2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

selam kizlarrr
herkes iyidir umarimm
Nesecim guzel haberlerle donmussundur insallah??
bende ikinci kanimi verdim bekliyorumm:18::18::18:

selam kizlarrr
herkes iyidir umarimm

Canim insallah dgerin cok guzl artmistir sende bi oh cekersin inan bu bekleyis hic bitmiyo benim bu cuma ikili tarama testim var insallah hepimiz icin hersey cok guzl olur

Canim insallah dgerin cok guzl artmistir sende bi oh cekersin inan bu bekleyis hic bitmiyo benim bu cuma ikili tarama testim var insallah hepimiz icin hersey cok guzl olur

cok dogru soyluyorsun kalinkacim, 9 aylik bi maceraya girdik bakalim:)) insallah senin testlerinde tertemiz cikar canim:16::16: Allahim korusun bebikolarimizi, ve kardesler yollasin insallahhh:46::46:

Haticim inan o guzel gunlerde gelecek Allah in izniyle senin mutlulugunuda bigun burada buyuk bi coskuyla kutliycaz insallah sen inancini svincini kaybetme yeter ki...

canım benim bazen diyorumki yani hepmi böyle kalcaz ya ?? illaki bigün olacak.ama beklemek zor.demekki rabbim sabrımızı sınıyor.düşmanıma bile yaşatmasın bu duyguyu.koca beklemektende zormuş :52:

canım benim bazen diyorumki yani hepmi böyle kalcaz ya ?? illaki bigün olacak.ama beklemek zor.demekki rabbim sabrımızı sınıyor.düşmanıma bile yaşatmasın bu duyguyu.koca beklemektende zormuş :52:

Canim benim inan kucucuk bir an butun bu zorluklarla gecen zamani sana unutturacak bi anda silinip gidecek tum sikintilar sn sadece bunu dusun ben evlendigim gunden beri hep bi bebegim olsun istedim ilk bekleyisim iki yil sonra bitti rabbim bana cok buyuk sikintilar ve zorluklar sonrasi anneligi tattirdi kizimi ilk gordugum ani asla unutamam inan boyle bi duygu yok butun dunya siliniyo gozunde ... ve sonrasinda yine o bekleyis ama inan sonrasi bana cok daha zor cok daha agir geldi ikinci bekleyisim de 2.5 yil surdu ilk iki yildan cok ama cok daha agirdi cunku ben o duyguyu ogrnmistim artik neyi bekledigimi neyi ozledigimi cok daha iyi biliyodum cunku yine cok uzun yollardan gectim ama inancimi hic kaybetmedim ve Rabbim sukurler olsun o guzel duyguyu bana tekrar nasip etti insallah hersey cok guzel olucak inan benim tum yasadigim acilar silinip gitti senin icinde insallah guzel gunler gelecek ...

Canim benim inan kucucuk bir an butun bu zorluklarla gecen zamani sana unutturacak bi anda silinip gidecek tum sikintilar sn sadece bunu dusun ben evlendigim gunden beri hep bi bebegim olsun istedim ilk bekleyisim iki yil sonra bitti rabbim bana cok buyuk sikintilar ve zorluklar sonrasi anneligi tattirdi kizimi ilk gordugum ani asla unutamam inan boyle bi duygu yok butun dunya siliniyo gozunde ... ve sonrasinda yine o bekleyis ama inan sonrasi bana cok daha zor cok daha agir geldi ikinci bekleyisim de 2.5 yil surdu ilk iki yildan cok ama cok daha agirdi cunku ben o duyguyu ogrnmistim artik neyi bekledigimi neyi ozledigimi cok daha iyi biliyodum cunku yine cok uzun yollardan gectim ama inancimi hic kaybetmedim ve Rabbim sukurler olsun o guzel duyguyu bana tekrar nasip etti insallah hersey cok guzel olucak inan benim tum yasadigim acilar silinip gitti senin icinde insallah guzel gunler gelecek ...

canim yaa rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ve sizi hicc ayirmasinnn:16::16::16:

İyi aksamlar kizlar dr dan geldim haftaya bugun inss transferim var simdilik hersey yolunda inss hep boyle devam eder
nese senin neden düşük olmuştu? kaç haftalıktı? bir de bağışık için hangi hapı kullanıyosunuz? ben de transferden sonra vitamin hapları falan almıştım:( acaba onlar mı ters etki yapıyo?
Cnm iyi aksamlar 6 haftalik di nedeni bisey denmedi cnm bu tedavide dr bagisikligi zayiflatan hap verdi cnm oncekinde yoktu dr verdiyse o vitaminleri bi sorun olacagini dusunmuyorum cnm dr larin bildigi vardir heralde inss bundan sonraki tedavin bebisini getirsin cnm gecmis olsun
selam kizlarrr
herkes iyidir umarimm
cnm geldim haftaya bugun inss transfer var seninde guzel haberini bekliyorum degerin katvekat artmistir inss cnm

