• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

akupunturu cok duydum ben de canım. Faydsını gorenlerle de konustum, insallah sen de gorursun. AMa ozon dedıgın ne kı, onu ılk defa duydum

aminnnnnn

cnm ben de ankaradayım. yumoslarına maasallah :nazar: en onden gıdenımız sensın galıba. ptesi buyukkk gunn. benım de tedavım baslıyooo ptesi :46:

canım ozon gazı kan alıp ozon gazıyla karıştırıp tekrar kanı geri veriyorlar. temiz hava gibi düşün . birde vajinadan sadece gaz veriliyor. hücreleri yenilemek canlandırmak için verdiler. İnş. etkisini görürüm.

QUOTE=amayaa;32476995]ha bu arada hastaneye gidişlerinizde yumurta toplama ve transfer için bence rahat bi eşofman giymek en mantıklısı. giyinip soyunmak kolay oluyor.... tavsiye edilir :)[/QUOTE]

Kiyafet uyarisi icin cok tsk bagciksiz ayakkabi da giyilmeli

çok tatlısın :):) bende korktum ama ...çünkü ben hiçç tutamamm hemde hiç hatta senin bi bardak yaptım tuttum demene bile şaşırıyorum çünkü ben yapmaya başladımmı hepsi giderki yarısını yapıp yarısını tutamam yanii hehehhe :D:D

Asilamada da idrar yapacak durumda olmak gerekiyor. Ben de o sekilde girdim daha dogrusu hastane bekleme odasinda su sebilinin basina oturdum surekli su ictim. Doktor ha geldi ha gelecek derken baktim bekleyecek durumda degilim cunku bunun sonrasinda da yatip dinlenme suresi var, goze alamadim. Hemsireler bir kismini yapin dediler onu da yapamam diye tuvalete gittim. Sonra cok fazla su icmedim yarim idrar tutacak kadar su ictim o sekilde operasyona girdim. Buna ragmen Zor dayandim. Transferde ne olacak bakalım...

Günaydın kızlaaarr musmutlu bir hafta sonunuz olsun :) streslerden kurtulalım malum kasım ayı başladı çoğumuzun tedavisi bu ay başlıyor hepimiz için hayırlı , güzel, bebişli bir ay olsun inşallah :) :16: :16: :16:

herkese mutlu haftalar olsunnn.... geldi malum kasım ayı:) hadi bismillahhh.... tedavi sürecinin opu(yumurta toplama) aşamasına gelen arkadaşlarımız bile var maşallah.... çok çok güzel haberler alın inşallah, ayağınızı da sürümeyi unutmayın ;)

Ah ben sana nasıl teşekkür edeyim... Bir sürü zaman ayırıp uzun uzun anlatmışsın çok sağol, ne kadar makbule geçti anlatamam... Tuvalet hikayelerine ben de çok güldüm, günümü neşelendirdin. Uzun ve zor bir dönem bekliyor bizi belli ki. Sanırım rapor almak iyi olacak, ilk 3 gün en azından. Uzun ya da kısa protokole neye göre karar veriliyor? Benim doktorum beni önümüzdeki ay adetimin son günü çağırdı. Halbuki 21. gün olacaksa, bir önceki adetimin 21. günü daha gelmedi, o zaman mı gitmeliyim dersiniz? Boşuna 1 ay beklemem umarım. :( Ya da kısa protokol planladığı için mi bu tarihte çağırmıştır acaba? Ya, her aklına geleni rahat rahat sorabileceğin bir doktorunun olmaması da çok fena... Bir de maliyet konusunu merak ediyorum; özelde yaptıranlar kısa ya da uzun protokole ne kadar ödüyorlar? Teşekkür ederim tekrar.

tatlım rapor kısımlarını transferden sonraki dönemlerde düşün, ilk dönemler öyle böyle geçiyo, anlamıyosun bile. ve daha önce bi arkadaş başka bi topikte demişti ki " ben ilaçlarımı seviyorum, hissettirdikleri tüm acılara rağmen. çünkü onlar beni bebeğime kavuşturacak olan basamaklar..." ilaçlar yada iğneler bunlar seni hiç korkutmasın. o uzun sürecin en zor kısmı transferden sonra ki bekleme süresi.

