Sen bilgilerini ver ben ekleyeyim o zaman.
Bu arada dün yazamadım Hastaneye gittim. Kist varmış. Hormonlarıma baktılar. E2 e yüksekmiş. O yüzden tedaviye başlayamadık bu ay. İlaç verdiler gelecek ay bakacaklar. Bilmiyorum. Bu sefer de ya hiç başlayamazsam korkusu sardı beni.
Neyse bekleyelim bakalım bir ay. Sol yumurtalık pek yumurtlamıyor zaten benim. Sağda da kist olunca mecburen beklenecek kistin geçmesi. Hayılısı olsun ne diyeyim.
Bu e2 yüksekliği için yapılabilecek bir şey var mı acaba?
canım hayırlı olur tedavin insallah. Benım de ertlendi de... Ya bu E2 neyın degerını gosterıyor. Bi de tedavıye baslamak ıcın kac olması gerekıyo kı :S
az once 1 adet yasin okudum. bugun mubarek bir gun. tum dualar Kabul olur insallah. insallah hepimiz sene bitmeden hamile kaliriz:)
Agzınıza saglık canım hepinizin. Yaaaaa sene bıtmeden hamıle kalmakkk, cok heyecan verıcı... amın ınsallah :)
Doktor dan biraz once geldim.rahim kalinligim 10 küsür. 9 Yumurta sayim istenilen boyutta. Gerisi de 4 yada5 tanesi kucuk bilmiyorum onlarda toplanıyor mu.e2 için aramaları nı bekliyorum. Bugün Çatlatma ignesi yapicam.cumartesi toplanacak ay böyle degisik hissediyorum ama en çok da korkuyorum.
Birde biraz ozel olacak ne olur kusura bakmayin ama baska kime sorayım. cinsel perhizle ilgili sorum olacak.cumartesi eşten sperm alınıyor ya.bunun icin sizler kaç günlük perhizle gittiniz.valla iğnelere basladigim gunden beri agrilarim var diye 15 _20 gündür birlikte olamadik.zeten her muayneden sonra kendime gelmem 2_3 günü buluyor. ..
canım dıger arkadasların verdıgı cevaplara katılıyorum ve sunu eklemek ıstıyoruum, erkeklerın de sperm kalıtelerının ıyı olması ıcın ortalama 2 gunde bır bosalmaları gerekıyo. Yanı bız o ıgnelerı vurulurken onlar da bakcak basının caresıne (cunku yumurtalara zarar verır dıye cınsel ılıskı yasak).
sürekli kuru kayısı hoşafı içiyom ama banamısın demedi yada çok aferdersiniz ben yapmaya korkuyom böle rahat bırakamıyom kendimi wc de ...beni stres bastı engel olmaya çalışıyorum buna ama bu seferde kalbimm gümm gümm atıyoo ağzımda atıyo sanki ...çalışmaya çalışıyorum kafamı veremiyorum sürekli buraya bakıyorum kızlar ne yazmış diye rahatlayım diye işte
çok mu abarttım ne :/
Kıyamam yaaa... canım ıcını ferah tut, az kaldı. Normal bu kadar heyecanlanman ama keyıf alacagın seylerle kafanı dagıt. Baby on board