2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba herkese, bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk. Sağlıklı dedi dr.:16: 6+3 günümdeymişim.

Alfabecim,seni cook cok tebrik ediyorum,cok sevindim.hayirla,saglikla dogurursun insallah saglikli bebegini.senin sevincinden,kendime pay cikarayim hemen:30: Darisi basimiza diyorum,kendine iyi bak:16::16:

Kizlar ben heyecandan uyuyamiyorum yarin sabah 9da kan vericem 10gibi cikar sanirim bir an once sabah olsun ve allahin izniyle guzel haberi alalim artikk:)

fenalardayimm imdaattttt!!!!!@

Kizlar yarin sonucuma alicam ilkinde negatif alanlarin bircogu ikinciye basladi sanirim ilk sonucu ben alicam ins pozitif ve ardindan pespese herkesten pozitif hbrleri olsun bana dua edin cok heyecanliyimmmmmmm

canım ne yaptı n??

Kizlar ben heyecandan uyuyamiyorum yarin sabah 9da kan vericem 10gibi cikar sanirim bir an once sabah olsun ve allahin izniyle guzel haberi alalim artikk:)

kanı vermiş sonuç bekliyorsun demek hadi bakalım rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin.ol de olsun rabbim aminnn

Güzel bir haberle gelrsin inşallah canım. Kanını vermişsindir herlade. Son 1 saat. !!!!

Alfabecim,seni cook cok tebrik ediyorum,cok sevindim.hayirla,saglikla dogurursun insallah saglikli bebegini.senin sevincinden,kendime pay cikarayim hemen:30: Darisi basimiza diyorum,kendine iyi bak:16::16:

Nazancığım, canım. Drısı hepinizin bşına, sen, selen amaya, monica, srenayın 1 saat içinde inşallah,:) ve bekleyen diğer arkadaşların. Ne kadar zorlu bir süre geçiriyoruz burada, hepimiz biribirimize destek olmaya çalışarak. Ben hala hamile olduğum inanmış değilim. Komedi gibi bir şey gerçekten. Korkular endişeler var tabi. Hafif baş dnmeleri hriç hiç bir belirtim de yok. Ne bulantı, ne aşerme, ne vücutta değişilik. Hamile olmadığım zamanlarda vücudumda onca değişikli icat eden ben, şmdi hiçbir şey bulamıyorum, belki de o yüzden henüz kedimi bebişli gibi hissetmiyorum. Gerçi böylesi daha iyi sanırım.Çünkü okulda bulantılarla zor olur heralde. İşte böyle, inşallah en yakın zamanda sizlerin de güzel haberlernizi alacağız canım. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kal.

Merhaba cnm maşallah kuzuya Allah bagislasin :)
Teşekkür ederim. :)

Ayy masallah :nazar::nazar::nazar:cnm allah korusun bebisi inss kucagina almayida nasip etsin cnm
mn canım. Çok teşekkür ederim.

aman masallah annesii:nazar::nazar: darisi basimaa:nazar: yok canim yaa burda cok agirdan aliyorlar dedigim gibi sadece kan testi yapildi simdiye kadar 3 kere.. betayi ve progesteronu takip ediyorlar..haftaya carsamba yine kan testi, sonraki hafta persembe anca ilk defa ultrason:) ayy cok heyecanlandim, sizde duydunuz dimi sesi?
Duyduk sesini, gerçi eşim o kadar bahsediyorum yanında ama, benim kalp atışlarım sanmış, çok heyecanlıydın ya, senin kalp atışların sandım ben onu diyor. :) Sen de duyarsın perşembeye canım. Tek mi acaba? Perşembe öğreniriz artık hep beraber. Haberdar etmeyi unutma.

Son düzenleme:
inşallah peş peşe gebe kalacağız peş peşe de doğuracağız. canım benim ya şimdi de sende mi izin sıkıntısı var. aslına geçenkinde pek izin de kullanmamıştın. öyle hatırlıyorum. transferden sonra bana gel beraber birbirirmize bakalım kıssss. ne güzel olurrr :52::52::52:

annemde kalacağım canım kardeşimler de orada birazda orada kalırım.:54:

bu arada bugün saat tam 7 de ilk iğnemi oldum menogon 5 toz 3 su olarak. Pazartesi sabahı yola çıkıyorum. Buralardan istediğin bişey varmı canım arkadaşım:54::54:

bitanem allah razı olsun ben ankarada yaşıyorum zaten :) inşallah bi gün bebişlerimizle buluşup karşılaşalım istiyorum ne yalan söylim hepsini bi güzel sevelim sonra nerde kaldınız diye dövelim haha :1:

duayla bekle bakalım hayırlara vesile olsun inşallah en yüksek değerler çıkar:1:

Ins yavrucum ne en ufak bir belirtim var ne de bir his'sim .ilki kimyasaldi hamile oldugumu gogus uclarimin simsiyah olusundan anlamistim ama simdi kararmak bi yana gitgide beyazladi:)

Bilemiyorum hakkimda hayirlisi .

Ins yavrucum ne en ufak bir belirtim var ne de bir his'sim .ilki kimyasaldi hamile oldugumu gogus uclarimin simsiyah olusundan anlamistim ama simdi kararmak bi yana gitgide beyazladi:)

Bilemiyorum hakkimda hayirlisi .

kız benimkide kimyasaldı ama ben aksine hçbişey hissetmemiştim ya nasıl oluyoki.adetime 1 hafta kala lekelenmem başladı benimde dün.korkuyorum erken adet olmak istemiyorum :25:

kız benimkide kimyasaldı ama ben aksine hçbişey hissetmemiştim ya nasıl oluyoki.adetime 1 hafta kala lekelenmem başladı benimde dün.korkuyorum erken adet olmak istemiyorum :25:

Degerin en yuksek kac cikmisti benim en son 196 di sonra dusmeye basladi.

Sen adetinle tedaviye baslamican mi daha guzel iste niye korkuyosun cnm

Degerin en yuksek kac cikmisti benim en son 196 di sonra dusmeye basladi.

Sen adetinle tedaviye baslamican mi daha guzel iste niye korkuyosun cnm

yok kız nerdeeeeeeeeee ben 22 görmüştüm sonra 9 a düşmüştü sen kadar yüksek görseydim kafayı yerdim heralde :1::1: adetimle başlicamda ay sonu hesap kesim tarihine göre ayarlamıştım parayıda o yüzden :1:

Back