• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım yaaa senin adına çok heyecanlıyım inşaALLAH yarın test sonucun süpeerrr çıkar:16:Rabbim sana mucize yaşatsın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kalbimdesin arkadasim,benim de icim icime sigmiyor,aklim hep orda ama esim kiziyor bana,heveslenmeyelim,dillendirme diye:)) bu heyecan bile guzel yaa..aman napiim yarin kotu cikarsa da bugun sevindigimle kalirim:1:

Kalbimdesin arkadasim,benim de icim icime sigmiyor,aklim hep orda ama esim kiziyor bana,heveslenmeyelim,dillendirme diye:)) bu heyecan bile guzel yaa..aman napiim yarin kotu cikarsa da bugun sevindigimle kalirim:1:

öyle canım insan bu duyguları bile yaşayamıyor hep temkinli olmamız gerekiyor.benim eşimde öyle sevinmeyelim der durur :20:ama tedavilerle hamile kaldığımızda hep birşeyler eksik gibi gelir bana:50: doğal yolla kalınan hamileliğin şansı herzaman daha yüksek:16::16::16:inşaALLAH yarın sevineceğimiz günlerin başlangıcı olur:16::16::16::16:

hanımlar
elimde az miktarda gonal f, crinone jel, coraspin ve estrofem var. istanbulda olan birine ücretsiz göndermek isterim. ihtiyacı olan mesaj atarsa göndereyim hemen. sevgiler :48:

canım arkadaşlarım zorda olsa dün geceyi atlattım bi şekilde sabah zorlada olsa bi kaç lokma atıştırdım şimdi hazırlandım ve eşimi bekliyorum hastaneye gitmek için gitmeden bi kaç kelam daha yazmak istedim ve dualarınızı istiyorum canlarım bugün benim için çok zor olucak korkuyorum aslında ne yalan sölim ben sizleri çok seviyorum şimdi çıkıyorum beni unutmayın canlarım sizi çok seviyorum allahıma emanetsiniz hoşçakalın :5::5::5::5::5:

Canim Allah yar yardimcin olsun zaman su gibi akip gecsin senin için turp gibi ol dön aramiza :54:

Bugun dr gittim arkadaslar ve tedaviye baslamis bukunmaktayim estrofermlerimi icmeye basladim inss allah hayirlisini nasip etsin ufaktan heycanda basladi bende haftaya bugun kontrolumuz var

canım arkadaşlarım zorda olsa dün geceyi atlattım bi şekilde sabah zorlada olsa bi kaç lokma atıştırdım şimdi hazırlandım ve eşimi bekliyorum hastaneye gitmek için gitmeden bi kaç kelam daha yazmak istedim ve dualarınızı istiyorum canlarım bugün benim için çok zor olucak korkuyorum aslında ne yalan sölim ben sizleri çok seviyorum şimdi çıkıyorum beni unutmayın canlarım sizi çok seviyorum allahıma emanetsiniz hoşçakalın :5::5::5::5::5:
cnm nenim inss sifani tez zamanda bulursun allah kuvvet saglik versin hemencecik inss cok gecmis olsun cnm

Bugun dr gittim arkadaslar ve tedaviye baslamis bukunmaktayim estrofermlerimi icmeye basladim inss allah hayirlisini nasip etsin ufaktan heycanda basladi bende haftaya bugun kontrolumuz var

cnm nenim inss sifani tez zamanda bulursun allah kuvvet saglik versin hemencecik inss cok gecmis olsun cnm

Neşecim hadi bismillah:16::16: canım tedavin hayırlı olsun:16: inşaALLAH herşey yolunda gider 2.kez anne olursun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canim benim tedavin hayırlı olsun Allah yar ve yardimcn olsun tedavin bebeğini getirsin sana sevgilerv:49::49::49::49:

Neşecim hadi bismillah:16::16: canım tedavin hayırlı olsun:16: inşaALLAH herşey yolunda gider 2.kez anne olursun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Tesekkurederim cnm inss allah sanada en kisa surede anneligi nasip etsin cnm:54:
Canim benim tedavin hayırlı olsun Allah yar ve yardimcn olsun tedavin bebeğini getirsin sana sevgilerv:49::49::49::49:

Amin cnm inss allah sizlerede nasip etsin inss anneligi :16::16::54:

Alfabe canim nerelerdesin sen :)) dediklerin dogru netten baktim da,en erken hcg nin salgilanmasi dollenmenin 6.gununde baslarmis..aman ya neyse,hayirlisi hakkimizda..sevinmene ben de cok sevindim,tesekkurler..senden ne haber?tedavi ile ilgili ne durumdasin,yaz bize,opuyorum:16::16:

Canım, ben beklemedeyim, cuma test günüm.

Transfer sonrası raporluydum. Dün göreve başladım. Akşam kasıklarım çok ağrıdı. Sabahtan beri de vajenimde bir acı, zonklama var. Şimdi eve geldim, sanki çamaşırımda kan var gibi geldi. Fitil koyarken yokladım bir şey yok. Bilmiyorum artık. Acaba rapor alıp başlamasa mıydım sonuçlanana kadar? Şu kan canımı sıktı. Yerleşme kanaması için geç değil mi? 2 gün embriyosu nakledildi. 4 hücreli. Bugün transferin 12 günü.

Bu arada 3 gündür idrar testi yapıyorum.Merak ettiğim testteki ikinci çizgi birinci çizgi kadar koyu oluyor mu? 3 gündür belirgince bir ikinci çizgi çıkıyor. Ama daha öncekilerden daha belirgin değil. Neredeyse aynı koyulukta. İdrar testine de çok güvenemiyorum çünkü geçen hafta Çarşamba günü hcg iğnesi yaptım.
İkinci çizgi birinciyle aynı koyulukta mı oluyor, yoksa daha mı açık renkli oluyor?
Lütfen aydınlatın beni. Çok karışığım şu anda.

Transfer sonrası raporluydum. Dün göreve başladım. Akşam kasıklarım çok ağrıdı. Sabahtan beri de vajenimde bir acı, zonklama var. Şimdi eve geldim, sanki çamaşırımda kan var gibi geldi. Fitil koyarken yokladım bir şey yok. Bilmiyorum artık. Acaba rapor alıp başlamasa mıydım sonuçlanana kadar? Şu kan canımı sıktı. Yerleşme kanaması için geç değil mi? 2 gün embriyosu nakledildi. 4 hücreli. Bugün transferin 12 günü.

Bu arada 3 gündür idrar testi yapıyorum.Merak ettiğim testteki ikinci çizgi birinci çizgi kadar koyu oluyor mu? 3 gündür belirgince bir ikinci çizgi çıkıyor. Ama daha öncekilerden daha belirgin değil. Neredeyse aynı koyulukta. İdrar testine de çok güvenemiyorum çünkü geçen hafta Çarşamba günü hcg iğnesi yaptım.
İkinci çizgi birinciyle aynı koyulukta mı oluyor, yoksa daha mı açık renkli oluyor?

Tatliiimmmm sen hamilesin Allahın izniyleinsallah kandada teyyid edersin ve yazarsin kızlar hamileyim diye Insallah gönlüne gore verir Rabbim:49::

canım stres yapma bende idrarda test yaptığımda hergün aynı koyulukta oluyordu kan testini ne zaman yapacaksın.ben bu son tedavimde transferden sonra 14.gün yaptırmıştım akşama kahve sonra kırmızı lekelnmelerim oldu doktorum korkma bu günlerde olabiliyor yerleşme kanamasıdır demişti...

Ben de öyle umuyordum ve moralim çok iyiydi ama şu zonklama ve çamaşırımdaki pembelik canımı sıktı. Yerleşme kanamasının daha erken olması gerekmez mi? Bir de bugüne kadar zonklamayan şey neden durmadan zonkluyor? Dün kendimi fazlaca yordum, bahçeye indim çiçek diktim, çok eğilip doğruldum. Acaba zarar mı verdim diye korkuyorum.

