2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

amayaa Allah bu kez nasip etsin inşallah sana..ne güzel anlatmışsın..o kadar şeyin için de neyi merak ettim biliyo musun:26:
transfer günü idrara sıkışıksın,transfer oluyo,sonrasında biraz yatıyosun ya,o sürede sıkışıkken nasıl yatabildin,yani tuvalete gitmeden rahatlamadan,kötü olmadı mı:26:

senin tüm bilgilerin yazıyo neyi eklemeye çalıştığını anlamadım ki ben 7. sıradasın ya kuzum

canım bazı tablolarda yazıyo bazılarında bilgilerim boş görünüyo,onu anlayamadım,hangi tablo geçerli diye..sanırım oldu bu sefer

çok sıkışık değildim, ben çok sıkışarak gittim, önce bi baktılar, sonra .... açık açık yazıyım bir pet bardak verdiler yaptım çişimi, tekrar baktılar hala fazla dediler, bir bardak daha yaptım sonra tamam dediler işlem başladı :) sonrasında da çok zorlamadı beni, ki normalde benim hiç tanımadığım bi zile basıp kusura bakmayın ama tuvaletinizi kullanabilir miyim demişliğim vardır hatta daha komiği aynı eve 3 yıl arayla tuvalet için gitmişliğim var

bu arada kontrolüm vardı bugün,yumurtalarımın maşallahı var
yolundaymış herşey çok şükür..
orgalutran diye bir iğne verdi,2 gün onu vurucam göbekten..
kalçadan olan iğneye de devam..
pazartesi yine kontrol var..artık toplama gününe yaklaşıyorum

ayy çok güldüm,tuvalet için aynı eve gitmeneee!! süpersin..
ben ne yaptım biliyo musun:18:
dün eşimin bi arkadaşına gittik,ilk gidişimiz,yeni tanışıcam ben...
orda bi sıkıştım,bi de çok utangacım bu konularda,tutarım kendimi biraz dedim,iyice sıkıştım..
sonunda dayanamadım,gittim..bu sefer de yapamadım
eve geldik,yine yapamadım,gece defalarca kalktım,yapamadım..sabaha karşı sıcak su torbası koydum da ayaklarıma,biraz gevşedim..
Allahım!!düşman başına..yani ben idrar tutmaya hiç dayanamam,tutunca da böyle olurum..
o yüzden korktum transferden,ama iyiymiş çok sıkışmıcaksak,rahatladım inanki,sağol canım

ay dur kız bunu anlatıyım da gülelim biraz :)

üniversite son sınıftayım izmirde, bitirme tezim için bursaya gelmem lazım, ablamda kalcam, o zaman da bursada metro inşaatı başlamış ve ben ablamın yeni evine hiç gitmemişim. aradaım ablamı bursa girişinde ilk ışıklarda in dedi, üç gün sonra yola çıktım. muavine söyledim tamam dedi. araba gidiyo, bana da geçtik gibi geliyo ki geçmişiz çünkü yol tek yön işliyo ve ışıkları kaldırmışlar ordan. neyse durdu araba ve indim. Allahtan 12 yıl öncesinden bahsediyorum, cep telefonum var, aradım ablamı bulunduğum yeri anlattım falan, dolmuşta geçmiyomuş ordan yürümen lazım dedi. yaklaşık 1-1,5 saat yürüdüm... ve acayip sıkıştım, istanbul-izmir yolunda yürüyorum zaten, etrafta benzinlik bile yok. neyse ablamlara doğru döndüm ama taakatim kalmadı artık, gördüğüm ilk apartmanın ilk ziline bastım. çizgili pijamalı bi amca açtı kapıyı sağolsun, amca teyze evde mi dedim teyzeye durumu anlattım, çok afedersiniz ama tuvaletinizi kullanabilirmiyim yoldan geliyorum da dedim. tamam dedi teyze aldı beni içeri, çıkınca da çay ikam etti falan. düğünlere nikah şekeri falan yapıyomuş emekliymiş eşi, bi oğlu bi kızı varmış falan... neyse ben çıktım gittim ablama...

aradan 3 yıl geçti ben bursada çalışmaya başladım, yine izmir-istanbul yolu üzerinde bulunan hafif raylı sistemi kullanarak işe gidip geliyorum. ablamda kalıyorum :) ablamın evi ile metro arası yürüyerek 15-20 dk kadar. bende güzel havalarda yürüyerek gidip geliyorum. işten geç çıktım bi gün. hava kararmış, indim durakta dolmuş bekledim yok gelmedi, yürüyerek gidiyim dedim ama çok sıkışmışım, gittim bastım bi zile, uzun çizgili pijamalı bi amca, neyse aynı muhabbet tam çıkıcam baktım anaaa nikah şekerleri :)))) yine çay falan :))))

ertesi akşam çiçek alıp teyzeye verdim....