uzun yada kısa protokol olacağına doktor karar veriyor, reglin ikinci yada üçüncü günü yapacağı kontrol ve testler yönlendiriyor onları da daha çok. eğer doktoruna güveniyorsan kendini onun güvenli ellerine bırak, eğer güvenmiyorsan hemen doktorunu değiştir. bu iş önce doktora güvenle başlıyor bence. veee kısa protokol da reglin 2. veya 3. günü başlıyor, yani kontrol sonrası hemen tedaviye başlayabilir veya sadece folik asit verip şu gün gel diyebilir :) aklında olan herşeyi sor doktoruna, o kadar para alıyolar azıcık nazımızı çekmek zorundalar. bunu da unutma! para demişken :) ben ilk tedavimi ilaçlar dahil 5500 TL ye yaptırdım. ilk görüşmemizde ücreti ilaçlar dahil olarak konuştuk zaten. bazı ilaçlarımı (decavit, estrafom ve progestan) sağlık ocağında da yazdırdığım oldu. çünkü merkezime gitmek bana daha pahalıya mal oluyor :) ikinci tedavimi de aynı merkezde göreceğim, bazı ilaçlarımda değişiklikler yapılacak, cüce diye tabir edilen çocukların boylarının uzaması için bi iğne varmış, benim yumurtalarda istenildiği gibi büyümüyorlar, o iğnenin yumurtalara da etkisi olduğunu söylüyor doktorum. düşük dozda ondan kullanılacak diğer ilaçlarıma ilaveten ve iki kullanımlık iğne 500 tl. bundan iki tane almamız gerekecek, 4 kez kullanıcakmışız. ikinci tedavim için toplamda o iğnede dahil 4500 TL ödeyeceğim. yani şöyle ki, ilk tedavinde negatif alırsan merkez ikinci de bi indirim uyguluyo, bu merkezden merkeze değişiyor tabi... inşallah hiç gerek kalmazda ilkinde kurtulursun bunları düşünmekten.

canım ozon gazı kan alıp ozon gazıyla karıştırıp tekrar kanı geri veriyorlar. temiz hava gibi düşün . birde vajinadan sadece gaz veriliyor. hücreleri yenilemek canlandırmak için verdiler. İnş. etkisini görürüm.

bunu daha önce de duymuştum ama sonuçları hakkında bilgim yok, inşallah olumlu sonucuna etkisi olur canımcım...

Günaydın kızlaaarr musmutlu bir hafta sonunuz olsun :) streslerden kurtulalım malum kasım ayı başladı çoğumuzun tedavisi bu ay başlıyor hepimiz için hayırlı , güzel, bebişli bir ay olsun inşallah :) :16: :16: :16:

aminnnn cancağızım inşallah :54:

Selam Mutlu hafta sonları kizlar :) hersey yolunda gidiyordur insallah bende regl oldum olucam hafif hafif karnim sanci yapıyor bide bu lucrin igne beni mahvetti bi agliyorum bi gülüyorum benim ayarlar iyice bozuldu :53:

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bugün tüp bebek tedavisine başladık inşallah sonu iyi olur pcos var bende baya fazla evliliğimizde de 2. yılı doldurduk bu tedavi sürecinde nasıl beslenmeliyiz işten izin aldım beslenmeme dikkat etmek istiyorum önereceğiniz besinler var mı?

Tatlım merhaba :)

Seninle burada yine karşılaştık :) 2.deneme için kolları sıvadım pazartesi görüşmeye gidiyorum.Eşimin kadın doğumcu arkadaşı:''ipleri ben elime alıyorum artık benim himayemdesiniz'' dedi :)))

İnşallah hepimiz güzel haberleri alıcaz :)

bir de bişey daha...Ben tablo işini beceremedim alıntı ile cevapla deyince bekledim ama tablo şeklini almadı :26::17:

