çokk geçmiş olsun şekerimmmm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((((
canım ben ikinci tedaviye başladım sonra miyom rahme baskı yapmaya baladı diye ameliyat oldum.... sonra merkez bana hemen ilk reglinle gel diyince benim içime bi şüphe düştü, yeni ameliyat olmuşu ilk reglle tedaviye mi başlanır diye.... hem ilk tedaviyi de borçla yapmıştık zaten, ameliyat içinde bilezik bozdurdum... baktım olcak gibi değil, dedim eşime az bekleyelim... sonra rapor çıkarmaya karar verdim şimdi fakülteye belgelerii teslim ettim geçen gün, ama doktor ayrılcakmış yeni doktoru beklememiz gerekecek yeni tedavi için
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bu arada da saraçoğlunu aradım, kürlerim var, onlara devam ediyorum. müşteri hizmetlerini aradım tüm değerlerimi aldılar, sonra saraçoğlu ptesi, salı, çarşamba orda oluyomuş saat 15-17 arası... düşürmek zor oldu ama neticede başardım, yarım saat kadarda saraçoğluna bağlanmayı bekledim; netice de 2 sayfa yazı eşliğinde 255 tl lik kürlerim geldi. ilk 15 gün soğan kürü yaptım, sonra 1 ay aslan pençesi çayı vardı günde 2 kez son 3 gün kaldı; cuma günü bitecek, sonra yine 10 gün soğan var, ardından civan perçemi 1 ay günde 1 kez ve son olarak da 21 gün brokoli kürü.... birde bunlara ek üzüm çekirdeği yağı vardı ilk soğanla başladım yaklaşık 1 ay günde 1 yemek kaşığıydı; o bitti.... nası da uzattım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
kür cennetindeyim canım