2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

evet cnm bende öyleyim suan benim en son tedavi dusukle sonuclaninca dr daha temkinli davraniyor bu sefer cnm inss busefer guzel sonuclanir cnm sagol yuregine saglik bugunde benim dogum gunum inss bu ay bana bebisimi getirir cnm bu ayin yeri ayri bende oglumada bu ayda hamile kalmistim inss yine öyle olur cnm

mutlu yillar canim hersey gönlünce olsun insallah meleginde sana dogum günü hediyesi sürprizi olur

cevabin ve güzel dileklerin icin tsk. hicbir sorunum yok kandaki e2 degerine ne zaman bakiliyor benden henuz kan alinmadi cuma günü randevum var

Kan tahliline igneye basladigindaki ilk kontrolünde yani 5. günü olabilir ultrasonla yumurtalarınin kac tane kac mm olduguna bakacak 2 gun sonra bi daha cagirabilir iki gune bir kan değerine bakarlar cnm

ayy canim iyiki dogdunnn:119::119::81::81: bu ay cok cok uugurlu gelecek sana Allahin izniyle emin oollll:49::49::49:

Oncelikle mutlu yillar cnm,ins bu Yasin sana kiymetli ikizlerini getirir hemde biri erkek biri kiz 👼👼 tedavinde herşey yolunda gider ve vuslata kavuşursun kuzum,dualarım seninle🙏

Doğum günün kutlu olsun nesecim:29: (hemsom) :1: yeni yasin sana ailene saglik huzur mutluluk bide bundan :emir_bebek: getirsin inşallah :16::54:

mutlu yillar canim hersey gönlünce olsun insallah meleginde sana dogum günü hediyesi sürprizi olur

Kizlar hepinzden allah razi olsun guzel dilekleriniz icin cok duygulandim inaninki hepinizi coook seviyorum kocaman bi AMİN diyorum allah hamislerimize bebislerini sagsalim kucaklarina almayi benim gibi tedavide olan ve olacak tum arkadaslarminda sonunu bebisli eylesin inss hepiniz iyiki varsiniz cani gonulden tesekkurler :54::54::54::54::29::29::29::29::29::29:

evet cnm bende öyleyim suan benim en son tedavi dusukle sonuclaninca dr daha temkinli davraniyor bu sefer cnm inss busefer guzel sonuclanir cnm sagol yuregine saglik bugunde benim dogum gunum inss bu ay bana bebisimi getirir cnm bu ayin yeri ayri bende oglumada bu ayda hamile kalmistim inss yine öyle olur cnm

mutlu, musmutlu yılların olsun şekercim.... yeni yaşında bebişine kavuş inşallahhhh :)))):54::54::54::54:

mutlu, musmutlu yılların olsun şekercim.... yeni yaşında bebişine kavuş inşallahhhh :)))):54::54::54::54:
AMİNNNNNN........
Tesekkur ederim cnm arkadasim inss hepimiz icin mutlu huzurlu bol bebis haberleri alacagimiz bir yil olsun:16:inss

Son düzenleme:

Canim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bebis getirsin inşallah:16::16::16:

nese senin neden düşük olmuştu? kaç haftalıktı? bir de bağışık için hangi hapı kullanıyosunuz? ben de transferden sonra vitamin hapları falan almıştım:( acaba onlar mı ters etki yapıyo?

nese senin neden düşük olmuştu? kaç haftalıktı? bir de bağışık için hangi hapı kullanıyosunuz? ben de transferden sonra vitamin hapları falan almıştım:( acaba onlar mı ters etki yapıyo?
tatlım selam, napıyosn????

tatlım selam, napıyosn????

iyiyim diyim iyi olayım Ayşegülcüm ya. napıyım. transferden 5 gün sonra eve döndüm bu defa.testte pozitifi gördük ama devamı gelmedi:( nasip değilmiş. şimdi hiçbişey yapmıyorum. kimisi soğan kürü dedi yaptım ama hala e2 yüksek. polikistik over devam ediyo yani. ne yapabilirim bilmiyorum yani. tedavi de yok şu sıralar tekrar gidemiyoruz Ankaraya. benim böyle işte. sen neler yapıyosun?

