canım arkadaşlarım bugün isterdimki size bu tabloya kocaman bende hamşleyim yazısı yazmak isterdim ama olmadı yine olmadı..bu seferde meleklerim tuttunamadı annelerine bıraktılar beni yine bi başıma bu hayatta olmadı kızlar yine anne olamadım hamileyim yazamadım midem bulanıyo yazamadım kese gördüm pıt pıtları duydum yazamadım ......isyan etmiyorum asla ama ne bilim böle olmamalıydı çok umutluydum bu sefer çokta hasta oldum meleklerime bakamadım kendime bakamadığım gibi ....yanımda olduğunuz için hepinizden allah razı olsun hepinizi çok seviyorum
bitaneciğim nasılsın ya nasıl oldun ???
kız adın niye değiştiki ???
Tatlim yuregim seninle insallah mujdelerle gel de hepimizin yuzunu guldur
KALBİMDESİNin güzel haberler vermesi için dua ediyorummm....
iyiyim canım benim Allah a şükür adetimi bekliyorum olsam da bir vücudum rahatlasa şişim çok fena :44:
kızlar bugün küretaj olacağım diye hastaneye aç susuz gittim muayene oluken bebeğin kalbinin attığını gördüm doktor sevinme dedi çok cılız ve hala 5+6 hafta gözüküyor bu sağlıksız bir bebek alınması lazım dedi bende 3 haftadır nasıl 5+6 hafta çıkıyor ve bu hafta çok belirgin olmuş bebeğim kalbide atıyor dedim neyse pazartesine kadar bekleyelim dedi bu bebek %99,9 kürtaj olması gereken bir gelişim gösteriyor dedi.ben ümit etmek istiyorum pazartesi günü yavrumun dahada büyüyüp doktoruma naber demesini istiyorum Rabbim hayırlı olanı bana yaşatsın inşaALLAH(bu arada küretaj randevusunu erken almak gerekiyormuş pazartesi aynı zamanda her ihtimale karşı küretaj için randevum var)
kuzum eski nickime geri dönmüş inşallah düzeltirlerr
haticim sen bu ay mı başlıyosun
inşallah bu sefer RABBİM nasip eder güzel haberlerini alırız
selencim kuzumm inşallah RABBİM bu denemende nasip eder üzülme diyemiyorum çünkü biliyorum elde değil ama inşallah RABBİM bu sefer nasip eder minişin 9 ay seninle kalır
kızlar bugün küretaj olacağım diye hastaneye aç susuz gittim muayene oluken bebeğin kalbinin attığını gördüm doktor sevinme dedi çok cılız ve hala 5+6 hafta gözüküyor bu sağlıksız bir bebek alınması lazım dedi bende 3 haftadır nasıl 5+6 hafta çıkıyor ve bu hafta çok belirgin olmuş bebeğim kalbide atıyor dedim neyse pazartesine kadar bekleyelim dedi bu bebek %99,9 kürtaj olması gereken bir gelişim gösteriyor dedi.ben ümit etmek istiyorum pazartesi günü yavrumun dahada büyüyüp doktoruma naber demesini istiyorum Rabbim hayırlı olanı bana yaşatsın inşaALLAH(bu arada küretaj randevusunu erken almak gerekiyormuş pazartesi aynı zamanda her ihtimale karşı küretaj için randevum var)
evet ya öyle oluyorrahatlarsın inşallah sonrada biraz kafanı dinle bence
canım inşallah pazartesi günü meleğinden güzel haberler verirsin kuzum
dualarım sizinle ama gelişmiş nasıl 5+6 oluyomuş bi açıklama yaptımı drun
inşallah meleğinden ayrılmak durumda kalmazsın kuzum
eğer nickin eskiye dönmezse mail at bence.evet bende nasipse adetimi bekliyorum bugün yarın gelir sonra başlicaz bakalım hayırlısıyla olur inşallah :) sen nasılsın ?
Canim benim ya hayirlisi neyse insallah Rabbim onu nasip etsin kalbi attigi surece umut var demektir yinede bitanem acaba bide baska bi doktora muayne olsan mi acaba ya nebiliyim daha emin olursun bide baska bi goz gorur kalbi atan bi bebek buyuyo olmasi lazim benim aklim cok karisti Allah im yardimcin olsun insallah
canım bende sordum gözle görülür bir fark var neden 3 haftadır 5+6 hafta çıkıyor dedim doktor bende bilmiyorum bunun nasıl bir açıklaması olabilir bilemiyorum ama bu bebeğe %99,9 şans vermiyorum dedi
oyyyrabbim ne olursun sesimizi duy lütfen allahım bebeğimiz gitmesin
acaba başka drada mı gitsen kuzum
kuzummmmm Rabbimden ümit kesilmez son ana kadar biz ümit etmeye devam edeceğiz. Umarım bebişimiz atağa geçer de dediğin gibi doktora naber der.Rabbim güzel haberler alıp vermeni nasip etsin inşallah pazartesi senin için çok güzel bir gün olsun inşallah
canım işte ay başı spora başlayacağım bugün anlaşmaya gideceğim. Bu arada genetik,pıhtılaşma ve histeroskopi yaptıracağım. Doktorumdan kağıt alıp raporu öne almaya çalışacağım.Eğer verirlerse 3 ay sonra denerim tekrar vermezlerse de ekim e kadar beklemedeyim
canım işte ay başı spora başlayacağım bugün anlaşmaya gideceğim. Bu arada genetik,pıhtılaşma ve histeroskopi yaptıracağım. Doktorumdan kağıt alıp raporu öne almaya çalışacağım.Eğer verirlerse 3 ay sonra denerim tekrar vermezlerse de ekim e kadar beklemedeyim
kuzum mail attım egunala inşallah düzeltirler
hadi hayırlısı tatlım güzel haberlerini alırız inşallah
bende iyiym canım çok şükür bugünümüze :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?