2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki hamileyimmm allahim kucagima almayi nasip etsin allahim bu duyguyu hepinize yasatsin titremekten yazamiyorum size hepiniz ayri ayri dualarimda olacaksiniz

inanamiyorummm yaaaa cokkkk sukurrrrr allahimm nolur butun arkadaslarima bu duyguyu yasamayi nasip et hati sahra selen yeliz nese amaya ve digerleri hepsine nasip et

hepinizden allah razi olsun:)

Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki hamileyimmm allahim kucagima almayi nasip etsin allahim bu duyguyu hepinize yasatsin titremekten yazamiyorum size hepiniz ayri ayri dualarimda olacaksiniz

inanamiyorummm yaaaa cokkkk sukurrrrr allahimm nolur butun arkadaslarima bu duyguyu yasamayi nasip et hati sahra selen yeliz nese amaya ve digerleri hepsine nasip et

:52::52::52::52::52::21::21::21::21::21::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

tebrikler allahım kucağına almayı da nasip etin inşallahhhhhhhhhh:49::49::49::49:

Allah im sana sonsuz kere sukurler olsun inan okadar mutlu oldum okadar duygulandim ki gozlerim yasardi Allah ol desin yeter ki cok sukur senin guzl haberlerini almak nasip oldu darisi tum arkadaslarimizin basina insallah tek tek burada bu guzl habrleri baylasmayi Rabbim nasip etsin Allah im insalah hayirli saglikli kucagina almayida nasip etsin ... belirtim yok deyil duruyodun 2-3 hafta sonra bulantilarin baslasin ohhhh canima deysin diycem sana canim gerckten okadar cok svindim ki sana anlatamam hersey guzel gider insallah degerinde cok cok guzel maasallah bu dgerle baslayip kimyasal olmaz merak etme hic icini ferah tut

Ayyy serenaycim okuyunca cook sevindim cnm yaa allah tamamina erdirsin inssss gozumuz aydin arkadasim yuppiiiiiiiii:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Canim cok sevindim okurken gozlerim doldu :) kim hamilyim yazsa goz yaslarima hakim olamiyorm inanki ,Allhim herkze nasip etsin , hayirli olsun canimm

:46::46::46::46::46::46::32::32::32:Canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin:16::16::16:

Canım gözümüz aydın. Gerçekten çooook sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah!!!

Hepinize ayri ayri tesekkur ederimmm hala inanamiyorum annem yanimdaydi sonuc alirken kadinida strese soktum dun geceden beri:) birbirimize sarildik nasil agladik anlatamam.dr 10 gun sonra kontrole gel dedi bidaha tahlil istemedi ins 2 yavrumu da sag saglim alirim kucagima

ayy tipimi gormeniz lazim sebelek gibiyim salak salak dolaniyom evin icinde napicagimi sasirdim:)

Allah im sana sonsuz kere sukurler olsun inan okadar mutlu oldum okadar duygulandim ki gozlerim yasardi Allah ol desin yeter ki cok sukur senin guzl haberlerini almak nasip oldu darisi tum arkadaslarimizin basina insallah tek tek burada bu guzl habrleri baylasmayi Rabbim nasip etsin Allah im insalah hayirli saglikli kucagina almayida nasip etsin ... belirtim yok deyil duruyodun 2-3 hafta sonra bulantilarin baslasin ohhhh canima deysin diycem sana canim gerckten okadar cok svindim ki sana anlatamam hersey guzel gider insallah degerinde cok cok guzel maasallah bu dgerle baslayip kimyasal olmaz merak etme hic icini ferah tut

Guzel kalinkaammm dogru soluyosun belirtim yok belirtim yok kendi kendimi yedim durdum goguslerimi minciklamaktan bi hal oldum:) hic belli olmuyormus bu isler bulantilarimda baslasin onu bile ozlemle hasretle bekledim:D allah razi olsun canim benim hepinizden de

şu an tüm vücudum titriyo ve ağlayacam sanırım allahım sen ne kadar büyüksün sana binlerce hamdolsun.serenay sen benim için çok önemliydin kistliydin ben gibi umudum oldun rabbim sana bu evladı bağışlasın sonuna kadar gitmeyi nasip etsin kucağına aldığın ilk anını göstersin.ve rabbim yalvarıyorum bu aciz kulunada buradaki aciz kullarınada nasip et sana yalvarıyorum allahım..hamdolsun serenay bişey diyemiyorum ya çok sevinçliyim ya :52::46::46::46::54:

