2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

zaman su gibi geciyor nazancim vardir bundda bir hayir sikma canini...simdi bir bilinmezin icine girip yapip yine kotu sonuc almaktanda biraz bekle hersey yoluna girsin aklinda soru isaretleri kalmasin..bekleyeceginde bisey degil yani surda 15 gun diyorsun:) benim 5 aydir daha transferim yapilmadi

Cnm hayirli olsun anladigi kadariyla uzun protokol basliyorsunuz tedavinize gec olsunda guç olmasin inss cnm starti verdiniz iste ne guzel

Nazancın haklısın kendini hazırlayınca çıkan aksilikler insanın moralini bozuyor.ama vardır her işte bir hayırinşaALLAH beklediğine değecek kolay ve herşeyin güzel olacağı bu tedavinle anne olursun canım

Ohh cok sukur cnm sevindim bende iyiyim cnm bende gun sayiyorum nedenlerimiz farkli ama beklemeler ayni cnm inss allah hepimizin yuzunu guldursun cnm

amin canım gerçi benim doktorum küretaj ve yeni tedaviden bahsediyor ama ben dua ediyorum perşembe günü inşaALLAH benim tembel kız kendine gelirde pıt pıt ederumudumu kaybetmek istemiyorum sende adet olunca tedaviye başlayacaksın inşaALLAH bu sefer sağlıklı olur ikinci kere anne olursun canım

Kizlar bugun kntrlumuz vardi :) cok met olmamkla beraber oglusum olucak galba icime dogyodu ztn hep kiz istedim ama hkkmda hyrlisi buymus demk k binlerce sukur allahima saglikla sihatle kucgmza alalim inslh hepimiz :)

Kizlar bugun kntrlumuz vardi :) cok met olmamkla beraber oglusum olucak galba icime dogyodu ztn hep kiz istedim ama hkkmda hyrlisi buymus demk k binlerce sukur allahima saglikla sihatle kucgmza alalim inslh hepimiz :)

canım hayırlı olsun bişi sorcam ikili test yatırdınmı yada nezaman yapılıyor sen 13 haftalıktın demi benimde haftaya kontrolümvar inşallah benimde beliolur cinsiyeti

Beklemek zor canim 1ay bekleyecegim ama zor geliyor gene de...

Cnm hayirli olsun anladigi kadariyla uzun protokol basliyorsunuz tedavinize gec olsunda guç olmasin inss cnm starti verdiniz iste ne guzel
Evet insallah guc olmaz nesecim.uzun protokolmus,reglin 18.gunu ilac baslayacagim.

Canim sen de persembeye kadar moral filan bozma noolur.insallah kalp sesini duyacaksin:)

Canim gozun aydin oglusun hayirli evlat olsun insaALLAH sizlere.benimde carsamba gunu randevum var ikili tarama fazla hareketten yapilamadi.sende yaptirmis olmalisin taramani nasil gecti

İnss cnm benim allahtan umut kesilmez evet cnm adetle baslicam inss oyle olur cnm hepimiz icin olsun
Cnm masallah gozun aydin sagsalim kucagina aldigin gunleride gör inss
Beklemek zor canim 1ay bekleyecegim ama zor geliyor gene de...

Evet insallah guc olmaz nesecim.uzun protokolmus,reglin 18.gunu ilac baslayacagim

Canim sen de persembeye kadar moral filan bozma noolur.insallah kalp sesini duyacaksin:)
İnss hayirlisi olsun cnm

inşallah canım inşallah bende hayırlı haberlerını beklıyorum tatlımmmm

mereba kızlar bu gün konrtolümüz vardı bebeklerim maşallah çok iyilerdi 191 grm olmuşlarrabbim nazardan korusun her şey şidilik güzel gidiyor benim
kilolar hariç.)

Son düzenleme:
mereba kızlar bu gün konrtolümüz vardı bebeklerim maşallah çok iyilerdi 191 grm olmuşlarrabbim nazardan korusun her şey şidilik güzel gidiyor benim
kilolar hariç.)

Cnm gozun aydin masallah allah tamamina erdirsin cnm kilolumusun cnm eger oyleyse dert etme cnm yeterki sagligin olsun kilolar gider sen merak etme

kilolar hariç.)

masallah canim gozun aydin embiryolarinin kalitesi neydi canim ikiside tutmus masallah Allah nazardan saklasin..

canım hayırlı olsun bişi sorcam ikili test yatırdınmı yada nezaman yapılıyor sen 13 haftalıktın demi benimde haftaya kontrolümvar inşallah benimde beliolur cinsiyeti

Canim 11.haftada falan yapiliyor , ben yaptirmadim acikcasi her ne olursa olsun allah muhafaza tabiyki ama bebegimi aldirmam asla ve asla , oda b can sonucta bebegim icin canimi verdim canini alamazdim eger ki b down sendromu olsa , bence sende aldirmayi dusunmuyorsan yapma hic gerek yok , cunku %50dogruluk payi var ve sna hasta diolar sen 9ay boyunca onu dusnuosn dunyaya sakat bebek gtrcem die , sakat olmasa bile o stres bebegi mahvediyor , ki down sendromu diyip sapasaglam dogan b suru bebek var , ztn banda doktorum bebegi aldirmicksn yaptirmana grek yok dedi , cok uzun konustm canim ama :)) rbbm snad hyrli evlat nasip etsn inslh , 16.hftada cinsyt kesin belli ediyo benm 13hfta 5gun ama 1hafta buyuk bizim sipa cok net olmamkla birz gozuktu :)) inslh snnde gonlune gore verir rabbim

Canim gozun aydin oglusun hayirli evlat olsun insaALLAH sizlere.benimde carsamba gunu randevum var ikili tarama fazla hareketten yapilamadi.sende yaptirmis olmalisin taramani nasil gecti

Ya benm sipada cok harektli iki hfta once gttgmzde kalp atsini bile b kac sn dinledik cnku durmuo takla atiyo el salliyo :) ben yptrmadm cnm ikili tarma down sendromu olsada bebgmi aldrmyi dusnmuyorm o yuzden her ne olursa olsn morlim bozlsun istemdim yptrmadim cnm :))

kilolar hariç.)

Masaallah canim Allah saglikla tamamına erdirsin Rabbim kucağina aldığını gösterir insallah
Allahım insallah darisi bizim basimiza kendine iyi bak canim Allaha emanet Ol

Edacim Allahım sağlıkla kucagina aldirsin gonlune gore versin paşa geliyor desene yeterki eli ayagi düz saglikli sihhatli hayirli evlat olsun kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…