canım kıyamam sana benimde gözlerim doldubugün hastaneden anneme gittim beni görmese içinin rahat etmeyeceğini biliyordum, kendimi tuttum ağlamadım onu teselli ettim oda beni annemde ağlamadı ben zaten günlerdir Rabbime yalvardım geceleri kalktım namaz kıldım dua ettim ağladım bana bağışla yarabbi dedim ama olmadı vardır Rabbimin bir bildiği geceleri kalktığımda sizlerede dua ettim ağladım... ağladım...şimdi kalbim biraz daha ferahladı şerde gözüken hayırları buldum kendimi teselli ettim inşaALLAH Selencim Rabbim bir gün bize evlatlarımızı bağışlayacak sadece sabredip bekleyeceğiz
"gül dedi bülbül güle,gül gülmedi gitti....
bülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti...."
Canım sen benim hep kalbimdesin.
Bizim gönlümüz bir dualarımız bir olduğu sürece Rabbim birimizin duasını kabul etmese diğerininkini edecektir eminim. Ve hepimiz zamanımız geldikçe evlatlarımıza kavuşacağız. Sabrediyorum canım seninle birlikte sabrediyorum. Allahım her an için içimizi de isteklerimizi de biliyor. Bizim Rabbimden başka sığınacağımız kimse yok, inancımız sonsuz. Tabii ki Rabbimizden dileyeceğiz. Rabbim gönlümüzdekini tez zamanda hepimize versin. Hepimizin yüzünü güldürsün. Sağlıkla inşallah. Amin
amin canım yazdıklarına tamammen katılıyorum bir gün mutlakabeklemeye devam az kaldı
canım benim şuan güzel haberler veremiyorum ama yakında mutlaka olacaksenin haberine çok sevindim.Rabbim kolay ve güzel bir hamilelik nasip etsin inşaALLAH doktora her gittiğinde çok güzel haberlerle gelirsin sanada yavrunada maaşaALLAH canım
hastaneye yanımda tablet götürdüm ama şarjının az olduğunu farketmemiştim size msj yazmaya çalışırken bitti telefonumdada özellik olmadığı için yazamadım bir arkadaşımı aradım oda bir türlü yapamadı sizi habersiz bıraktım çok üzgünüm hastaneden sonra anneme gittim eve yeni geldim.bebeğimin kalp atışı durmuş bende kendi hastaneme gidip anestezi için kan verdim salı günü küretaj olacağım hakkımda hayırlısı inşaALLAHsizlerden tekrar helallik istiyorum dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim ALLAH C.C razı olsun
Canim gezmedeydim,eve yeni geldim hemen sana baktim...allah sana sabir versin diyorum,uzuldum.gercekten cok guclu bir kadin sin,imreniyorum.mukafatini en kisa zamanda almani diliyorum.
canim benim az once tam girdim sana bakiyordum ne oldu diye esim geldi beni almaya, oyle yazamadan ciktim yemege gittik, anlatiyorum esime sizleri az cok biliyor soyle boyle sorunlari olanlar var arkadaslarim diye, oda uzuldu kalp atisinin olmamasinasen cok guclusun canim masallah Allah yardimcin olsun, hadi toparlanda sonraki adimlari planlari konusmaya baslayalimmm
Boyle durumlarda ne soyleyecegimi,ne yapacagimi bilmiyorum.RABBIM merhametiyle muamele edip herkesin gonul muradini versin,hicbirimize kaldiramayacagimiz yuku yuklemesin.
Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok üzgünüm :-(
Cok uzgunum,ne desem bilmiyorum.Rabbim en kisa zamanda kendiliginden getirsin yavrunu ins. :'(
canım benim şuan güzel haberler veremiyorum ama yakında mutlaka olacaksenin haberine çok sevindim.Rabbim kolay ve güzel bir hamilelik nasip etsin inşaALLAH doktora her gittiğinde çok güzel haberlerle gelirsin sanada yavrunada maaşaALLAH canım
Kalbimdesin arkadasim simdi gördüm kötü haberirabbim sen en kisa zamanda tedavisiz bi sekilde evlat ver arkadasima...bana gelince hala adet olmadim kizlar.test yapmadim maalesef.yarin bakalim ne olacak.bence operasyon gecirmistim o yüzden gecikmis olabilir.keske tam aksi olsa...yarin görüşürüz kizlar öptüm
Canım benim eminim Allah seni bakketmeden kavuşturacak bebeğine,üzülmedim desem yalan olur ama senin iyi olman teselli ediyor bizleri😘😘
cicibebemtatlım Rabbim yavrunu sana bağışlasın ben daha sonra peşinden geleceğim inşaALLAH
canımmm sen üzülmesenin yavrunla buluşmana moralin süper gitmelisin az kaldı benimle yarım kalan mutluluğumuz seninle tamamlansın inşaALLAH hayırlısı ile küretajı atlatalım konuşmaya yeniden başlayacağız
canım nediye ceyimi bilmiyorum inan şu anda ağlıyorum allah sana ve eşine sabırlar versin dayanma gücü versin rabbim enkısa zamanda sizide sevindirsin inşallah ay kıusura bakma yazamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?