Evet canim,transfer sonrasi cok hassas oluyorsun duygusal olarak.ummadigin noktalar onemli hale geliyor:)) umarim once transferin sonrada bebegin olur:))
canım benim nazan da zaten sonradan yanlış anlamayı düzeltmişti.... kızacak küsecek bir durum yok, sinirlenme şekerim sen..... elbette ki hiç birimiz sürekli çiçekler,böcekler, hayat ne güzel ne güzel diye dolanmıyoruz, hayat bazen hepimizin üstüne fazlasıyla geliyor, konu komşu eş dost akraba bazen haddini aşabiliyor, öyle durumlarda da her birmiz farklı farklı tavırlar takınabiliyoruz, kimimiz bağırır çağırır, kimimiz kızar küser, kimimiz ise hiç aldırış etmez.... sizinkiler aşarı patavatsızmış, ağızlarının payını vermen gerekmiş...cnım arkadaşlarım dün akşam kalbimdesinle aramızda geçen konuşmada biryanlış anlaşılma oldu sanırım nazan arkadaşm sen iyi okumadın sanırım yazımı allah seninde canını yaksın derken ben asla bebekleri ölsün diye beddua etmedim bilakis ben onlar bana öle nismet yaparak eşimin gözünün içine bakarak nasılsa sizin çocuğunuz olmuyo derken ne dememi beklerdin sence boyunlarına atlayıp allah razı olsun evet bizim çocuğumuz olmuyo çocuklarınızın birini bizemi verin dicektim onlar dediği halde ben onun eşini 7 ay boyunca hergün hastaneye ben getirip götürdüm eşi şeker hastasıydı bebek şeker yüzünden öldü benim çocuğum deildi evet ama ben morgdan aldım ben yıkadım hocayla mezara kadar ben taşıdım kucağımda ben koydum mezara ben ben allah kimseyi evlat acısı göstermesin benimde bebeğim öldü ben bebeğime hamileyken onun kocası benim üzerime yürüyüp dövmeye bile kalktı ben yine beddua etmedim yine bişe demezken onlar bana bu kadar acı yaşatırken kusura bakma ama çokta iyi niyetli olamıcam çocuklar bizim olayımızın dışında asla karıştırmadım karıştırmamda cahil bi kadın deilim 36 yaşndayım neyin ne olduğunu görüyorum çok şükür bazı haddini bilmezlere yeri geldiğinde haddini bildirmek zorundasın yoksa daima ezilen sen olursun bu kim olursa olsun benim babam ben 3 yaşndayken ölmüş babamda mezardan kalkıp gelse eğerki haksızsa tepkimi gösteriririm kusura bakma.........yine diyorum benim lafım çocuklara yönelik deildi umarım yanlış anlama ortadan kalkar.....kusura bakmayın baya sinirim bozuldu hepinizi seviyorum allahımaa emanetsiniz
kalınkam nasılsın canım nasıl gidiyor hamşilik
cnım arkadaşlarım dün akşam kalbimdesinle aramızda geçen konuşmada biryanlış anlaşılma oldu sanırım nazan arkadaşm sen iyi okumadın sanırım yazımı allah seninde canını yaksın derken ben asla bebekleri ölsün diye beddua etmedim bilakis ben onlar bana öle nismet yaparak eşimin gözünün içine bakarak nasılsa sizin çocuğunuz olmuyo derken ne dememi beklerdin sence boyunlarına atlayıp allah razı olsun evet bizim çocuğumuz olmuyo çocuklarınızın birini bizemi verin dicektim onlar dediği halde ben onun eşini 7 ay boyunca hergün hastaneye ben getirip götürdüm eşi şeker hastasıydı bebek şeker yüzünden öldü benim çocuğum deildi evet ama ben morgdan aldım ben yıkadım hocayla mezara kadar ben taşıdım kucağımda ben koydum mezara ben ben allah kimseyi evlat acısı göstermesin benimde bebeğim öldü ben bebeğime hamileyken onun kocası benim üzerime yürüyüp dövmeye bile kalktı ben yine beddua etmedim yine bişe demezken onlar bana bu kadar acı yaşatırken kusura bakma ama çokta iyi niyetli olamıcam çocuklar bizim olayımızın dışında asla karıştırmadım karıştırmamda cahil bi kadın deilim 36 yaşndayım neyin ne olduğunu görüyorum çok şükür bazı haddini bilmezlere yeri geldiğinde haddini bildirmek zorundasın yoksa daima ezilen sen olursun bu kim olursa olsun benim babam ben 3 yaşndayken ölmüş babamda mezardan kalkıp gelse eğerki haksızsa tepkimi gösteriririm kusura bakma.........yine diyorum benim lafım çocuklara yönelik deildi umarım yanlış anlama ortadan kalkar.....kusura bakmayın baya sinirim bozuldu hepinizi seviyorum allahımaa emanetsiniz
