Kiz sen annenin evine gittin mi?daha onemlisi kocan dogum gununu hatirladimi,gercekten unutmus mu?ceza ne dusunuyorsun,anlat
hayirli gelinnn:) iyiyiz bugun canim heyecan doruktaa son 5 benim icinnsen nasilsin??
bende aciyorum popoma ama ne yapalim bebek ozlemi agir basiyor, sende dikkat et popona bugun bana yarin sana:))))saka bir yana insallah gelir bebislerimiz bu tedavilerle..ben artik ufaktan birakiyorum sporu, yatisa geciyorum, bi kac kilo verdim sanirim kat be kat alirim transferden sonra:) sen devam et sekerim kolay gelsinn:)) 1 nisanada birsey kalmadii
gittim canım gittim.... cuma akşam gittim.... kocacım saat 12 de doğum günümü kutlayan ilk kişşi oldu :)))))))o da beni seviyoooooooo
bu sabah da erkenden geldi, kahvaltı yaptık, biraz köpek, kedi tavuk falan sevdik, yere yalın ayak bastık, elektriğimizi attık.. veeeee süper hafiflemiş olarak döndümmmm...... yırttı yani cezadan
yaşasın çok az kalmış.... inşallah senden güzel haberler alırız, son zamanlarda buna çok ihtiyacımız var..... bu arada şu yukardaki konuşmanıza bildiğin katıla katıla güldüm, popoya acıyomuş pehhhh, o popo ne iğneler gördüüüüü
çok sağol Haticimgüzel duan için ALLAH C.C razı olsun Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin canım adet gecikmen operasyondan da olabilir hamilede olabilirsin dilerim hamilesindir ALLAH C.C gönlümüze göre versin canım arkadaşım
cnm arkadasim okuyunca cok uzuldumhastaneye yanımda tablet götürdüm ama şarjının az olduğunu farketmemiştim size msj yazmaya çalışırken bitti telefonumdada özellik olmadığı için yazamadım bir arkadaşımı aradım oda bir türlü yapamadı sizi habersiz bıraktım çok üzgünüm hastaneden sonra anneme gittim eve yeni geldim.bebeğimin kalp atışı durmuş bende kendi hastaneme gidip anestezi için kan verdim salı günü küretaj olacağım hakkımda hayırlısı inşaALLAHsizlerden tekrar helallik istiyorum dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim ALLAH C.C razı olsun
Neşecim sağol tatlımseni topikten de olsa tanımak çok güzel
Sagol bitanem..eczanede sadece bebetime buldum yaptım ama tek çizgi çıktı nasip degilmis napalim hayırlısı olsun:)
bir insan bu kadar mı sevilir steye bakıyorum herkez üzgün herkezin gönlü kırık herkez sesiz sesiz ağlıyor yüce rabbim tüm bunları görüyor ve bence sana öyle güzel bir sabırmeyvesi verecek ki öyle eminim ki o hic bir şeyi karşılıksız bırakmaz o çoook yüce o dilerse olmayacak yoktur vatana milete ve sana hayırlı evlat verecem imtihanımız coook zor ama öteki dünyada elimizden tutacak sen benim annemsin diye götürecek yavrularımız var . ALLAH İSTESE O BEBEK YAŞARDI DEMEK Kİ taktir sadece sabırızler hepimiz aynı yoldan geciyoruz hepımiz.................. canım benim dr asla kürtaj olma dedi vücut onu ılaki atar bekle dedi kürtaj rahıme cook zarar veriyormuş dr sor olurmu (tutunma olmuyormuş) birde dr değiştırsen diyorum memorial bence dana iyi gibi ...... tabi sen bilirsin benimki sadece bir öneri bir umut.....
cnm arkadasim okuyunca cok uzuldumicimde umit vardi kalp atimini duydugunu okuyunca hayirlisi olsun cnm allah esine sana saglik versin bebisini insss tez zamanda gondersin offff ya kelimeletin bittigi yerdeyim gecmis olsun cnm arkadasim allah bi daha yastmasin inss
Seni tanimak yazdiklarini okumakta cok guzel cnm
Sagol bitanem..eczanede sadece bebetime buldum yaptım ama tek çizgi çıktı nasip degilmis napalim hayırlısı olsun:)
gittim canım gittim.... cuma akşam gittim.... kocacım saat 12 de doğum günümü kutlayan ilk kişşi oldu :)))))))o da beni seviyoooooooo
bu sabah da erkenden geldi, kahvaltı yaptık, biraz köpek, kedi tavuk falan sevdik, yere yalın ayak bastık, elektriğimizi attık.. veeeee süper hafiflemiş olarak döndümmmm...... yırttı yani cezadan
yaşasın çok az kalmış.... inşallah senden güzel haberler alırız, son zamanlarda buna çok ihtiyacımız var..... bu arada şu yukardaki konuşmanıza bildiğin katıla katıla güldüm, popoya acıyomuş pehhhh, o popo ne iğneler gördüüüüü
sağol Zeynepcimaynı derdin dertlisi olarak burada güzel bir dostluğumuz oldu mutlu günümüzde,üzüntülü günümüzde paylaşarak sevincimizi çoğaltıp acımızı azaltıyoruz evet canım Rabbim istese tedaviye bile gerek kalmadan yavrularımızı gönderir.demek ki O'na dua edip yalvarmamızı istiyor bizi seviyor sesimizi duymak istiyor.inşaALLAH bu süreçte yaşadıklarım günahlarıma kefaret olur küretaj konusunda bende çok emin değilim ama daha önceki düşüklerimde çok ağrılar oluyordu.sanki bu sefer bu acıyı kaldıramam gibi hissediyorum o yüzden küretajı kabul ettim hastaneyi bende değiştirmeyi düşündüm hatta doktorumuda dün anestezi doktorunun yanına gittim kendisi tanıdık çıktı ablası eşimle aynı şubede çalışıyormuş oda tüp bebekle çocuk sahibi olmuş 6 sene önce İstanbul tüp bebek merkezinde Medipol hastanesinin laboratuarının çok iyi olduğunu söyledi tekrar çocuk isteseler burada yaptıracaklarını söyledi uzun uzun konuştuk ve hastane değiştirme işinden vazgeçtim bundan sonrasını bekleyip hep beraber göreceğiz....
Neşecim bende çok ümitliydim ama olmadı çok üzüldüm ama vardır bundada hikmetler sabredip bekleyeceğimherşey için sağol canım
Nesecim senden naber,nasilsin?sen ne asamadasin?
canım bebeğimyüce yaradanın vardır bildiği benim için çok üzülme bu günleride atlatacağız hangi kışın ardından bahar gelmedi ki;hangi karanlık gece sabah olmadı ki...bizimde baharımız yakın biraz daha sabır güzel günler yakın inşaALLAH canım senin toparlanıp tekrar tedaviye başlaman beni çok mutlu edecektir.seni seviyorum çoookkkkkk
canlarıııımmmm hepinize çok çok teşekkür ederim.... inşallah bi sonraki yaşımda ailemiz genişler... yeni bireylerle kutlamak nasip olur.... herbirimize inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?