• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba arkadaşlar
.26 kasım adetimle birlikte tedavim başladı.bu 3.denemem ve inşallah son olsun.
yaşım 27
3. denemem
sorunumuz sperm sayısı +morfolojisi
beylikdüzü medicanada selman beyin hastasıyım
ilk denememde hamile kaldım fakat kalp atışları olmadığı için 8. hafta sonunda kürtaj oldum.
2. denememde tutunamadı(kürtaj sonrası 4. ayımda yapıldı.rahim kalınlaşma problemim oldu)
son kalan 2 adedet birlikte donmuş embriyolarımı alıcam inşallh.
rahim kalınlaşması iyi gidese tabi.:18::18::18:

hoşgeldinnn :) benimde transfer ve opu medicana da olacak pazartesi yada salı drum mehmet bey

inş güzel sonuçlar alırız canım :16:

hoşgeldinnn :) benimde transfer ve opu medicana da olacak pazartesi yada salı drum mehmet bey

inş güzel sonuçlar alırız canım :16:

inşallah canım.merkezden memnunum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.bu 3. denemem benim doktorum selman bey fakat 2. denemede transferimi mehmet bey yapmıştı.
.nasıl gidiyor peki büyüttün mü yumoşlarını?

kızlar ben burada ki yılbaşı çekilişi ile ilgili bi topiğe katılmıştım, şimdi de gidip hediyelerimin bi kısmını alcam.... biz de mi yapsak böyle bi şey ya :) çok eğlenceli değişik bi şey, tanımadığın birine hediye almak falan :)

inşallah canım.merkezden memnunum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.bu 3. denemem benim doktorum selman bey fakat 2. denemede transferimi mehmet bey yapmıştı.
.nasıl gidiyor peki büyüttün mü yumoşlarını?

bende memnunum mehmet beyden sağolsun kontrollere avrasya ya gidiyorum bana daha yakın orası :17:
evet dün gittiydim 11 13 15 mm di 13 14 tane vardı benimde 2. denemem canım ilkinide mehmet beyde yaptım
5. güne 2 embriyom kaldı çok kaliteli değildi malesef :43: tutunamadı
inş busefer kaliteli olur ilkinde 12 yumişim toplandı yine en az o civarda olur dedi mehmet bey hayırlısı inş
yarın belli olcak opum hangi gün :17: heycan dorukta inş bu sefer dondurulmuşumda olur
senin ilkinden kaç yumiş toplandı maşallah dondurulmuşun kalmış baya
inş bu tedavinden güzel sonuçlar alırsın tatlım :54:

bende memnunum mehmet beyden sağolsun kontrollere avrasya ya gidiyorum bana daha yakın orası :17:
evet dün gittiydim 11 13 15 mm di 13 14 tane vardı benimde 2. denemem canım ilkinide mehmet beyde yaptım
5. güne 2 embriyom kaldı çok kaliteli değildi malesef :43: tutunamadı
inş busefer kaliteli olur ilkinde 12 yumişim toplandı yine en az o civarda olur dedi mehmet bey hayırlısı inş
yarın belli olcak opum hangi gün :17: heycan dorukta inş bu sefer dondurulmuşumda olur
senin ilkinden kaç yumiş toplandı maşallah dondurulmuşun kalmış baya
inş bu tedavinden güzel sonuçlar alırsın tatlım :54:

olumlu düşün.kaliteli kaliteli olsun inşallah embriyoların.
benim 15 yumurtam toplanmıştı.10 u kaliteliydi ve 8 i döllendi.5. güne 4 tane gitti ve 3 tanesi donduruldu.1 tanesi tek diğerleri 2 si bir arada donduruldu.şimdi 2 bebişimde konacak inşallh sağlıklı çözünürseler.

olumlu düşün.kaliteli kaliteli olsun inşallah embriyoların.
benim 15 yumurtam toplanmıştı.10 u kaliteliydi ve 8 i döllendi.5. güne 4 tane gitti ve 3 tanesi donduruldu.1 tanesi tek diğerleri 2 si bir arada donduruldu.şimdi 2 bebişimde konacak inşallh sağlıklı çözünürseler.

İnş canım çok korkuyorum drum kaliteli bebek olursa hamile kalacağını düşünüyorum dedi
yumurtanda rahminde problem yok gayet iyi dedi injür uyguladı bide imsi olacak galiba bu sefer :17: bizimde sayı ve hareket azlığımız var inş herşey güzel olur
benimde 12 yumiş toplandı 8 i olgundu 6 sı döllendi 4.güne kadar güzel gidiyomuş sonra yavaşlamış gelişimleri
ama kötü değildi dedi nasip kısmet inş bu sefer güzel sonuç alırız bende 23ünde başladım tedaviye :16:
senin transfer ne zaman olacak

