Hepinizi oZledim hergun girip okuyorm haberm herseyden var ama bi trlu siteye giremdim sifre yanlis deyip durdu , telfondan girdgim icin sifre degisme durumu olmadi bu sefer baya zorladim ve halletim cok sukur ozledim sizleri :)
Unbelivble tebrik ediyrm canim rabbm saglikla kucgna Almayi nasip etsin inslhh , ( bebek 34 ) ablacimmm inanki cok uzuldm yazini okyunca cok kotu oldm ama inaniyorm ki sen basarablrsn allahn izniyle dualarim seninle untma , bebek34 e kim konusuyosa cok selamimi sylesin ...
Adini sayamadgim dier arkadslarm melekleri olanlari tebrik ediyorm cani gonulden , henuz nasibi olmyanlarada dualarim sizinle Allah hayrli zamani bilir :)
Beni sorck olursaniz elhmdulliah 4aylik olduk , oglum olck Allahm iznyle ..
Dualrim sizinle szleri burdan tanisamda seviyorm :)💗💗💗
Unbelivble tebrik ediyrm canim rabbm saglikla kucgna Almayi nasip etsin inslhh , ( bebek 34 ) ablacimmm inanki cok uzuldm yazini okyunca cok kotu oldm ama inaniyorm ki sen basarablrsn allahn izniyle dualarim seninle untma , bebek34 e kim konusuyosa cok selamimi sylesin ...
Adini sayamadgim dier arkadslarm melekleri olanlari tebrik ediyorm cani gonulden , henuz nasibi olmyanlarada dualarim sizinle Allah hayrli zamani bilir :)
Beni sorck olursaniz elhmdulliah 4aylik olduk , oglum olck Allahm iznyle ..
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Dualrim sizinle szleri burdan tanisamda seviyorm :)💗💗💗