- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
mrhaba kızlar, hepinize iyi gecelerrr..... bu aralar işlerim olduğundan sabahları gelemiyorum pek..... akşamları da pc yi pek almıyorum açıkcası kucağıma.
canım üzülme, Rabbim en hayırlı zamanda bizlere her birimize meleklerini gönderecektir inşallahhhhh 3 ay zaman gayet güzel, inşallah son tedavin olur tatlım
inşallah yarın olumlu haberlerle dönersin canım.... Rabbim meleklerini sana bağışlasın inşallahhhh
bende, bizlerde seni çok seviyoruz canım...... Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp tez vakitte beklemediğin bi şekilde nasip etsin sana canım....
Kızlar ben dün yine maalesef adet gördüm.Bu ay ki deneme de başarısız oldu. Yani kendim deneyince bebişim olunca düşüyor ya da olmuyor yaaaa çıldıracağım.
Olmayınca bende gürgan kliniği aradım. Zaten arayıp duruyorlardı. Bir daha ki ay denemek istiyorum adet gördüm yapmam gereken bişey varmı dedim. Onlarda beni şimdi aradılar doğum kontrol ilacına başlamamı söylediler ismi yazz mış. Başka Folbiol 5 Mg, 300 lük asprin, dhea ve zoladex verdiler. Bugün hepsine başlayacakmışım. hastalanınca da gidecekmişim.
Ama fiyat falan konuşmadım işyerinden de konuşamadım. yarın arayıp fiyatını da sorsam mı ne dersiniz.
Kızlar birde doğru mu yapıyorum ya 2 ay geçti tüpbebek denemesinin üstünden birde bu ayı eklersen 3 ay oluyor zaten. Ne dersiniz????
canım üzülme, Rabbim en hayırlı zamanda bizlere her birimize meleklerini gönderecektir inşallahhhhh
inşallah senden güzel haberler alalım canımtatlım merak içindeyim:18: senin bugün test gününnerelerdesin bir haber ver lütfen Rabbim yüzünü güldürsün inşaALLAH
çok az kalmış tatlım yaaaaa..... inşallah kucağına aldığın zamanı da duyarız burdan....deli kiz:))) canim cok yaklasti, bu sefer transfer olucak insallah:) sabah kilnikteydim hersey yolunda gorunuyor..haftaya persembe TR saati ile gece 10 civari alicam dondirigimi, dua edin lutfennnn
Kizlar of ya meleklerimin kalp atislarini duyamadik bugun dr yarin yine gel bakalim yine duyamasak kurtaj olcaksin dedi cok kötü bir durumdayim ya hic boyle bişey beklemiyorduk
inşallah yarın olumlu haberlerle dönersin canım.... Rabbim meleklerini sana bağışlasın inşallahhhh
inşallah hazırlanması uzun sürmüyordur.... çabucak hazırlanan ve buna rağmen fıstık gibi görünen hatunlar gibi gelsin zaman, kollarına alsın acımızı dindirsin......zaman su gibi geciyor..hepimize bebislerimizi getirmek icin hazirlaniyor
inşallah canım, inşallah tedaviye gerek kalmaz......sağolun canlaraçık hava da olur tabi ama spor salonu şart şöyle 3 ay felan bir paket ayarlarsam süper olur
hem kafamı dağıtırım hem de kiloları tedavi sürecinde de aldım çünkü aldıklarımı vereyim yeni tedaviye kadar. Erken farketmiş
olmanın avantajı belki de şükürler olsun her halime. Testleri tamamlayıp rapor için zorlayacağım olmazsa da 7 ay çok değil
beklerim dediğiniz gibi.Rabbim bu arada kendiliğinden verirlerse dünyalar benim olur.Rabbim hepimize güzel kapılar açsın,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
canım bebeğim benimcanım arkadaşlarım bugün isterdimki size bu tabloya kocaman bende hamşleyim yazısı yazmak isterdim ama olmadı yine olmadı..bu seferde meleklerim tuttunamadı annelerine bıraktılar beni yine bi başıma bu hayatta olmadı kızlar yine anne olamadım hamileyim yazamadım midem bulanıyo yazamadım kese gördüm pıt pıtları duydum yazamadım ......isyan etmiyorum asla ama ne bilim böle olmamalıydı çok umutluydum bu sefer çokta hasta oldum meleklerime bakamadım kendime bakamadığım gibi ....yanımda olduğunuz için hepinizden allah razı olsun hepinizi çok seviyorum