2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sağol kuzum inşallah gecti gitti çok şükür. sanada gecmis olsun regl sancisi 14 yasindan beri bana azaptir ben şöyle hafifletiyorum kaynar derecede acik cay ihlamur adacayi hangisini seversen onu iç ama biraz sekerli olacak ayagini cok sicak tut rabbim sifa versin öpüyorum

Kizlar hepinize iyi pazarlar diliyorum gerci biraz gec oldu ama yeni geldim gelir gelmezde yaziyorum inss herkes iyidir

Canim bosu bosuna endise yapiyosun vajinal ultrasonhn hicbir zarari olmadigi gibi cok avantajlari var ben bu konuda uzman bicok doktorun makalelerini okudum hatta tv programlarinda di ledim yakin zamanda dktorlar yillarca bu isin egitimini aliyolar bi dunya arastirmalara seminerlere katiliyolar sinavlara tabi tutuluyolar hicbi doktor oldugu yere kolay glmiyo sen doktoruna guven onlar ne bizim nede bebeklerimiz icin zararli hicbisey yapmazlar hatta ben kese muaynesinede ayni hafta icinde iki doktorumada gitti kalp atisi muaynesinede once tereddutlerim vardi sonra arastirdim rahatladim ve iki doktorumunda goruslerini alarak rahatladim yani yuregini ferah tut ultrasonunhicbi turlusunun zarari yok

İyi akşamlar canim benim kardeşimin basinada geldi aynı senin gibi ama onun kırmızı kan hatta ogün hemen hastaneye gitti doktor DEMIS genelde bişey yok sadece kesenin yanında morluk var ordan geliyo kan DEMIS dikkat et fazla kendini yorma dinlen DEMIS simdi 3 aylık oldu fasla yormuyo kendini Insallah elinize aldığınız gunleride gorursjnuz bi sorun çıkmaz Allaha emanetr ol kuzumv

aydın günlerimiz olsun inşallahhhhh güzel haberlerle dolu bi hafta olsun emi :)))) mervenin değeri kat be katlasın, bebekten de güzel haberler gelsinnnn

Gunaydinnnnnnnnnnnn
Kizlarrrr nasılsınız guzel günlerimiz olsun benim dün kadınların cok ağrıdı kızlar bugun soğan kuru yapmadım zonkluyodu artik
Allah hakkımızda hayirlisini versin

aydın günlerimiz olsun inşallahhhhh güzel haberlerle dolu bi hafta olsun emi :)))) mervenin değeri kat be katlasın, bebekten de güzel haberler gelsinnnn

Ahhhh canım bemin sağolasın benim umudum hiç yok yarın sadece formalite gidip kan vereceğim o kadar. Doktorumun istek kağıdı yazmasını isteyip genetik tarama,pıhtılaşma,ofis histeroskopi yaptıracağım. Sonra da doktorumun yazı yazmasını isteyeceğim 2 kere blastokist olmadı felan diye zeynep kamilde raporumun çıkması için uğraşacağım. evlilik şartım kaldı ya birtek oda 3 yılı doldurmalı dediler ya bana şansımı bi deneyeceğim inşallah bekletmezler de 3 ay sonra felan yeni tedaviye başlarım raporlu. Başka yapılması gereken test var mı? busefer ne var ne yok yaptırıp öyle başlamak istiyorum.

