bn gecen ay asılama oldum ilk kez cnm ama dün adet oldum tutmadı bnde tekrarlamak istemedim aşılamayı dr 2 hakkın dha var dedi aksam aradım ama bn yok istemiyorum tüpe baslayalım dedim oda sen bilirsin dedi :) cumartesi gidip görüşücem artk bu ay mı olur önümüzdeki ay mı bilmiyorum cnm tüp bebekle ilgili hiç bi bilgim yok tedavi süreciyle ilgili ):Merhaba canim.cok sevindim ayni doktora gitmemize.benim transferim oldu 7 kasim da oldu ama malesef olumsuz sonuclandi.adet oldum ve bekliyorum.2 tane dondurulmusum var.onlarla devam edicem.senin ilk denemen mi.basladin mi tedaviye.hayirli olur ins.
karar aldık cnm konuştuk eşimlede tüpe gecices sanırım 1 asılama dha denemiycem ...hayırlısı olsun inş hepimiz için hakkımızda gönlümüzdekini hayırlı kılsın Rabbim ..güleccim benim nacizane fikrimi sorarsan bence vakit kaybetmeden güvenilir güzel bi merkez bul hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe gir yoksa ilerde dahada başka sorunlar ortaya çıkabiliyo bitanem bence bekleme ama yinede son kararı vericek olan sizsiniz allah yardımcın olsun cnm
günaydın kızlarrrrr :))))
eklerim canım birazdan, hoşgeldin aramızaaa
günaydın kızlar
hayırlı cumalar, inşallah bu hayırlı günün hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin ...
canım Allah sabır versin.. her şerde bir hayır olduğunu unutma, inşallah rabbim tez vakitte yeniden hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin..
anladım canımozaman inşallah rabbim tez vakitte nasip etsin, hatta 2 tane versin
Allah razı olsun arkadaşımmm!!!
inş hep birbirimize böyle güzel gazlar verip, motive edecez...
canım derdimiz para olsun ya, öyle böyle geçiyo... bi de bence ne kadar kazanılıyorsa o kadar harcanıyo, o yüzden biraz sıkarız hallederiz diye düşünüyorum o konuyu takmamaya çalışıyorum. biz kendi düğümüzü kendimiz yaptık daha onun borçları bitmedi, ilk deneme için ablamdan aldık 5 buçuk, e ameliyat oldum malesef bilezik bozdurdum çünkü borç dağa dönmeye başlamıştı, ablam kızdı neden bozdurdun senden hemen borcunu ödemeni isteyen mi var diye ama insan çekiniyo yinede. hepsi zamanla olur, bilezik de evde... yeterli nazlı bebişlerimiz göbişlerimize gelsinnn
despinacım adet olmadım normalde olcaktı bugün, sırf doktora gidicem diye inadı tuttu gelmiyo offfffff :2:
amiiiiinnnnnnnnnn inş hepimize çifter çifter rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine hepimize nasip etsin böle olmayı
aminnn gülüm benim stres olmamamk lazımmış zatenallah razı olsun hayırlısıyla başladım ya geriside hayrlur inşallah
Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar
heh şöle sen üzüldükçe stres yaptıkça yumoşların büyümicek ozamanda bebişlerin annem bizi heralde istemiyo çok stres yapıyo sıkıntı yapıyo biz en iyisi bidahaki sefere gidelim deseler dahamı iyi olcak mücadelemiz ya hamile kalcaz ya kalcazbaşka altarnatifi yok haticim olay buudurrrrr
bende istiyom böyle olmakkksonra bi bundan bide bundan istiyom
aslında ben psikoloğa bile gittim tüp bebekten önceama benim asıl sorunum işyerim çok stresli.ama sabredicem ya.rabbim yardımcım olsun inşallah hamile kalırım doğururumda işten ayrılırım sen ne durumdasın iğneler falan ?
Çok geçmiş olsun Allahim şifa versin güç versin
Test sonucum belli oldu, yine negatif, bu 3. denememdi ve artık gücüm tükendi, Rabbim sizi güldürsün.
Test sonucum belli oldu, yine negatif, bu 3. denememdi ve artık gücüm tükendi, Rabbim sizi güldürsün.
Arkadaşlar çok üzgünüm
transfer evresine bile varamadık
embriyonun gidişatı hiç güzel değilmiş
dolayısıyla transfer bile olmayacak
biz insanlar niye herşeyi acele ettirmeye çalışıyoruz? anlamıyorum
ve kendime kızıyorum...
ben hele bir yumurta ve spermimiz birleşsin
Allahın izniyle gerisi olur diyordum
ama şimdi birleştiklerinde
sağlıklı bir gelişim bile olmadığını görmüş oldum
demek ki daha önce yaşadığım
kimyasal gebelik de bu yüzden
olmuş olmalı...
saol cicibebem sen nasılsın nasıl gidiyo ara ara girebiliyorum takip ediyorum iyisin dimi arkadaşm
sağol canım benim iyim pazartesi yumoşlar toplanacak heycanlıyım darısı başına arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?