Kizlar oncelikle herkese iyi aksamlarr bugun dr aradim hast bugun yokmus yarin sabaha randevu verdiler inss hersey yolundadirda hemencecik baslarim tedaviye
canım arkadaşlarım mesajlarınızı tek tek okudum okurkende ağladım halada ağlıyorum sizlerin yanımda olduğunu bilmek bana her zaman güç vermiştir tek tek yazamadım size cvp gerçekten çok ağrım var eklem yerlerim bacaklarım hatta parmaklarımda bile derman yok öksürüğü hiç sormayın zaten boğucak beni nerdeyse.....aradada olsa girmeye çalışcam ama ben giremiyorum diye sakın beni habersiz bırakmayın oldumu hep aklımdasınız unutmayın sizleri gerçekten çok seviyorummmm
Yaa evet cok heyecanlandim bir taraftan diger taraftan da umutlanmak da istemiyorum.persembe gunu testim var.sonucu gorunceye kadar aramizda bile dillendirmeyelim dedik esimle..ben hemen size yumurtladim tabi kiben hep cocugumun surpriz olmasini isterdim,filmlerdeki gibi bakmisim hamilelik haberi ama bu asilama,tup filan derken surprizi gectim pozitif sonuc almak bile nimet olmusken...genede hamile gibi davran dedi kocam :)) hayirlisi artik.gecen ilaclara baslayamadim diye uzulurken,hayirlisi dedik,belkide kendiliginden gebe kalacagim icinmis derim
Kizlar,butun gun disaridaydim.sabah gittim dr.a ,rahimde damar gibi atan bisii gordu,reglin18.gunu mu diye tekrar sordu.ayrica yumurtalikta kist gorunuyor,catlamamis yumurta olabilir dedi.su durumda tedaviye baslayamayiz,kistin yok olmasi gerek diye onumuzdeki aya attilar beni.ama oncelikle de Bhcg testi yaptidiilar.ogleden sonra test sonucu cikti: 5.05hemsire 2gun sonra tekrarlayalim dedi.ben de dollenmenin 4-6gun sonrasi nasil gorunur ki diye sorunca,dollenmenin ertesi gunu bile kanda cikar dedi...boyle.kendimi heveslendirmek istemiyorum ama dilerim hamileyimdir..bu arada kizlar,sizce bu degerr nasil?henuz beklenen adet gunume 10gun var,olabilir mi?
Canim benim sen yeterki umudunu yitirme inancini kaybetme Rabbimden umit kesme Allah dualari elbet isitendir ben bu yolda inancimi bi an bile kaybetmedim 5 yildir cok farkli sureclerden gectim duamin kabul olmayacagini hic dusunmedim vakti geldiginde Rabbim banada nasip edecek insalah dedim hep insallah sizlerinde guzel haberleriyle sevinecegiz burada
Kizlar,butun gun disaridaydim.sabah gittim dr.a ,rahimde damar gibi atan bisii gordu,reglin18.gunu mu diye tekrar sordu.ayrica yumurtalikta kist gorunuyor,catlamamis yumurta olabilir dedi.su durumda tedaviye baslayamayiz,kistin yok olmasi gerek diye onumuzdeki aya attilar beni.ama oncelikle de Bhcg testi yaptidiilar.ogleden sonra test sonucu cikti: 5.05hemsire 2gun sonra tekrarlayalim dedi.ben de dollenmenin 4-6gun sonrasi nasil gorunur ki diye sorunca,dollenmenin ertesi gunu bile kanda cikar dedi...boyle.kendimi heveslendirmek istemiyorum ama dilerim hamileyimdir..bu arada kizlar,sizce bu degerr nasil?henuz beklenen adet gunume 10gun var,olabilir mi?
selencim ozlettin kendini, anlatmazmiyim anlatiyorum teyzesi:))gelmesi icin yureklendiriyorum:)
sen nasilsin canim az kaldi seninde guzel haberlerini bekliyorum hadi hepbareber insallahhhhhhhhhh
canım işyerinden bu aralar giremiyorum çok yoğunum. geçen haftada büyük temizliğe giriştim. Haftasonu temizliğimi bitirdim.perdeler mutfak halılar derken bende bittim valla az önce doğum kontrol ilacımı saydım tam tamına 14 tane kalmış. buda demek oluyor ki. ilaç bittikten 1 gün sonra hastalansam iğleleri 20 sinde kullanmaya başlasam 25 ine falan Ankarada olurum sanırım. yumurtaların toplanması için. Tabii Allahım izin verirse
kıs bir heyecanlıyım ki evin her köşesini temizlerken Rabbime dua ettim. bebişimi getiricem evime Rabbim bana yardım et nolur dedim.
Canım sen güzel haberini aldıktan sonra ayağını sürü bizde arkandan gelelim.
canım tv de gördüm İBrahim Saraçoğlu Osmanlı arşivinde buldukları Fatih Sultan Mehmet macunundan bahsetti kısırlığa birebir miş.kadınında erkeğinde aynı anda kullanması gerekiyormuş.eşim inanmaz böyle şeylere onu ikna etmeye çalışıyorum kabul ederse aktarcıya yaptıracağım( çok fazla malzemesi var ben yapamam )Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaALLAH
bebisin tertemiz eve gelecek desene harikaaa, ah bende az saymadim o dogum kontrol haplarini:) neyseki az kalmis canim ben bitirince 2. yada 3. gunu adet oldum genelde insallah seninki hemen gelir bekletmeden ve son adetin olurr..ayy ankarayida ozledimm baharda ankara beytepe ne guzel olurrr, bebisinde anne bende gelicem der oda heyecanlair doganin uyanisiyla:)
Amin selencim inssCanım inşallah güzel haberlerle geleceksin
Ne dersiniz okuyan yazsın yine ben toparlayim dicem de liste yapmayı bilmiyorum yani ayarları cok beceremiyorumçiğ gibi cogalsin baharin bereketi ile sonra nur toplarimiz gelsin Allahin izni ile
Amin selencim inss
Bende bu konuda beceriksizim cnm tabiki olur cnm arkadaslarda kabul ederse okuruz yer gök dua ustune
kalbimdesin canım arkadaşım yazdıklarının hepsini okudum kendine iii bak bitanem. Seni kocaman öpüyorum.
Ne dersiniz okuyan yazsın yine ben toparlayim dicem de liste yapmayı bilmiyorum yani ayarları cok beceremiyorumçiğ gibi cogalsin baharin bereketi ile sonra nur toplarimiz gelsin Allahin izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?