2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

allahım bu nasıl bi acı ya Içim sızladı resmen.rabbim ne olursun bizleri bu hasretle yakma Inşallah rabbim sana tez zamanda evlat verir

kız adın niye değiştiki ???

kuzum eski nickime geri dönmüş inşallah düzeltirlerr

haticim sen bu ay mı başlıyosun
inşallah bu sefer RABBİM nasip eder güzel haberlerini alırız

selencim kuzumm inşallah RABBİM bu denemende nasip eder üzülme diyemiyorum çünkü biliyorum elde değil ama inşallah RABBİM bu sefer nasip eder minişin 9 ay seninle kalır

bebekcim canım üzülmemek elde değil ne diyeceğimi bilmiyorum ama RABBİM en kısa zamanda nasip eder inşallah meleğin gelir en kısa zamanda

Tatlim yuregim seninle insallah mujdelerle gel de hepimizin yuzunu guldur

KALBİMDESİNin güzel haberler vermesi için dua ediyorummm....

kızlar bugün küretaj olacağım diye hastaneye aç susuz gittim muayene oluken bebeğin kalbinin attığını gördüm doktor sevinme dedi çok cılız ve hala 5+6 hafta gözüküyor bu sağlıksız bir bebek alınması lazım dedi bende 3 haftadır nasıl 5+6 hafta çıkıyor ve bu hafta çok belirgin olmuş bebeğim kalbide atıyor dedim neyse pazartesine kadar bekleyelim dedi bu bebek %99,9 kürtaj olması gereken bir gelişim gösteriyor dedi.ben ümit etmek istiyorum pazartesi günü yavrumun dahada büyüyüp doktoruma naber demesini istiyorum Rabbim hayırlı olanı bana yaşatsın inşaALLAH(bu arada küretaj randevusunu erken almak gerekiyormuş pazartesi aynı zamanda her ihtimale karşı küretaj için randevum var)

canım inşallah pazartesi günü meleğinden güzel haberler verirsin kuzum
dualarım sizinle ama gelişmiş nasıl 5+6 oluyomuş bi açıklama yaptımı drun
inşallah meleğinden ayrılmak durumda kalmazsın kuzum

eğer nickin eskiye dönmezse mail at bence.evet bende nasipse adetimi bekliyorum bugün yarın gelir sonra başlicaz bakalım hayırlısıyla olur inşallah :) sen nasılsın ?

oyyy rabbim ne olursun sesimizi duy lütfen allahım bebeğimiz gitmesin

Canim benim ya hayirlisi neyse insallah Rabbim onu nasip etsin kalbi attigi surece umut var demektir yinede bitanem acaba bide baska bi doktora muayne olsan mi acaba ya nebiliyim daha emin olursun bide baska bi goz gorur kalbi atan bi bebek buyuyo olmasi lazim benim aklim cok karisti Allah im yardimcin olsun insallah

kuzummmmm Rabbimden ümit kesilmez son ana kadar biz ümit etmeye devam edeceğiz. Umarım bebişimiz atağa geçer de dediğin gibi doktora naber der.Rabbim güzel haberler alıp vermeni nasip etsin inşallah pazartesi senin için çok güzel bir gün olsun inşallah

evet ya öyle oluyor rahatlarsın inşallah sonrada biraz kafanı dinle bence

canım işte ay başı spora başlayacağım bugün anlaşmaya gideceğim. Bu arada genetik,pıhtılaşma ve histeroskopi yaptıracağım. Doktorumdan kağıt alıp raporu öne almaya çalışacağım.Eğer verirlerse 3 ay sonra denerim tekrar vermezlerse de ekim e kadar beklemedeyim

canım bende sordum gözle görülür bir fark var neden 3 haftadır 5+6 hafta çıkıyor dedim doktor bende bilmiyorum bunun nasıl bir açıklaması olabilir bilemiyorum ama bu bebeğe %99,9 şans vermiyorum dedi

eğer nickin eskiye dönmezse mail at bence.evet bende nasipse adetimi bekliyorum bugün yarın gelir sonra başlicaz bakalım hayırlısıyla olur inşallah :) sen nasılsın ?

kuzum mail attım egunala inşallah düzeltirler
hadi hayırlısı tatlım güzel haberlerini alırız inşallah
bende iyiym canım çok şükür bugünümüze :)

canım inan bende hem bedenen hemde ruhen ne durumda olduğumu anlatamambu hafta bence kalbinin atması çok güzel bir gelişme pazartesi ayrıntılı ultrasona girersin dedi ondan sonra duruma göre bakarız dedi:44:

canım bende sordum gözle görülür bir fark var neden 3 haftadır 5+6 hafta çıkıyor dedim doktor bende bilmiyorum bunun nasıl bir açıklaması olabilir bilemiyorum ama bu bebeğe %99,9 şans vermiyorum dedi

acaba başka drada mı gitsen kuzum

canım bende bu hafta çok ümitlendim.Rabbim mucizesini yaşatsın inşaALLAH

aynen kafa dağıtman çok güzel.bizde tüp bebeği yaptırdıktan sonra tutmazsa tatile gtcez kafa dağıtcaz tutarsa gidemicez tabi :))) ama nasip herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…