- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
Arkadaşlar çok üzgünüm
transfer evresine bile varamadık
embriyonun gidişatı hiç güzel değilmiş
dolayısıyla transfer bile olmayacak
biz insanlar niye herşeyi acele ettirmeye çalışıyoruz? anlamıyorum
ve kendime kızıyorum...
ben hele bir yumurta ve spermimiz birleşsin
Allahın izniyle gerisi olur diyordum
ama şimdi birleştiklerinde
sağlıklı bir gelişim bile olmadığını görmüş oldum
demek ki daha önce yaşadığım
kimyasal gebelik de bu yüzden
olmuş olmalı...
heyecanla bekliyorum kodalcım..Allahım yüzüne baksın
canım senin 5. gün transferimiydiki testi bukadar erken yaptırdılar :26:
Canım benim 3.gün embriyosu test tarihim 1 aralık pazar günü,bu gün 10.günüm kan testi yaptım kanda 4.81 beta çıktı
12. gün tekrar edince güzel sonucu almanı diliyorum inşallaahh..
Allah sabır versin..çok üzüldüm,en kısa zamanda Allah nasip etsin canımkzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin(
Sağol canim sabah olmaz artık bana.......
merhaba canım benimde pazartesi donmuş transferim var hiç prova falan yapılmadı bende ilk kez senden duydum bunu... olsun belki daha iyi olur canım vardır bir bildikleri...
mrb arkadaşım bana da adetten 10 gün önce deneme transferi yapıldı, benim ilk denemem. doktor kullanılacak kataterin boyunu belirlemek için yaptığını söyledi ama senin aynı merkezmiş niye yaptılar ben de anlamadım.:44:
Ya her türlü iğneye,muayneye,teste dayandim....
amannnn bu grip ne fena bişeymiş dayanamiyommmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!
Bende bir haftadır mahvoldum canım,ilaçta alamıyoruz,😪😪
Bu gün transferimin 10.günü sabah kan testi yaptırdım sonuç 4.81 negatif olmadı kızlar
doktorunu kesinlikle dinlemelisin ve canını sıkmamaya çalışmalısın. daha öncede söylemiştim tatlım, bu dönemde en önemli şey stresten uzak durmak. o yüzden idrar testine de karşıydım zaten. her ne kadar merak gidermek için olsa da bir beklenti için yapılıyor o testler ve eğer tek çizgi görülürse insanın canı sıkılıyordur herhalde ister istemez. aslında kan testi içinde aynısı geçerli, erken yaptırmasan iyiydi ama şimdi kendini toparla tatlım ve ne olur güzel şeyler düşün. göbişinle konuş, dua et.... bebeğin geldiğinde beşiği nereye koyacağını düşün, nasıl bi beşik alacağını..... konsantre olmaya çalış, iyi olmaya çalış. inşallah pazartesi değerin katlanır. merakla bekliyorum tatlım....doktorum erken dedi pazar günü testi yine yaptır dedi,hormonlar bu dönemde dengesizmiş inip yükselebiliyorlarmış,ümidim kalmadı benim
canım ben ogrencılerın dırdırını cekemem hıc o donemde. Kafamı dınlıcem vallaama sen calısırken daha mutlu hıssedıyosan muhakkak oyle yap sen ne zaman doktora gidicen amaya?
o nasıl bişey ki canım ya, nası alıyosun, nası veriyosun :44:
canım Rabbim sabrını versin, tez vakitte bebişin göbişine gelsin inşallahBende bugün hüsrana ugrayanlardanim, geçmiş olsun, ama senin değerin belki yükselebilir testi tekrarlamalisin bence, bende sonuç sıfır cikti hicbisi yok yani, sende bir miktar da olsa ümit var. İlaçlarini napiyosun birak dedimi Dr, yoksa 12.güne devam edicekmisin ?
evet canım fark etmemişim özelden mesaj atsaydınız keşke, şimdi eklerimDaha önce yazmıştım ama fark etmediniz herhalde benide eklermisiniz.. ilk deneme acıbadem maslak tüplerim yok+endometriyois 25 yaş
Rabbim sağlık sıhatini üzerinden eksik etmesin canım, vardır mutlaka bir hayrı. inşallah tez vakitte seninde göbişin bebişle dolsunkzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin(
Rabbim tez vakitte senin de kucağını doldursun arkadaşım...iyi akşam nasılsınız pozitif görenler allah kucaklarınıza almayı da nasip etsin negatif arkdaşlar sizi okdar iyi anlıyorumki bende yaşdım 2 kere o duyguyu hep bakardım 2 3 5 8 die allahım ben bukadar dayanamam bana olamaz derken 2 ci negatifi aldım 3 yuvarlandım kadermiş allah sağlık versin huzur versin hayırlısını eylesin diyorum bikere daha yazdım ama kimse cvp bile vermedi sağlık olsun inanıyorum bir gün herkez anne olacakkkk........
az kaldı canım,geldin bu işin sonunaa..
yarın yeni ve güzel bir başlangıç olsun inşallah..
sahra sen ve guzbahar için...
bugün hiç giremedim ben..şimdi ardarda üzücü haberlere canım sıkıldı inanki
beterin beteri var diyelim en iyisi,Allah hayırlı evlatlar versin hepimize,sonra da sağlıkla büyütmek nasip olsun,uzun ömürlü olsunlar,torun sevelim hatta..o derece ileriye dönük dua etmek lazım galiba....
