2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar oncelikle herkese iyi aksamlarr bugun dr aradim hast bugun yokmus yarin sabaha randevu verdiler inss hersey yolundadirda hemencecik baslarim tedaviye

Canım inşallah güzel haberlerle geleceksin

bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruz. sakın unutma

insan dayanamiyoki paylasmak istiyor, hepimiz sana pozitif enerjimzi ve dualarimizi yolluyoruz canim, insallah yukselir degerin ve harika bir surpriz olur:)

Son düzenleme:

kıs nazan bu ne güzel bir haber olur ya

Allahım sen nelere kadirsinnnnnnnnnnnnn:26::26:

İnşallah canım inşallah.

Beta hcg nin kanda yükselmesi döllenmenin 11. günü başlarmış. Bazı kaynaklarda 4-7 gün sonra da yazıyor.Kanda o zaman beli olurmuş. Hemşirenin ertesi gün çıkar demesine bakma. Çok sevindim, bence henüz yeni oluşan bir bebek geliyor bence. Hatta bence değil, öyle görünüyor. Çoook sevindim. 2 gün sonra bir test daha yap da bize de haber ver. Hadi bakalım, hatırladın mı bilmiyorum ama, bahar geliyor ve gelsin birer birer bebekler. Çok sevindim senin adına.

Tam üç kere çok sevindim demişim bu arada. Heyecanlandım yahu.

selencim ozlettin kendini, anlatmazmiyim anlatiyorum teyzesi:))gelmesi icin yureklendiriyorum:)
sen nasilsin canim az kaldi seninde guzel haberlerini bekliyorum hadi hepbareber insallahhhhhhhhhh

canım işyerinden bu aralar giremiyorum çok yoğunum. geçen haftada büyük temizliğe giriştim. Haftasonu temizliğimi bitirdim.perdeler mutfak halılar derken bende bittim valla az önce doğum kontrol ilacımı saydım tam tamına 14 tane kalmış. buda demek oluyor ki. ilaç bittikten 1 gün sonra hastalansam iğleleri 20 sinde kullanmaya başlasam 25 ine falan Ankarada olurum sanırım. yumurtaların toplanması için. Tabii Allahım izin verirse

kıs bir heyecanlıyım ki evin her köşesini temizlerken Rabbime dua ettim. bebişimi getiricem evime Rabbim bana yardım et nolur dedim.

Canım sen güzel haberini aldıktan sonra ayağını sürü bizde arkandan gelelim.

kalbimdesin canım arkadaşım yazdıklarının hepsini okudum kendine iii bak bitanem. Seni kocaman öpüyorum.

Canim hadi inşallah çok güzel bir haber hayırlısı ile artar degerin inşallah süpriz yumurta gibi Allah gönlündekini hayırlı etsin canim

Son düzenleme:

bebisin tertemiz eve gelecek desene harikaaa, ah bende az saymadim o dogum kontrol haplarini:) neyseki az kalmis canim ben bitirince 2. yada 3. gunu adet oldum genelde insallah seninki hemen gelir bekletmeden ve son adetin olurr..ayy ankarayida ozledimm baharda ankara beytepe ne guzel olurrr, bebisinde anne bende gelicem der oda heyecanlair doganin uyanisiyla:)

Ne dersiniz okuyan yazsın yine ben toparlayim dicem de liste yapmayı bilmiyorum yani ayarları cok beceremiyorum çiğ gibi cogalsin baharin bereketi ile sonra nur toplarimiz gelsin Allahin izni ile

Insallah canim esin ikna olur buralarda öyle şeyler bulmamız imkansız Rabbim yüzümüzü guldursun insallah Allahım bide evlatlarimusla beraber guzel günler göstersin artik bende hangi kuru yapacağımı bilmiyorum sadece femibion diye bir vitamin var onu içiyorum hamile kalmak isteyenlerin kullandığı bir ilaç şaştı bekir salavat getir (Allahummu sali ala seyyidine Muhammedin veala eli seyyidine Muhammed ) *o vaziyetteyim yani sasdim iyice Allah şaşırtmasın

inşallah canımmmmm

Canım inşallah güzel haberlerle geleceksin
Amin selencim inss
Ne dersiniz okuyan yazsın yine ben toparlayim dicem de liste yapmayı bilmiyorum yani ayarları cok beceremiyorum çiğ gibi cogalsin baharin bereketi ile sonra nur toplarimiz gelsin Allahin izni ile

Bende bu konuda beceriksizim cnm tabiki olur cnm arkadaslarda kabul ederse okuruz yer gök dua ustune

kalbimdesin canım arkadaşım yazdıklarının hepsini okudum kendine iii bak bitanem. Seni kocaman öpüyorum.

canım benim bende seni takipteyiminşaALLAH bu tedavinde yavrularına kavuşacaksın evinide temizlemişsin ooohhh mis gibi olmuştur şimdi şimdi sırada bebikoları göbüşe yerleştirip bekleyeceğin günlerin göz açıp kapayıncaya kadar gelmesi

okuyalım canım birde enbiya süresinin 86-87-88-89-90.ayetlerininde anlamı çok güzel ben onuda okuyorum çok uzun değil meryem süreside okuyabiliriz liste yapmayı hiç denemedim bende bilmiyorum ama okumaya katılırım ALLAH C.C kabul eder inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…