cnım arkadaşlarım dün akşam kalbimdesinle aramızda geçen konuşmada biryanlış anlaşılma oldu sanırım nazan arkadaşm sen iyi okumadın sanırım yazımı allah seninde canını yaksın derken ben asla bebekleri ölsün diye beddua etmedim bilakis ben onlar bana öle nismet yaparak eşimin gözünün içine bakarak nasılsa sizin çocuğunuz olmuyo derken ne dememi beklerdin sence boyunlarına atlayıp allah razı olsun evet bizim çocuğumuz olmuyo çocuklarınızın birini bizemi verin dicektim onlar dediği halde ben onun eşini 7 ay boyunca hergün hastaneye ben getirip götürdüm eşi şeker hastasıydı bebek şeker yüzünden öldü benim çocuğum deildi evet ama ben morgdan aldım ben yıkadım hocayla mezara kadar ben taşıdım kucağımda ben koydum mezara ben ben allah kimseyi evlat acısı göstermesin benimde bebeğim öldü ben bebeğime hamileyken onun kocası benim üzerime yürüyüp dövmeye bile kalktı ben yine beddua etmedim yine bişe demezken onlar bana bu kadar acı yaşatırken kusura bakma ama çokta iyi niyetli olamıcam çocuklar bizim olayımızın dışında asla karıştırmadım karıştırmamda cahil bi kadın deilim 36 yaşndayım neyin ne olduğunu görüyorum çok şükür bazı haddini bilmezlere yeri geldiğinde haddini bildirmek zorundasın yoksa daima ezilen sen olursun bu kim olursa olsun benim babam ben 3 yaşndayken ölmüş babamda mezardan kalkıp gelse eğerki haksızsa tepkimi gösteriririm kusura bakma.........yine diyorum benim lafım çocuklara yönelik deildi umarım yanlış anlama ortadan kalkar.....kusura bakmayın baya sinirim bozuldu hepinizi seviyorum allahımaa emanetsiniz
Canim benim cok sukur bi problemim yok annemdeyim ablamda ayni binada bana cok iyi bakiyolar haftayada burdayim kismetse migde bulantim az miktarda oluyo gogusuclarim birazcik kararmaya basladi arada belim agriyo hergun 20 dk lik yurumeye calisiyorum tum ilaclarima ve igneme devam ediyorum nisan 1de kontrolum var insallah bebis iyidir ve bizi birakmaz Allah im hepimize hayirli saglikli evlatlar verir insallah... sen nasilsin canim nasil gidiyo.
canım benim nazan da zaten sonradan yanlış anlamayı düzeltmişti.... kızacak küsecek bir durum yok, sinirlenme şekerim sen..... elbette ki hiç birimiz sürekli çiçekler,böcekler, hayat ne güzel ne güzel diye dolanmıyoruz, hayat bazen hepimizin üstüne fazlasıyla geliyor, konu komşu eş dost akraba bazen haddini aşabiliyor, öyle durumlarda da her birmiz farklı farklı tavırlar takınabiliyoruz, kimimiz bağırır çağırır, kimimiz kızar küser, kimimiz ise hiç aldırış etmez.... sizinkiler aşarı patavatsızmış, ağızlarının payını vermen gerekmiş...
Canim tam olarak ne oldugunu anlamadim ama kimse icin guzel caninizi sikmayin insanlar malesef cok acimasiz cok kolay kalp kirabiliyo bizlerde cok hassaz oluyoruz bazen ufacik bisyi bile kaldiramiyoruz birakin insanlar ne konusursa ne dusunurse dusunsun biz Allah a siginalim o insanlarida ona birakalim Rabbim icimizdekini bizden iyi bilen dir.bizlere bu acilari sikintilari verdiyse elbet sebepsiz degildir bize sabretmek beklemek duser kimisi varlikla kimisi yoklukla sinanir yokluk verilir sabir beklenir varlik verilir sukur beklenir... sana o sozu soyleyen insanlar sanmasinlarki birseye sahipler sahip oldugumuzu sandigimiz hersey bizim sinavimiz...
