Selam kızlar,
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Birkaç gündür uğrayamadım buraya. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bende lekelenmeler devam ediyor ara ara. Biz de final zamanları olduğu için sınav kağıtlarını okuyup projeleri değerlendirmekle uğraşıyorum sabah akşam. Pazartesi akşam doktor randevum var. Lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen dua edin kese ya da keselerigöreyimm.
Öptümmmmm koskocaman hepinizi
Aminnn canımmm hepimizz inşallah. Canım sana bir şey soracağım. Karnımın içerisinde sürekli kıpırdanmalar var. Hatta sabahları o hareketlenmelerle uyanıyorum. Gaz ya da kabızlık gibi şikayetlerim de yok. Ben 43 kiloyum yani biraz zayıfım ondan dolayı mı rahimdeki hareketleri çok hissediyorum dersin? Yoksa bu bir sorun olduğu anlamına geliyor olabilir mi? Kızzzzz ne zormuş bu süreçleer
Bi sorun olduğu için değildir bence. Sonuçta karnında büyümeye çalışan bi tontik var belkide tontikler bilmiyorum. Bende de şişkinlik var ve arada kasıklarımda baskı hissediyorum. zayıflıktan hissediyorda olabiliriz bilmiyorum valla 😄😄😄 su keseyle kalp atışlarını bi duysaydık yarabbi. Merakla korku arası seyler hissediyorum yaa cok zor hakkaten. Ama endiselenmek yok hersey yolunda insallah 😘
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dimi monica, 43 diye kilo mu var yaaaaCanım ben 80 kiloyum, o hareketlilik bende de sürekli var.Karnımın içinde adeta inşaat yapıyorlar. Sürekli bir faaliyet. Normal olduğunu tahmin ediyorum. Ama yine de teessüf ettiğimi belirteyim, 43 kilo olunur mu yav minnoş seni!
dimi monica, 43 diye kilo mu var yaaaa
Bi sorun olduğu için değildir bence. Sonuçta karnında büyümeye çalışan bi tontik var belkide tontikler bilmiyorum. Bende de şişkinlik var ve arada kasıklarımda baskı hissediyorum. zayıflıktan hissediyorda olabiliriz bilmiyorum valla 😄😄😄 su keseyle kalp atışlarını bi duysaydık yarabbi. Merakla korku arası seyler hissediyorum yaa cok zor hakkaten. Ama endiselenmek yok hersey yolunda insallah 😘
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhaba,
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum mesajlarıma verdiğiniz cevaplar için. Bir sorum daha olacak sizlere. Güneş kremi kullanıyor musunuz? Dr larınız bu konuda bir şey söyledi mi? Gebelikte kullanılabilecek bir marka var mı? Beyaz tenli olduğum için alnım şimdiden başladı lekelenmeye havalar ısınınca. Bebişin de etkisiyle lekelenme artarmış. Ancak dr uma bu konuda bir şey sormadım henüz. Soran var mı içinizde? yada bu konuda bilgisi olan?
Slm arkadaşlar,
Uzun protokolüm bitti sayılır, yarın opu olacak hayırlısıyla. Heyecanlı bekleyişler başlıyor.
Dua edin taze anne adayları :) kaliteli yumişlerimiz olsun. Bizlere de nasip etsin allah
Canim merhaba, sana cevap veremedim ben,bikac gundur kanamam vardi,igne filan onunla ugrasiyorumgecen persembe keseyi gorduk,embriyoda 1mm filandi..kalp atisi icin kontrolu biraz erkene cekti dr kanamam var diye, sali gidecegim..
Gunes kremini sormadim ben ama kocaman bir sapka edinmeyi planliyorum..dedigin gibi gebelikte leke kalici oluyor,gunesle birlesince daha fena imis..ben normalde missha bb krem kullaniyorum,hem renk duzeltici hem de yuksek faktorlu uva,uvb koruyucu guvenli bir urun.ayriyetten sebamed kullaniyorum 45faktorlu..bioderma da onerebilirim marka olarak..temiz icerikli urun bakarim ben genelde,sana kolay gelsin,opuyorum
Merhaba güzel anne adayları anneler hanımlar tatlı kadınlar can arkadaşlar
Herkese hayırlı ramazanlar. .mübarek günlerde ettiğimiz duaların ibadetlerin kabul olması dileğiyle yazmaya başlıyorum
Topiğimizin ilk bebeklerinin dünyaya geldiğini müjdelemek isterim kızlar
Doğum yaptım çok şükür. .biraz erken doğum yaptım zamansız plansız oldu ama Allaha şükür herşey yolunda.Kızlarım geldi
Darısı hepinizin başına sağlıkla kavuşun evlatlarınıza.
