Hic bilmiyorum ben 28 esim 29 yasinda benim yumurta rezervim normalden boraz fazla ama esimdeki morfolojik bozuklugun hepsi bas kisimda. Yuzde 70 bize de cok yuksek geldi.verilen rakamin biraz ticari oldugunu dusunuyorum.dr dogru duzgun ilgilenmedi zaten.sorularimizi bi zahmet cevapladi.sen microenjeksiyon mu yaptiracaksin
Canim ben yurtdisinda yasamiyorum.bana cevap yazan arkadasla karistirmis olmalisin.iyi dileklerin icin tesekkurlerCanim benim Insallah evlad hasretimiz en kısa zamaneacbiter sen yurt dışında nerde yasyorsun bende yurt dışındayım Allahım herkesin gönlüne gore versinçifter çifter buradaki doktorlar evet fasla ilgilenmiuola Allahım daha fasla ugrastirmasin bizleri
Canim benim Insallah evlad hasretimiz en kısa zamaneacbiter sen yurt dışında nerde yasyorsun bende yurt dışındayım Allahım herkesin gönlüne gore versinçifter çifter buradaki doktorlar evet fasla ilgilenmiuola Allahım daha fasla ugrastirmasin bizleri
nazancim yanlis yorumladi sanirim, hicbirimiz oyle bi beddua etmeyiz, heleki bunlari yasamis kisiler olarak..Allah herkesinkini kendine bagislasin, bizede nasip etsin..ama kizdirmasinlar kafamiii tup bebege muhtac olsunlar diye cok bed bir dua edebilirim
öyle olmuş neyse düzeltik sanırım 27 mart senin ve benim için önemli bir gün inşallah ikimiz içinde hayırlı olur
Canim ben yurtdisinda yasamiyorum.bana cevap yazan arkadasla karistirmis olmalisin.iyi dileklerin icin tesekkurler
evet benim canim, abd...sen nerdesin?
Merabalar canim kaan hocayla maillestik.30 nisana zar zor randevu alabildim.bizden gerekli tahliller istedi ama sonucunu henuz yollamadik.mailinde bize ilac yazmadi hic.geldiginizde goruselim.sperm dna analizi yaamiz gerek dedi.
yok canım yanlış anlamışsın ben kimseye betdua etmem çünkü kimsenin canı yansın istemem hele konu çocuksa asla allah ısla etsin derim en fazla
nazancim yanlis yorumladi sanirim, hicbirimiz oyle bi beddua etmeyiz, heleki bunlari yasamis kisiler olarak..Allah herkesinkini kendine bagislasin, bizede nasip etsin..ama kizdirmasinlar kafamiii tup bebege muhtac olsunlar diye cok bed bir dua edebilirim
Canim yanlis yorumlamadim,beddua ediyorsunuz da demedim:)) boyle insanlarla muhatap oldugunuz icin uyari anlaminda soyledim.sizi kizdirdiklarinda bile bu tatliliginizi devam ettirin diye....
Evet canim senin abdede yaşadığını biliyorum alintıları karıştırdım galiba ben alamanyada yaşıyom ithal gelinim Allahım yüce mwvlammmmmmmmmm gonlumuze gore versin
Herkese günaydın kızlar ben tedaviye yeni başladım ilk denemem hem heycanlıyım hemde korkuyorum iğnelere başlayalı 4. Günüm özel bişey yapıyormusunuz? Yeme içme yada gün içinde herhangi bişey yüzümde ve sırtımda çok fazla sivilce oldu normal mi ? Bıosteron dan kaynaklı diye düşünüyorum ama bilemedim ...
nnnoooooluuuuyoooo yaaaa, ne stresiiiiii...... DEĞİŞTİREMEYECEĞİN ŞEYLER İÇİN ÜZÜLME !!!! hayat felsememiz bu olsun... ya o insanları değiştirebilirmiyiz, düşünce tarzlarını düzeltebilir miyiz; hayır... yapabileceğimiz tk şey var yolumuza bakmakkkkkvalla aksam uzuntumden adet olucam sandim,,,hani cok uzulunce olurmus ya..yine transfer iptal olucak diye korktum..cok sukur olmadi oyle bisey..ilaclarinda yan etkisi heralde..iyice sulugoz oldum ciktim, dun gece dibe vurdum ama cikiyorum yavas yavas sizlerinde sayesinde:)
cicibebem çok geriden geliyor benim yavrukardeşimin kızıda hep iki hafta geriden geldi doğumuda 3 hafta erken oldu ama maaşaALLAH yavrum benim ceylan gibi şimdi ama o normal hamile kalmıştı bakalım bizim kız nasıl olacak
hepinizi okadar çok seviyorumki anlatamam iyiki varsınız cnm arkadaşlarım benim
Kizlar iyi aksamlar esimin morfolojisi 0 cikti.morfolojisi bizimki gibi olup da tup bebek deneynler tecrube edenler varsa bana hangi hastaneyi ve hangi dru tavsiye edersiniz
tamam ettarisi dımdımyar gelir diye umdumyar yatsıya kadar bekledim gölerimi yumdumyar hım hım hımda hımhımyar vıyvıy vıyda vıyvıy yarentarisin ben biçtim ataşına ben düştüm netalihsiz başınvar vefasız yâre düştüm hımhım hımda hımhım yar vıyvıy vıyda vıyvıyyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tatlim arkadasimin esi,diyet yapiyolar:)) sperm kanallarini yaglar kapatiyormus..tup bebek tedavisi oldular,adamdan tese ile sperm alamadilar maalesef.bikac ay sonrasina da 3gunluk bebek evlat aldilar.dunyalar tatlisi.1,5yasina geldi oglan. Herkese de bizim dediler,guneydoguda gorevleri vardi.nazar deger diye hamileligini de gizledik dediler:))) ben ve annesi haric herkes kendi bebekleri saniyor.sansa babaya benziyor sarisin:))
canım ben bursada yaptırdım ama fikrin olsun diye yazıyorum ben 180 tl ödedim....amh testini istanbulda anadolu yakasında neresi kaça yapıyor bilen yardım etsin lütfen
amh testini istanbulda anadolu yakasında neresi kaça yapıyor bilen yardım etsin lütfen
Gunaydin canim,gerci oglen oldu ama:)) sivilcelerin ilactandir bence de,hormon ignesi sonucta..tedavin hayirli olsun.beslenmeni duzene sok,kola icme,etini ogle ye,aksam sebze yemegi..hamurisini kes,bu surecte zaten laclardan kilo aliniyor bari yiyeceklerden kilo alma.lifli gida cogalinca wc duzeninde iyi olur.bu transfer sonrasi icin onemli canim,simdiden duzenle yani.hergun armut filan ye..kolay gelsin,yuruyus de yap bence:))
Teşekkür ederim canım inan siszden aldıgım her bilgi altın değerindeAllah herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?