Cok sukur arkadaslar kk muz geri geldi
günaydınnnnn kızlaaaarrrrrkalinkam o saatte uyanılır mı yaaaaaa bu sabah işe gelirken kocamcıma işe gitmek istemiyorummmmm erken uyanmak istemiyorum diye sızlandım, adamın da içinde varmış bende istemiyorum diyiverdi.... işi bırakıyım dedim... ben de bırakıyım dedi ya yürü bi git ya, ben çift vardiyanın birinden vazgeçiyom dedim.... o zaman evden vazgeç dedi gıcık koca elimden gelse hergün saat 10 dan önce kalkmam hatta gözümü bile açmammmmmmmmmm
Gunaydin bitanem ben simdi annemdeyim ya esim bazek kalkamiyo uyuya kaliyo alarmi kapatip uykuya daliyo bende saatimi 7:15e kuruyorum onu arayip uyandiriyorum sonra gene yatiyom tani ama su anda mutfaktan oyle guzel hamur kokulari geliyo ki kalkmaliyim anacim dokturuyo sanirim Allah islerinde kolaylik versin kadin icin calismak cok zor ya ben de yillardir calisiyodum ilk defa bu yil sefa suruyorum cok guzelmis gercekten darisi tum kadinlara insallah
ya ne biçim olmuş bura
sorma şekerim arkadaş listem de gitmiş
ya aslında sen bakma bana, ben evde de kalsam sıkılıyorum, sadece sabah uykusunun tadına doyum olmuyo.... annenin ellerine sağlık, sana da afiyet olsunnnn şimdiden
kocama cuma iş çıkışı anneme gidiyim dedim cumartesi dönerim(annem dolmuşla yarım saatte gidilecek mesafede); ctesi de kal pazar dönersin dedi.... kocam cumartesi olan doğum günümü unuttuşimdiye kadar hiç iş çıkışı anneme gitmemiştim,insan bi şüphelenir, ayını bari hatırlasaydı "mart ayındayız bi kelek olmasın bu işte" deseydi...en azından sadece tamam demesini beklerdim, kesin unuttu doğum günümü....
:) önümüzdeki cumartesi doğum günüm, unuttuğunu bi tescilliyim de bi yılda kurtulsa öper başına koyarAmaniiinnnn senin koca fena bi sopayi haketmis nasil unutur dogum gununu ben olsan bi yil basina kakardim her firsatta basinin etini yerdim
kuşlarımız da uçmuşşşşprofil resmimiz görünmüyo ve kalplerim azalmışdüzelmicek mi ya
yaaaa evet sevmedim bu siteye ne biçim olmuş kalpler azalmış
kızlar günaydın ne olmuş kk ya :44:
ben sevgiask01 çok karışmış site :44:
kalbimdesin kontrolü bugünmüydü inşallah RABBİM güzel haberler vermsini nasip etsin
Kızlar ben dün yine maalesef adet gördüm.Bu ay ki deneme de başarısız oldu. Yani kendim deneyince bebişim olunca düşüyor ya da olmuyor yaaaa çıldıracağım.
Olmayınca bende gürgan kliniği aradım. Zaten arayıp duruyorlardı. Bir daha ki ay denemek istiyorum adet gördüm yapmam gereken bişey varmı dedim. Onlarda beni şimdi aradılar doğum kontrol ilacına başlamamı söylediler ismi yazz mış. Başka Folbiol 5 Mg, 300 lük asprin, dhea ve zoladex verdiler. Bugün hepsine başlayacakmışım. hastalanınca da gidecekmişim.
Ama fiyat falan konuşmadım işyerinden de konuşamadım. yarın arayıp fiyatını da sorsam mı ne dersiniz.
Kızlar birde doğru mu yapıyorum ya 2 ay geçti tüpbebek denemesinin üstünden birde bu ayı eklersen 3 ay oluyor zaten. Ne dersiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?