Kizlar merhaba,
Cumartesi regl oldum bugun hastaneye gittim,ilaclarimi aldim.dr yogun oldugu icin ayrintili soramadim ama miyomum vardi dedim,kist filan yok dedi.yani sogan kuru miyomlarimi yok etmis sanirim.bu arada sogan etkisi sanirim gelmis gecmis en kanamali reglimi yasiyorum..
veee tedavime simdilik baslayamiorummoralim cok bozuldu,kendimi cok hazirlamistim.sormasam bu kadar uzulmezdim.gecen reglimde kontrole gittigimde ozelliklede sormustum uzun protokol mu,kisa mi diye?salak pratisyen recete yazarken ...hemsire de herseyde hayir vardir naapalim dedi..artik oyle diyecegiz.gerci gecen reglim 18gun surdugu icin hangi gunu baz alacagimi bilemeyecegimden zaten baslayamazdim sanirim.simdi 15gun sonra muayeneye gidip ilac baslicaam.
Kizlar merhaba,
Cumartesi regl oldum bugun hastaneye gittim,ilaclarimi aldim.dr yogun oldugu icin ayrintili soramadim ama miyomum vardi dedim,kist filan yok dedi.yani sogan kuru miyomlarimi yok etmis sanirim.bu arada sogan etkisi sanirim gelmis gecmis en kanamali reglimi yasiyorum..
veee tedavime simdilik baslayamiorummoralim cok bozuldu,kendimi cok hazirlamistim.sormasam bu kadar uzulmezdim.gecen reglimde kontrole gittigimde ozelliklede sormustum uzun protokol mu,kisa mi diye?salak pratisyen recete yazarken ...hemsire de herseyde hayir vardir naapalim dedi..artik oyle diyecegiz.gerci gecen reglim 18gun surdugu icin hangi gunu baz alacagimi bilemeyecegimden zaten baslayamazdim sanirim.simdi 15gun sonra muayeneye gidip ilac baslicaam.
Kizlar merhaba,
Nasilsin cnm arkadasim iyi aksamlar
iyi akşamlar Neşecimşimdilik bir yaramazlık yok canım gün sayıyorum sen nasılsın
Ohh cok sukur cnm sevindim bende iyiyim cnm bende gun sayiyorum nedenlerimiz farkli ama beklemeler ayni cnm inss allah hepimizin yuzunu guldursun cnm
Kizlar bugun kntrlumuz vardi :) cok met olmamkla beraber oglusum olucak galba icime dogyodu ztn hep kiz istedim ama hkkmda hyrlisi buymus demk k binlerce sukur allahima saglikla sihatle kucgmza alalim inslh hepimiz :)
Beklemek zor canimzaman su gibi geciyor nazancim vardir bundda bir hayir sikma canini...simdi bir bilinmezin icine girip yapip yine kotu sonuc almaktanda biraz bekle hersey yoluna girsin aklinda soru isaretleri kalmasin..bekleyeceginde bisey degil yani surda 15 gun diyorsun:) benim 5 aydir daha transferim yapilmadi
Evet insallah guc olmaz nesecim.uzun protokolmus,reglin 18.gunu ilac baslayacagim.Cnm hayirli olsun anladigi kadariyla uzun protokol basliyorsunuz tedavinize gec olsunda guç olmasin inss cnm starti verdiniz iste ne guzel
Nazancın haklısın kendini hazırlayınca çıkan aksilikler insanın moralini bozuyor.ama vardır her işte bir hayırinşaALLAH beklediğine değecek kolay ve herşeyin güzel olacağı bu tedavinle anne olursun canım
Kizlar bugun kntrlumuz vardi :) cok met olmamkla beraber oglusum olucak galba icime dogyodu ztn hep kiz istedim ama hkkmda hyrlisi buymus demk k binlerce sukur allahima saglikla sihatle kucgmza alalim inslh hepimiz :)
İnss cnm benim allahtan umut kesilmez evet cnm adetle baslicam inss oyle olur cnm hepimiz icin olsunamin canımgerçi benim doktorum küretaj ve yeni tedaviden bahsediyor ama ben dua ediyorum perşembe günü inşaALLAH benim tembel kız kendine gelirde pıt pıt eder umudumu kaybetmek istemiyorum sende adet olunca tedaviye başlayacaksın inşaALLAH bu sefer sağlıklı olur ikinci kere anne olursun canım
Cnm masallah gozun aydin sagsalim kucagina aldigin gunleride gör inssKizlar bugun kntrlumuz vardi :) cok met olmamkla beraber oglusum olucak galba icime dogyodu ztn hep kiz istedim ama hkkmda hyrlisi buymus demk k binlerce sukur allahima saglikla sihatle kucgmza alalim inslh hepimiz :)
İnss hayirlisi olsun cnmBeklemek zor canim1ay bekleyecegim ama zor geliyor gene de...
Evet insallah guc olmaz nesecim.uzun protokolmus,reglin 18.gunu ilac baslayacagim
Canim sen de persembeye kadar moral filan bozma noolur.insallah kalp sesini duyacaksin:)
inşallah canım inşallah bende hayırlı haberlerını beklıyorum tatlımmmmamin canımgerçi benim doktorum küretaj ve yeni tedaviden bahsediyor ama ben dua ediyorum perşembe günü inşaALLAH benim tembel kız kendine gelirde pıt pıt eder umudumu kaybetmek istemiyorum sende adet olunca tedaviye başlayacaksın inşaALLAH bu sefer sağlıklı olur ikinci kere anne olursun canım
mereba kızlar bu gün konrtolümüz vardı bebeklerim maşallah çok iyilerdi 191 grm olmuşlarrabbim nazardan korusun her şey şidilik güzel gidiyor benim
kilolar hariç.)
mereba kızlar bu gün konrtolümüz vardı bebeklerim maşallah çok iyilerdi 191 grm olmuşlarrabbim nazardan korusun her şey şidilik güzel gidiyor benim
kilolar hariç.)
canım hayırlı olsun bişi sorcam ikili test yatırdınmı yada nezaman yapılıyor sen 13 haftalıktın demi benimde haftaya kontrolümvar inşallah benimde beliolur cinsiyeti
Canim gozun aydin oglusun hayirli evlat olsun insaALLAH sizlere.benimde carsamba gunu randevum var ikili tarama fazla hareketten yapilamadi.sende yaptirmis olmalisin taramani nasil gecti
kilolar hariç.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?