2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hay Allah razi olsun Hulusi amcadan:)) moral cok cok onemli bizim tedavilerimizde, bencede senin ahim sahim bir sounun yoktu ve hatta 1-2 ay cinde hamile kalacagina inaniyorum cunku kurlerine innaiyorsun inanarak uyguluyorsun, bahar geldi hormonlarin costu tatiliniz yaklasiyooo, eee bebis kacirmka istermi bugunleri bakta gorrrrrrr kendisi gelecek kosa kosaa

aman masallah o tatli bebiseeeee ayy annesi cok tatli yaaaa, Allah saglikli sihhatli uzun omurler versin ona insallahh...evet oyle huzunlu seyler yok hep nese kahkaha eksik olmasin hayatinizdan

ayyy gozunuz aydin canimm,masallahhhh aman annesi nasilda ciciler alir simdi onaaaaaa, kiz kiyafetleri her zaman daha tatli oluyo ama yaa oyle degilmiii cicili biciliii

amin selencim hepimizin yuzu kisa zamanda gulecek buna yurekten inaniyorummseninde cok az kaldii dogum kontrol haplari bittimi? bu arada nazan nerelerde yahu bi aile ziyaretine gitti kaybolduu:26::26:

aman masallah o tatli bebiseeeee ayy annesi cok tatli yaaaa, Allah saglikli sihhatli uzun omurler versin ona insallahh...evet oyle huzunlu seyler yok hep nese kahkaha eksik olmasin hayatinizdan

Maaşallah ne kadar güzel haberler...
Duygulandım valla. Minicik haliyle alkışlar, hıçkırıklar...:) Yerim onu ben. Allah sağlıkla kavuştursun sizi.

işte bu kadaaaaaaaaaarrrrr çok şükür herşeyin tamamdır inşallah.bende o diziyi çok severdim ya bu arada duaların için sağol bitanem allah hepimize nasip etsin aminnnnnnnnn

Canim ne güzel bebisinide saglikli kipir kipir görmüşsun maşallah ona sonuclarinda temiz cikar inşallah sonra keyfini cikar oooohh miiiss

Guzel kardeslerim dualariniz guzel dilekleriniz icin Allah razi olsu Rabbim insallah hepinize bu güzel l gunleri yasamayi banada sizin mutlulugunuzu paylasmayi nasip etsin ...

Ayy yerim ben onu ya maasallah canim Allah bagislasin demek kizimiz oluyo cok guzel ben bugun doktora bi tahmininiz varmi dedim ama soylemedi bizde tahmin olmaz kesin olmaikca dedi ama ben pipi goremedim kiz gibi geliyor geldi bana daha cok kucuk tabi benim minigim bi sonraki kontrolde belki ogreniriz..

Canim gozun aydin maasallah bebisin kesecikini gormussun insallah kan sonucunda guzel cikar ve sonuna kadar hersey yolunda gider .

Maşallah sübhanallah canım çok duygulandım bende ya minicik haliyle bide hıçkırıyor demek Rabbim nelere kadir.Çok sevindim senin adına canım ense kalınlığıda iyiymiş çok şükür maşallah

maşallah canım Rabbim devamını nasip etsin

bu sene erkek senesiydi arada kızlar ben burdayım diyor maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun

Ayyyy çok sevindim bu haberlere...
Allah hepimizi iyi, vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın. Öpüyorum seni.

Hadi hayırlısı canım, inşallah gönlünce olur herşey. Dr un dediği doğru. Takılma öyle amh fsh falan. Benim amh 0.12 idi biliyorsun. Ve son tedavide 7 folikül oluştu. Ve üstelik eşimin de morfoloji, sayı, hareketlilik problemi vardı.
Bu tedavinde güzel sonucu almanı umuyorum. Bekliyorum ben de , ona göre.

sagol cnm inss yuregine saglik hepimizin tedavileri guzel bitsin inss

Evet canim bi prensesim olacak ALLAH kismet ederse.RABBIM herkese annelik duygusunu yasatsin
inss cnm benim

Evet yaa ne guzel icimiz kipir kipir olduuu
Guzel kardeslerim dualariniz guzel dilekleriniz icin Allah razi olsu
Rabbim insallah hepinize bu güzel l gunleri yasamayi banada sizin mutlulugunuzu paylasmayi nasip etsin ...
Aminnn cnm insss

Son düzenleme:
ayyy gozunuz aydin canimm,masallahhhh aman annesi nasilda ciciler alir simdi onaaaaaa, kiz kiyafetleri her zaman daha tatli oluyo ama yaa oyle degilmiii cicili biciliii

Dun kiz kardesimle bakinalim diye alisveris merkezine gittik.ben bakinirken o 2 parcayi alip odemesini yapmisti bile.bende 1 2 ufaktan biseyler almayi dusunuyorum.rengarenk hersey beni al diyor resmen.