Hepinize ayri ayri tesekkur ederimmm hala inanamiyorum annem yanimdaydi sonuc alirken kadinida strese soktum dun geceden beri:) birbirimize sarildik nasil agladik anlatamam.dr 10 gun sonra kontrole gel dedi bidaha tahlil istemedi ins 2 yavrumu da sag saglim alirim kucagima

ayy tipimi gormeniz lazim sebelek gibiyim salak salak dolaniyom evin icinde napicagimi sasirdim:)

serenay kaçıncı tüp bebeğin bu senin ? sadece endometriozismi var ? hangi hastanede yaptrdn bi anlatsana :)

Canim sakin ol kendine hicbiseyi sitres yapma sn sadece mutlulugunu yasa insallah ALLAH in izni ile hersey guzel gidecek Rabbim hakkinda nasil hayirli olacaksa onu nasip etsin insallah (iki veya tek) Rabbim hayirli saglikli kucagina aldigin buyuttugun gunleride nasip etsin insallah ...

tebrikler canim gözün aydin insallah kucagina aldigin günleride görürsün darisida bizlere artik

serenay kaçıncı tüp bebeğin bu senin ? sadece endometriozismi var ? hangi hastanede yaptrdn bi anlatsana :)

Canim arkadasim allah razi olsun mutluluguma ortaksin cani gonulden inaniyorum sende bu mutlulugu yasican:)

Kuzum bu benim 2ci tup bebegim 2 tane dondurulmus embriyo transferi.dr um arzu cagdas caglayan florance nightgalede yapildi islemlerim.3,5 civarlarinda bir cikolata kistim var onun disinda bir sikintimiz yoktu.3 yil bitti cocuk icin ugrasiyoruz 6ay klomen 4 asilama 2 tup bebek .ilk deneme biliyosun kimyasal oldu.

Ikincisinde ilkinden farkli olarak hep yattim sonucu alana kadar .ilkinde 6 gun sonra ise baslamistim.banyo yapmadim.pozitif dusundum diyemicem:) onu beceremedim belirtilere kafayi taktim hicte belirtim falan olmadi hemde hicccc .o yuzden gercekten takilmamak gerektigini ogrendim.bazilari hissedermis ben hissetmedim.ruyamda goreyim hep dua ettim kabuslar gordum:)

Benim hikaye kisa ve oz bu sekilde.sonu guzel bitsin ins.aralik yada ocakta bebeciklerimi alayim kucagima ins.:)

Canim arkadasim allah razi olsun mutluluguma ortaksin cani gonulden inaniyorum sende bu mutlulugu yasican:)

Kuzum bu benim 2ci tup bebegim 2 tane dondurulmus embriyo transferi.dr um arzu cagdas caglayan florance nightgalede yapildi islemlerim.3,5 civarlarinda bir cikolata kistim var onun disinda bir sikintimiz yoktu.3 yil bitti cocuk icin ugrasiyoruz 6ay klomen 4 asilama 2 tup bebek .ilk deneme biliyosun kimyasal oldu.

Ikincisinde ilkinden farkli olarak hep yattim sonucu alana kadar .ilkinde 6 gun sonra ise baslamistim.banyo yapmadim.pozitif dusundum diyemicem:) onu beceremedim belirtilere kafayi taktim hicte belirtim falan olmadi hemde hicccc .o yuzden gercekten takilmamak gerektigini ogrendim.bazilari hissedermis ben hissetmedim.ruyamda goreyim hep dua ettim kabuslar gordum:)

Benim hikaye kisa ve oz bu sekilde.sonu guzel bitsin ins.aralik yada ocakta bebeciklerimi alayim kucagima ins.:)

teşekkür ederim kısaca özetlediğin için çok sağol canım benim allah sonuna kadar gitmeni nasip etsin dualarını bekliyoruz artık :49:

Kuzuuum yaa :nazar::nazar::nazar:Maşallah:46::46::46: çok sevindim Allahim size bagislasin saglikla :16:

İyi hafta sonlari canlar paztsi 11.30 da toplama islemim yapılacak Allahin izni ile evi temizleyip kirkladim:9: anca girebildim maşallah serenayla güzel başladı darisi tüm topige inşallah :49: :16:

Back