amca da sürekli pijamalı dolaşıyo galiba
çok ilginç,yani yıllar sonra bilmeden yine aynı eve gitmek,hem de aynı iş için
çok güldüm gerçekten,çok yaşa sen

çok tatlısın :):) bende korktum ama ...çünkü ben hiçç tutamamm hemde hiç hatta senin bi bardak yaptım tuttum demene bile şaşırıyorum çünkü ben yapmaya başladımmı hepsi giderki yarısını yapıp yarısını tutamam yanii hehehhe

canım kaçıncı günün senin ilaçlara başlayalı ne kadar oldu

evet kızlar tekrar merhaba :) lekelenmelerim başladı.pazartesi salı adetliyken doktora gitcem ilaçlara başlar inşallah.git gel yaptırmaz dimi.aşılama yaptırdım eylülde birde ekimde ofis histeroskopi oldum.başka birşey istermi sizce hemen gonalf başlarmıyız ne dersnz sizler nasıl başladnz ?? ilk denemem çikolata kistim var :)

bende aşılamada 10 dakika dayanabildim çünkü idrarımı hiç tutamam.10 dk yattm snra hastanede tuvalete gittim.çözümü olan yokmu bu duruma ya

Çok teşekkürler, güzel haberlerini bekliyoruz.

Ah ben sana nasıl teşekkür edeyim... Bir sürü zaman ayırıp uzun uzun anlatmışsın çok sağol, ne kadar makbule geçti anlatamam... Tuvalet hikayelerine ben de çok güldüm, günümü neşelendirdin. Uzun ve zor bir dönem bekliyor bizi belli ki. Sanırım rapor almak iyi olacak, ilk 3 gün en azından. Uzun ya da kısa protokole neye göre karar veriliyor? Benim doktorum beni önümüzdeki ay adetimin son günü çağırdı. Halbuki 21. gün olacaksa, bir önceki adetimin 21. günü daha gelmedi, o zaman mı gitmeliyim dersiniz? Boşuna 1 ay beklemem umarım. Ya da kısa protokol planladığı için mi bu tarihte çağırmıştır acaba? Ya, her aklına geleni rahat rahat sorabileceğin bir doktorunun olmaması da çok fena... Bir de maliyet konusunu merak ediyorum; özelde yaptıranlar kısa ya da uzun protokole ne kadar ödüyorlar? Teşekkür ederim tekrar.

akupunturu cok duydum ben de canım. Faydsını gorenlerle de konustum, insallah sen de gorursun. AMa ozon dedıgın ne kı, onu ılk defa duydum

Tum listenin istisnasiZzzzz meleklere kavusmasi dilegiyle..kasim bizim ayimiz olsun insalllhh..

aminnnnnn

sonunda becerdim tabloyu bugün gittim kızlar yumurtalarım baya iyi durumda maşalahh pazartesi TOPLAMA işlemim var çok heycanlıyım ...
umarım herşey yolunda gider bu listedeki herkesin ve benimm için

cnm ben de ankaradayım. yumoslarına maasallah en onden gıdenımız sensın galıba. ptesi buyukkk gunn. benım de tedavım baslıyooo ptesi

maşşalh kızlar bayag sohbet etmişsiniz ben fazla giremiyorum bu aralar gelen giden çok kusura bakmayın gün sayıyorum adet olsamda cabucak başlasak die inş hakkımızda hayırlısı olurr rabbim boş cevirmesin amin

sonunda becerdim tabloyu bugün gittim kızlar yumurtalarım baya iyi durumda maşalahh pazartesi TOPLAMA işlemim var çok heycanlıyım ...
umarım herşey yolunda gider bu listedeki herkesin ve benimm için

maşallah rabimm nazardan korusun inş güzel sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyoruz cnm

cnm ben de ankaradayım. yumoslarına maasallah en onden gıdenımız sensın galıba. ptesi buyukkk gunn. benım de tedavım baslıyooo ptesi

evet galiba en önde gidenlerden biriyim ...aslında ben ekimde başladım uzun protokolün sonundayım işte ...
inşalahh bu pazartesi senin içinde sonu güzel olucak bi başlangıç olur :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…