2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kız daha dün adet oldum bugünde doktora gittim yine tüp bebeğe başlicaz ya

günaydın milletttttttttttttttt ultrasona girdim geldim.yumurtaların operasyondan sonra gayet güzel görünüyor dedi doktorum oleyyyyyyyyyyyyy bu ay enfeksiyon riskine karşın bir iğne olacakmışım enbrel 50 mg ondan sonraki ay başlicaz dedi yani 1 ay daha dinlenme sürem var oleyyyyyyyyyyyyyyyyy iğnede 350 liraydı.neyse bıosteron yani dhea yumurta kalitesini arttırıcı istedim oda 120 liraydı.hepsini aldım.bide eşimden dolayı balık yiyemediğim için omega 3 hapı istedim bitane isim verdi eczane onu arıyo.akşama bulursa gidip alcam.doktorum dediki sen istedin diye verdim bunları bende açıkçası herşey tamı tamına olsun istiyorum nasıl olsa para dökülecek önümüzdeki ay..bari bu ay vitaminleri alayımda eksiksiz olsun dedim.hayırlara vesile olsun inşallah

Günaydın canım hakkında hayırlısı olsun Insallah bu tedavide bebeğin gelir canim Allah gönlüne gore versin guzel günler bizim olacak insallahv

rabbim bu duyguyu kimseye yaşaatmasın tez zamanda bebeklerimize kavuşalım inşallah

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

süper haberler veriyorsun.canım bende dhea içiyorum birde jazz doğum kontrol hapı aynı gidiyoruz.doğum kontrol hapım 20 tane kaldı

ama omega önemlimi canım bende öyle bişey içsemmiki

tatlım evet bende 1 ay daha bekliyorum dhea hangisini kullanıyorsun benmki çok pahalı geldi ya ???? ve 20 günde bitcek günde 3 tane alcam..yani bi kutu daha lazım bana omegayıda ben söyledim.eşim balık sevmediği için hiç balık yiyemiyorum dedim. o zaman omega 3 almalısın dedi buda vücudun bi ihtiyacı dedi.onuda kullan hiçbi zararı yok vitamin sonuçta..bu arada incir kürü yapcam bu ay yumurtalarım bi sonraki aya bomba gibi olsun istiyorum taze meyve suları sıkcam içcem herşeyi yapcam kendime bakcam

Hadi bakalim,surecin belli olmus.1ay bekletmesi normal olmus.bu aldigin dhea nedir canim,herkes kullanabilir mi acaba?yani bende kullansam mi diye soruyorum..bu arada bekleme surecinde meyve suyundan ziyade sebze suyu icersen antioksidan acisindan daha iyi.koyu yesil ve kirmizilar..kara lahana,pancar..ben bir ara sabah ac karna yapiyordum kur olarak.

teşekkür ederim tatlım.bu dhea denilen şey yumurta kalitesini arttırıyor daha sağlıklı yumurta elde etmemizi sağlıyor.hiçbir zararı yok zaten 20 günden sonra faydasını gösteriyormuş yani send ekullanabilirsn fiyatı 125 tl adı bıosteron günde 3 tane alıyorsun doktorum üçünüde aynı anda al dedi...sebze suyu derken haşlama suyumu tatlı m???

bitanem nasılsın ne yapıyorsun yeni tedavinde nasıl bi yol çizdin kendine ??? arada yaz özletme kendini

iyiyim canım benim spora ve diyete başladım kafamı dağıtıyorum arada girip okuyup çıkıyorum sizleri.fazla da takılamıyorum çünkü kafamı dağıtmam lazım genetik ve pıhtılaşma testleri için kan verdim 1 ay sonra çıkacak. Histeroskopi için de bu ay geç kaldım tahlillerin çıkması felan. Önümüzdeki ay adetin ilk günü gidip ameliyat gününü alacağım z.kamil genel anestezi ile yapıyormuş histeroskopiyi. Bu arada raporumu da öne alamıyorum 3 yıl şart diyorlar çünkü sperm 3 milyonun altında değil senin tubaların açık beklemek zorundayız diyor sağlık kurulu. Zaten spor salonuyla anlaşmam ekimde bitiyor ekimde de raporumu çıkarırım tedavime misler gibi başlarım.1 tane donmuşum var ama o beklesin orda bi sonraki tedavide çift transfer için bekletiyorum Sen ne durumdasın kuzum