Son düzenleme:
aranıza yeni katıldım 2 aralıkta 2. tedavime lucrin ile başlayacağım inşallah.ilkinde 27 yumurtam toplandı bunlardan 8 tanesi döllendi 2 tanesi transver edildi sonuç negatif.6 tanesi donduruldu inşllah yoluma bunlarla devam edicem .sizden biraz farklıyım sanırım normal yolla kaldığım gebeliğimden 10 yaşında bir kızım var .yaşım 34 rabbim isteyen herkesin kucağını( tabi bizlerinde)sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah

Mrb hanımlar bende aranıza yeni katıldım.bizde erkek infertilitesi var ilk tüp denemesinde tutundu ama kalp atımı alınamadı ve 8.haftada kürtaj oldum 2.tüp hiç tutmadı ve şimdi dondurulmuşlara geçtik.3 tane dondurulmuş blastokist embriyom var,sanırım 2 transfer yapılacak.dondurulmuş deneyenler varmı aranızda bazı sorularım olacak.yada bilenler varsa yazarsanız sevinirim kızlar.adetimin ilk günü hormon testi ve ultrasonla bakıldı sonra ertesi günü trasfer denemesi yaptılar bana,idrara sıkışık gittim ve aynen transfer eder gibi bi prova yapıldı niye yapıyosunuz diye sordum dondurulmuşlarla denemede yapıyoruz dediler ama tatmin edici bir cvp olmadı size böyle bişey yapıldımı?niye yaptılar merak ediyorum.önceki denememde aynı merkezde olmuştu beni bilen bir dr.niye prova yapıyoki?

Mrb hanımlar bende aranıza yeni katıldım.bizde erkek infertilitesi var ilk tüp denemesinde tutundu ama kalp atımı alınamadı ve 8.haftada kürtaj oldum 2.tüp hiç tutmadı ve şimdi dondurulmuşlara geçtik.3 tane dondurulmuş blastokist embriyom var,sanırım 2 transfer yapılacak.dondurulmuş deneyenler varmı aranızda bazı sorularım olacak.yada bilenler varsa yazarsanız sevinirim kızlar.adetimin ilk günü hormon testi ve ultrasonla bakıldı sonra ertesi günü trasfer denemesi yaptılar bana,idrara sıkışık gittim ve aynen transfer eder gibi bi prova yapıldı niye yapıyosunuz diye sordum dondurulmuşlarla denemede yapıyoruz dediler ama tatmin edici bir cvp olmadı size böyle bişey yapıldımı?niye yaptılar merak ediyorum.önceki denememde aynı merkezde olmuştu beni bilen bir dr.niye prova yapıyoki?

Canım merhaba tedavin hayırlı olsun bana da onun gibi bişey yapıldı ama adetin 20. günü
adıda injür müş rahmi uyardık dedi drum embriyoyu daha çabuk kabuş ediyormuş ama sana yapılanı hiç duymadım :26:

Test sonucum belli oldu, yine negatif, bu 3. denememdi ve artık gücüm tükendi, Rabbim sizi güldürsün.

rabbim sabırlar versin inşallah...
PSİKOLOĞA bennde gittim ben 8 ve 10 ayda iki denemeyaptım düştüler şimdi merkez değiştidim bahçecide başlıcam 12 ayda adet bekliyorum cnm ya bende yumurta azlığı var bide bazen boş çıkıyo yumurtalarım :50::50: raporumu çıkardım ilaçlarımı yazdırmaya gidicem beklemdeyim cnm şimdi

allah yardımcın olsun bende kist var+yumurta rezervim az+eşimde morfoloji düşük..rabbim bize sabırlar versin...
Arkadaşlar çok üzgünüm :43:
transfer evresine bile varamadık
embriyonun gidişatı hiç güzel değilmiş
dolayısıyla transfer bile olmayacak

biz insanlar niye herşeyi acele ettirmeye çalışıyoruz? anlamıyorum
ve kendime kızıyorum...

ben hele bir yumurta ve spermimiz birleşsin
Allahın izniyle gerisi olur diyordum

ama şimdi birleştiklerinde
sağlıklı bir gelişim bile olmadığını görmüş oldum

demek ki daha önce yaşadığım
kimyasal gebelik de bu yüzden
olmuş olmalı...

üzülme canım ben hep şöyle dua ediyorum rabbim hamile kalamamaktan değilde hamile kaldıktan sonra düşürmekten koru beni derim hep..gerçekten o daha büyük bir acıdır..bence sabırla bir sonraki transfere hazırlan :54:
zıp zıp zıplasam gelirmi ki:1::52:
gelmiyor valla bende denedim :1:
merhaba arkadaşlar
.26 kasım adetimle birlikte tedavim başladı.bu 3.denemem ve inşallah son olsun.
yaşım 27
3. denemem
sorunumuz sperm sayısı +morfolojisi
beylikdüzü medicanada selman beyin hastasıyım
ilk denememde hamile kaldım fakat kalp atışları olmadığı için 8. hafta sonunda kürtaj oldum.
2. denememde tutunamadı(kürtaj sonrası 4. ayımda yapıldı.rahim kalınlaşma problemim oldu)
son kalan 2 adedet birlikte donmuş embriyolarımı alıcam inşallh.
rahim kalınlaşması iyi gidese tabi.:18::18::18:
canım allah yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider :54:
benimde 1000 TL falan tutacak

