ay hiç bilmiyodum:)) tmm. çok sağol tatlım.
ama düzenleyemiyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hiç bilmiyodum:)) tmm. çok sağol tatlım.
selam kizlarrr
herkes iyidir umarimm
Nesecim guzel haberlerle donmussundur insallah??
bende ikinci kanimi verdim bekliyorumm:18::18::18:
iyiyiz tatlım biz sen merak etme :))) hadi yüksek değerlerle gel inşallah![]()
hadi hep beraber kese kalp atisi konusacagimiz gunlerimiz olsun canim hepinizin biran once baslamasini sabirsizlikla bekliyorummm![]()
canım benm inşallah önce sen sonra hepimiz amin :)))
selam kizlarrr
herkes iyidir umarimm
canım benm inşallah önce sen sonra hepimiz amin :)))
Mrb kizlarr hepimizin gunu aydin olsun inss dr a gidiyoruz birazdan inss guzel haberle veririm size dönüştee
Sanada günaydinnnnnnnnnnn cnm
Canim insallah dgerin cok guzl artmistir sende bi oh cekersin inan bu bekleyis hic bitmiyo benim bu cuma ikili tarama testim var insallah hepimiz icin hersey cok guzl olur
Haticim inan o guzel gunlerde gelecek Allah in izniyle senin mutlulugunuda bigun burada buyuk bi coskuyla kutliycaz insallah sen inancini svincini kaybetme yeter ki...
canım benim bazen diyorumki yani hepmi böyle kalcaz ya ?? illaki bigün olacak.ama beklemek zor.demekki rabbim sabrımızı sınıyor.düşmanıma bile yaşatmasın bu duyguyu.koca beklemektende zormuş![]()
Canim benim inan kucucuk bir an butun bu zorluklarla gecen zamani sana unutturacak bi anda silinip gidecek tum sikintilar sn sadece bunu dusun ben evlendigim gunden beri hep bi bebegim olsun istedim ilk bekleyisim iki yil sonra bitti rabbim bana cok buyuk sikintilar ve zorluklar sonrasi anneligi tattirdi kizimi ilk gordugum ani asla unutamam inan boyle bi duygu yok butun dunya siliniyo gozunde ... ve sonrasinda yine o bekleyis ama inan sonrasi bana cok daha zor cok daha agir geldi ikinci bekleyisim de 2.5 yil surdu ilk iki yildan cok ama cok daha agirdi cunku ben o duyguyu ogrnmistim artik neyi bekledigimi neyi ozledigimi cok daha iyi biliyodum cunku yine cok uzun yollardan gectim ama inancimi hic kaybetmedim ve Rabbim sukurler olsun o guzel duyguyu bana tekrar nasip etti insallah hersey cok guzel olucak inan benim tum yasadigim acilar silinip gitti senin icinde insallah guzel gunler gelecek ...
Cnm iyi aksamlar 6 haftalik di nedeni bisey denmedi cnm bu tedavide dr bagisikligi zayiflatan hap verdi cnm oncekinde yoktu dr verdiyse o vitaminleri bi sorun olacagini dusunmuyorum cnm dr larin bildigi vardir heralde inss bundan sonraki tedavin bebisini getirsin cnm gecmis olsunnese senin neden düşük olmuştu? kaç haftalıktı? bir de bağışık için hangi hapı kullanıyosunuz? ben de transferden sonra vitamin hapları falan almıştımacaba onlar mı ters etki yapıyo?
cnm geldim haftaya bugun inss transfer var seninde guzel haberini bekliyorum degerin katvekat artmistir inss cnmselam kizlarrr
herkes iyidir umarimm
sagol cnm haftaya transferim var inss cnmGuzel guzel haberlerle gl sekerimmmm...
