tünaydınlaaarrrrrhepimize hayırlı cumalar, Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallah, nasip etmeyecekleri için de gönlümüzü razı etsin inşallahhhhhh......
b
Allahım nası güzel bi haber buuuuuu.... alfabe inanılmaz sevindim.... bir önceki tedavimiz birlikte idi, inşallah hemen ardından bizlerde geliriz.... çok duygulandım ki ben :)))))
gelgelelim banaaaaa.... dün regl oldum ve bugün hormon testlerimi tekrarlamak istedim, hem kürlerin etkisi olmuş mu görmüş olurum dedim, dün randevu aldım hastanede normalde 1 doktor vardı, sanırım göreve yeni başlamış ve ben onu hiç sevmemiştim; baktım listede 2 isim var diğerini seçtim..... sabah gittim devlet hastanesine, tonton ak saçlı çok hoş sohbet bi doktor vardı, belli ki tecrübeliyaptırmak istediğim testleri bi kağıda yazmıştım, azcık durumumdan bahsettim, doktor bi ultrasonla bakmak istedi karnımdan..... sonra bana dedi ki "erken menopoz riskini kim söyledi sana" dedim fsh amh değerlerim var doktor söyledi.... fsh canın sıkkınsa bile yüksek çıkabilir dedi, amh de çok vahim değilmiş zaten değil, ultrasonla da bakarken hiç öyle erken menopoz gibi durmuyosun burda en az 10-12 folikul görünüyor dedi.... böyle oldum ben tabi :)))) sonra kanımı verdim ve pazartesi öğlenden sonra ancak sonuçlarımı alıcam, doktor amca kesinlikle umutsuz olma senin yazdıkların dışında da bi kaç test istedim, sonucunu bana da getir, sakın moralini bozma dedi; eşimin değerlerini de sordu.... çok ilgilendi, ağzım kulaklarımda çıktım muayenehaneden..... inşallah sonuçlarda iyidir....
İnşallah canım, darısı bekleyen her anne adayının başına. Kimsenin kucağı boş kalmasın.
Oncelikle hayirli cumalarimiz olsun ben bugune fena migde bulantisiyla uyandim sonra solugu lavoboda aldim gerisi malumnamazimi kildim hpimiz icin dua ettim uyku tutmadi tv yi actim eskiden cok sevdigim bi dizi vardi 'hatirla sevgili' cokta acikli bi bolumu okadar duygulandimki eskiden onu izleyip aglardim... sora hastaneye gittim herzamanki gibi erkendn ordaydim saatim gelince girdim iceri doktor yasli ton ton bi amcaydi konuskan belliki tecrubeli uzun uzun sohpet ettik bi yandan da bizim bebisi izledik maasallah kuzum kocaman olmus elleri ayaklari yuzu burnu herseyini gosterdi ellerini alkis yapar gibi birlestirip ayirdi bacaklarini salladi hickirdi yer degistirdi boyu posuda iyi maasallah yalniz boynu cok bukuk duruyodu doktor boyunu olcmekte cok zorlandi bu bebek cok huzunlemis dedi bende dogrudur sabah huzunlu dizi izledim dedim ... artik ona dizi falan yok dedim ... doktora kaygilarimdan bahsettim bunlari dusunme her gebelik kendine ozgudur ve birbirinden farklidir simdilik hersey cok guzel dedi cok sukur ense kalinligida 0.9 mm doktor cok iyi dedi kanimida verdim sonuc carsamba cikacak... sonra kendi doktoruma ugradim kan ilaci ve vitamin yazdi ... insallah sonuclarimizda guzel cikar Allah in izniyle...Allah im bu guzel gunun hurmetine hepinize bugunleri gormeyi nasip etsin insallah...
Dun randevumuz vardi masaALLAH elleri kollari yerinde durmuyordu kalp atislarini dinledik 3 lu taramamizda yapildi dr amcamiz herseyin yolunda oldugunu soyledi.kan ve idrar verdik haftaya insaALLAH onun sonuclarida guzel cikar.cinsiyetimizde kesinlesti,kizim icin alisverise baslanabilir artik
İnşallah canım inşallah.
nesecim cok sevindimmm hadi bebislerin simdiki tutuncak bu defa insallah
canım çok sevindim Rabbim yüzünü yüzümüzü hep güldürsün inşallah.
canım arkadaşım cok gecmis olsun inşallah içtiğin ilaçlar işe yarar şifa olur canım.
