2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kizlar simdi hemsire aradi degerim 186 imis..Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhhh:52::52::52:

Çok mutlu oldum çok... Kalbim pırpır etti. Maşallah size.:nazar::nazar::nazar:
Kalbimdesin, Nazan, Selen, Hati, Neşe, Bebek, Sahra, Amayaa... hepinizden bekliyorum böyle değerler tamam mı? :1::1:
Unbelivable ayağını sürtsün, hepimiz tek tek böyle sevinçler paylaşalım inşallah.... :16:

Çok mutlu oldum çok... Kalbim pırpır etti. Maşallah size.:nazar::nazar::nazar:
Kalbimdesin, Nazan, Selen, Hati, Neşe, Bebek, Sahra, Amayaa... hepinizden bekliyorum böyle değerler tamam mı? :1::1:
Unbelivable ayağını sürtsün, hepimiz tek tek böyle sevinçler paylaşalım inşallah.... :16:
bence sakıncası yok, olabilir :1: Rabbim de izin verirse neden olmasınnnnn :1:

canim vakti gelmistir insallah senin icinde, su gibi bir tedavi olur insallah, benimki resmen 5 ay surdu bazi aksilikliklerde oturu ve uzun protokolden ama sonu guzel oldu cok sukur, insalah senin kisacik ve sonu bebisli bi tedavin olurr:16::16:

Amin kuzummmmmmmmm insallahhhhhh sizleri seviyorummmmm hepimizin yusu gülsün Insallah

Bende gelecek ay dondurulmuş embriyo deneyeceğim bu benim 3. Denemem olacak..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canim I bu tedavin sana bebisini getirsin Insallah herşey gönlünce olun : kuzum :49::48::48:

Çok teşekkür ederim zamanım olunca sizlerle hikayemi paylaşmayı çok isterim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ancak girebildim, tebrik ederim. Hadi bakalım. kaçıncı gün embriyosuydu senin? Transferin kaçıncı günüydü dün?

cok sagol canim, 6. gun embiryosuydu, tek, dun 11. gunumuzdu transferden sonra..carsamba ikiye katlamasini beklicez simdi..seninde degerlerin kat ka artsin insallahhh:nazar::nazar:

Kızlar Merhaba nasılsınız kontrolden geldim Bismillah dedik basladik Allahın izni ile tedaviye akşam ilk ignemi yapcam bu sefer az dozla basliyoruz insaallah bu sefer ohss yasamam benden böyle hayırlısı olsun hepimiz için :16:

Kızlar Merhaba nasılsınız kontrolden geldim Bismillah dedik basladik Allahın izni ile tedaviye akşam ilk ignemi yapcam bu sefer az dozla basliyoruz insaallah bu sefer ohss yasamam benden böyle hayırlısı olsun hepimiz için :16:
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer hersey güzel olacak:16::16::16:

hayirli ugurlu olsun canim, heyecanli bi surec basladi desene:)) dozu dusurduysa olmazsin insallah ohss, yakinda bebisin gobusunde olacak ayy ne heyecanliiii:52::52:

hehe başladınmı :49: hayırlara vesile olsun inşallah :54:

Back