Canım, ben beklemedeyim, cuma test günüm.

İnsallah cuma gunu guzel haber verirsin bize:)) tedavi sirasinda filanda hic yazmadin askolsun:))
Kan dedigin zaten tam olarak kanama filan da degil sanirim.az bi kirmiziya yakin leke mi?bence tutunma olabilir bu..embriyon da 2gunlukmus zaten,ancak tutunmus olabilir.benim duydugum ve bende olan 3.gun embroyosu 8-9.gun leke yapabiliyo.bence kendini uzmeden cuma gununu beklemen.hayirli gunde hayirli haber alirsin insallah:16:

oldumu simdi topik baskani olarak hastalanmak:) ihtiyacimiz var sana burdaa:33::33:gecms olsun tatlim:) hemen iyiles don aramiza, bak sensiz sayiyorum gunlerimi :)

Nazancim cok haklisin bugun sevin olmasa bile o yeter insana hamileyim diye dusun hem neden olmasin bi bakmisisn mucizen kucaginda..
Bebekcimm sende hemen iyiles aramiza don lutfen olurmu moral bozmak yok, dularimiz hep seninle..Allah yardimcin olsun canim..
Neseee kuzum adin gibi neseli bir tedavi olsun sonu mutlulukla dolsun:)))

hepinze guzel bir gun dilerimmm.. bugun 6. gun dondurulmus bebisimin transfer sonrasi 6. gunu..acaba cumartesi sabahi mi idrar testi yapsam pazar sabahimi??:26::26:

Son düzenleme:
canım stres yapma bende idrarda test yaptığımda hergün aynı koyulukta oluyordu kan testini ne zaman yapacaksın.ben bu son tedavimde transferden sonra 14.gün yaptırmıştım akşama kahve sonra kırmızı lekelnmelerim oldu doktorum korkma bu günlerde olabiliyor yerleşme kanamasıdır demişti...

Canım içimi rahatlattın inan ki, dr un söylediyse öyledir o zaman. Test günüm cuma,14. gün oluyor benim de.Cuma Sabah 9 için randevu aldım devlet hastanesinden. Öğleden sonra belli olur heralde. Ben de iple çekiyorum.

İnsallah cuma gunu guzel haber verirsin bize:)) tedavi sirasinda filanda hic yazmadin askolsun:))
Kan dedigin zaten tam olarak kanama filan da degil sanirim.az bi kirmiziya yakin leke mi?bence tutunma olabilir bu..embriyon da 2gunlukmus zaten,ancak tutunmus olabilir.benim duydugum ve bende olan 3.gun embroyosu 8-9.gun leke yapabiliyo.bence kendini uzmeden cuma gununu beklemen.hayirli gunde hayirli haber alirsin insallah:16:

Canım bir müddet uzak durmak istedim aslında. KK ya bile girmedim neredeyse. Ne bileyim, cumadan hatta pazartesiden önce bir şey yazmayı da düşünmüyordum, çünkü daha önce bir kimyasal yaşadım biliyorsun. Ama şu kan olayı olunca, yazmak durumunda aldım.Evet kendimi üzmeden cumayı beklemeliyim.Teşekkür ederim canım. Sen de inşallah yarın verirsin güzel haberini.

Canım içimi rahatlattın inan ki, dr un söylediyse öyledir o zaman. Test günüm cuma,14. gün oluyor benim de.Cuma Sabah 9 için randevu aldım devlet hastanesinden. Öğleden sonra belli olur heralde. Ben de iple çekiyorum.

canım bende çok üzülmüştüm bu seferde olmadı diye normalmiş 12 haftaya kadar böyle lekelenmeler olabilirmiş.progestan jel mi kullanıyorsun

Nesecim hayirli olsun tedavin,bu bile bize heyecan veriyor:) bebekle sonuclansin bu emegin:))

Back