cnm inss taramaniz temiz cikar allah bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin allah bidaha yasatmasin inss cnm yasadiklariniCanim benim inan kucucuk bir an butun bu zorluklarla gecen zamani sana unutturacak bi anda silinip gidecek tum sikintilar sn sadece bunu dusun ben evlendigim gunden beri hep bi bebegim olsun istedim ilk bekleyisim iki yil sonra bitti rabbim bana cok buyuk sikintilar ve zorluklar sonrasi anneligi tattirdi kizimi ilk gordugum ani asla unutamam inan boyle bi duygu yok butun dunya siliniyo gozunde ... ve sonrasinda yine o bekleyis ama inan sonrasi bana cok daha zor cok daha agir geldi ikinci bekleyisim de 2.5 yil surdu ilk iki yildan cok ama cok daha agirdi
cunku ben o duyguyu ogrnmistim artik neyi bekledigimi neyi ozledigimi cok daha iyi biliyodum cunku yine cok uzun yollardan gectim ama inancimi hic kaybetmedim ve Rabbim sukurler olsun o guzel duyguyu bana tekrar nasip etti insallah hersey cok guzel olucak inan benim tum yasadigim acilar silinip gitti senin icinde insallah guzel gunler gelecek ...
İyi aksamlar kizlar dr dan geldim haftaya bugun inss transferim var simdilik hersey yolunda inss hep boyle devam eder
Cnm iyi aksamlar 6 haftalik di nedeni bisey denmedi cnm bu tedavide dr bagisikligi zayiflatan hap verdi cnm oncekinde yoktu dr verdiyse o vitaminleri bi sorun olacagini dusunmuyorum cnm dr larin bildigi vardir heralde inss bundan sonraki tedavin bebisini getirsin cnm gecmis olsun
cnm geldim haftaya bugun inss transfer var seninde guzel haberini bekliyorum degerin katvekat artmistir inss cnm
sagol cnm haftaya transferim var inss cnm
cnm inss taramaniz temiz cikar allah bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin allah bidaha yasatmasin inss cnm yasadiklarini![]()
nesecim cook sevindimmm hadi bebislerin simdiki tutuncak bu defa insallahhbenim degerimde iyi cikti tatlim cok sukur katlamiss
haftaya bugun bakilcak benimde tekrar yani sen bebislerini alirken:)
Canim cok sevindim kac cikti degerin
ilki 186 idi ikinci 454 cikti canim, iyi gidiyor gibi insallah...haftaya carsamba yine kan testi var..ultrason icin taa mayis 1 verdi normalden biraz gec gibi..benim butun tedavi beklemekle geciyor zaten:) bugunlerede cok sukurbutun arkadaslarim tatsin insallah bu duyguyu..
Amin cnm inss gelecek hafta ikimiz icin hayirli sonuclansin inss guzel seylere vesile olsunnesecim cook sevindimmm hadi bebislerin simdiki tutuncak bu defa insallahhbenim degerimde iyi cikti tatlim cok sukur katlamiss
haftaya bugun bakilcak benimde tekrar yani sen bebislerini alirken:)
ilki 186 idi ikinci 454 cikti canim, iyi gidiyor gibi insallah...haftaya carsamba yine kan testi var..ultrason icin taa mayis 1 verdi normalden biraz gec gibi..benim butun tedavi beklemekle geciyor zaten:) bugunlerede cok sukurbutun arkadaslarim tatsin insallah bu duyguyu..
Canim hayirli olsun şimdiden transferin hadi inşallah tutunsun meleklerin bizde arkandan gelelim böle böleİyi aksamlar kizlar dr dan geldim haftaya bugun inss transferim var simdilik hersey yolunda inss hep boyle devam eder
Cnm iyi aksamlar 6 haftalik di nedeni bisey denmedi cnm bu tedavide dr bagisikligi zayiflatan hap verdi cnm oncekinde yoktu dr verdiyse o vitaminleri bi sorun olacagini dusunmuyorum cnm dr larin bildigi vardir heralde inss bundan sonraki tedavin bebisini getirsin cnm gecmis olsun
cnm geldim haftaya bugun inss transfer var seninde guzel haberini bekliyorum degerin katvekat artmistir inss cnm
sagol cnm haftaya transferim var inss cnm
cnm inss taramaniz temiz cikar allah bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin allah bidaha yasatmasin inss cnm yasadiklarini![]()