Sağol kuzum inşallah gecti gitti çok şükür. sanada gecmis olsun regl sancisi 14 yasindan beri bana azaptiriyi pazarlar kızlarrr
işlerim vardı pek takip edemedim, cuma öğleden sonra erkenden gelen reglimle de kıvrandığımdan pek uğrayamadım
canım endişe etmemeye çabala, diğer kızlar özellikle gebeliği olanların tavsiyelerine kulak ver şekeriminşallah bebişin seninle kalsın 9 ay
güzel güzel dinlen tatlımmmm, çok çok sevindim, zamanında gelsin meleğin gebeliğin rahat ve güzel geçsin inşallahhhh
tatlım geçmiş olsun, bebeğine bir adım daha yaklaşmış ol tatlım :))))
canım değişşim olmuş, bence geç tutunma da olabilir, hemen umutsuzluğa kapılma, ilaçlarına devam da etmelisin bence... olmazsa da Rabbimin takdiri elbette.....
canımmmm inşallah bebeğin bu defa seninle kalır... merakla takip etmeye çalışıyorum, bu aralar işlerden de ötürü bi kaç gün tam takip edemesem de aklım yüreğim sizlerle kızlarrrr
Kizlar aklma bisey takildi ben ilk muaneden beri vajinal ultasnla bebegme bakiyorz , cogu insan bebegin oyle dusuk riski dha yuksek olcgni syluyor doktorlarda aksni soyluo , hngi doktor bilerek riskli bisey ypasin ki ? Ama bnm suan 13haftam 2hfta oncde vajinal ultrasna girdm b hfta da gidicim nasil olck bilmiyorm ama ilk 3ay vajinal ultrasona giren var mi . Kndi tup doktoruma muane oluyorm degsmeyo dusnmuyorm
iyi pazarlar kızlarrr
işlerim vardı pek takip edemedim, cuma öğleden sonra erkenden gelen reglimle de kıvrandığımdan pek uğrayamadım
canım endişe etmemeye çabala, diğer kızlar özellikle gebeliği olanların tavsiyelerine kulak ver şekeriminşallah bebişin seninle kalsın 9 ay
güzel güzel dinlen tatlımmmm, çok çok sevindim, zamanında gelsin meleğin gebeliğin rahat ve güzel geçsin inşallahhhh
tatlım geçmiş olsun, bebeğine bir adım daha yaklaşmış ol tatlım :))))
canimmmm benim tatli amayam cok tesekkur ederim ben kendimi hala bir ruyada gibi hissediyorum mutlu olmaya bile korkuyorum cok acayip bi durumdayim annemdeyim artik esim eve dondu bugun onu coook ozliycem hic dayanamam ondan ayri kalmaya benInsallah hepimizin bigun hayirli saglikli evlatlari kucaginda olur bugunleri hepimiz tebessumle yuzumuzde yasanmisliklarimizin biraz huznu birazda bize kattigi olgunlukla hatirlar bizden sonra bu yolda yuruyen kadinlara destek olup onlara umut dagitiriz Allah im elbet hicbi kulunun duasini geri cevirmez o kapisina geleni eli bos cevirmeyecek sonsuz rahmet ve merhamet sahibidir Hamd olsun ondan gelen herseye
Canım sağol ama doktordan çıkar çıkmaz peçeteye bildiğin koyu kırmızı kan geldi,şimdi kesildı kahve çok az geliyor,ne yapacağımı şaşırdım artık beklemekten başka çare yok haftaya kadar.valla kese 8mm dedi doktor bide içinde beyaz bir şey gösterdi bebek dedi başka bişey demedi. Ne olduğu belli olsun başka bir şey istemiyorum artık,çok yorucu böyle olması😔😔
aydın günlerimiz olsun inşallahhhhhgüzel haberlerle dolu bi hafta olsun emi :)))) mervenin değeri kat be katlasın, bebekten de güzel haberler gelsinnnn
İnşallah cnm benim sana iyi haftalaraydın günlerimiz olsun inşallahhhhhgüzel haberlerle dolu bi hafta olsun emi :)))) mervenin değeri kat be katlasın, bebekten de güzel haberler gelsinnnn
Amin cnm inssssGunaydinnnnnnnnnnnn
Kizlarrrr nasılsınız guzel günlerimiz olsun benim dün kadınların cok ağrıdı kızlar bugun soğan kuru yapmadım zonkluyodu artik
Allah hakkımızda hayirlisini versin
cnm inss hakkinda hayirlisi olsun inssAhhhh canım bemin sağolasın benim umudum hiç yok yarın sadece formalite gidip kan vereceğim o kadar. Doktorumun istek kağıdı yazmasını isteyip genetik tarama,pıhtılaşma,ofis histeroskopi yaptıracağım. Sonra da doktorumun yazı yazmasını isteyeceğim 2 kere blastokist olmadı felan diye zeynep kamilde raporumun çıkması için uğraşacağım. evlilik şartım kaldı ya birtek oda 3 yılı doldurmalı dediler ya bana şansımı bi deneyeceğim inşallah bekletmezler de 3 ay sonra felan yeni tedaviye başlarım raporlu. Başka yapılması gereken test var mı? busefer ne var ne yok yaptırıp öyle başlamak istiyorum.
