28.ayet

Son düzenleme:
$16508139155258093043312.webpşuanki ruh halimi yansıttığı için paylaşmak istedim:14::14::14::14:

yazacak kelime bulamıyorum:14::43:rabbim sabır versin arkadaşım:14:yanında olup sana sarılmayı isterdim....bu da geçecek canım inan geçecek zaman herşeyin ilacı

"ve iyi biliniz ki, mallarınız ve evlatlarınız birer imtihan aracından başka birşey değildir. Allah katında büyük ecir vardır".
Enfal suresi 28.ayet

seni yerim bak :27:

aslında mutlululuğumu paylaşmak istemiştim sizlerle...

bugün benim doğum günüm... hem de evlilik yıldönümümmm... hayat işte... acı ve tatlı aynı anda...

çoook konuşamıyorummm... hepinizi öpüyorummmmm...:54::54::54::54::54::54:

bugün benim doğum günüm... hem de evlilik yıldönümümmm... hayat işte... acı ve tatlı aynı anda...

$kp.webpdoğum günün ve evlilik yıldönümün kutlu olsun arkadaşım :16::16::16:bir sonraki kutlamanda inşaALLAH bebeğinde hayatınızın içinde olur:emir_bebek::emir_bebek::54::54::54:(16 Şubat da benim doğum günümdü:1: ikimizde kova burcuyuz)

vay vay baya romantik saatler yaşanacak desene :1::1::1: hayırlı ömürler olsun:54:

Olmadı 2.35:...................

Ne yazacağımı bilemedim. Sinirlerim bozuldu. İçim titredi ümitle açmıştım forumu, yalan yok nefret ediyorum böyle haberlerden. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bol sabır versin arkadaşım.

Güzbahar ablacim nice mutlu senelere.ins.birdahaki dogum günü ve evlilik yildönümünüzü bebisiniz kucaginizda kutlarsiniz.

Back
X