Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı, uğurlu, sonu bebişli olsun inşallahhhhhhBende gelecek ay dondurulmuş embriyo deneyeceğim bu benim 3. Denemem olacak..
kizlar simdi hemsire aradi degerim 186 imis..Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhhh![]()
bence sakıncası yok, olabilirÇok mutlu oldum çok... Kalbim pırpır etti. Maşallah size.
Kalbimdesin, Nazan, Selen, Hati, Neşe, Bebek, Sahra, Amayaa... hepinizden bekliyorum böyle değerler tamam mı?
Unbelivable ayağını sürtsün, hepimiz tek tek böyle sevinçler paylaşalım inşallah....![]()
kizlar simdi hemsire aradi degerim 186 imis..Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhhh![]()
canim vakti gelmistir insallah senin icinde, su gibi bir tedavi olur insallah, benimki resmen 5 ay surdu bazi aksilikliklerde oturu ve uzun protokolden ama sonu guzel oldu cok sukur, insalah senin kisacik ve sonu bebisli bi tedavin olurr![]()
Bende gelecek ay dondurulmuş embriyo deneyeceğim bu benim 3. Denemem olacak..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah canım yaane güzel Allahım kucagina sağlıklı almayi nasip etsin
![]()
Canim gozun aydin RABBIM saglikli bi hamilelik sonrasinda hayirla kucagina almanida nasip etsin insaALLAH
Canım ancak girebildim, tebrik ederim. Hadi bakalım. kaçıncı gün embriyosuydu senin? Transferin kaçıncı günüydü dün?
aydın günlerimiz olsun inşallahhhhh![]()
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer hersey güzel olacakKızlar Merhaba nasılsınız kontrolden geldim Bismillah dedik basladik Allahın izni ile tedaviye akşam ilk ignemi yapcam bu sefer az dozla basliyoruz insaallah bu sefer ohss yasamam benden böyle hayırlısı olsun hepimiz için![]()
Amin kuzummmmmmmmm insallahhhhhh sizleri seviyorummmmm hepimizin yusu gülsün Insallah
Kızlar Merhaba nasılsınız kontrolden geldim Bismillah dedik basladik Allahın izni ile tedaviye akşam ilk ignemi yapcam bu sefer az dozla basliyoruz insaallah bu sefer ohss yasamam benden böyle hayırlısı olsun hepimiz için![]()
Kızlar Merhaba nasılsınız kontrolden geldim Bismillah dedik basladik Allahın izni ile tedaviye akşam ilk ignemi yapcam bu sefer az dozla basliyoruz insaallah bu sefer ohss yasamam benden böyle hayırlısı olsun hepimiz için![]()