Ahhhh canım bemin sağolasın benim umudum hiç yok yarın sadece formalite gidip kan vereceğim o kadar. Doktorumun istek kağıdı yazmasını isteyip genetik tarama,pıhtılaşma,ofis histeroskopi yaptıracağım. Sonra da doktorumun yazı yazmasını isteyeceğim 2 kere blastokist olmadı felan diye zeynep kamilde raporumun çıkması için uğraşacağım. evlilik şartım kaldı ya birtek oda 3 yılı doldurmalı dediler ya bana şansımı bi deneyeceğim inşallah bekletmezler de 3 ay sonra felan yeni tedaviye başlarım raporlu. Başka yapılması gereken test var mı? busefer ne var ne yok yaptırıp öyle başlamak istiyorum.
karyotip analizi yaptırıyorlarmış o neyse araştır onuda iste.güzelce hepsini yaptır tabiki.en başta rabbimin kısmetidir ama sen deveyi sağlam kazığa bağlayacaksın unutma.rabbim yardımcın olsn (banlıyım bu nickle yazıyom hatibulut ben :)))
Canım yaptıracağım zaten Allah nasip ederse herşeyi bu sefer
pıhtılaşma
genetik tarama
ofis histeroskopi başka var mı bilmiyorum
ofis histeroskopi bnde yaptırdım çok basit korkma tamammı :)))
yok cnm artık korku felan kalmadı ne istiyorlarsa yapsınlarmuayene olmaktan korkan ben neler yaptırıyorum rahim filmi gibi bişey herhalde
aydın günlerimiz olsun inşallahhhhhgüzel haberlerle dolu bi hafta olsun emi :)))) mervenin değeri kat be katlasın, bebekten de güzel haberler gelsinnnn
Merhaba arkadaşlar,
bugün itibariyle kanamam başladı ve beta hcg değerlerim de düşüyor. Doğal yoldan bebeğimi düşürüyorum sanırım. Hatırlarsanız dış gebelikle sonuçlanmıştı. Ben 2 kez tüp bebek denedim. Bizdeki problem eşimdeki sperm yetersizliği. Doktorum bende de polikistik over olduğunu söyledi. Ancak benim adet gecikmesi vs. gibi problemlerim hiç yok. İlk tüp bebek denememde kimyasal, ikincisinde dış gebelik oldu. Bir denemelik dondurulmuşum var. Üçüncüde başarılı olamazsam tüp bebek tedavisine uzunca bir süre ara vermek zorunda kalacağım. Çünkü maddi olarak bayağı bir yükün altına girdik. Kısacası bende iki seferde de gebelik gerçekleştiği için benim de tahliller yaptırmama gerek var mı?
Allah'ım ne kadar zormuş hamile kalmak. Millet bu işi zevkle yaparken biz nelerle uğraşıyoruz
Şimdiden çok teşekkür ederim. Hepinize iyi haftalar...
karyotip analizi yaptırıyorlarmış o neyse araştır onuda iste.güzelce hepsini yaptır tabiki.en başta rabbimin kısmetidir ama sen deveyi sağlam kazığa bağlayacaksın unutma.rabbim yardımcın olsn (banlıyım bu nickle yazıyom hatibulut ben :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?