RABBIM herkesin yavrusunu kucagina almayi nasip etsin.kizim kendini gec gosterdi bize teyzesi 17. Haftada ogrenebildik anca.simdiya kadar ya sirtini dondu,ye eliyle kapatti.dr cok ugrasirsa agiz ustu dondu.sukur ki insafa geldi de gosterdi kendini.darisi sizin ogrenmenize

Amin canim RABBIM sana ve isteyen herkese yasatsin bu duyguyu.

Anladim canim , artik duruma gore yaparim :) evet cok yakiniz benm ki erkek canim pasa geliyo insAllah :)
Bu 3boyutlu ultrason ne zmn omu blioyomsn canim

hahayyyyttttt da haaahaaaaayyyyytttt derim ben onun her türlü gelişine razıyım, tedavisiz olursa 3-5 -10-100 bin onbin kat daha sevinirim ama tedaviyle gelesi de varsa, o iğneleri ilaçları hasretle beklerim nolcak kiiiii

Guzel kardeslerim dualariniz guzel dilekleriniz icin Allah razi olsu Rabbim insallah hepinize bu güzel l gunleri yasamayi banada sizin mutlulugunuzu paylasmayi nasip etsin ...
Amiiiinnnnn.... inşallah paylaşabiliriz canım......

canım benim ya, inşallah diyelim.... açıkcası bahardan mıdır nedir bilemiyorum ama pek umutluyum bende bu defa..... sizde sayı, morfoloji, hareketlilik nasıldı canım? ben eşimin spermiogram sonucunu ocak ayında gördüm, 2013 temmuz da tedavi sırasında almışlardı dosyada yazıyodu, rapor çıkarmam için eski sonucunu da istediler o zaman gördüm.... sorun yok diyorlardı ama bizde de ufak tefek problemler var gibi geldi bana..... sayı 72 milyon, ileri hız %7, morfoloji %2 yazıyo..... %2 az değil mi ya?

canım benimmm korkacak ne var ki iğnelerden, kız bebişine yaklaştıran birer adım onlar, her birinde biraz daha yaklaşacaksın sonunda da kavuşacaksın inşallahhhhhh

Anladim canim , artik duruma gore yaparim :) evet cok yakiniz benm ki erkek canim pasa geliyo insAllah :)
Bu 3boyutlu ultrason ne zmn omu blioyomsn canim

Hayirli evlat olsun,saglikla kucagina al insaALLAH pasayi.bi sonraki aya yapacagim dedi canim.

Sagol cnm agzindan bal damliyor inss oyle olur cnm igneden degilde kizlar diyorya oram morardi buram morardi beze yapti vs bunlardan biraz korktum cnm ama dogru diyorsun bebis icin gikim cikmaz yeterki gelsin bebislerimiz artik:

Bizim sayı 10 milyon bile değildi. Ve morfoloji diğerlerinde bilmiyorum ama ilkinde 0 idi. Ve hareketlilik de çok azdı. Bu burada denizli'de yaptırdığımız sperm sonucu idi. Ama Ege ünideki sonuçları hiç bilmiyorum. Orada bana eşindeki problemden önce senin rezerv azlığın problem bizim için dediler. Ben de üstelemedim fazla. Ama negatif sonuçları aldığımızda sizde de eşinizde de problem var ve problemin yumurtadan mı spermden mi kaynaklandığını bilemeyiz dediler. O yüzden umutlu olmakta çok haklısın bence. Belki normal yolla bile olabilir. Sonuçta spermlerin de yumurtaların da bir ayı bir ayını tutmuyor ki. Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin de bebişler nasıl gelirse kabulümüz,değil mi canım.
Allahım bu sefer inşallah doğru sperm ve doğru yumurtalar bulmuştur biribirini de kucaklarım bebeğimi.
Dr kesenin birini net gördü. 2.bir oluşum daha var kese benzeri ama kese olmayabilir de dedi. Takip edilmesi gerek dedi.
Şu anda herşey normal, ama tabi sağlıklı bir gebelik diyebilmemiz için kalp atışını görmeliyiz dedi. Ve en az 2 hfta sonra kalp atışlarının görülebileceğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…