2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim benim Insallah evlad hasretimiz en kısa zamaneacbiter sen yurt dışında nerde yasyorsun bende yurt dışındayım Allahım herkesin gönlüne gore versin çifter çifter buradaki doktorlar evet fasla ilgilenmiuola Allahım daha fasla ugrastirmasin bizleri

Canim ben yurtdisinda yasamiyorum.bana cevap yazan arkadasla karistirmis olmalisin.iyi dileklerin icin tesekkurler

evet benim canim, abd...sen nerdesin?

öyle olmuş neyse düzeltik sanırım 27 mart senin ve benim için önemli bir gün inşallah ikimiz içinde hayırlı olur

Canim ben yurtdisinda yasamiyorum.bana cevap yazan arkadasla karistirmis olmalisin.iyi dileklerin icin tesekkurler

Hmmmmm özür dilerim ozaman. Yanlışlık oldu canim arkadsim benim gobuslerimiz dolsun bebislerimiz olsun Allaha emanet ol :kuzum

Merabalar canim kaan hocayla maillestik.30 nisana zar zor randevu alabildim.bizden gerekli tahliller istedi ama sonucunu henuz yollamadik.mailinde bize ilac yazmadi hic.geldiginizde goruselim.sperm dna analizi yaamiz gerek dedi.

Vitamin takviye gibi ilac dedim.tahlil sonucu gormeden ilac vermez tabi..ama cok iyi bir doktor oldugunu duydum.morfoloji icin ek olarak hemen keciboynuzu kuru yapin bence.bir de eczaneden dogal e vitamini,soyadan yapiliyormus.benim esimde cok sikinti yok ama genede bu kuru ve ace vitamin takviyesini aliyor.zaten en az 2ay sonra fayda goruluyor spermde.vakit o yuzden onemli.

yok canım yanlış anlamışsın ben kimseye betdua etmem çünkü kimsenin canı yansın istemem hele konu çocuksa asla allah ısla etsin derim en fazla

Canim yanlis yorumlamadim,beddua ediyorsunuz da demedim:)) boyle insanlarla muhatap oldugunuz icin uyari anlaminda soyledim.sizi kizdirdiklarinda bile bu tatliliginizi devam ettirin diye....

Canim yanlis yorumlamadim,beddua ediyorsunuz da demedim:)) boyle insanlarla muhatap oldugunuz icin uyari anlaminda soyledim.sizi kizdirdiklarinda bile bu tatliliginizi devam ettirin diye....

keske yapabilsek canimm, ben kendi adima yapamiyorum, lupronum bi doz artti benim de salterler atti

Slm arkadaslar. Ya zaten tup bebek sureci bizim icin çok zor bide insanlarin bu tur davranislarina nediyim ben ya. Allah islah eglesin eglesinki dogruyu bulursalar bizede sevap yazilsin.
ALLAHIM basta tam yarattigin. Fakat daha sonra kendi cabalariyla akillarini yitirmis olan kullarinla sınama bizleri. Çok Aminnnnnn....

Günaydın canlarım nasılsınız iyisinizmi Insallah hepimiz Icin Gusel bi gun olur canlarım benim birgün gelecek bu hasretiz bitecek yeterki umudumuzu kaybetmeyelim Allahim butun zorlukların sonunda bir kolaylık verecek elbet Rabbim büyüktür ne hikayeler okuyoruz Rabbim buyuk kızlar olacağız insallah

Herkese günaydın kızlar ben tedaviye yeni başladım ilk denemem hem heycanlıyım hemde korkuyorum iğnelere başlayalı 4. Günüm özel bişey yapıyormusunuz? Yeme içme yada gün içinde herhangi bişey yüzümde ve sırtımda çok fazla sivilce oldu normal mi ? Bıosteron dan kaynaklı diye düşünüyorum ama bilemedim ...

amh testini istanbulda anadolu yakasında neresi kaça yapıyor bilen yardım etsin lütfen

