2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

tünaydın kızlar :) kalbimdesin arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyorum :)) kızlar adetim 3 gün gecikti.su gibi akıntım var belimde ağrıyo.gebelik testi yapmaya korkuyorum.ovulasyon testi yaptım koyu çıktı.pazartesiye kadar beklicem olmazsam yapcam.rabbim sen en iyisini bilirsin..dua edin ne olur :26:

Ayyyy haticim cok heyecanlandim ama pazartesiye kadar catlariz bizzzzzz bugun bi test alip yapsana varsa silikte olsa cikar zaten ovulasyon testinin koyu cikmasi buyuk bi umut canim insallah sen kurler falanda yapmistin dimi Allah im insallah sana kolay yolda verir bebisini akintinin olmasida iyiye isaret ay icime acayip bi heyecan basti noluuuurrrrrr bugun yap nooooooooluuuuuuuur pazartesi tekrar yaparsin

Canimm senden ses cikmadikca endiselenmeye basldim insallah hersey yolundadir senin icinde yavrun icinde haklarinizda hayirli olan neyse Rabbim onu nasip etsin insallah

Cnm arkadasimhadi guzel haberle gel bize cnm heyecanla seni bekliyoruzzz

Tunaydin kizlar kalbimdesinin heycanindan tunaydin bile yazmayi unutmusum hepimize iyi haftasonlari diliyorum

Haticim okuyunca bende heycanlandim hadi inss hamissindir cnm bebisin sana supriz yapsin inss

Kizlar ben de mutfaktaydim,bi kosu gelip bakiim dedim.kalbimdesin i merak ettim,oglen oldu diye.umarim mutlu oldugu icin girip yazamamistir diyorum,esiyle yemege filan gitmistir:)) bekliyorum
Haticim insallah hamilesindir yaa,ne guzel olur tedavisiz filan.madem 3gun gecikti bence de kan yaptir bugun izi de meraklandirma:)))

Bitanem cok tatlisin ya :) ama ben isyerindeyim ve cikamiyorum maalesef.eger bugün olmazsam yarin yaparim yazarim muhakkak.dua edermisin lutfen

Tunaydin kizlar kalbimdesinin heycanindan tunaydin bile yazmayi unutmusum hepimize iyi haftasonlari diliyorum

Haticim okuyunca bende heycanlandim hadi inss hamissindir cnm bebisin sana supriz yapsin inss

Nesecim umutsuz olmak gunahtir bende meraklaniyorum yarin sabah yapcam varsa bisey yazarim:)

Nazancim isyerindeyim izin sikintim var dua et ne olur pazar gunu güzel haber vereyim

Canım dualarım seninle inşallah gecikme bebistendir ayy ben şimdi meraktan catlarim eve giderken idrar testi alsana:18: varsa zaten çıkar bizi habersiz bırakma

Canım dualarım seninle inşallah gecikme bebistendir ayy ben şimdi meraktan catlarim eve giderken idrar testi alsana:18: varsa zaten çıkar bizi habersiz bırakma

yaparım bitanem inşallah sizi habersiz bırakmam ama bende dualarınızı bekliyorum bak

Kalbimdesinn bir heyecanla kalkar kalkmaz actimama donmemeisisn henuz bi haber yok,insallah kutlamalardasinizdir yarabbimm...kiz hatiiii pazartesi beklenirmiii yap hadi yap yap catlatma bizi:) insallah sende iyi haberler ver canimmm..

Kızlar merhaba,bugün bebeğin kalp atışlarını duyduk şükür,doktorum rahimde kanama alanı görünmüyorum dedi,ama benim lekelerim ara ara devam ediyor maalesef 😔bazen açık pembe bazen kahverengi,ama benim dikkatimi bir şey çekti ben geçen hafta ve bu hafta pruluthon depo diye bir iğne oldum ve her ikisindede 2saat sonra pembe leke oldu ,iğneden mi oldu acaba?doktorum riskli gebeliklerde Prof olduğundan çok güveniyorum aslında alttan muayenede etti ve kanama yok tertemiz dedi.inşallah bebeğimi sağlıkla alırım kuçağıma bu 3ay ne zor😔

Canim hayirli olsun,saglikla da dogsun..temiz dediyse bence stres filan yapma.zaten goruyorlar muayenede.belki ilactan,cogunlukla da bence yerlesip,buyudugu icindir.rahim icinde yerlestigi yerde buyuyor ya senin findik:) yerlestigi yerde damarlardan beslenmeye calisiyor.daha yogun kan gidiyor o noktaya,dolayisi ile de arada disari cikabilir..hic tatli canini uzme,keyfini cikar.bebek kendini istenmiyormus gibi hissetmesin,mutlu ol.yuru,hafif egzersizlerini yap,bol hava bol nese

Kalbimdesin sabahtan beri giriyorum nerdesin cooooook merak ettik canima tak etti gel merdesin gel..[/INDENT]

Canim cok sevindim cok mutlu oldum maasallah subhanallah Allah im yavrunu size bagislasin lekelenmelere takilma canim ya kaan kocatepenin sitesinde okudum gecen gun gebelik Org. diye hafta hafta gebelik bilgilerinde lekelenmeler olmasi normal panik yapmayin diyo rahimdeki kilcal damarlardan kaynaklanabiliyomus doktorun hersey yolunda dediyse sen yuregini ferah tut 9 ay boyunca lekelenmesi devam edenler hata sakir sakir adet gorenler var insallah hersey hep guzel gider.

Caanim benimde kahverengi bulasik gibi olmustu oigneden 3gun arayla yapildi senin kac gune yaptirdn ben pkos olunca dusuk oluyor sen hangi dr gidiyorsun
Derdimee care bulamadilar senin problemin nedirsagol canim gozun aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…