canım benim birbirimizin sayesinde bu günlerde geçiyor inşaALLAH bir gün bebeklerimizin nasıl gaz çıkardığını anlatıp güleceğiz

evet canım benim birbirimizin desteğiyle atlatacağız inşallah yukarda anlattım benim durum da bu canım 7 ay sonra raporumu çıkarıp tüpe devam inşallah histeroskopide küçük düzeltilecek bişey çıksa da düzelseler 7 ay içinde belki kendiliğinden olur umuduyla bekleyeceğim canım Rabbim hayırlı zamanda nasip eder buna inanıyorum ben

kuzum histeroskopi genel anesteziyle olursa senin için daha iyi olur tabi.çok sevindim bak herşey ucu ucuna oluyor spor bitiyor tüp başlıyor belki bu süreçte gebelik olur ha ne dersin bende bugün gittim vitaminlerimi ilaçlarımı iğnelerimi aldım bir ay sonra başlicaz nasipse

Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:
5.gün embriyosu,çift embriyo transferi idi

Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:

evet canım aynen ucu ucuna genel anesteziyi veriyorlar çünkü sorun varsa hemen müdahale ediyorlarmış.bende onu düşünüyorum belki Rabbim böylesine bir hediye verir bu bekleme süresinde vardır herşeyde bir hayır ilaçlarını okudum biostren,dhea ve omega3 demişsin bunlar yumurta kalitesini arttırmak için mi? benimde aklımda bulunsun bir sonraki tüpe başlarken bunları doktora sorup kullanayım.

canım o hemşire neden seni strese sokuyor anlamadım değerin bence gayet güzel 12.gün sonucu mu bu? 20 lerle başlayıp devam eden var sen sakin ol bugün yaptırdıysan ctesi tekrarlar testini %60 artış olması yeterli bunu unutma stres de yapma kendine lütfen

ço kgüzel ilerleyecek herşey inan bana evet hepside yumurta kalitesini arttırıyor döllenmeyi kolaylaştırıyor kaliteli oluyor işte :)))) biosteron ilacın ismi dhea içeriyor..diğeride omega 3.kullan der zaten :))) bunları not et bak :)))

canım kendini korkutarak zarar verebilirsin bebeğe.sonuçta şu an bi gebelik var unutma.sakin olmalısın stres yapma nasibindeyse zaten yükselir.sakin ol olurmu :)))

tamam canım biostren ve omega 3 not aldım sende elevit kullanabilirsin çoğu tüp merkezi günde 1 elevit 1 coraspin veriyor bence dene zararı yok sonuçta

tamam canım biostren ve omega 3 not aldım sende elevit kullanabilirsin çoğu tüp merkezi günde 1 elevit 1 coraspin veriyor bence dene zararı yok sonuçta

bu arada eşin birşey kullanıyormu ?? doktor eşime vitamin verdi benm

bu arada eşin birşey kullanıyormu ?? doktor eşime vitamin verdi benm

canım zaten eşimde %27 dna hasarı vardı ya bu yüzden tese oldu 1.kalite sperm elde ettik dediler 3 tüp sperm var donmuş onları kullanırız.zaten tese olmadan önce de klomen ve keçi boynuzu kürü yaptım ona şuan onla işim yok sigara da içiyor kola da karışmıyorum 3 tüpten de 1 tüp yapacak sperm sağlıklı çözülür diye düşünüyorum bakalım hayırlısı canım

Vitamin ne aklımda bulunsun yine de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…