Dikkat et canım zor sahip olduk. İnşallah test sonuçlarında güzel çıkar. yavaş olsun güzel olsun nazlı nazlıSağlıklı olacaklar tabii ki bebeklerimiz
![]()
seninde ilk ignen vatana millete hayirli olsun canim
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et canım zor sahip olduk. İnşallah test sonuçlarında güzel çıkar. yavaş olsun güzel olsun nazlı nazlıSağlıklı olacaklar tabii ki bebeklerimiz
![]()
hadi insallah hayirli haberler canimmm![]()
Merhaba herkese, bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk. Sağlıklı dedi dr.6+3 günümdeymişim.
Masallah bebeklerine,bu detayli ultrason dedigin 3d olan mi? Pahaliymis...sen eski nickini tekrar alamiyor musun bu arada?o hesabin kapandi mi?
Mrb cnm maşallah ufakliklara inşallah cikmaz sekerin güzelim
kıslar ilk iğnemi saat 7 de oldum. hemşire tam iğneyi kalçama batırırken dua ettim hepimize Allahım kabul etsin inşallah
Kizlar yarin sonucuma alicam ilkinde negatif alanlarin bircogu ikinciye basladi sanirim ilk sonucu ben alicam ins pozitif ve ardindan pespese herkesten pozitif hbrleri olsun bana dua edin cok heyecanliyimmmmmmm
Kizlar ben heyecandan uyuyamiyorum yarin sabah 9da kan vericem 10gibi cikar sanirim bir an once sabah olsun ve allahin izniyle guzel haberi alalim artikk:)
fenalardayimm imdaattttt!!!!!@
Güzel bir haberle gelrsin inşallah canım. Kanını vermişsindir herlade. Son 1 saat. !!!!Kizlar ben heyecandan uyuyamiyorum yarin sabah 9da kan vericem 10gibi cikar sanirim bir an once sabah olsun ve allahin izniyle guzel haberi alalim artikk:)
fenalardayimm imdaattttt!!!!!@
Alfabecim,seni cook cok tebrik ediyorum,cok sevindim.hayirla,saglikla dogurursun insallah saglikli bebegini.senin sevincinden,kendime pay cikarayim hemenDarisi basimiza diyorum,kendine iyi bak
![]()
Teşekkür ederim. :)Merhaba cnm maşallah kuzuya Allah bagislasin :)
mn canım. Çok teşekkür ederim.Ayy masallahcnm allah korusun bebisi inss kucagina almayida nasip etsin cnm
Duyduk sesini, gerçi eşim o kadar bahsediyorum yanında ama, benim kalp atışlarım sanmış, çok heyecanlıydın ya, senin kalp atışların sandım ben onu diyor. :) Sen de duyarsın perşembeye canım. Tek mi acaba? Perşembe öğreniriz artık hep beraber. Haberdar etmeyi unutma.aman masallah annesiidarisi basimaa
yok canim yaa burda cok agirdan aliyorlar dedigim gibi sadece kan testi yapildi simdiye kadar 3 kere.. betayi ve progesteronu takip ediyorlar..haftaya carsamba yine kan testi, sonraki hafta persembe anca ilk defa ultrason:) ayy cok heyecanlandim, sizde duydunuz dimi sesi?
inşallah peş peşe gebe kalacağız peş peşe de doğuracağız. canım benim ya şimdi de sende mi izin sıkıntısı var. aslına geçenkinde pek izin de kullanmamıştın. öyle hatırlıyorum. transferden sonra bana gel beraber birbirirmize bakalım kıssss. ne güzel olurrr
annemde kalacağım canım kardeşimler de orada birazda orada kalırım.
bu arada bugün saat tam 7 de ilk iğnemi oldum menogon 5 toz 3 su olarak. Pazartesi sabahı yola çıkıyorum. Buralardan istediğin bişey varmı canım arkadaşım![]()
Canlarim kani verdim geldim 11:30dediler bekliyorum:$ zaman gecmiyoo
Canlarim kani verdim geldim 11:30dediler bekliyorum:$ zaman gecmiyoo
kız bende gözüm sadece rakamı görüyo ya diyorumki 11 mi çıkmışallah allah iyice kafayı yedik
![]()
Hahahahh valla oyle kalbim gum gum sonucu alamadan gidiciyim ben galiba:)
duayla bekle bakalım hayırlara vesile olsun inşallah en yüksek değerler çıkar![]()
Ins yavrucum ne en ufak bir belirtim var ne de bir his'sim .ilki kimyasaldi hamile oldugumu gogus uclarimin simsiyah olusundan anlamistim ama simdi kararmak bi yana gitgide beyazladi:)
Bilemiyorum hakkimda hayirlisi .
kız benimkide kimyasaldı ama ben aksine hçbişey hissetmemiştim ya nasıl oluyoki.adetime 1 hafta kala lekelenmem başladı benimde dün.korkuyorum erken adet olmak istemiyorum![]()
Degerin en yuksek kac cikmisti benim en son 196 di sonra dusmeye basladi.
Sen adetinle tedaviye baslamican mi daha guzel iste niye korkuyosun cnm