Gözün aydın canım arkadaşım. Allahım hepimize nasip etsin inşallah.
aman masallah o tatli bebiseeeeeayy annesi cok tatli yaaaa, Allah saglikli sihhatli uzun omurler versin ona insallahh...evet oyle huzunlu seyler yok hep nese kahkaha eksik olmasin hayatinizdan
cnm masallah gozun aydin inss hep boyle sorunsuz hamislik yasarsin cnm
cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin cnm
Masallah cnm size demek prensesin olacak gozun aydin cnm
cnm cok sevindim okuyunca masallah ne guzel demekki ictiklerin yaramis inss hormo sonuclarinda guzel ciksin cnm inss bebisin dogal yoldan yada tedaviyle hemencecik gelsin gozun aydin cnm
Maaşallah ne kadar güzel haberler...
Duygulandım valla. Minicik haliyle alkışlar, hıçkırıklar...:) Yerim onu ben. Allah sağlıkla kavuştursun sizi.
işte bu kadaaaaaaaaaarrrrr çok şükür herşeyin tamamdır inşallah.bende o diziyi çok severdim yabu arada duaların için sağol bitanem allah hepimize nasip etsin aminnnnnnnnn
Canim ne güzel bebisinidesaglikli kipir kipir görmüşsun maşallah ona sonuclarinda temiz cikar inşallah sonra keyfini cikar oooohh miiiss
Dun randevumuz vardi masaALLAH elleri kollari yerinde durmuyordu kalp atislarini dinledik 3 lu taramamizda yapildi dr amcamiz herseyin yolunda oldugunu soyledi.kan ve idrar verdik haftaya insaALLAH onun sonuclarida guzel cikar.cinsiyetimizde kesinlesti,kizim icin alisverise baslanabilir artik
Kızlar, kanımı verip geldim. Henüz sonucum çıkmadı. Ama karnımdan ultrason ile baktı ve bebeğimin ilk resmini verdi elime. Resme bakıp bakıp ağlıyorum. Herkes tatsın Allahım bu mutluluğu. Benim de sevincimi yarım bırakmasın. Minicik 5 mm lik bir kesem var şu anda karnımda. Paylaşmak istedim bunu. Öğleden sonra da kan sonucumu almaya gideceğim. Kese göründüğüne göre 3000 üzerinde olması lazım. Hepinize sevgiler.
Oncelikle hayirli cumalarimiz olsun ben bugune fena migde bulantisiyla uyandim sonra solugu lavoboda aldim gerisi malumnamazimi kildim hpimiz icin dua ettim uyku tutmadi tv yi actim eskiden cok sevdigim bi dizi vardi 'hatirla sevgili' cokta acikli bi bolumu okadar duygulandimki eskiden onu izleyip aglardim... sora hastaneye gittim herzamanki gibi erkendn ordaydim saatim gelince girdim iceri doktor yasli ton ton bi amcaydi konuskan belliki tecrubeli uzun uzun sohpet ettik bi yandan da bizim bebisi izledik maasallah kuzum kocaman olmus elleri ayaklari yuzu burnu herseyini gosterdi ellerini alkis yapar gibi birlestirip ayirdi bacaklarini salladi hickirdi yer degistirdi boyu posuda iyi maasallah yalniz boynu cok bukuk duruyodu doktor boyunu olcmekte cok zorlandi bu bebek cok huzunlemis dedi bende dogrudur sabah huzunlu dizi izledim dedim ... artik ona dizi falan yok dedim ... doktora kaygilarimdan bahsettim bunlari dusunme her gebelik kendine ozgudur ve birbirinden farklidir simdilik hersey cok guzel dedi cok sukur ense kalinligida 0.9 mm doktor cok iyi dedi kanimida verdim sonuc carsamba cikacak... sonra kendi doktoruma ugradim kan ilaci ve vitamin yazdi ... insallah sonuclarimizda guzel cikar Allah in izniyle...Allah im bu guzel gunun hurmetine hepinize bugunleri gormeyi nasip etsin insallah...
Kızlar, kanımı verip geldim. Henüz sonucum çıkmadı. Ama karnımdan ultrason ile baktı ve bebeğimin ilk resmini verdi elime. Resme bakıp bakıp ağlıyorum. Herkes tatsın Allahım bu mutluluğu. Benim de sevincimi yarım bırakmasın. Minicik 5 mm lik bir kesem var şu anda karnımda. Paylaşmak istedim bunu. Öğleden sonra da kan sonucumu almaya gideceğim. Kese göründüğüne göre 3000 üzerinde olması lazım. Hepinize sevgiler.