Hamileleri de tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Simdilik hoşçakalın.uzun vakitte yine girip yazıcam. .
Canım ben 80 kiloyum, o hareketlilik bende de sürekli var.Karnımın içinde adeta inşaat yapıyorlar. Sürekli bir faaliyet. Normal olduğunu tahmin ediyorum. Ama yine de teessüf ettiğimi belirteyim, 43 kilo olunur mu yav minnoş seni!
Ayıp bişey kesinlikle
Ben şu 80 kilo halimle zayıfım diye geçinir oldum... 43 kiloyu gördüğümde herhalde ilkokuldaydım.
Yalnız senin de ondan pek bir farkın yok bildiğim kadarıyla, bi minik de sensin gözümden kaçmadı.
Nazancımm birkaç damla kan demiştin yanlış mı hatırlıyorum şimdi çoğaldı mı? Benim de lekelenmeler devam ediyor ama kan şeklinde değil bazen çook açık pembe olabiliyor bazen de koyu kahveBen bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Keseyi görebilecek miyim ayyyyyyyyyyyyyyyy çooooooooooook heyecanlıyım.
57 şekerim...Ayıp bişey kesinlikle
Ben şu 80 kilo halimle zayıfım diye geçinir oldum... 43 kiloyu gördüğümde herhalde ilkokuldaydım.
Yalnız senin de ondan pek bir farkın yok bildiğim kadarıyla, bi minik de sensin gözümden kaçmadı.
57 şekerim...
ben de 43 ü 7-8 sene önce görmüştüm ve günde yarın kase çorba su ve sigarayla besleniyodum.... derdim neyse artık kendimleneyse kibu saçma dönem çok uzun sürmedi....50-52 süper ama üstü fazla benim için şekerim ya, vallahi yanlarda lob lob etlerim var...
sana ufaklık muamelesi yaparım sezercimmmmHi hi hiiii ben de fark ettim amayaa
herkes böyle zayıfsın ya canımmmm ne var senin kilonda falan der bana, görümceme tatilden gelince tartılıp 2 kilo daha aldığımı ve 57 olduğumu söylediğim de yoookkkkk caaanımmmm nerene aldın gibi şeyler söylemişti. bi düğün vardı ben de bi pantolon üzerine de özellikle bel kısmı tam oturan yarasa kol benzeri bi tunik giydimmm.... geçen gün diyo ki inanmıyodum ya, o kıyafetinde fark ettim hakkaten de varmış sen de yanlar, çıkmış yaniiiAynen katiliyorum,ben de universitede 43oldum.sonra uzuun yillar 47de yasadim.50-52super oluyorda,simdi benim gibi 61 civari aslinda hic iyi degil,yanlar,gobek filan cikiyorben sigarayi birakinca, asilama ilaclari filan totalde 10kg yakin siskolamistim.bi turlu de veremedim.tedavi vs...neyse,bebek dogduktan sonra hedef 55filan olsun bari
Merhaba güzel anne adayları anneler hanımlar tatlı kadınlar can arkadaşlar
Herkese hayırlı ramazanlar. .mübarek günlerde ettiğimiz duaların ibadetlerin kabul olması dileğiyle yazmaya başlıyorum
Topiğimizin ilk bebeklerinin dünyaya geldiğini müjdelemek isterim kızlar
Doğum yaptım çok şükür. .biraz erken doğum yaptım zamansız plansız oldu ama Allaha şükür herşey yolunda.Kızlarım geldi
Darısı hepinizin başına sağlıkla kavuşun evlatlarınıza.
Hamileleri de tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Simdilik hoşçakalın.uzun vakitte yine girip yazıcam. .
herkes böyle zayıfsın ya canımmmm ne var senin kilonda falan der bana, görümceme tatilden gelince tartılıp 2 kilo daha aldığımı ve 57 olduğumu söylediğim de yoookkkkk caaanımmmm nerene aldın gibi şeyler söylemişti. bi düğün vardı ben de bi pantolon üzerine de özellikle bel kısmı tam oturan yarasa kol benzeri bi tunik giydimmm.... geçen gün diyo ki inanmıyodum ya, o kıyafetinde fark ettim hakkaten de varmış sen de yanlar, çıkmış yaniiideğiştirdiğim 3ü kıyafetti ama yaaaaa
herşeyim dar gelmeye başlayınca, boğazımı kısma yoluna gittim, kocamın 12 saat çalışması ve eve tok gelmesininde etkisiyle... akşam yemeklerini salata ve meyve olarak geçiştiriyorum.... yeniden 55 oldum ama yanlar sabit... hulolop mu çevirsem napsammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?