hadi hayırlısı canım bende de miğde bulantısı gaz bol bağırsak çalışması oluyo sabahları fena oluyorum
iğnelerde mi5. gündesin adetininmi 5. gündesin bende iğnelerde dün 6.günümdü 11 13 15 mm büyüklüğünde 13 tane falan saydı galiba dr
benim başlamıştı tedavim ama bende bi miyom vardı rahimin dışında küçük bi şeydi ilk denememde de vardı, sonra böyle mavi bi sıvı eşliğinde ultrasonla baktılar tekrar acaba baskı mı yapmya başladı diye, sorun yoktu tedaviye başladık kasımın 5 inde ilk iğnemi oldum. 9 unda kontrolde herşey noral olması gerektiği gibiydi. ancak 16sında kontrole gittiğimde miyom rahme baskı yapmaya başladığını gördü doktorum tedavi iptal edildi ameliyat oldum 20 sinde. şimdi regl olmayı bekliyorum, bi yandan da iyileşmeye çalışıyorum çünkü daha tam olarak normal hayatıma dönemedim. reglden sonra kontrolde karar verilecek durumuma... bekliyorum :)amin arkdaşım isteyen dileyen herkeze versin senin ne alemde ?
canım hepinize çok çok dua ediyorum. bende merakla bekleyeceğimmmm... haaa bide güzbaharla konuştum hepinize çok çok selamı var. kızı olduğu zamanlar giremiyo olduğunu ve girdiğinde de sistemin sürekli dışarı attığını o yüzden alıntılamadan herkese bi şeyler söylemeye çalıtığını iletmemi istedi. bi de hepinizi çok seviyomuş :) ben de seviyom ne var kiTeşekkür ederiz çilekimguzbahar kodal ve ben bu gece heyecan had safhada Allahim bu yolda emek harcayan herkesi başarıya görürsün inşallah
benim başlamıştı tedavim ama bende bi miyom vardı rahimin dışında küçük bi şeydi ilk denememde de vardı, sonra böyle mavi bi sıvı eşliğinde ultrasonla baktılar tekrar acaba baskı mı yapmya başladı diye, sorun yoktu tedaviye başladık kasımın 5 inde ilk iğnemi oldum. 9 unda kontrolde herşey noral olması gerektiği gibiydi. ancak 16sında kontrole gittiğimde miyom rahme baskı yapmaya başladığını gördü doktorum tedavi iptal edildi ameliyat oldum 20 sinde. şimdi regl olmayı bekliyorum, bi yandan da iyileşmeye çalışıyorum çünkü daha tam olarak normal hayatıma dönemedim. reglden sonra kontrolde karar verilecek durumuma... bekliyorum :)
Canim rabbim yardimcin olsun. Bende polip cikti agustos- eylulde basladigim tedavime simdi evam ediyorum.histeroskopi oldum.adet bekledim bayrama denk geldi bu aya kaldi. ..simdide estrofeme basladim 5aralikta kontrol var bakalim transfere izin verecekmi doktorum.hepimizin hakkinda hayirlisi..
Polip miyom kist...bunlar hamilelige kesinlikle engel degil ama yaptiklari etki buyuk..bunlarla ysayip hamile kalan ornegi cok ama nasip boypeymis rahmin insallh uygun bulunur.cunku bu tur operasyonlar sonrasi tutunma orani yuksekmis canim.hadi bakalim bu operasyonlar ugurlu gelir bize insalllh
Canim rabbim yardimcin olsun. Bende polip cikti agustos- eylulde basladigim tedavime simdi evam ediyorum.histeroskopi oldum.adet bekledim bayrama denk geldi bu aya kaldi. ..simdide estrofeme basladim 5aralikta kontrol var bakalim transfere izin verecekmi doktorum.hepimizin hakkinda hayirlisi..
Polip miyom kist...bunlar hamilelige kesinlikle engel degil ama yaptiklari etki buyuk..bunlarla ysayip hamile kalan ornegi cok ama nasip boypeymis rahmin insallh uygun bulunur.cunku bu tur operasyonlar sonrasi tutunma orani yuksekmis canim.hadi bakalim bu operasyonlar ugurlu gelir bize insalllh
benim başlamıştı tedavim ama bende bi miyom vardı rahimin dışında küçük bi şeydi ilk denememde de vardı, sonra böyle mavi bi sıvı eşliğinde ultrasonla baktılar tekrar acaba baskı mı yapmya başladı diye, sorun yoktu tedaviye başladık kasımın 5 inde ilk iğnemi oldum. 9 unda kontrolde herşey noral olması gerektiği gibiydi. ancak 16sında kontrole gittiğimde miyom rahme baskı yapmaya başladığını gördü doktorum tedavi iptal edildi ameliyat oldum 20 sinde. şimdi regl olmayı bekliyorum, bi yandan da iyileşmeye çalışıyorum çünkü daha tam olarak normal hayatıma dönemedim. reglden sonra kontrolde karar verilecek durumuma... bekliyorum :)
canım hepinize çok çok dua ediyorum. bende merakla bekleyeceğimmmm... haaa bide güzbaharla konuştum hepinize çok çok selamı var. kızı olduğu zamanlar giremiyo olduğunu ve girdiğinde de sistemin sürekli dışarı attığını o yüzden alıntılamadan herkese bi şeyler söylemeye çalıtığını iletmemi istedi. bi de hepinizi çok seviyomuş :) ben de seviyom ne var ki
Merhaba arkadaslar benim transferim sali gunu olmustu, o gunden beri evdeyim, sali ogleden sonra esim ise gitmedi uc gundur de tek basimayim
Hemsire dus alabilirsin demisti ama ben nasilsa evdeyim diye almadim, yarin vucudumu silip kuaforde sacimi mi yikatsam dus alsam mi bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?