[TABLE="class: grid, width: 1000"]
[TR]
[TD]S.
N[/TD]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]DENEME
SAYISI[/TD]
[TD]MERKEZ ADI[/TD]
[TD]SEBEP[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]SONUÇ :))))[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]amayaa[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa-soranus tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sahra 8482[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa-acıbadem[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zumrutline[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa-soranus tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]tüp alındı[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]hstc[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]eskişehir-acıbadem[/TD]
[TD]kist+prolaktin+sperm hareketsizliği[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]beren_35_01[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]naneliseker[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa-acıbadem[/TD]
[TD]sebepsiz inferlitite[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]cileklimonata[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]muhurgozlum[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]caregiver[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]sperm hareketi yok[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]cathee[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]nurdanur[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]hatibulut[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ankara başkent hastanesi[/TD]
[TD]endometriozis(Çik.Kisti.)[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]iden[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]naiadd[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir ege doğumevi[/TD]
[TD]pko ve sperm azlığı[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]nese77[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]adana başkent hastanesi[/TD]
[TD]tüplerde sorun[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]ssofya[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem[/TD]
[TD]spermm azlıgı[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]phaselis[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tüpler kapalı[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]sumeyyab[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]adana başkent hastanesi[/TD]
[TD]sperm azlığı ve pko[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]merve_uk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]kodal82[/TD]
[TD]1.DENEME[/TD]
[TD]ANKARA ANATOLİA[/TD]
[TD]SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Msruya[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]Gazi[/TD]
[TD]Çikolata Kisti[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]reyyan2013[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ankara Zekai Tahir[/TD]
[TD]Sperm Azlığı ve Morfoloji[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]artemis-artemis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]mrvst[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]Başkent Üni. Hulusi Bey[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]gogii[/TD]
[TD]1. Deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Morfoloji ve Kist (galiba :))[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]krizantem00[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bursa ART Tüp Bebek[/TD]
[TD]rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]casmile[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]aysenuraydın88[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]llyelizll[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]sperm azlığı[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]nur8436[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]mira38[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kayseri acıbadem[/TD]
[TD]sperm sayısı ve hareketliliği[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]iresistble[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]arwen10_19[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]özel ankara t.b.m[/TD]
[TD]sperm sayı+morfoloji[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]monicagaller[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD] pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]36[/TD]
[TD]flyingmom[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Florence Nightingale[/TD]
[TD]endometriozis[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

endometriozis
2.deneme
Kadıköy Florence Nightingale

selam canım, hadi hayırlı olsun inşallah....

tam da istediğim topik:)bende varııımmmmm kasımın 10'u gibi transferim olacak.yaş 30.istanbul feminen kadın sağlığı merkezi.inş.topik uğurlu gelir hepimizin göbişleri bebişle dolsuuunnnnnn inşallaaahhhh...

Selamlaaar
Bugün opu (yumurta toplama) zamanımı öğrendim. Herşey yolunda görünüyor, böyle devam ederse salı günü toplanacakmış. Yine iğnelerimi aldım geldim. Bugünde iki iğnem var yarın gece de çatlatma iğnesi vurucam. Hayırlısı inşallah...Yeni katılan arkadaşlar HOŞGELDİNİZ. İYİ HABERLERİNİZİ ALIRIZ İNŞALLAH

Merhaba arkadaşlar

ben de varımmmm :D

kasım 17-20 gibi daha adet olcam da, iğne vuruncam da, yumurta büyütcem de ooooohhhhooooooo
daha çok var yani :D

bu ay vitamin ve f.asit alıyorum

bizim 1.deneme olacak inş
istanbul umut tüp bebekte
sebep: sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği

eklerseniz sevinirim

Mrb kızlar size bişey sorcam ben de pko var ve yumurtalarım yavaş çalışıp esimin spermlerinde hareketsizlik var 3 aydır klomen kullandım ve çatma iğnesi 21 yaşındayım ve tüp bebek yaptırmak istiyorum hemen ama herkes erken Dio sizce ne yapmalıyım

Selam kizlarrr 225lik gonal f imin 2.sini biraz sonra vuracagim.adetimin 3.gunu Uzun protokol oldugu icin 7.5luk lucrinimi kullanmaya da devam ediyorum. Dun e2degerim 12 cikti. Pazartesi kontrolum var. Hayirlisi insallahhhhhh. Sizden ne haberrrrrr

geldiiimm :) yarın sabah gidiyorum ilk randevuma .. çarşamba raporum çıkacak.. inşallah bi aksilik olmazsa perşembe adet olurum cumaya başlarım iğnelere :)

İstanbul tüp bebeğe gidicem... yaşımda 2 ay sonra 25 olcak :) iki kere aşılama yaptırdım tutmadı .. kısmet tüp bebeğe... sizde durumlar nedir ... nerelerde tedavi oluyosunuz ?

kız sende mi burdasın:))

