2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

mrhaba kızlar, hepinize iyi gecelerrr..... bu aralar işlerim olduğundan sabahları gelemiyorum pek..... akşamları da pc yi pek almıyorum açıkcası kucağıma.

canım üzülme, Rabbim en hayırlı zamanda bizlere her birimize meleklerini gönderecektir inşallahhhhh3 ay zaman gayet güzel, inşallah son tedavin olur tatlım

tatlım merak içindeyim:18: senin bugün test günün nerelerdesin bir haber ver lütfenRabbim yüzünü güldürsün inşaALLAH
inşallah senden güzel haberler alalım canım

deli kiz:))) canim cok yaklasti, bu sefer transfer olucak insallah:) sabah kilnikteydim hersey yolunda gorunuyor..haftaya persembe TR saati ile gece 10 civari alicam dondirigimi, dua edin lutfennnn
çok az kalmış tatlım yaaaaa..... inşallah kucağına aldığın zamanı da duyarız burdan....

Kizlar of ya meleklerimin kalp atislarini duyamadik bugun dr yarin yine gel bakalim yine duyamasak kurtaj olcaksin dedi cok kötü bir durumdayim ya hic boyle bişey beklemiyorduk

inşallah yarın olumlu haberlerle dönersin canım.... Rabbim meleklerini sana bağışlasın inşallahhhh

zaman su gibi geciyor..hepimize bebislerimizi getirmek icin hazirlaniyor
inşallah hazırlanması uzun sürmüyordur.... çabucak hazırlanan ve buna rağmen fıstık gibi görünen hatunlar gibi gelsin zaman, kollarına alsın acımızı dindirsin......

inşallah canım, inşallah tedaviye gerek kalmaz......

canım bebeğim benim bende, bizlerde seni çok seviyoruz canım...... Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp tez vakitte beklemediğin bi şekilde nasip etsin sana canım....

Insallah canimcim hepimiz guzel haberlerimizi paylasip sevincimize ortak olucaz birbirimizinnn..yakindir o gunler, zaman hizlica hazirlanir fistik otesi gorunur ve getirir bebislerimizi bu yil:)

canım bebeyim çokkkkkkk üzüldüm ama eldende bişi gelmiyor allah sana ve eşine sabır versin biran önce toporlan yoluna devam et inşallah rabbim enkısa zamanda yüzünü güldürsün

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum taşınmaaydı yerleşmeydi derken internetimi bağlayamadılar ara ara girebildim telden takip edebildiğim kadar :-( bu aradada kontroller devam etti bugün itibariyle bende tedavi sürecine başladım umarım hayırlısı olur korkuyorum haberler kötü geldikçe bi taraftanda heycanlanıyorum bi umudum var artık .....hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Guzel kardeslerim son zamanlarda aldigimiz olumsuz haberlerden dolayi cok uzgunum butun sevincim tukenmis durumda hepinizin acisini yuregimde hissediyorum cok ilkginc bisey hic tanimiyoruz birbirimizi ama sanki en yakinimizdan bile cok taniyor gibiyiz topige her girisimde insallah guzel haberler okurum diye giriyorum gozlerim hep guzel haberler ariyo ... alamayinca uzuluyorum ama ben inaniyorum ki Allah im insallah bigun hepimize anne olmayi nasip edecek bize bukadar istek verdiyse nasibimizi de verir ondan asla umit kesmeyelim cok zor yasanan tum zorluklardan sonra elinin bos kalmasi umutla yesertip sonra onlarin soldugunu izlemek bi anda tatli bi ruyadan uyanmak gibi toparlanmak zor ayaga kalkmak zor ALLAH TAN HEPIMIZ ICIN SABIR DAYANMA GUCU DILIYORUM HEPINIZI COK SEVIYORUM ...paylasacak nice guzel haberlerimiz olur Insallah... hepinizi cok seviyorum dualarim sizlerle ...

Nezaman zor gelse acimi tasimak dunyadaki en agir acilari yasamis olan peygamber efendimiz (SAS) i hatirliyorum ve onun Allah in en sevdigi kulu oldugunu... gozyaslarimiz akacak elbet gozyasi merhametin gostergesi gozyaslarimiz isyanimizdan degil Allah im acizligimizden dir.bizler aciz gunahkar kullariniz yuzumuz kara huzuruna gelmeye utaniriz ama biliriz ki sen sonsuz rahmet ve merhamet sahibisin senin sonsuz rahmetine siginiriz ...

Cnm tedavin hayirli olsun sonu guzel bitsin inss

canım benim en güzelini yapmışssın zaman o kadar kıymetliki bizim için inşaALLAH bu sefer daha stressiz sonu annelikle biten tedavin olurfiyattada bence yardımcı olurlar

inşallah canım arkadaşım. duana ihtiyacım var tatlım. umarım herşey yolunda gider bu sefer.

bu arada seni takip etmiyorum sanma ara ara yazıyorum ama sürekli okuyorum. Herşey yolunda gidecek bitanem. llahıma inancımız sonsuz. dualarım hep seninleydi hep de öyle olacak.

