Kizlar bugun gene kanama oldu bende,dr igne verdi sabah aksaminsallah duzelir,dua edin olmaz mi
nasil guzel haberler varrr maslalah masallah nazar degmesin topigimizeenazann cok sevindim canimm gozumuz aydin yerim o minik embiryoyuu:) ben ultrason resimlerini karsilastiriyorumda ne kadar minikmis ilk basta ve ne kadar buyumuss vallahi mucizeee..kanamaya takilma canim oluyor arada cok normal...stres yapma...
amayacim hayirli ugurlu olsun yeni tedavin degisik bi tedavi gibi gorunuyor sonu bebisli olsun kucaklarimiz dolsun gayri:)
kiz hatii nerelerdesin sekerim 8+5 olmussun he ay masallah...kiz ben o kadar dindar biri degilimdir ben bile biliyom hamislere farz degil oruc tutamiyom diye uzulmeyin sakinAllah gunah yazmasin:))
kalinkacim cok sevindim bebisinin gelisimi iyiymis masallah..
diger taze hamislerimizde iyidir umarim..
benim randevum 4 saat sonra, her randevuda ister istemez acaba kalp atisi devam ediyormu diye stres yapiyoruminsallah hersey yolundadir..yazarimmm..operim hepinizii
ben de orucu bu yıl bırakcam gibi, ilk günlerini tutcam da temmuzun 11inde iğneye başlıycaz o gün ve sonrası muallak.... bu bantlar orucu bozmuyodur herhalde ????:26::26::26::26:
Hem sipam cok hareket ediyor hem Belimden kalcama bi agri giriyor oturamiyorum ayakta dolaniyorum gecene kadar
Kizlar bugun gene kanama oldu bende,dr igne verdi sabah aksaminsallah duzelir,dua edin olmaz mi
Selamlar arkadaslar
Pozitif sonuc alan arkadaslar sorum var size 😄 allah askina hic bisey yapmadan butun gun uzanmakmi lazim yaa kafayi yicem. Ev, ev olmaktan cikmak uzere😃 en azindan hafif hafif supursem, bulasiklarimi makinaya koysam dinlene dinlene nolur kiii 😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok şükür gittim herşey yolunda 11 haftalıkken 2 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi.hamdolsun herşey yolunda.su içmiyorum doktorada söyledim zorlama dedi :)
Selamlar arkadaslar
Pozitif sonuc alan arkadaslar sorum var size 😄 allah askina hic bisey yapmadan butun gun uzanmakmi lazim yaa kafayi yicem. Ev, ev olmaktan cikmak uzere😃 en azindan hafif hafif supursem, bulasiklarimi makinaya koysam dinlene dinlene nolur kiii 😄
aminnnnn canımz.kamildeki Kenan beyde oraya gitmiş kiminle tedavi oluyorsun? bide ücreti ne kadar? raporlu mu? ben de araştırma içerisindeyim ekime kadar merkeze karar vermem lazım :44:
Agir kaldirilmasi gerekenlerin disinda tum isimi dinlene dinlene kendim yapiyorum canim.dun canim hamurisi istedi kalktim bi guzel hamur actim. Surekli yatmak insani sıkıyor
Hiçbir şey olmaz.
Ağır kaldırma, kendini zorlayacak kadar yukarı uzanma ve ani hareketlerden kaçın yeter canım. Ben günlük hayatıma aynen devam ediyorum.
aminnnnn canımz.kamildeki Kenan beyde oraya gitmiş kiminle tedavi oluyorsun? bide ücreti ne kadar? raporlu mu? ben de araştırma içerisindeyim ekime kadar merkeze karar vermem lazım :44:
Selamlar arkadaslar
Günaydın Kizlar cumanis mübarek olsun ve aynı zamanda hayırlı ramazanlar Insallah seneye bu zamanlarda bebislerle gireriz ramazani ben artik kafayı yemek üzereyim biliyorum Allahım elbet dualarimizi kabul edecek ama yaşım ilerledikçe umitlrimde kiriliyo bu arada dogum gununm 37 old m korkuyorum hayaytan neler cikaracak karsima diye insallah bundan sonra hep guzel seyler cikarir hepimizrde sevgilr
RABBIM yar ve yardimcin olsun canim insaALLAH hersey duzelecek
Dualar seninle canim insallah gececek ��
Üzülme canım bişey olmayacak :)
Evet canim Kenan bey oraya gitigi icin bende oraya gittim zaten.biliyosun ilk denemeyi ben z.kamilde yaptirmistim.raporlu yaptirdim ben.raporsuz 4.500tl, raporlu 3.500tl..orda bi de prof.oya hn.var..
bitanem hayırdır ne kanaması var ya ?
Peki memnun musun?sürecini bi anlatır mısın? kaç yumurta toplandı dondurulmuş var mı felan? bende 2 deneme yaptım biliyosun olmadı.ilki taze 2.si donmuş ama ben merkezimin hatası olduğunu düşünüyorum.tüpler açık,histeroskopide sorun çıkmadı,embriyolar 5.gün 1.kaliteydi. sadece eşimde sperm sayı az ve ileri hareketli yok yerinde ve yavaş hareketli var. kafam çok karışık merkez konusunda tekrar yanılmak istemiyorum
İyi ki dogdun 4343,iyi ki dogdun iyi ki dogdun,iyi ki dogdun 4343
Canim yeni yasin bebeisini getirsin,allah saglik,mutluluk versinumidin filan kirilmasin,duymayim bi daha
Aman noolmus 37ye girdiysen,ustelik doldurdugun yas sayilir,yani 36olmussunben ne yapayim,penceren kendimi mi atayim yani,bende agustosta 39a gircem tuh nasil soyledim ben bunu
Sen simdi son tedavin icin neler yaptirabilecegini arastir,histeroskopi mi,imsi mi,ne bileyim ilac,takviye ...sonra baslarsin insallah da bebein gelecek.sen almanyada yaptiracaktin di mi?ben de temmuzda kismetse Erlangene gelecegim:)
şu an iğnem yok ya, sadece haftaya cumartesi bantlara başlıycaz, başka ilacım yok, yuttuğum falan. biosteron var onu da yatarken alıyrum zaten, sorun değil. yani 5 temmuza kadar hiç bi engelim yok, 5 temmuz da bantlar var, onlarda bozmaz... 11 temmuzda da iğneye başlıycaz... işte o iğneyi de -bu tedavi başlama iğnesi değil, tedavi öncesi yumurtalar kaliteli ve çok olsun diye bi iğne- iftardan sonra yaptırırsam, yine sorun olmaz.... bi sonraki reglimin 2. günü de tedaviye başlıycakmışız... yani regl olana kadar ki benim beklediğim tarih temmuzun 18 i; oruç tutabilirim... en azından denerim migren zorlarsa zaten tutmuyorum... geçen yıl 2 hafta tuttup sonrası yok, yapamadım çok başım ağırdı, ve saat 5ten sonra kustum bikaç kez... öyle olunca acile giip bi iğne vuruluyodum böylece zaten oruç da kalmıyodu, bende bıraktım... o yüzden ilk günler denemek istiyorum. deniycemcanım senin saati saatine ilaç kullanman lazım biliyorsun bence o yüzden bencede tutamazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?