- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
sizlerde de yumurta rezervi azlığı görünce yaşadığım bir olayı anlatmak istedim. Doktorların seçimi bu dönemlerde çok önemli. Ilk muayenemde çikolata kistimin olduğunu öğrendim. Doktor bana 6 ay sonra hamile kalamazsan gel rahim filmi çekelim dedi o kadar. Aynı gün başka doktora gittim bazı testler yaptırdı o da ya ameliyat ya da tüp bebek dedi. Bu arada amh ıma hiç bakılmadı. Iyi bir doktor bulayım dedim acıbadem de bir doktora gittim o amh testimi yaptırdı. Sonucum 1.53 idi doktor bana amh ınız iyi hiç bir sorun yok dedi normal yollardan 1 sene daha deneyin dedi. Ağrılarım artıp doktorunda ilgisizliğinden artık dedim kıyıcam paraya prof a gidicem. Prof e gittiğim ilk muayenede doktor bey direk saydı yaşınız 25 amh 1.53 ve iki tane çikolata kistiniz var hiç beklemeden direk tüp bebeğe başlamanız lazım deyince şok oldum. Pazar günü sonucumu öğrenicem ama peşini bırakmadığım ve sonunda iyi bir doktorla karşılaştığım için şükrediyorum. Yoksa hala adet gecikmesi bekleyip her seferinde hüsranla karşılaşacaktım. Ve aradan 1 yıl geçmiş olacak ve yumurta rezervim daha da düşmüş olacaktı. Umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız
aynı durumdayız valla çikolata kisti+rezerv Benide oyaladılar bir aşılama yaptılar.ama 1 sene oyalamadıklarına şükrediyorum gerçekten.neyseki bu akşam iğnelere başlıyorum.