2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

nete anca girdim ve yazılanları tek tek okuyorum...
ardarda aldığım üzücü haberlere canım çok sıkıldı..
ne desem..sana da çok üzüldüm arkadaşım,o senin mucizen olsun istedik..ama nasibin değilmiş..
Allahım daha fazla aratmadan nasip etsin tez vakitte

Sağol canim sabah olmaz artık bana.......

az kaldı canım,geldin bu işin sonunaa..
yarın yeni ve güzel bir başlangıç olsun inşallah..

sahra sen ve guzbahar için...

bugün hiç giremedim ben..şimdi ardarda üzücü haberlere canım sıkıldı inanki

beterin beteri var diyelim en iyisi,Allah hayırlı evlatlar versin hepimize,sonra da sağlıkla büyütmek nasip olsun,uzun ömürlü olsunlar,torun sevelim hatta..o derece ileriye dönük dua etmek lazım galiba....

merhaba canım benimde pazartesi donmuş transferim var hiç prova falan yapılmadı bende ilk kez senden duydum bunu... olsun belki daha iyi olur canım vardır bir bildikleri...

Ayyyyy hadi hayırlısı canım ya...benimde muhtemelen yaklaşık 10 gün sonra olacak transfer.senin kaç embriyon var?destek olalım birbirimize...

Bende tam anlayamadım canım internetten baktım birazda embriyo kalitesi kadar,transfer aşaması çok önemliymiş eğer doğru yere doğru kataterle transfer yapılmazsa tutunmazmış.dr.embriyolar çok kaliteli çok umutluyum diyodu 2 blast vardı ve tutmadı,sanırım o da transferin daha iyi geçmesi için bir prova yaptı.ona bağlıyorum.

iyi akşam nasılsınız pozitif görenler allah kucaklarınıza almayı da nasip etsin negatif arkdaşlar sizi okdar iyi anlıyorumki bende yaşdım 2 kere o duyguyu hep bakardım 2 3 5 8 die allahım ben bukadar dayanamam bana olamaz derken 2 ci negatifi aldım 3 yuvarlandım kadermiş allah sağlık versin huzur versin hayırlısını eylesin diyorum bikere daha yazdım ama kimse cvp bile vermedi sağlık olsun inanıyorum bir gün herkez anne olacakkkk........

Bu gün transferimin 10.günü sabah kan testi yaptırdım sonuç 4.81 negatif olmadı kızlar

doktorum erken dedi pazar günü testi yine yaptır dedi,hormonlar bu dönemde dengesizmiş inip yükselebiliyorlarmış,ümidim kalmadı benim
doktorunu kesinlikle dinlemelisin ve canını sıkmamaya çalışmalısın. daha öncede söylemiştim tatlım, bu dönemde en önemli şey stresten uzak durmak. o yüzden idrar testine de karşıydım zaten. her ne kadar merak gidermek için olsa da bir beklenti için yapılıyor o testler ve eğer tek çizgi görülürse insanın canı sıkılıyordur herhalde ister istemez. aslında kan testi içinde aynısı geçerli, erken yaptırmasan iyiydi ama şimdi kendini toparla tatlım ve ne olur güzel şeyler düşün. göbişinle konuş, dua et.... bebeğin geldiğinde beşiği nereye koyacağını düşün, nasıl bi beşik alacağını..... konsantre olmaya çalış, iyi olmaya çalış. inşallah pazartesi değerin katlanır. merakla bekliyorum tatlım....

aynen tatlım işe gitsem daha iyi olacak. şimdi bile 20 sinde ameliyat oldum, genelde ilk 20 gün bir ay (ablamdan biliyorum) insanlar sadece yürüyo evin içinde, wc ye falan gidiyo... başkaca bi şey yapmıyo, ben dün banyo yıkadım, lavabo klozet, küvet ve yerler, tabi daha önceki gibi çok inceden değil, ve sıcak suyla... ama yaptım, ağrım sızım da yok çok şükür, bugünde dışarı çıktım işte hediye için falan....
nası oluyo hediye işi, biri bi topik açmış, sınıf başkanı gibi düşün :) katılmak isteyenler adını yazdırdı belli bi tarihe kadar, sonra ayrılmak isteyenler falan çıkar diye bi hatırlatma yapıldı çıkanlar oldu neyse; sonra bu kişi katılacakların ismini birer kağıda yazıp kura çekti. biz katılacaklar öncesinde ona adımızı, adresimizi ve tel nomuzu özelden yazıp göndermiştik. bana çıkanı özelden adres bilgilerini gönderdi. bu arada ikinci bi topik daha açıldı, hiç tanımıyoruz çünkü birbirimizi, genel özelliklerimizden sevdiğimiz renklerde, hobilerimizin falan yer aldığı bi şekilde kendimizi tanıttık. sonra kargo ile aldığımız tüm hediyeleri bi pakete koyup 10 aralık da göndercez. bana çıkanı yani kurbanımı biliyorum ama kime çıktığımı yani katilimi bilmiyorum, kimse birbirine bunu söylemiyo... işte böyle bi şiii :))))