maaşaALLAH canım kavuştun güzel anneciğine seni bakımada aldılarçok güzel canım 9 ay misler gibi göbüşünde iyi ağırla bebeğini sonra evinizin baş tacı olacak inşaALLAH herşey güzel olacak canım stres yapma
Canimmmm benim senin guzl yuregine hayranim inan icimden hep sicak biseyler akiyo sana karsi ve senin Rabbim in cok sevdigi kullarindan olduguna inaniyorum.insallah hepimiz icin cok guzel gunler yakinlardadir sitresinde s si yok ustumde ben Allah a teslimim verirse armagani vermezse sinavidir nasibim neyse bekleyip onu yasayacagim insallah hepimizin evi mis kokulu meleklerle dolar... canim insallah yarin gidecegin doktor dan cok guzel seyler duyarsin dualarimizdasin seni seviyoruz sen bize hep umut dagittin Rabbim de sana mukafatini kat kat verir insallah.
"faket beni şımartıyorsun kuzum"canım senin içindeki ALLAH sevgisi "yaratılanı seviyorsun yaratandan ötürü"duygular karşılıklı bitanemmaaşaALLAH her zaman böyle relax olmanı dilerim bebeğinde uslu olur doğduğunda çok mutlu bir bebek olur stresle geçen hamilelikler bebeği doğduğunda çok etkiliyormuş amiiinnnn canım Rabbim hepimize cenneti dünyada koklamayı nasip etsin aslında yarın gideceğim yere ilk defa gideceğim normal semt polikliniği eve en yakın yer orası inşaALLAH doktor bilgili çıkar
canım benim nazan da zaten sonradan yanlış anlamayı düzeltmişti.... kızacak küsecek bir durum yok, sinirlenme şekerim sen..... elbette ki hiç birimiz sürekli çiçekler,böcekler, hayat ne güzel ne güzel diye dolanmıyoruz, hayat bazen hepimizin üstüne fazlasıyla geliyor, konu komşu eş dost akraba bazen haddini aşabiliyor, öyle durumlarda da her birmiz farklı farklı tavırlar takınabiliyoruz, kimimiz bağırır çağırır, kimimiz kızar küser, kimimiz ise hiç aldırış etmez.... sizinkiler aşarı patavatsızmış, ağızlarının payını vermen gerekmiş...
Canim yarin saat kacta gideceksin? Cok merak ediyorum,insallah yavrun senle kalir.bir kere daha tedaviye ihtiyac 2.cocuk icin olur.aslinda o da olmasin,kendiliginden olsun
kızlar kusura bkmayın gerçekten pisiikolojim berbat bi durumda nazan kızma bana konu çocuk olunca bende ipler kopuyo tutamıyorum kendimi zoruma gidiyo ben asla gaddar ve kötü biri deilim arkadaşlar....sinirlerim alt üst durumda adette olamadım hala...meleklerim hala içimde gitmiyolarda iyice kötü oluyorum böle adet olsam belki rahatlıcamda ne bilim ya mantıklı düşünemiyorum artık allahım aklıma mukayet ol sabır ver bana
kızlar kusura bkmayın gerçekten pisiikolojim berbat bi durumda nazan kızma bana konu çocuk olunca bende ipler kopuyo tutamıyorum kendimi zoruma gidiyo ben asla gaddar ve kötü biri deilim arkadaşlar....sinirlerim alt üst durumda adette olamadım hala...meleklerim hala içimde gitmiyolarda iyice kötü oluyorum böle adet olsam belki rahatlıcamda ne bilim ya mantıklı düşünemiyorum artık allahım aklıma mukayet ol sabır ver bana
"faket beni şımartıyorsun kuzum"canım senin içindeki ALLAH sevgisi "yaratılanı seviyorsun yaratandan ötürü"duygular karşılıklı bitanemmaaşaALLAH her zaman böyle relax olmanı dilerim bebeğinde uslu olur doğduğunda çok mutlu bir bebek olur stresle geçen hamilelikler bebeği doğduğunda çok etkiliyormuş amiiinnnn canım Rabbim hepimize cenneti dünyada koklamayı nasip etsin aslında yarın gideceğim yere ilk defa gideceğim normal semt polikliniği eve en yakın yer orası inşaALLAH doktor bilgili çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?