Gunaydin canim,gerci oglen oldu ama:)) sivilcelerin ilactandir bence de,hormon ignesi sonucta..tedavin hayirli olsun.beslenmeni duzene sok,kola icme,etini ogle ye,aksam sebze yemegi..hamurisini kes,bu surecte zaten ilaclardan kilo aliniyor bari yiyeceklerden kilo alma.lifli gida cogalinca wc duzeninde iyi olur.bu transfer sonrasi icin onemli canim,simdiden duzenle yani.hergun armut filan ye..kolay gelsin,yuruyus de yap bence:))

tünayyydınnnnn ne eğlenmişsiniz akşam beeeee

ben de kv ve görümce ziyareti yaptımmmmm pek seviyom kendilerini, Allah eksikliklerini göstermesinnnn

nnnoooooluuuuyoooo yaaaa, ne stresiiiiii...... DEĞİŞTİREMEYECEĞİN ŞEYLER İÇİN ÜZÜLME !!!! hayat felsememiz bu olsun... ya o insanları değiştirebilirmiyiz, düşünce tarzlarını düzeltebilir miyiz; hayır... yapabileceğimiz tk şey var yolumuza bakmakkkkk
yapcak doktora senin yavruuuuuuu inşalllaaaahhhhhhhhhhhh

hepinizi okadar çok seviyorumki anlatamam iyiki varsınız cnm arkadaşlarım benim

asıl ben sana bayılıyorum şekerimmmmmmmm

Kizlar iyi aksamlar esimin morfolojisi 0 cikti.morfolojisi bizimki gibi olup da tup bebek deneynler tecrube edenler varsa bana hangi hastaneyi ve hangi dru tavsiye edersiniz

bizde de morfoloji %2 imiş ben bunu daha yeni öğrendim de..... bana doktorum sağolsun hep erken menopoz riskin var diyip eşimle pek ilgilenmediler, şimdi başka bir rapor çıkarmaya çlışıyorum, orda yaptırdığımız spermiogramı istediler, ben de eski merkezimden aldım... morfoloji %2, normal değerin %14 ten fazla olması gerek yazıyo; ileri hızla %7 de onda da %35 in üstünde olmalı diyo.... Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah... bana da ilk merkezim %80 şans vermişti..... kanma onlara canım... hakkatten ticari olarak veriyorlar yüzdeleri....

benim de tanıdığım bir aile var, şimdi 20 yaşında ilk oğlu; evlatlık.... adam için doktorlar çocuğunun olması mucize demişler.... ailede evlatlık aldı birkaç haftalık bi bebekti.... 5-6 yıl sonra kadın mide bulantıları şikayetiyle doktora gitti, bi tomar ilaç tedavi... hiç gebelik kontrolü yapılmadı, eşinin çocuğu kesinlikle olmayacağı için.... sonuç : kadın gebe kaldı, hamileliği ancak 7. ay farkedildiğinden son aylarını kontrol altında geçirdi....gayet sağlıklı bir de kızları oldu.... ama eşi için oğlu hala daha imtiyazlıdır.... oğlu bi tane, bi de aynı babası, senin dediğin gibi.... özbabası olsa o kadar benzer yani.....

amh testini istanbulda anadolu yakasında neresi kaça yapıyor bilen yardım etsin lütfen
canım ben bursada yaptırdım ama fikrin olsun diye yazıyorum ben 180 tl ödedim....

Fındıkzadede özel çapa hastanesi var. Özel bir merkez, ancak fiyatları daha uygun (mesela memorialde 480tl olan kromozom testini, orda 250 tl'ye yaptılar). Amh için ne kadar ödediğimizi bilmiyorum (tüm tahlillere birlikte ödeme yaptık), ancak tel.den ara sor bence. Başka bir hastanede 1100 tl denen işlemleri orda 650 tl gibi hall ettik.

Teşekkür ederim canım inan siszden aldıgım her bilgi altın değerinde Allah herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Teşekkür ederim canım inan siszden aldıgım her bilgi altın değerinde Allah herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Evet canim,transfer sonrasi cok hassas oluyorsun duygusal olarak.ummadigin noktalar onemli hale geliyor:)) umarim once transferin sonrada bebegin olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…