Guzel guzel haberlerle gl sekerimmmm...
sagol cnm haftaya transferim var inss cnm

Canim benim inan kucucuk bir an butun bu zorluklarla gecen zamani sana unutturacak bi anda silinip gidecek tum sikintilar sn sadece bunu dusun ben evlendigim gunden beri hep bi bebegim olsun istedim ilk bekleyisim iki yil sonra bitti rabbim bana cok buyuk sikintilar ve zorluklar sonrasi anneligi tattirdi kizimi ilk gordugum ani asla unutamam inan boyle bi duygu yok butun dunya siliniyo gozunde ... ve sonrasinda yine o bekleyis ama inan sonrasi bana cok daha zor cok daha agir geldi ikinci bekleyisim de 2.5 yil surdu ilk iki yildan cok ama cok daha agirdi
cunku ben o duyguyu ogrnmistim artik neyi bekledigimi neyi ozledigimi cok daha iyi biliyodum cunku yine cok uzun yollardan gectim ama inancimi hic kaybetmedim ve Rabbim sukurler olsun o guzel duyguyu bana tekrar nasip etti insallah hersey cok guzel olucak inan benim tum yasadigim acilar silinip gitti senin icinde insallah guzel gunler gelecek ...
cnm inss taramaniz temiz cikar allah bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin allah bidaha yasatmasin inss cnm yasadiklarini:54:

İyi aksamlar kizlar dr dan geldim haftaya bugun inss transferim var simdilik hersey yolunda inss hep boyle devam eder

Cnm iyi aksamlar 6 haftalik di nedeni bisey denmedi cnm bu tedavide dr bagisikligi zayiflatan hap verdi cnm oncekinde yoktu dr verdiyse o vitaminleri bi sorun olacagini dusunmuyorum cnm dr larin bildigi vardir heralde inss bundan sonraki tedavin bebisini getirsin cnm gecmis olsun
cnm geldim haftaya bugun inss transfer var seninde guzel haberini bekliyorum degerin katvekat artmistir inss cnm

cnm inss taramaniz temiz cikar allah bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin allah bidaha yasatmasin inss cnm yasadiklarini:54:

nesecim cook sevindimmm hadi bebislerin simdiki tutuncak bu defa insallahh:16::16:benim degerimde iyi cikti tatlim cok sukur katlamiss:52::52: haftaya bugun bakilcak benimde tekrar yani sen bebislerini alirken:)

Canim cok sevindim kac cikti degerin

ilki 186 idi ikinci 454 cikti canim, iyi gidiyor gibi insallah...haftaya carsamba yine kan testi var..ultrason icin taa mayis 1 verdi normalden biraz gec gibi..benim butun tedavi beklemekle geciyor zaten:) bugunlerede cok sukur:16::16: butun arkadaslarim tatsin insallah bu duyguyu..

Son düzenleme:
ilki 186 idi ikinci 454 cikti canim, iyi gidiyor gibi insallah...haftaya carsamba yine kan testi var..ultrason icin taa mayis 1 verdi normalden biraz gec gibi..benim butun tedavi beklemekle geciyor zaten:) bugunlerede cok sukur:16::16: butun arkadaslarim tatsin insallah bu duyguyu..

Canim değerin cok güzel maşallah cnm çok sevindim ultrasonda da görürsün melegini inşallah :16: bu arada güzel dileklerine amin diyeyim cok sagol

Son düzenleme:
nesecim cook sevindimmm hadi bebislerin simdiki tutuncak bu defa insallahh:16::16:benim degerimde iyi cikti tatlim cok sukur katlamiss:52::52: haftaya bugun bakilcak benimde tekrar yani sen bebislerini alirken:)
Amin cnm inss gelecek hafta ikimiz icin hayirli sonuclansin inss guzel seylere vesile olsun

Masallah cok guzel degerin cnm allah tamamina erdirsin inss :49::emir_bebek:

Canim hayirli olsun şimdiden transferin hadi inşallah tutunsun meleklerin bizde arkandan gelelim böle böle:49::49::49::49::49:
:16:

Back