hatim yumişlerin büyüme durumuna göre değişiyo bide eczanenin indirimine göree :1:
ay hadi bakalım bugün belli olacak herşey :1::1:
aranıza yeni katıldım 2 aralıkta 2. tedavime lucrin ile başlayacağım inşallah.ilkinde 27 yumurtam toplandı bunlardan 8 tanesi döllendi 2 tanesi transver edildi sonuç negatif.6 tanesi donduruldu inşllah yoluma bunlarla devam edicem .sizden biraz farklıyım sanırım normal yolla kaldığım gebeliğimden 10 yaşında bir kızım var .yaşım 34 rabbim isteyen herkesin kucağını( tabi bizlerinde)sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah
allahım hepimizin göbişlerini doldursun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:1::1::1:

Sahra cım nasil gidiyor hayat?????

Buna da çok şükür cnm Sağol sen heyecandan biraz uyku istah yok ama ne yapalım sabirla bekleyecez bu sabah bmm de az akintim vardi bide yüzümü adet olacakmis gibi sivilce bastı :( ne bileyim Allah Kerim dir sende nasil gidiyor güzelim

Arkadaşlar çok üzgünüm :43:
transfer evresine bile varamadık
embriyonun gidişatı hiç güzel değilmiş
dolayısıyla transfer bile olmayacak

biz insanlar niye herşeyi acele ettirmeye çalışıyoruz? anlamıyorum
ve kendime kızıyorum...

ben hele bir yumurta ve spermimiz birleşsin
Allahın izniyle gerisi olur diyordum

ama şimdi birleştiklerinde
sağlıklı bir gelişim bile olmadığını görmüş oldum

demek ki daha önce yaşadığım
kimyasal gebelik de bu yüzden
olmuş olmalı...
Cnm Çok geçmiş olsun herseyden önce caniniz sağ olsun Allahim güç versin arkadaşım

Buna da çok şükür cnm Sağol sen heyecandan biraz uyku istah yok ama ne yapalım sabirla bekleyecez bu sabah bmm de az akintim vardi bide yüzümü adet olacakmis gibi sivilce bastı :( ne bileyim Allah Kerim dir sende nasil gidiyor güzelim

Canım bende bogaz agrisiyla uğraşıyorum. ..
bende dün akşam uyuyamadim pek.benim kahverengi lekelenme bugün olmadı. Bel agrim var ama.Yarın kaçta kan vereceksin

Kızlar!

hepinize o güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
Allah sizden razı olsun...

bekleyenlerden güzel haberler
duymak dileğiyle...

canıımm sende son durum nee :16: benim dün 11 13 15 mm di 13 14 tane saydı dr enaz 10 12 tane alırız dedi ya pazartesi ya salı toplanacak hayırlısı olsun hakkımızda güzel haberler veririz inş bu kaçıncı denemendi benim 2 :ssz:

Bende dün gittim en büyüğü 17 en güçüğü 13 tü yarın sabahtan tekrar gidicem pazartesi büyük ihtimalle opu olucak bide benim sadece tek yumurtalıkta yumoş gördüler diğer yumurtalığım görünmüyo bile ameliyat geçirmiştim 2 yumurtalığımdanda yumoşların olduğu taraftada 8 cm çik. kisti var onu boşaltacak doktor önce bakalım hayırlısı benim daha ilk denemem o yüzden baya bi heyecanlıyım inş rabbim kimsenin duasını boş çevirmesin tez zamanda :49::49: olalım bizde çok zor bi süreç çünkü iğne olmaktan karnım acıo artık

Canım merhaba tedavin hayırlı olsun bana da onun gibi bişey yapıldı ama adetin 20. günü
adıda injür müş rahmi uyardık dedi drum embriyoyu daha çabuk kabuş ediyormuş ama sana yapılanı hiç duymadım :26:

Saol canım.Bende injürü duymamıştım bak farklı farklı şeyler yapılıyo demekki.inş Allah isteyen herkese nasip etsin zor ve sabırlı br yoldan geçiyoruz

selamlar ben de bugün kontrole gittim. iğnelere nasıl cevap verdim diye baya endişeliydim
9, 10,11,11.5.. mm gibi 6 yumurta varmış. 5-6 tane de daha küçük var dedi. bugün 5. günüm puregon 300 doz alıyordum, bu akşamla birlikte 3 gun daha aynı dozla devam edeceğim, extra orgalutrana da başlıyoruz. pazartesi kontrol var yine, hemsire iyi gidiyo dedi umarım öyledir. çünkü sizin de öyle mi bilmiyorum ama benim baya bi şişkinliğim ve ağrım oluyo. şu iğne aşamasını bi atlatsaydık hayırlısıyla.

Back