2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım sen benim hep kalbimdesin.

Bizim gönlümüz bir dualarımız bir olduğu sürece Rabbim birimizin duasını kabul etmese diğerininkini edecektir eminim. Ve hepimiz zamanımız geldikçe evlatlarımıza kavuşacağız. Sabrediyorum canım seninle birlikte sabrediyorum. Allahım her an için içimizi de isteklerimizi de biliyor. Bizim Rabbimden başka sığınacağımız kimse yok, inancımız sonsuz. Tabii ki Rabbimizden dileyeceğiz. Rabbim gönlümüzdekini tez zamanda hepimize versin. Hepimizin yüzünü güldürsün. Sağlıkla inşallah. Amin

amin canım yazdıklarına tamammen katılıyorum bir gün mutlakabeklemeye devamaz kaldı

amin canım yazdıklarına tamammen katılıyorum bir gün mutlakabeklemeye devamaz kaldı

Canim gezmedeydim,eve yeni geldim hemen sana baktim...allah sana sabir versin diyorum,uzuldum.gercekten cok guclu bir kadin sin,imreniyorum.mukafatini en kisa zamanda almani diliyorum.

canim benim az once tam girdim sana bakiyordum ne oldu diye esim geldi beni almaya, oyle yazamadan ciktim yemege gittik, anlatiyorum esime sizleri az cok biliyor soyle boyle sorunlari olanlar var arkadaslarim diye, oda uzuldu kalp atisinin olmamasinasen cok guclusun canim masallah Allah yardimcin olsun, hadi toparlanda sonraki adimlari planlari konusmaya baslayalimmm

Boyle durumlarda ne soyleyecegimi,ne yapacagimi bilmiyorum.RABBIM merhametiyle muamele edip herkesin gonul muradini versin,hicbirimize kaldiramayacagimiz yuku yuklemesin.

Canim gezmedeydim,eve yeni geldim hemen sana baktim...allah sana sabir versin diyorum,uzuldum.gercekten cok guclu bir kadin sin,imreniyorum.mukafatini en kisa zamanda almani diliyorum.

canım Nazancımiş yerinden (başka bir şubede) bir arkadaşın küçük bebeği ölmüş 3 gün önce onu öğrendim çok üzüldüm kendimle kıyasladım benim ki iğne batması idi şükrettim sabrettimacımın azalmasında sizlerinde çok etkisi var konuşuyoruz dertleşiyoruz bütün samimiyetinizle moral oluyorsunuz bunlar azımsanacak hisler değil çok teşekkür ederim.iyiki varsınız

canımmm sen üzülme senin yavrunla buluşmana moralin süper gitmelisin az kaldı benimle yarım kalan mutluluğumuz seninle tamamlansın inşaALLAHhayırlısı ile küretajı atlatalım konuşmaya yeniden başlayacağız

Boyle durumlarda ne soyleyecegimi,ne yapacagimi bilmiyorum.RABBIM merhametiyle muamele edip herkesin gonul muradini versin,hicbirimize kaldiramayacagimiz yuku yuklemesin.

amin canım çok güzel anlatmışsın hislerimiRabbimin dediği olur.bekleyip muradımıza ereceğiz inşaALLAH

Kalbimdesin arkadasim simdi gördüm kötü haberi rabbim sen en kisa zamanda tedavisiz bi sekilde evlat ver arkadasima...bana gelince hala adet olmadim kizlar.test yapmadim maalesef.yarin bakalim ne olacak.bence operasyon gecirmistim o yüzden gecikmis olabilir.keske tam aksi olsa...yarin görüşürüz kizlar öptüm

Canım benim eminim Allah seni bakketmeden kavuşturacak bebeğine,üzülmedim desem yalan olur ama senin iyi olman teselli ediyor bizleri😘😘

çok sağol Haticim güzel duan için ALLAH C.C razı olsun Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsincanım adet gecikmen operasyondan da olabilir hamilede olabilirsin dilerim hamilesindir ALLAH C.C gönlümüze göre versin canım arkadaşım

Canım benim eminim Allah seni bakketmeden kavuşturacak bebeğine,üzülmedim desem yalan olur ama senin iyi olman teselli ediyor bizleri😘😘

inşaALLAH canım kaderimizde neler var bilemiyoruz heran herşey olabilirkabullenince atlatmak daha kolay oluyor.....

insallah tatlim agrisiz sizisiz cabucak gecsin insallah..umutlari yesertelim...

canım nediye ceyimi bilmiyorum inan şu anda ağlıyorum allah sana ve eşine sabırlar versin dayanma gücü versin rabbim enkısa zamanda sizide sevindirsin inşallah ay kıusura bakma yazamıycam

canım cicibebem seni seviyorumALLAH C.C razı olsun inşaALLAH bir gün hepimizin yüzü gülecekağlama kıyamam sana

bir insan bu kadar mı sevilir steye bakıyorum herkez üzgün herkezin gönlü kırık herkez sesiz sesiz ağlıyor yüce rabbim tüm bunları görüyor ve bence sana öyle güzel bir sabırmeyvesi verecek ki öyle eminim ki o hic bir şeyi karşılıksız bırakmaz o çoook yüce o dilerse olmayacak yoktur vatana milete ve sana hayırlı evlat verecem imtihanımız coook zor ama öteki dünyada elimizden tutacak sen benim annemsin diye götürecek yavrularımız var . ALLAH İSTESE O BEBEK YAŞARDI DEMEK Kİ taktir sadece sabırızler hepimiz aynı yoldan geciyoruz hepımiz.................. canım benim dr asla kürtaj olma dedi vücut onu ılaki atar bekle dedi kürtaj rahıme cook zarar veriyormuş dr sor olurmu (tutunma olmuyormuş) birde dr değiştırsen diyorum memorial bence dana iyi gibi ...... tabi sen bilirsin benimki sadece bir öneri bir umut.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…