2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ayy ben de seni merak ediyordum. Doktor sonrası bizi haberdar et canım, güzel haberlerini bekliyoruz. Benim randevum çarşamba akşam.

Canım ben 80 kiloyum, o hareketlilik bende de sürekli var. Karnımın içinde adeta inşaat yapıyorlar. Sürekli bir faaliyet. Normal olduğunu tahmin ediyorum. Ama yine de teessüf ettiğimi belirteyim, 43 kilo olunur mu yav minnoş seni!

Canım senin doktor randevun ne zaman?

dimi monica, 43 diye kilo mu var yaaaa

İnşallah canımmm ya bakalım akşam saati nasıl gelecek. Tahlil yaptırdığım gün kadar heyecanlıyım walla

Canım Solante Pregna SPF 50+ Hamilelere Özel bir güneş kremi var. Benim cildimde polikistik overdan dolayı sivilcelenme olunca doktor bunun acnes olanını önermişti. Ben çok memnunum. İnşallah bugün keseyi görürsem hemen hamileler için olanından alacağım. Ciltte kesinlikle yağlanma falan yapmıyor. Bir araştır istersen. Öpüyorummm

Slm arkadaşlar,

Uzun protokolüm bitti sayılır, yarın opu olacak hayırlısıyla. Heyecanlı bekleyişler başlıyor.
Dua edin taze anne adayları :) kaliteli yumişlerimiz olsun. Bizlere de nasip etsin allah

Canımmmm Allah yardımcın olsun bu hayırlı günde inşallah tümmmm dileklerin gerçek olsunnn

Nazancımm birkaç damla kan demiştin yanlış mı hatırlıyorum şimdi çoğaldı mı? Benim de lekelenmeler devam ediyor ama kan şeklinde değil bazen çook açık pembe olabiliyor bazen de koyu kahve Ben bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Keseyi görebilecek miyim ayyyyyyyyyyyyyyyy çooooooooooook heyecanlıyım.

Canımmmmmmm çoooooooooooooook mutlu oldummm. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi de nasip etsin. Darısı bizim gibi isteyen herkesin başına inşallahh!!! Seni de o minnacıkk kızlarını da koskocamannnn öpüyorummm

O zaman endişelenmeyeyim. Sırayı keseyi görme endişesi alabilir Kızz bu arada 43 kiloyum ama boyum da 1,57 yani bu boya bir de kilolu olsamm işe yuvarlanarak giderim walla

Sezercim,benimde cook acik pembe ile basladi..bikac damla degildi.ozellikle muayene gunu cok oldu.sonra igneye baslayinca azalmaya basladi.dun de allaha sukur olmadi hic,pembelik bile..
Benimde tedavideki kiloma gore bikac yuz gram dustum ama karnim sis.bu hamilelikten ziyade progestan hormonundan herhalde diyorum.sanki 3aylik gibi,icimede cekemiyorum sende keseni gorursun bu aksam,coooook heyecanli:))

57 şekerim...

ben de 43 ü 7-8 sene önce görmüştüm ve günde yarın kase çorba su ve sigarayla besleniyodum.... derdim neyse artık kendimle neyse kibu saçma dönem çok uzun sürmedi....50-52 süper ama üstü fazla benim için şekerim ya, vallahi yanlarda lob lob etlerim var...

Aynen katiliyorum,ben de universitede 43oldum.sonra uzuun yillar 47de yasadim.50-52super oluyorda,simdi benim gibi 61 civari aslinda hic iyi degil,yanlar,gobek filan cikiyor ben sigarayi birakinca, asilama ilaclari filan totalde 10kg yakin siskolamistim.bi turlu de veremedim.tedavi vs...neyse,bebek dogduktan sonra hedef 55filan olsun bari

Hi hi hiiii ben de fark ettim amayaa
sana ufaklık muamelesi yaparım sezercimmmm ona göre....

ayrıca benimde boy selvilerden değil ki, 158-160 anca... bence 158, ama fakülteye gidince ölçtüklerinde 160 çıkardılar nası yaptılarsa dolayısıyla ben de kilo alsam senden farkım kalmaz kiii..... bu arada bi kaç ay sonra işe yuvarlanarak gitme htimalin canlandı gözümde saadece göbekten de olsa

herkes böyle zayıfsın ya canımmmm ne var senin kilonda falan der bana, görümceme tatilden gelince tartılıp 2 kilo daha aldığımı ve 57 olduğumu söylediğim de yoookkkkk caaanımmmm nerene aldın gibi şeyler söylemişti. bi düğün vardı ben de bi pantolon üzerine de özellikle bel kısmı tam oturan yarasa kol benzeri bi tunik giydimmm.... geçen gün diyo ki inanmıyodum ya, o kıyafetinde fark ettim hakkaten de varmış sen de yanlar, çıkmış yaniii değiştirdiğim 3ü kıyafetti ama yaaaaa

herşeyim dar gelmeye başlayınca, boğazımı kısma yoluna gittim, kocamın 12 saat çalışması ve eve tok gelmesininde etkisiyle... akşam yemeklerini salata ve meyve olarak geçiştiriyorum.... yeniden 55 oldum ama yanlar sabit... hulolop mu çevirsem napsammmm

canımmmmm cilekcim çok sevindim topiğimizin şirin kızları dünyaya gelmiş ne güzel şükürler olsun Rabbime öp yerime fıstıkları. Rabbim bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah bu günleri görmek bizlere de nasip olsun hayırlısıyla

Aman zaten bende bunu anlamiyorum,israrla herkes aman neyin var gayet iyisin der aksamlari meyvayi kes ve eline su siseleri alip,once saga asagi dogru egil,sonra sola..yanlari eritiyor,hulahop da iyi ise yarar varsa.paspas soasini omuzuma koyup,saga sola donunce de bel inceliyor,tavsiye ederim:))

Simdi drumu aradim.dun hic leke olmadi,igne olmasam diye sordum..ama bugunde yaptir yarin gel dedi.insallah bebisin kalp atisini duyacagim..bu progestan igneden nefret ediyorum,simdiden lopez kalcasina benzemeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…