2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günaydın canlarımmmmm şu an hastanedeyim umut tüp bebekte drumla görüşcez birazdan dua edin bana hastanenin netinden yazıyom öptümmmmm

bebeğim güzel haberlerle dön inşaallah ben kendime fatih sultan mehmet macunu sipariş ettim onunla şansımı deneyeceğim

Hepinizin selamliyorum yurekten insallah herkez cok iyidir ve cok daha iyi olur ben artik evimdeyim cok sukur halilarim yikanmis kaynanam temizligimi yapmis mis gibi evime geldim dun esimle alisverise ciktik butun gun gezdik yarin doktor kontrolumuz var insallah hersey yolundadir heyecan dorukta:18:

Evine hosgeldin,boyle gelin evi temizleyen kaynana hepimizeBenimki yapmaz gibi geliyor ya,neyse yarin senin kontrol var,benimde tedavi baslangic muayenem var,hadi bakalim guzel sonuclar hepimize...

Evine hosgeldin,boyle gelin evi temizleyen kaynana hepimizeBenimki yapmaz gibi geliyor ya,neyse yarin senin kontrol var,benimde tedavi baslangic muayenem var,hadi bakalim guzel sonuclar hepimize...

Ayy cok svindim hayirli ugurlu olur insallah sonu pozitifli biten bi tedavi olsun insallah sana oneim lutfen moralini cok yuksek tut hep pozitif ol hicbiseyin moralini bozmasina izin verme kafani rahat birak... buarada bnim kaynanam baskadir baska kaynanalara benzemez herzaman herkonuda yardimci olur bana Allah razi olsun camlarimi bile silmis Allah basimizdan eksik etmesin buyuklerimizi hepsi cok degerli benim icin Allah im herkesin evine huzur mutluluk versin insallah...

Kizlar hepinize iyi aksamlar ben bugun adet oldum inss yarin hastaneyi arayip tedaviye baslicam allah izin verirse
günaydııınnnnn

mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh
iyi aksamlar cnm inss öyle olur cnm

günaydın canlarımmmmm şu an hastanedeyim umut tüp bebekte drumla görüşcez birazdan dua edin bana hastanenin netinden yazıyom öptümmmmm
İnss hersey yolundadir cnm en kisa surede baslarsiniz inss
İyi haftalar cnm alacagin macun sifa olsun insss tedavisiz bebisini getirsin
İnss yarin guzel haberlerle dönersin cnm bizde ayni apartmandayiz kayinvalidemle daha birgun bi isimi yapmamistir ayinvalidenin kiymetini bil valla inss hep boyle anlasin cnm agzinizin tadi bozulmasin inss

Amin canim tedavin hayirli olsun cok sevindim nazanla ayni gun basliyosunuz insallah Allah in izniyle bir ay sonra burada ikinizinde hamis haberlerini kutlariz hersey yolunda gitsin insallah Allah yar ve yardimciniz olsun

sonunda isime vede sizlere dondum:)
toplamda 4 gun yatmais oldun heralde yeterlidir diye dusunuyorum...nasilsiniz bakalimmm???hersey yolundadir herkes icin umarim..
benim bugun transferden sonra 4. gunum, gyet iyiyim pek bisey hissetmiyorum ama biraz halsizlik var sanki..hafta sonunu iple cekiyorum:) kan testi pazartesi ama ben pazar sabahi bi idrarda sansimi deniyeyim diyrorum:) minigimle konusuyorum falan, bugun ilk defa dus aldik birlikte kokmustuk artik:))) embiryolojist ilk 24 saat icinde tuutnma olabilir demisti malum bizim kuzu 6. gun dondurulmustu, transferin ertesi gunu cok cok az bi lekelenme oldu ama yerlesme kanamasina yormuyorum, bi suru alet edevat kullanildi transfer sirasinda malum, icerde bir tahris olmustur diye dusunuyorum:))
benden haberler boylee..

opuyorum hepinizii

iyiyiz nazan teyze, annem bugun beni ise getirdi

sen nasilsin canim, tedavi basliyorrr hadi hayirlisiii

eee nasıl alışırsan öyle gider ufaklık, tabi götürcek çalışkan ol diye uğraşıyo anne bi kere

bugün aklımdaydın hep..... dedim bu kızdan transferden sonra pek ses seda çıkmıyo noldu acaba? keyfinizin yerinde olmasına sevindim.... ufaklığıda öpüyom, şimdilik senin göbeğin vasıtasıylaaaa

kocam yine konyaya gidicekkkk hem geçen hafta da zaten o gececiydi, pazarda seçimde görevliydim zaten görüşmedik, geçen haftasonu da anneme gitmiştim.... bugünde saatler ve pazar gününün yorgunluğu üstümdeydi, hala öyle..... bi de kocamı özlemeye devam etcem iyi miiiii

sizler napıyosunuz nasılsınız??? bebek doktora gideceğini yazmış, sonra haber var mı naptı acaba?

neşecim senin de adet olmana sevindim, doktor görüşmesine gideceksin sanırım..... ben de aralık ayında sgk dan sigorta dökümü ile ilgili yazı almıştım ama şimdi giderim bu aralık ayından diyip kabul etmezler diye yarın yeniden almayı düşünüyorum... benim de son 3 günüm; rapor çıkarmak çalışmaları için olan randevum da.... bakalım nolcak.... senin de görüşme sonucunu merakla bekliyo olcam...

bi de bugün aklıma yeliz düştü, kaç zamandır yazmıyo.....

amayacimm evde yattik dinledik, babacik hizmette kusur etmedi saolsun:) yattikca uykum geldi, uyudukca yattim:) yani yattik yedik evin icinde gezindik..sizleride ozledik tabii:) o'da seni opuyor teyzesiii, senin randevunda yaklasti hadi hayirlisi cancagizim..

ne sessiz issiz olmus buralar boyle kizlar nerelerdesinizzz huuuuuuu kimse yok muu:)

ne sessiz issiz olmus buralar boyle kizlar nerelerdesinizzz huuuuuuu kimse yok muu:)

Evet canim çok sessiz bu ara herkesin bir kosuşturması var galiba =) bebisin saglikla tutunsun canim inşallah bende nisan adetimle baslarim belki ya da kist varsa doğum kontrol hapı icecem bakalım kismet kendine melegine iyi bak

cok tesekkur ederim tatlim, merak ve heyecanla bekliyorum pazartesini:) nisan adetiyle baslayacak bi suru kisi oldu, gumburdeteceksiniz topigi insallah canim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…