Kizlar hepimize iyi haftalar diliyorum hepimizin guzel haberler alacagi bi hafta olsun inssssss
İnşallah cnm benim sana iyi haftalar
Gunaydinnnnnnnnnnnn
Kizlarrrr nasılsınız guzel günlerimiz olsun benim dün kadınların cok ağrıdı kızlar bugun soğan kuru yapmadım zonkluyodu artik
Allah hakkımızda hayirlisini versin
Amin cnm inssss
cnm inss hakkinda hayirlisi olsun inss

karyotip analizi yaptırıyorlarmış o neyse araştır onuda iste.güzelce hepsini yaptır tabiki.en başta rabbimin kısmetidir ama sen deveyi sağlam kazığa bağlayacaksın unutma.rabbim yardımcın olsn (banlıyım bu nickle yazıyom hatibulut ben :)))

Canım yaptıracağım zaten Allah nasip ederse herşeyi bu sefer

pıhtılaşma
genetik tarama
ofis histeroskopi başka var mı bilmiyorum

Kızlar 2 kere blastokist transferine rağmen gebe kalamadım. Tabi ki önce Rabbim nasip edecek ama bu sefer yaptırmadığım eksik olan testleri yaptırmak istiyorum. Benim bildiklerim;

Pıhtılaşma
Genetik tarama
Ofis histeroskopi

Bunlar dışında yapılacak test var mı?

:44:

merhabaaa herkese
evett cok guzel bir hafta olsun guzel haberler gelsin mutlu olalim sevelim sevilelim vede sevinelim:))
sonra hemen haftaya persembe gelsin artik bende alayim kuzucummuuuuuu

Merhaba arkadaşlar,
bugün itibariyle kanamam başladı ve beta hcg değerlerim de düşüyor. Doğal yoldan bebeğimi düşürüyorum sanırım. Hatırlarsanız dış gebelikle sonuçlanmıştı. Ben 2 kez tüp bebek denedim. Bizdeki problem eşimdeki sperm yetersizliği. Doktorum bende de polikistik over olduğunu söyledi. Ancak benim adet gecikmesi vs. gibi problemlerim hiç yok. İlk tüp bebek denememde kimyasal, ikincisinde dış gebelik oldu. Bir denemelik dondurulmuşum var. Üçüncüde başarılı olamazsam tüp bebek tedavisine uzunca bir süre ara vermek zorunda kalacağım. Çünkü maddi olarak bayağı bir yükün altına girdik. Kısacası bende iki seferde de gebelik gerçekleştiği için benim de tahliller yaptırmama gerek var mı?

Allah'ım ne kadar zormuş hamile kalmak. Millet bu işi zevkle yaparken biz nelerle uğraşıyoruz
Şimdiden çok teşekkür ederim. Hepinize iyi haftalar...

Canim gecmis olsun,kendi kendine dusurmene de sevindim..transfer sonucu pozitif de olsa gebelik devam edemedigi icin genetik test yapilmali..kimyasal ve dis gebeligin siradan sebepleri olabildigi gibi,kromozomsal bozukluktan dolayi olusmasi da mumkunmus.dondurulmusunla devam etmek icin en az 1-2 regl beklemen yeterli olur sanirim.kanaman surecinde dr ile iletisimi kesme.icerde parca kalip kalmadigini anlamak icin hem test hemde muayene ol zira enfeksiyona sebep olur kalan parca..kendine iyi bak canim:))

Kizlar merhaba,
Cumartesi regl oldum bugun hastaneye gittim,ilaclarimi aldim.dr yogun oldugu icin ayrintili soramadim ama miyomum vardi dedim,kist filan yok dedi.yani sogan kuru miyomlarimi yok etmis sanirim.bu arada sogan etkisi sanirim gelmis gecmis en kanamali reglimi yasiyorum..
veee tedavime simdilik baslayamiorum moralim cok bozuldu,kendimi cok hazirlamistim.sormasam bu kadar uzulmezdim.gecen reglimde kontrole gittigimde ozelliklede sormustum uzun protokol mu,kisa mi diye?salak pratisyen recete yazarken...hemsire de herseyde hayir vardir naapalim dedi..artik oyle diyecegiz.gerci gecen reglim 18gun surdugu icin hangi gunu baz alacagimi bilemeyecegimden zaten baslayamazdim sanirim.simdi 15gun sonra muayeneye gidip ilac baslicaam.

kiss hatii napiyosunda boyle zirt pirt banlaniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…