Merhaba arkadaşlar ,
Bizleri en iyi bizler anlarız bunu çok iyi bilen biri olarak,ben de buraya acaba hamileyim diye yazabilecek miyim bir gün diye çok düşündüm, çok ağladım 2 sene boyunca.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, Allah'a olan inancınızı hiçbir zaman yitirmeyin,ben dondurulmuş embriyolarımla hamile kaldım, ilk denememiz kimyasal gebelikti, sonrasında 2 dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldım, bir tanesi tutundu yavrularımın, şu an 9 haftalık, transfer sonrası o kadar çok belirti aradım ki kendimde, ne göğüslerim şişti, ne kasıklarım ağrıdı, ne de göz bebeklerim büyüdü:) ama bakmadım değil gözlerimi bile inceledim test gününe kadar. Herhalde olmadı diyordum, ama transferin 10.günü test için evden çıkmadan önce idrar testi yaptım,2 çizgiden biri silikti,inanamadım gözlerime, çünkü hiçbir şey hissetmiyordum.Sadece transferin 5. 6. Günlerinde belim ağrıdı ama ben onu bile adet belirtisi diye düşünüp üzüldüm, benim tek belirtim buydu. Şu an da bile bazen hamile olduğumu unutuyorum. Allah'ıma dua ediyorum hepinize tattırsın tez vakitte bu güzel duyguyu hayırlısıyla, evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese kısmet etsin yüce Rabbim, şu duayı hep tekrarladım "La ilahe illallah ve cellehu edasıyla Rabbim dünya ve ahiret muradımız olan yavrumuzu ver melekler duası ile" , ve her cuma, cuma saatinden önce "Selatü selâya yolladım Mevlaya ,sen cümlemizin muradını ve gelecek Cuma'ya " dedim inanır mısınız yavrumuzun benimle olduğunu gösteren test sonucunu Cuma günü aldım Allah'ıma sonsuz şükürler olsun, Allahım hepinize kısmet etsin inşallah, hiçbir zaman umudunuzu inancınızı yitirmeyin...

Merhaba arkadaşlar ,
Bizleri en iyi bizler anlarız bunu çok iyi bilen biri olarak,ben de buraya acaba hamileyim diye yazabilecek miyim bir gün diye çok düşündüm, çok ağladım 2 sene boyunca.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, Allah'a olan inancınızı hiçbir zaman yitirmeyin,ben dondurulmuş embriyolarımla hamile kaldım, ilk denememiz kimyasal gebelikti, sonrasında 2 dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldım, bir tanesi tutundu yavrularımın, şu an 9 haftalık, transfer sonrası o kadar çok belirti aradım ki kendimde, ne göğüslerim şişti, ne kasıklarım ağrıdı, ne de göz bebeklerim büyüdü:) ama bakmadım değil gözlerimi bile inceledim test gününe kadar. Herhalde olmadı diyordum, ama transferin 10.günü test için evden çıkmadan önce idrar testi yaptım,2 çizgiden biri silikti,inanamadım gözlerime, çünkü hiçbir şey hissetmiyordum.Sadece transferin 5. 6. Günlerinde belim ağrıdı ama ben onu bile adet belirtisi diye düşünüp üzüldüm, benim tek belirtim buydu. Şu an da bile bazen hamile olduğumu unutuyorum. Allah'ıma dua ediyorum hepinize tattırsın tez vakitte bu güzel duyguyu hayırlısıyla, evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese kısmet etsin yüce Rabbim, şu duayı hep tekrarladım "La ilahe illallah ve cellehu edasıyla Rabbim dünya ve ahiret muradımız olan yavrumuzu ver melekler duası ile" , ve her cuma, cuma saatinden önce "Selatü selâya yolladım Mevlaya ,sen cümlemizin muradını ve gelecek Cuma'ya " dedim inanır mısınız yavrumuzun benimle olduğunu gösteren test sonucunu Cuma günü aldım Allah'ıma sonsuz şükürler olsun, Allahım hepinize kısmet etsin inşallah, hiçbir zaman umudunuzu inancınızı yitirmeyin...

canımm ya okurken gözlerim doldu ne güzel bir mutluluk allah kucağına almayı nasip etsin yavrunu.seni hatırlar gibiyim diğer topiklerden.problem neydi sizin ve ilk tüp denemen mi?

Back