canım Rabbim sabrını versin, tez vakitte bebişin göbişine gelsin inşallah

Daha önce yazmıştım ama fark etmediniz herhalde benide eklermisiniz.. ilk deneme acıbadem maslak tüplerim yok+endometriyois 25 yaş
evet canım fark etmemişim özelden mesaj atsaydınız keşke, şimdi eklerim

kzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin (
Rabbim sağlık sıhatini üzerinden eksik etmesin canım, vardır mutlaka bir hayrı. inşallah tez vakitte seninde göbişin bebişle dolsun

Rabbim tez vakitte senin de kucağını doldursun arkadaşım...

Rabbim tez vakitte senin de kucağını doldursun arkadaşım...[/QUOTE]

amin arkdaşım isteyen dileyen herkeze versin senin ne alemde ?

Teşekkür ederiz çilekim guzbahar kodal ve ben bu gece heyecan had safhada Allahim bu yolda emek harcayan herkesi başarıya görürsün inşallah

iğnelerin bugün 5. günü yani az önce 5. iğnemi yaptırdım.
adetin 3. günü başladık biz iğneye..sat 23üydü, galiba sen de iğneye başladın o tarihte. aramız baya yakın bi de sen mi injurden basetmiştin? galiba bana da yapıldı. dr deneme transferi yapıyorum dedi ama baya bi canım yandı ve 2 gün kahverengi kanla karışık lekelenmem oldu.

amin arkdaşım isteyen dileyen herkeze versin senin ne alemde ?
benim başlamıştı tedavim ama bende bi miyom vardı rahimin dışında küçük bi şeydi ilk denememde de vardı, sonra böyle mavi bi sıvı eşliğinde ultrasonla baktılar tekrar acaba baskı mı yapmya başladı diye, sorun yoktu tedaviye başladık kasımın 5 inde ilk iğnemi oldum. 9 unda kontrolde herşey noral olması gerektiği gibiydi. ancak 16sında kontrole gittiğimde miyom rahme baskı yapmaya başladığını gördü doktorum tedavi iptal edildi ameliyat oldum 20 sinde. şimdi regl olmayı bekliyorum, bi yandan da iyileşmeye çalışıyorum çünkü daha tam olarak normal hayatıma dönemedim. reglden sonra kontrolde karar verilecek durumuma... bekliyorum :)

Teşekkür ederiz çilekim guzbahar kodal ve ben bu gece heyecan had safhada Allahim bu yolda emek harcayan herkesi başarıya görürsün inşallah
canım hepinize çok çok dua ediyorum. bende merakla bekleyeceğimmmm... haaa bide güzbaharla konuştum hepinize çok çok selamı var. kızı olduğu zamanlar giremiyo olduğunu ve girdiğinde de sistemin sürekli dışarı attığını o yüzden alıntılamadan herkese bi şeyler söylemeye çalıtığını iletmemi istedi. bi de hepinizi çok seviyomuş :) ben de seviyom ne var ki

amin canım inşallah.... valla içimden neler geçiyo da, bakalım yaşayıp görcez.... olana da olmayana da boynum kıldan ince... meylam neylerse güzel eyler.... ve bizler sadece O'nun "Ol!" demesini bekleyenleriz.... inşallah tez vakitte nasip etsin

Merhaba arkadaslar benim transferim sali gunu olmustu, o gunden beri evdeyim, sali ogleden sonra esim ise gitmedi uc gundur de tek basimayim
Hemsire dus alabilirsin demisti ama ben nasilsa evdeyim diye almadim, yarin vucudumu silip kuaforde sacimi mi yikatsam dus alsam mi bilemedim?

Aleyküm selam canim bizde guzbahari seni bütün topikteki kizlari cok seviyoozz Allah razi olsun dua eden herkezden

Hayırlı olsun arkadaşım. Benimde salı ya denk gelmişti ve ben cumartesi öğlen ılık ve hızlıca bir banyo yapmıştım. ..ama banyodan sonraki keyif harikaydı. Çünkü hiç okadar uzun süre banyosuz durmamistim )

Yarın sonuç bekleyen arkadaşlarım inş hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız sabırsızlıkla güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…