2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kiz sen annenin evine gittin mi?daha onemlisi kocan dogum gununu hatirladimi,gercekten unutmus mu?ceza ne dusunuyorsun,anlat

gittim canım gittim.... cuma akşam gittim.... kocacım saat 12 de doğum günümü kutlayan ilk kişşi oldu :))))))) o da beni seviyoooooooo

bu sabah da erkenden geldi, kahvaltı yaptık, biraz köpek, kedi tavuk falan sevdik, yere yalın ayak bastık, elektriğimizi attık.. veeeee süper hafiflemiş olarak döndümmmm...... yırttı yani cezadan

hayirli gelinnn:) iyiyiz bugun canim heyecan doruktaa son 5 benim icinn sen nasilsin??

yaşasın çok az kalmış.... inşallah senden güzel haberler alırız, son zamanlarda buna çok ihtiyacımız var..... bu arada şu yukardaki konuşmanıza bildiğin katıla katıla güldüm, popoya acıyomuş pehhhh, o popo ne iğneler gördüüüüü

heheh nedir bu popolarin ve gobeklerin cektikleri yahu:)) gobegim artik raha dun gece popoya basladik bakalim popo seramonisi yarim saat suruyo saolsun esim yalniz birakmiyor, zaten igneyide o yapiyo yaa guzel haberlere cok ihtiyacimiz var gercekten bu gunlerde
bu arada bu gunu saymazsak son 3 gunn popom simdilik iyi umarim hep boyle devam eder:18::18: ohhh elektriginizde atmissiniz super olmus canim yeni yasin bebisli olsun mutlu saglikli huzurlu olsunnn insallahhh

Sagol bitanem..eczanede sadece bebetime buldum yaptım ama tek çizgi çıktı nasip degilmis napalim hayırlısı olsun:)

cnm arkadasim okuyunca cok uzuldum icimde umit vardi kalp atimini duydugunu okuyunca hayirlisi olsun cnm allah esine sana saglik versin bebisini insss tez zamanda gondersin offff ya kelimeletin bittigi yerdeyim gecmis olsun cnm arkadasim allah bi daha yastmasin inss

Neşecim sağol tatlımseni topikten de olsa tanımak çok güzel

Seni tanimak yazdiklarini okumakta cok guzel cnm

sağol Zeynepcimaynı derdin dertlisi olarak burada güzel bir dostluğumuz oldumutlu günümüzde,üzüntülü günümüzde paylaşarak sevincimizi çoğaltıp acımızı azaltıyoruzevet canım Rabbim istese tedaviye bile gerek kalmadan yavrularımızı gönderir.demek ki O'na dua edip yalvarmamızı istiyor bizi seviyor sesimizi duymak istiyor.inşaALLAH bu süreçte yaşadıklarım günahlarıma kefaret olurküretaj konusunda bende çok emin değilim ama daha önceki düşüklerimde çok ağrılar oluyordu.sanki bu sefer bu acıyı kaldıramam gibi hissediyorum o yüzden küretajı kabul ettim hastaneyi bende değiştirmeyi düşündüm hatta doktorumuda dün anestezi doktorunun yanına gittim kendisi tanıdık çıktı ablası eşimle aynı şubede çalışıyormuş oda tüp bebekle çocuk sahibi olmuş 6 sene önce İstanbul tüp bebek merkezinde Medipol hastanesinin laboratuarının çok iyi olduğunu söyledi tekrar çocuk isteseler burada yaptıracaklarını söyledi uzun uzun konuştuk ve hastane değiştirme işinden vazgeçtimbundan sonrasını bekleyip hep beraber göreceğiz....

Neşecim bende çok ümitliydim ama olmadı çok üzüldüm ama vardır bundada hikmetler sabredip bekleyeceğimherşey için sağol canım

Amayacim dogumgunun kutlu olsun,yeni yasin bebegini getirsin,saglikla mutlulukla esinle nice yaslara

Arkadsim benim Allahım sana sabir versin Insallah Evladin tedaviye gerek kalmadan gelir Allahım butun evlat hasreti çeken annelerin yüzünü guldursun ben namazlarimdan sonra hep böyle dua ediyorum Rabbim gun gelecek bizim dualarimuzida kabul edecek Insallah en kuşa zamanda Allahım gönlüne gore versin senin ve bislerin Allaha emanet ol tatlımnasip etsin MEVLAM neyler Eyler en güzelini Eyler

Dogum günün kutlu olsun bidahiki yaşına sağlıkla evladinla eşimle huzurlu bi şekilde girmeyi nasip etsin MEVLAM hayırlı seneler gorrrr emi
Evlatlarinla girersin Insallah

Canim,benim anlamadigim hastane konusu:istanbul tup bebek merkezi ile medipol hastanesi 2ayri yer degil mi:26: sen medipole gidiyorsun sanirim.her ikisi de iyi mi dedi yani? Kurtajda ise benimkinde kese bozulmamis,tutunmustu.boyle olunca da kendi kendine atmiyormus vucut,sonra zehirleme isi oluyor galiba.yani bana doktorum boyle dedigi icin hemen alinmisti.. sanirim senin kesenin durumuna gore alacagiz demistir doktor...

Amayacim dogum gunun kutlu olsun cnm yeni yasin inss bebisinide getirsin evinde mutluluk huzur olsun hep inss
demek sende koc burcundasin benim burcumda koc burctaşız cnm

kurban olurum sana ben sen bendende güçlü çıktın adet oldum bitsin gidip konuşcaz ulun beyle eşimlede konuştuk uzun uzun mayıs yada haziran gibi tekrar denicez rabbim inşllh bu sefer yüzümüze güler bellimi olur hani demiştinya belkide umutta denerden karşılaşırız bende seni çok seviyorum bitanecik cnm arkadaşmm...

canlarıııımmmm hepinize çok çok teşekkür ederim.... inşallah bi sonraki yaşımda ailemiz genişler... yeni bireylerle kutlamak nasip olur.... herbirimize inşallahhhh

bu arada güzbaharın herkese selamı var, işlerin ve hayatın yoğunluğundan girememiş bi zamandır, kalbimdesin çok üzüldüğünü söyledi... hepinizi çok sevdiğini de söylediiiii

canlarıııımmmm hepinize çok çok teşekkür ederim.... inşallah bi sonraki yaşımda ailemiz genişler... yeni bireylerle kutlamak nasip olur.... herbirimize inşallahhhh

iyiki doğdun ayşegül iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sana......canım arkadaşm yeni yasın sana tüm sevdiklerinle sağlık mutluluk huzur veeeeeeeeeeee......bebeiş getirsin inşllh .........seni çok seviyorum canım arkadaşmmmmmmmmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…