Cnm hayirli olsun tedavin benvede zamani cnm zaten uc ay diyorlar en az inss allah emeklerinin mukafatini versin cnm hakkinda hayirlisi olsun cnm

İnşallahhhhhhhh Allahım hepimizin yardımcısı olsuncanım benim.

Olmadı be nazanım bekledim kendiliğinden olunca da düştü. Canım yaştan dolayı bekleyecek durumum yok. Rabbim yardım etsin hepimize.. zormuş canım her aşama ayrı zormuş.

Selencim bence iyi yapmissin, uc ay iyi bi sure gibi..hayirli ugurlu olsun yeni tedavin simdiden, insallah bebisini getirir bu defa sana canim..

Sağol bitanem inşallah hepimizin bebeği/bebişleri gelir.Benimle birlikte tüm isteyenlere versin Allahım işallahhhh

İnşallah umudumuzu yitirmeyelm yeterki amayam.

Kızlar iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıdım. Yüzlerinizi görmedim ama bana hergün gördüğüm insanlardan daha cansınız. Allahı bize de yardım etsin. Sınavlarımızdan geçelim inşallah.

canım benim. güzel arkadaşım. Üzülme diye yazamıyorum. Aslında ne yazacağımı bile bilemiyorum kelimeleri seçemiyorum.

Rabbim senden de razı olsun. İyi ol lütfen. kendi adıma konuşmak gerekirse bende seni, hepinizi seviyorum.

Allaha emanet ol bebeğim.

canlarım bana zoladex 3,6 vermişlerdi ya saat 8 gibi iğneyi göbeğimden yaptım. inanılmaz kalın bir iğnesi var. karnım dan resmen kan aktı bunu kullananınız oldu mu?

Ayrıca yaklaşık 1 saat önce vücudum inanılmaz dökmeye başladı birde ateş bastı resmen. klinikten hemşireyi aradım. hemen acile gidin dedi. Acile gittim az önce hastaneden geldim. İğne yaptılar

bu iğneyi yaptıranınız varmı?

gecmis olsun selencim ya dokundu heralde igne, iyisindir umarim..hic duymadim canim bu igneyi..insallah bu sikintilari geride birakip bebislerimizi kucagimiza alacagimiz gunler yakindircanim, Allah yardimcimiz olsun...

canım aramıza tekrar hoşgeldin inşaALLAH bu tedavinde yavrularını kucağına alırsınhaklısın kimimiz çok sevindi kimimiz çok üzüldü ama unutmamak lazım hepimiz kaderimizi yaşıyoruz.hepimizin mutlu sonla biten tedavileri olur inşaALLAH

Tabi canim 9 haftalik hamileyim gecen her hafta gidip duyuyoduk kalp atisini

canım sen kan sulandırıcı kullanıyormuydun.sende kan pıhtılaşması varsa bebeklerin o yüzden etkilenmiş olabilir inşaALLAH herşey düzelir

güzel kardeşim üzülme hepimiz kendi kaderimizi yaşıyoruz.senin karnında düşünmen gereken bir yavrun var üzülüp onuda üzme...bizler kaderin hayır ve şerrin ALLAH dan geldiğine iman etmiş kullarızRabbim muhakkak kapattığı bir kapının ardından başka bir kapıyı ardına kadar açacaktırumut etmek,istemek,dua etmek ve ellerinin boş kalmasıyla dünyanın sonunun geldiğini acizliğimizi hissettiğimiz anlarda en önemlisi isyan etmemek eğer herşeyi yaptığımız halde olmuyorsa bunda isyan etmeden hikmetleri arayıp sabretmek gerekiyor yapabiliyorsak ne mutlu bizeRabbim sabreden kullardan olmayı nasip etsin hepimize dünya hayatında anne olmayı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşabilmek duası ile bende seni seviyorum canımhepimiz sıramız geldikçe güzel haberlerimizi paylaşıp sevineceğiz inşaALLAH

Selencim, çok geçmiş olsun iğneden hiç yaptırmadım canım alerji yaptı herhalde doktoruna söyle değiştirsin bazı yerlerde ateş yapar diye okudum yalancı menopoza sokuyormuş

kızlar günaydın güzel bi gün olsun inşallah haberleri okudunuzmu ? hande ataizi defalarca tüp bebek denemiş olmaış ama doğal yoldan gebe kalmş 3 aylıkmış.hemde oğlu olacakmış.demet akalında öyleydi hatırlarsanız.sanırım biz gerçekten çok üstüne gidiyoruz ya :26: bana doktorum acele etmek zorundasın sen kistlisin demişti.ama ne bilim.nasip yani ne denir ki ?

kızlar bu arada internetten Çocuk İstiyorum Derneği sayfasına girin. Orada telefonlar var, 150 lira yıllık ücreti var. Üye olduğunda hastanede 1.000 liraya yakın indirim yapıyorlar. Bin lira bin liradır. Yani size 5.000 demişlerse bin lira indirimli 4.000 ödeyeceksiniz. arayıp sorabiliyorsunuzda bi çok özel klinikte geçerli bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…