iyiyim diyim iyi olayım Ayşegülcüm ya. napıyım. transferden 5 gün sonra eve döndüm bu defa.testte pozitifi gördük ama devamı gelmedi:( nasip değilmiş. şimdi hiçbişey yapmıyorum. kimisi soğan kürü dedi yaptım ama hala e2 yüksek. polikistik over devam ediyo yani. ne yapabilirim bilmiyorum yani. tedavi de yok şu sıralar tekrar gidemiyoruz Ankaraya. benim böyle işte. sen neler yapıyosun?
çokk geçmiş olsun şekerimmmm :(((((

canım ben ikinci tedaviye başladım sonra miyom rahme baskı yapmaya baladı diye ameliyat oldum.... sonra merkez bana hemen ilk reglinle gel diyince benim içime bi şüphe düştü, yeni ameliyat olmuşu ilk reglle tedaviye mi başlanır diye.... hem ilk tedaviyi de borçla yapmıştık zaten, ameliyat içinde bilezik bozdurdum... baktım olcak gibi değil, dedim eşime az bekleyelim... sonra rapor çıkarmaya karar verdim şimdi fakülteye belgelerii teslim ettim geçen gün, ama doktor ayrılcakmış yeni doktoru beklememiz gerekecek yeni tedavi için :1: bu arada da saraçoğlunu aradım, kürlerim var, onlara devam ediyorum. müşteri hizmetlerini aradım tüm değerlerimi aldılar, sonra saraçoğlu ptesi, salı, çarşamba orda oluyomuş saat 15-17 arası... düşürmek zor oldu ama neticede başardım, yarım saat kadarda saraçoğluna bağlanmayı bekledim; netice de 2 sayfa yazı eşliğinde 255 tl lik kürlerim geldi. ilk 15 gün soğan kürü yaptım, sonra 1 ay aslan pençesi çayı vardı günde 2 kez son 3 gün kaldı; cuma günü bitecek, sonra yine 10 gün soğan var, ardından civan perçemi 1 ay günde 1 kez ve son olarak da 21 gün brokoli kürü.... birde bunlara ek üzüm çekirdeği yağı vardı ilk soğanla başladım yaklaşık 1 ay günde 1 yemek kaşığıydı; o bitti.... nası da uzattım :1: kür cennetindeyim canım :1:

Son düzenleme:
çokk geçmiş olsun şekerimmmm :(((((

canım ben ikinci tedaviye başladım sonra miyom rahme baskı yapmaya baladı diye ameliyat oldum.... sonra merkez bana hemen ilk reglinle gel diyince benim içime bi şüphe düştü, yeni ameliyat olmuşu ilk reglle tedaviye mi başlanır diye.... hem ilk tedaviyi de borçla yapmıştık zaten, ameliyat içinde bilezik bozdurdum... baktım olcak gibi değil, dedim eşime az bekleyelim... sonra rapor çıkarmaya karar verdim şimdi fakülteye belgelerii teslim ettim geçen gün, ama doktor ayrılcakmış yeni doktoru beklememiz gerekecek yeni tedavi için :1: bu arada da saraçoğlunu aradım, kürlerim var, onlara devam ediyorum. müşteri hizmetlerini aradım tüm değerlerimi aldılar, sonra saraçoğlu ptesi, salı, çarşamba orda oluyomuş saat 15-17 arası... düşürmek zor oldu ama neticede başardım, yarım saat kadarda saraçoğluna bağlanmayı bekledim; netice de 2 sayfa yazı eşliğinde 255 tl lik kürlerim geldi. ilk 15 gün soğan kürü yaptım, sonra 1 ay aslan pençesi çayı vardı günde 2 kez son 3 gün kaldı; cuma günü bitecek, sonra yine 10 gün soğan var, ardından civan perçemi 1 ay günde 1 kez ve son olarak da 21 gün brokoli kürü.... birde bunlara ek üzüm çekirdeği yağı vardı ilk soğanla başladım yaklaşık 1 ay günde 1 yemek kaşığıydı; o bitti.... nası da uzattım :1: kür cennetindeyim canım :1:

ayy canım işe yarayacaksa onları da yaparız:) ben soğan kürünü denedim pco için ama ben de bi etki yapmadı:( hala adetin 2. günü e2 yüksek. FSH da yüksek. benim 4. deneme olacak pco olunca OHSS de oluyo. tedaviden de korkuyorum. yaza vaktim de yok tedavi için. bi yandan da zaman geçiyo. hergün yeni birilerinin bebek haberlerini alıyorum etraftan. bana hadi sende yap falan diyolar. bazen dayanmak çok zor oluyo.sen de bu kürler sayesinde bi değişiklik oldu mu? hormonlarda falan?ayrıca merkezi mi değiştirsem diyorum. hocadan memnunum ama ordakiler bile tanıdı artık.geçen sefer "ay bu sefer olur inşallah çok uğraştınız sizde " falan dediler. şimdi diyorum olmadı tekrar geldik demek zor oluyo.böyle acımaklı bakışlar falan.... şu sıralar psikolojim çok iyi değil anlayacağın...