gelgelelim banaaaaa.... dün regl oldum ve bugün hormon testlerimi tekrarlamak istedim, hem kürlerin etkisi olmuş mu görmüş olurum dedim, dün randevu aldım hastanede normalde 1 doktor vardı, sanırım göreve yeni başlamış ve ben onu hiç sevmemiştim; baktım listede 2 isim var diğerini seçtim..... sabah gittim devlet hastanesine, tonton ak saçlı çok hoş sohbet bi doktor vardı, belli ki tecrübeliyaptırmak istediğim testleri bi kağıda yazmıştım, azcık durumumdan bahsettim, doktor bi ultrasonla bakmak istedi karnımdan..... sonra bana dedi ki "erken menopoz riskini kim söyledi sana" dedim fsh amh değerlerim var doktor söyledi.... fsh canın sıkkınsa bile yüksek çıkabilir dedi, amh de çok vahim değilmiş zaten değil, ultrasonla da bakarken hiç öyle erken menopoz gibi durmuyosun burda en az 10-12 folikul görünüyor dedi.... böyle oldum ben tabi :)))) sonra kanımı verdim ve pazartesi öğlenden sonra ancak sonuçlarımı alıcam, doktor amca kesinlikle umutsuz olma senin yazdıkların dışında da bi kaç test istedim, sonucunu bana da getir, sakın moralini bozma dedi; eşimin değerlerini de sordu.... çok ilgilendi, ağzım kulaklarımda çıktım muayenehaneden..... inşallah sonuçlarda iyidir....
tünaydınlaaarrrrrhepimize hayırlı cumalar, Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallah, nasip etmeyecekleri için de gönlümüzü razı etsin inşallahhhhhh......
bugün benim için de çok güzel başladı, sizleri okuyunca da daha da güzelleştii, en güzel haberler var....
amin canımmmmm
canım ben seda diker'in beni ararken romanını okudum geçenlerde bi solukta, çok enteresan ve hayata bakışımı biraz daha güzelleştirdi, daha bi pozitif hal aldım :) şiddetle tavsiye ederim.... veeee aşk da var içinde hem de çok enteresan bi sonu da var :)))))))
Amin canımmmm.... yerim ben o ton ton doktorları, iyi ki varlar dimi :))))) bebişini görmene de çok çok çok sevindim; ama bebişe komedi izlet azcık, duygusal takılmayın ayol
Allahım nası güzel bi haber buuuuuu.... alfabe inanılmaz sevindim.... bir önceki tedavimiz birlikte idi, inşallah hemen ardından bizlerde geliriz.... çok duygulandım ki ben :)))))
sagol cnm inss yuregine saglik hepimizin tedavileri guzel bitsin inssİnşallah canım inşallah.
nesecim cok sevindimmm hadi bebislerin simdiki tutuncak bu defa insallah
canım çok sevindim Rabbim yüzünü yüzümüzü hep güldürsün inşallah.
canım arkadaşım cok gecmis olsun inşallah içtiğin ilaçlar işe yarar şifa olur canım.
Gözün aydın canım arkadaşım. Allahım hepimize nasip etsin inşallah.
inss cnm benimEvet canim bi prensesim olacak ALLAH kismet ederse.RABBIM herkese annelik duygusunu yasatsin
Evet yaa ne guzel icimiz kipir kipir olduuueşime keçi boynuzu içiriyorum tatlımmmm.... ceviz fındığa da boğarım sorun değil :)))) bence de bu ay iyi çalışmak lazımonca ilaçla 7-8 folikül ölçüsü almışlardı; 3 yumi toplanmıştı.... yaşasın bahar diyelim o zaman
Aminnn cnm insssGuzel kardeslerim dualariniz guzel dilekleriniz icin Allah razi olsu
Rabbim insallah hepinize bu güzel l gunleri yasamayi banada sizin mutlulugunuzu paylasmayi nasip etsin ...
nesecim ne haber, totonun arasi nasil progestan ignesiyle cnm yarindan itibaren basliyoruz igneye valla icimde ufaktan korku yok degil yani yasayip gorecez artik
Sen nasilsin nasil gidiyor cnm hamislik
ayyy gozunuz aydin canimm,masallahhhhaman annesi nasilda ciciler alir simdi onaaaaaa, kiz kiyafetleri her zaman daha tatli oluyo ama yaa oyle degilmiii cicili biciliii
Ayy yerim ben onu ya maasallah canim Allah bagislasin demek kizimiz oluyo cok guzel ben bugun doktora bi tahmininiz varmi dedim ama soylemedi bizde tahmin olmaz kesin olmaikca dedi ama ben pipi goremedim kiz gibi geliyor geldi bana daha cok kucuk tabi benim minigim bi sonraki kontrolde belki ogreniriz..
