2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

eveeeeeeeeeeetttttttttt yarın görüşürüz öptüm kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrr

zamanım azalıyor diye düşünme sakın nasip bu işler.geçen tvde doktoru izledim.aralıksız tüp bebek denemeliymişiz.bırakmamalıymışız.yoksa vücut tekrar sil baştan yapıyormuş...

tamam bi daha demem zaten ben takvim yaşımdan dolayı demiştim yoksa akıl yaşım 18 beni tutabilene aşkolsun

bebem nasılsın bitanem iyisin dimi

iyim bebeyim nasıl olim az önce eşim aradı dr kokulacak bişey yok sadece emin olmak için yapıyoruz dedi çok düşük bir risk varmış yapacakları test daha detaylı bitestmiş nebilimya dr işte önce insanı korkutuyorlar sonrada korkulacak bişi yok diyorlar kafamda bir sürü soru işareti oldu acaba başka bir yede dahamı yaptırsam ikili testti nedersin

sen nasılsın cnm ne zaman başlıcan tedaviye ben pazartesi ulun beyle görüşmem var bakalım ne dicek

bebeğim inşaALLAH güzel haberler alırsın.benim 10 gün sonra belli olur bebekle ilgili testler çıkacak olağan dışı bir şey olmazsa 45 gün sonra son kaklan dondurulmuş embriyo için tedaviye başlayacağım

canım tüp bebek olunca çok fazla didikliyorlar adım gibi eminim o 2700 tl karşılığı yapılacak testte hiçbirşey çıkmayacak şimdiki doktorlar ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar üzülme canını sıkma ikili testi tekrar yaptırmana gerek yok bence içinin rahat etmesi için söyledikleri testi yaptır nasıl olsa kötü bir şey çıkmayacak kalbini ferah tut

canımın içi eğerki merkezinden emin deil yada şüpe etmeye başladıysan başka yerede sor için rahat edicekse ama korkma bebem bişi olmucak allahın izniyle yaa

hadi hayırlısı bakalım rabbim inşllh bu sefer tamamını erdirsin ne diyim yaaa yüzümüze gülsün inşllh

yarın gidip yaptırıcam yoksa bu şüphe beni yer bitirir ama eyerki öyle bir şey yapıyorlarsa hakımı helal etmiyorum nasıl emekler verdik biz bu bebeye üç kuruş için yapıyorlarsa bizi bukadar üzüyorlarsa allaha havale ediyorum

sana sonuna kadar katılıyorum bebem beni sakın yanlış anlama ama ben orda deneme yaptığımda son anda dr hakan bey operasyonlara girerse ek para aldılar benden ondan sonra soğudum o merkezden dedimki siz bu işi ticarete dökmüşsünüz dedim sonrada bıraktım o merkezi

canımın içi eğerki merkezinden emin deil yada şüpe etmeye başladıysan başka yerede sor için rahat edicekse ama korkma bebem bişi olmucak allahın izniyle yaa

emindim dr çok seviyorum ama bana dün dediki testi burda yaptır normalde benden istenen test leri hep dışarda yaptırmıştım ilk defa merkezde bu testi yaptırdım test sonuçları elimde deyil elimde olsaydı şimdi kacyere göstermiştim yarın onlarıda istiycem bakalım artık eşimde diyorki dr diycemki para için yapıyorsanız bizsize daha fazlasın verelim yeteki bizi bu sıtresten kurtarın adam bile şaşırdı dün çok iyi çok sağlıklı dedikleri bebeye bu gun hasta ola bilir diyorlar napcağımızıda şaşırdık allaha sığındık

hangi merkez fulya

anam para tuzağı bunlar yapıcaklar bakıcaklar bişi yok emin olalım dedik 2700 az paramı parasında deilsin tm ama bu stresi yaşatmaya ne hakkın var öüp öüp diriliyo insan yazık ya bende sonuçlarını al başka yerede göster yaptırma hemen

kız öyle diyor zaten emiynim bişey cıkmıycak korkmayın ama sadece emin olalım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…