ayy canım işe yarayacaksa onları da yaparız:) ben soğan kürünü denedim pco için ama ben de bi etki yapmadı:( hala adetin 2. Günü e2 yüksek. Fsh da yüksek. Benim 4. Deneme olacak pco olunca ohss de oluyo. Tedaviden de korkuyorum. Yaza vaktim de yok tedavi için. Bi yandan da zaman geçiyo. Hergün yeni birilerinin bebek haberlerini alıyorum etraftan. Bana hadi sende yap falan diyolar. Bazen dayanmak çok zor oluyo.sen de bu kürler sayesinde bi değişiklik oldu mu? Hormonlarda falan?ayrıca merkezi mi değiştirsem diyorum. Hocadan memnunum ama ordakiler bile tanıdı artık.geçen sefer "ay bu sefer olur inşallah çok uğraştınız sizde " falan dediler. şimdi diyorum olmadı tekrar geldik demek zor oluyo.böyle acımaklı bakışlar falan.... şu sıralar psikolojim çok iyi değil anlayacağın...

bilmem ben her ay hormonlarıma baktırmıyorum.... Regl bitince soğana başladım, sonra aslan pençesine geçince regl oldum ama beklemek istedim... şu aslan pençesi bitsin de ondan sonra baktırmayı planlıyorum.... Soğanın e2 ye etkisi olacağını sanmıyorum ben yaaa.... Adamla birebir görüştüğüm için değerlerime göre kürler uygulatıyor diye düşünüyorum.... Aslında benim de bir de donmuş transfer ertelenmesi var ama açıkcası ben pek psikolojik olarak etkilenmiyorum henüz, bebek haberleri şu aralar hat safhada bendede.... Eeee sende yokmu bişey diyenlere zamanı gelmemiş demekki diyip gülüp geçiyorum....fsh bende aralık da 15e düşmüştü sanırım,19 dan.....ama pek dengeli değil zaten kendisi bi iniyo bi çıkıyo :1:

bilmem ben her ay hormonlarıma baktırmıyorum.... Regl bitince soğana başladım, sonra aslan pençesine geçince regl oldum ama beklemek istedim... şu aslan pençesi bitsin de ondan sonra baktırmayı planlıyorum.... Soğanın e2 ye etkisi olacağını sanmıyorum ben yaaa.... Adamla birebir görüştüğüm için değerlerime göre kürler uygulatıyor diye düşünüyorum.... Aslında benim de bir de donmuş transfer ertelenmesi var ama açıkcası ben pek psikolojik olarak etkilenmiyorum henüz, bebek haberleri şu aralar hat safhada bendede.... Eeee sende yokmu bişey diyenlere zamanı gelmemiş demekki diyip gülüp geçiyorum....fsh bende aralık da 15e düşmüştü sanırım,19 dan.....ama pek dengeli değil zaten kendisi bi iniyo bi çıkıyo :1:

canım benim ben senin bu pozitifliğine hayranım zaten:) ben yapım gereği biraz daha takıyorum herşeyi.soğan kürüne de polikistik overe iyi geliyo demişti diye uyguladım ama hala pco devam ediyor. o yüzden E2 yüksek çıkıyo zaten. 1-2 ay daha uygulayım diyorum ama saraçoğluna ben de ulaşayım diyorum. hangi numaradan ulaştın?http://www.profsaracoglu.com sitesinden mi?

canım benim ben senin bu pozitifliğine hayranım zaten:) ben yapım gereği biraz daha takıyorum herşeyi.soğan kürüne de polikistik overe iyi geliyo demişti diye uyguladım ama hala pco devam ediyor. o yüzden E2 yüksek çıkıyo zaten. 1-2 ay daha uygulayım diyorum ama saraçoğluna ben de ulaşayım diyorum. hangi numaradan ulaştın?www...........com sitesinden mi?
evet tatlımmm..... oradaki numara. ama açıkca yazmak site kurallarına aykırı, onu bi nokta nokta olarak düzenleeeee:54:

Back