Maşallah sübhanallah canımçok duygulandım bende ya minicik haliyle bide hıçkırıyor demek Rabbim nelere kadir.Çok sevindim senin adına canım ense kalınlığıda iyiymiş çok şükür maşallah
maşallah canım Rabbim devamını nasip etsin
bu sene erkek senesiydi arada kızlar ben burdayım diyormaşallah canım Rabbim nazarlardan korusun
Amin canim RABBIM herkese nasip etsin.2li taramada ense kalinligina bakilmisti bu sefer bas cevresi ve diz boyu olcumu yapildi birbirinden farkli olcumlerdi yani.ultrasonda bi sorun cikmadi sukur kan ve idrar verdim haftaya onun sonuclarida cikacak.seninle aramizda bi hafta vardi senin bebisin nasil cinsiyet belli oldu mu
hay Allah razi olsun Hulusi amcadan:)) moral cok cok onemli bizim tedavilerimizde, bencede senin ahim sahim bir sounun yoktu ve hatta 1-2 ay cinde hamile kalacagina inaniyorum cunku kurlerine innaiyorsun inanarak uyguluyorsun, bahar geldi hormonlarin costu tatiliniz yaklasiyooo, eee bebis kacirmka istermi bugunleri bakta gorrrrrrr kendisi gelecek kosa kosaa
Amiiiinnnnn.... inşallah paylaşabiliriz canım......Guzel kardeslerim dualariniz guzel dilekleriniz icin Allah razi olsu Rabbim insallah hepinize bu güzel l gunleri yasamayi banada sizin mutlulugunuzu paylasmayi nasip etsin ...
canım benim ya, inşallah diyelim.... açıkcası bahardan mıdır nedir bilemiyorum ama pek umutluyum bende bu defa..... sizde sayı, morfoloji, hareketlilik nasıldı canım? ben eşimin spermiogram sonucunu ocak ayında gördüm, 2013 temmuz da tedavi sırasında almışlardı dosyada yazıyodu, rapor çıkarmam için eski sonucunu da istediler o zaman gördüm.... sorun yok diyorlardı ama bizde de ufak tefek problemler var gibi geldi bana..... sayı 72 milyon, ileri hız %7, morfoloji %2 yazıyo..... %2 az değil mi ya?Hadi hayırlısı canım, inşallah gönlünce olur herşey. Dr un dediği doğru. Takılma öyle amh fsh falan. Benim amh 0.12 idi biliyorsun. Ve son tedavide 7 folikül oluştu. Ve üstelik eşimin de morfoloji, sayı, hareketlilik problemi vardı.
Bu tedavinde güzel sonucu almanı umuyorum. Bekliyorum ben de , ona göre.
sagol cnm inss yuregine saglik hepimizin tedavileri guzel bitsin inss
inss cnm benim
Evet yaa ne guzel icimiz kipir kipir olduuu
Aminnn cnm insss
cnm yarindan itibaren basliyoruz igneye valla icimde ufaktan korku yok degil yani yasayip gorecez artik
Sen nasilsin nasil gidiyor cnm hamislik
Anladim canim , artik duruma gore yaparim :) evet cok yakiniz benm ki erkek canim pasa geliyo insAllah :)
Bu 3boyutlu ultrason ne zmnomu blioyomsn canim
Sagol cnm agzindan bal damliyor inss oyle olur cnm igneden degilde kizlar diyorya oram morardi buram morardi beze yapti vs bunlardan biraz korktum cnm ama dogru diyorsun bebis icin gikim cikmaz yeterki gelsin bebislerimiz artik:hahayyyyttttt da haaahaaaaayyyyytttt derimben onun her türlü gelişine razıyım, tedavisiz olursa 3-5 -10-100 bin onbin kat daha sevinirim ama tedaviyle gelesi de varsa, o iğneleri ilaçları hasretle beklerim nolcak kiiiii
Amiiiinnnnn.... inşallah paylaşabiliriz canım......
canım benim ya, inşallah diyelim.... açıkcası bahardan mıdır nedir bilemiyorum ama pek umutluyum bende bu defa..... sizde sayı, morfoloji, hareketlilik nasıldı canım? ben eşimin spermiogram sonucunu ocak ayında gördüm, 2013 temmuz da tedavi sırasında almışlardı dosyada yazıyodu, rapor çıkarmam için eski sonucunu da istediler o zaman gördüm.... sorun yok diyorlardı ama bizde de ufak tefek problemler var gibi geldi bana..... sayı 72 milyon, ileri hız %7, morfoloji %2 yazıyo..... %2 az değil mi ya?
canım benimmmkorkacak ne var ki iğnelerden, kız bebişine yaklaştıran birer adım onlar, her birinde biraz daha yaklaşacaksın sonunda da kavuşacaksın inşallahhhhhh
Hayirli evlat olsun,saglikla kucagina al insaALLAH pasayi.bi sonraki aya yapacagim dedi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?