2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar yarin sonucuma alicam ilkinde negatif alanlarin bircogu ikinciye basladi sanirim ilk sonucu ben alicam ins pozitif ve ardindan pespese herkesten pozitif hbrleri olsun bana dua edin cok heyecanliyimmmmmmm

Hadi canım hayırlısı. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. :emir_bebek::emir_bebek:

ayyy masallah canim:nazar::nazar: bizimkiler anca daha kan olcuyorlar:1::1: 7+4 e ultrason gunu verdiler, tosbaga doktorum benimm:19::19: Saglicakla kuacgina almak nasip olsun canimm:49::49:

Sağol canım teşekkür ederim. Sen ilk ultrasonu yaptırdın değil mi? Devletteki dr geçen hafta en erken 7 haftalıkken duyulur demişti. Bugün özel dr a gittim. Duyduk. Çok hızlı atıyor bebişimin kalbi.Çok mutlu oldum. İnşallah sen de duyarsın canım en kısa sürede.
2. kese falan yok bu arada. Bir tanecikmiş bebişim. Neyse 1 tane olsun sağlıkla gelsin bene, önemli olan o.

Sağol canım teşekkür ederim. Sen ilk ultrasonu yaptırdın değil mi? Devletteki dr geçen hafta en erken 7 haftalıkken duyulur demişti. Bugün özel dr a gittim. Duyduk. Çok hızlı atıyor bebişimin kalbi.Çok mutlu oldum. İnşallah sen de duyarsın canım en kısa sürede.
2. kese falan yok bu arada. Bir tanecikmiş bebişim. Neyse 1 tane olsun sağlıkla gelsin bene, önemli olan o.

aman masallah annesii:nazar::nazar: darisi basimaa:nazar: yok canim yaa burda cok agirdan aliyorlar dedigim gibi sadece kan testi yapildi simdiye kadar 3 kere.. betayi ve progesteronu takip ediyorlar..haftaya carsamba yine kan testi, sonraki hafta persembe anca ilk defa ultrason:) ayy cok heyecanlandim, sizde duydunuz dimi sesi?

Son düzenleme:
Amayacımmmm ilk tabloyu gördüm. okuyorum gelişmelerden haberdarım ama yazmadım ne kadar zamandır.

Allaha şükür 24. haftanın içindeyiz. paşamızla uğraşıyoruz. sağlığı yerinde bi sıkıntısı yok Allaha Şükür. Mayısta Kalp ekosu çekilecek. her hangi bir şey var mı yok mu diye bakılacak. bende iyiyim neredeyse 10 kilo aldım. oysa doktorum 12 kiloyla bitirmem gerektiğini söylemişti :) bi kaç gündür evhamlıyım hareketlerini az hissediyor gibiyim. Ay sonunda şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım o zaman yine görürüz beyefendiyi :) bendeki gelişmeler bunlar :)

Tez vakitte hepinizden güzel haberler almak nasip olur inşallah. Dualarımdasınız hep. öpüyorummm hepiniziii..:42::3:

Amayacımmmm ilk tabloyu gördüm. okuyorum gelişmelerden haberdarım ama yazmadım ne kadar zamandır.

Allaha şükür 24. haftanın içindeyiz. paşamızla uğraşıyoruz. sağlığı yerinde bi sıkıntısı yok Allaha Şükür. Mayısta Kalp ekosu çekilecek. her hangi bir şey var mı yok mu diye bakılacak. bende iyiyim neredeyse 10 kilo aldım. oysa doktorum 12 kiloyla bitirmem gerektiğini söylemişti :) bi kaç gündür evhamlıyım hareketlerini az hissediyor gibiyim. Ay sonunda şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım o zaman yine görürüz beyefendiyi :) bendeki gelişmeler bunlar :)

Tez vakitte hepinizden güzel haberler almak nasip olur inşallah. Dualarımdasınız hep. öpüyorummm hepiniziii..:42::3:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: masallah bebisine,,darisi hepimizin basina canim:16::16:

Canim sana da guzel yumiler olsun:))kaliteli embriyolarin olussun:16:
Canim inşallah çok teşekkür ederim :16:
[
sagol cnm sanada hayirli cumalar olsun biraz gec oldu ama inss hayirlisiyla sonuclansin cnm tedavin

cnm hosgeldin iyi olmaniza sevindim inss bundan sonrada oyle gecer cnm

aminnn cnm
İnss yarin bize guzel haberlerle dönersin cnm
Sağol nesecim sen nasilsin dikkat et kendine ve yavrulara :49:
Kizlar yarin sonucuma alicam ilkinde negatif alanlarin bircogu ikinciye basladi sanirim ilk sonucu ben alicam ins pozitif ve ardindan pespese herkesten pozitif hbrleri olsun bana dua edin cok heyecanliyimmmmmmm
İnşallah hayirlisiyla güzel haberler ver bize cnm Allah dualarini kabul etsin inşallah

kız dr gittim ayın 14 de bebeklerim maşsallah gayet iyilerdi dr ayrıntılı ultrasyon istedi 315 tl istediler birde sözde sigorta geçiyor tek bebek için bu fiyat offf yaa başka yerlerede baştım ek bir fark yok arlrında ayın 24 de gidicem inş güzel ve sorunsuz geçer nisanın 28 dede şeker yüklemem var kızımda sekerim çıkmıştı inş bunlsrda çıkmaz

Mrb cnm maşallah ufakliklara inşallah cikmaz sekerin güzelim

ay inanamıyorum hala tekrardan başladığımıza selennnnnnnn yine ğeşpeşeyiz ama o zaman ben önce başlamıştım :1: inşallah önce sen gebe kalırsın sonra ben.bu sefer morallaer tavanda olsun lütfen.her akşam yürüyüşe başlıyoruz gezin eğlenin sizde.3 hafta izninde var oleyyyyyyy ben maalesef izin konusu sıkıntılı tüm stresiyle işyerinde olacağım.hatta transfer günü eve gideceğim ama ertesi gün mecbur işe döncem çok yoğun zamanlara denk gelicek bebeğim ama nazlı nazlıda olsa gelsin be selen :1: ankarada kalacağınız yer varmı ?

inşallah peş peşe gebe kalacağız peş peşe de doğuracağız. canım benim ya şimdi de sende mi izin sıkıntısı var. aslına geçenkinde pek izin de kullanmamıştın. öyle hatırlıyorum. transferden sonra bana gel beraber birbirirmize bakalım kıssss. ne güzel olurrr :52::52::52:

annemde kalacağım canım kardeşimler de orada birazda orada kalırım.:54:

bu arada bugün saat tam 7 de ilk iğnemi oldum menogon 5 toz 3 su olarak. Pazartesi sabahı yola çıkıyorum. Buralardan istediğin bişey varmı canım arkadaşım:54::54:

Son düzenleme:
biraz dinleneyim diye sandelyeleri birlestirip yatak yapmistim:)) iyiyim canim bugun 5+4 olduk..ara ara bulanti halsizlik bel agrisi oluyor onun disinda bir sikintim yok cok sukur..beta hcg ile progesteronuda takip ediyorlar benim, eger progesteron seviyesi dusukse Allah korusun dusuklere yol acabiliyormus..haftaya carsamba yine kan testim var..artik sonraki hafta kalp atislarini duyucaz insallah heralde..transfere kadar oldugu gibi transferden sonrada epey yavas ilerliyor islerim:1::1: bebeciklerimiz saglikli olsunda beklerizz:16::16:

Dikkat et canım zor sahip olduk. İnşallah test sonuçlarında güzel çıkar. yavaş olsun güzel olsun nazlı nazlı:34::34::34: Sağlıklı olacaklar tabii ki bebeklerimiz :16::16::16:

kıslar ilk iğnemi saat 7 de oldum. hemşire tam iğneyi kalçama batırırken dua ettim hepimize Allahım kabul etsin inşallah

Canim inşallah çok teşekkür ederim :16:

Sağol nesecim sen nasilsin dikkat et kendine ve yavrulara :49:

İnşallah hayirlisiyla güzel haberler ver bize cnm Allah dualarini kabul etsin inşallah

İyiyim cnm cok sukur bakiyorum cnm inss beni birakmazlar inss

Back