ALLAH'a emanet olun yarın inşaALLAH güzel haberler verebilmem dileğiyleeeeee
tünaydın kızlar :) kalbimdesin arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyorum :)) kızlar adetim 3 gün gecikti.su gibi akıntım var belimde ağrıyo.gebelik testi yapmaya korkuyorum.ovulasyon testi yaptım koyu çıktı.pazartesiye kadar beklicem olmazsam yapcam.rabbim sen en iyisini bilirsin..dua edin ne olur :26:
tünaydın kızlar :) kalbimdesin arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyorum :)) kızlar adetim 3 gün gecikti.su gibi akıntım var belimde ağrıyo.gebelik testi yapmaya korkuyorum.ovulasyon testi yaptım koyu çıktı.pazartesiye kadar beklicem olmazsam yapcam.rabbim sen en iyisini bilirsin..dua edin ne olur :26:
Ayyyy haticim cok heyecanlandim ama pazartesiye kadar catlariz bizzzzzz bugun bi test alip yapsana varsa silikte olsa cikar zaten ovulasyon testinin koyu cikmasi buyuk bi umut canim insallah sen kurler falanda yapmistin dimi Allah im insallah sana kolay yolda verir bebisini akintinin olmasida iyiye isaret ay icime acayip bi heyecan basti noluuuurrrrrr bugun yap nooooooooluuuuuuuur pazartesi tekrar yaparsin
Tunaydin kizlar kalbimdesinin heycanindan tunaydin bile yazmayi unutmusum hepimize iyi haftasonlari diliyorum
Haticim okuyunca bende heycanlandim hadi inss hamissindir cnm bebisin sana supriz yapsin inss
Kizlar ben de mutfaktaydim,bi kosu gelip bakiim dedim.kalbimdesin i merak ettim,oglen oldu diye.umarim mutlu oldugu icin girip yazamamistir diyorum,esiyle yemege filan gitmistir:)) bekliyorum
Haticim insallah hamilesindir yaa,ne guzel olur tedavisiz filan.madem 3gun gecikti bence de kan yaptir bugun izi de meraklandirma:)))
Canım dualarım seninle inşallah gecikme bebistendir ayy ben şimdi meraktan catlarim eve giderken idrar testi alsana:18: varsa zaten çıkar bizi habersiz bırakmatünaydın kızlar :) kalbimdesin arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyorum :)) kızlar adetim 3 gün gecikti.su gibi akıntım var belimde ağrıyo.gebelik testi yapmaya korkuyorum.ovulasyon testi yaptım koyu çıktı.pazartesiye kadar beklicem olmazsam yapcam.rabbim sen en iyisini bilirsin..dua edin ne olur :26:
Canım dualarım seninle inşallah gecikme bebistendir ayy ben şimdi meraktan catlarim eve giderken idrar testi alsana:18: varsa zaten çıkar bizi habersiz bırakma
Nesecim umutsuz olmak gunahtir bende meraklaniyorum yarin sabah yapcam varsa bisey yazarim:)
Nazancim isyerindeyim izin sikintim var dua et ne olur pazar gunu güzel haber vereyim
Kızlar merhaba,bugün bebeğin kalp atışlarını duyduk şükür,doktorum rahimde kanama alanı görünmüyorum dedi,ama benim lekelerim ara ara devam ediyor maalesef 😔bazen açık pembe bazen kahverengi,ama benim dikkatimi bir şey çekti ben geçen hafta ve bu hafta pruluthon depo diye bir iğne oldum ve her ikisindede 2saat sonra pembe leke oldu ,iğneden mi oldu acaba?doktorum riskli gebeliklerde Prof olduğundan çok güveniyorum aslında alttan muayenede etti ve kanama yok tertemiz dedi.inşallah bebeğimi sağlıkla alırım kuçağıma bu 3ay ne zor😔
Kızlar merhaba,bugün bebeğin kalp atışlarını duyduk şükür,doktorum rahimde kanama alanı görünmüyorum dedi,ama benim lekelerim ara ara devam ediyor maalesef 😔bazen açık pembe bazen kahverengi,ama benim dikkatimi bir şey çekti ben geçen hafta ve bu hafta pruluthon depo diye bir iğne oldum ve her ikisindede 2saat sonra pembe leke oldu ,iğneden mi oldu acaba?doktorum riskli gebeliklerde Prof olduğundan çok güveniyorum aslında alttan muayenede etti ve kanama yok tertemiz dedi.inşallah bebeğimi sağlıkla alırım kuçağıma bu 3ay ne zor😔
Caanim benimde kahverengi bulasik gibi olmustu oigneden 3gun arayla yapildi senin kac gune yaptirdn ben pkos olunca dusuk oluyor sen hangi dr gidiyorsunKızlar merhaba,bugün bebeğin kalp atışlarını duyduk şükür,doktorum rahimde kanama alanı görünmüyorum dedi,ama benim lekelerim ara ara devam ediyor maalesef 😔bazen açık pembe bazen kahverengi,ama benim dikkatimi bir şey çekti ben geçen hafta ve bu hafta pruluthon depo diye bir iğne oldum ve her ikisindede 2saat sonra pembe leke oldu ,iğneden mi oldu acaba?doktorum riskli gebeliklerde Prof olduğundan çok güveniyorum aslında alttan muayenede etti ve kanama yok tertemiz dedi.inşallah bebeğimi sağlıkla alırım kuçağıma bu 3ay ne zor😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?