Bugün dr a gittim. Bebişimi gördüm. Kıpır kıpır maşallah. Dr bile yerinde duramıyor ufaklık dedi. Veeee, Oğluş geliyor. Oğlanmış. Nedense hep kız diye düşünmüştüm, herkes de kız tahmininde bulunuyordu. Ama dr pipiyi gösterdi ve erkek dedi. Valla bir hoşum yani. Nasıl anlatsam ki. İlk düşündüğüm şey, ayyy, ben oğlanı nasıl yetiştireceğim sorusu oldu. Sanki kız yetiştirmede tecrübeliyim de, elimde yetişen kız yeğen ve kuzenlerim var, o yüzden öyle düşündüm sanırım. Annesine, babasına, vatanına ve milletine hayırlı bir evlat yetiştirebilirim inşallah. Tabi öncelikle sağlıkla bir doğsun da. Hep beraber büyütürüz değil mi kızlar?
Ha bir de hareketlerini hissetme olayını sorum, sen insanlara takılma en az 20 haftada hissedersin dedi. İçim kocamaaaan rahatladı.
Kızlar sizin şu kilo olayı çok güzelmiş Ben de katılayım en iyisi.
Dr yürüyüş ve yüzme serbest, ama yorulduğun anda bırakacaksın dedi. En iyisi yürüyüşe başayayım ben de.
Ayyyyy çoook güzel. Ergenlik dönemimde ufaktan karnımın çıktığını ve bunu nasıl dert ettiğimi hatırladım şimdiAllahım şimdi de şişsin diye dua ediyorum yani İnsanoğlu işte
valla göbeğimi görenler bişeymi var diyorlar hamileyim diyorum. aynen senin gibi göbeğim çıkarsa diye çok üzülürdüm. şimdi bir hoşuma gidiyor sorma
göbeğimi soranlar bu kesin ikiz 3 ayda bu kadar çıkmaz diyorlar ama tekkkk diyorum ısrarla
benim göbeğim cidden çok büyüdü
silgi kardesligi :) yarin randevularimiz iyi gecer insallahhh sen ben amayaaa yarin gidiyossss yasasin bebelerr:) hati nerelerde acaba sesi cikmaz olduuu
kalinkacim nasilsin bende seni ve bebisini merak ediyordum, iyi oldugunuza sevindim..aspirini biraktirdimi canim doktorun? ben hala kararsizin o yuzden 2-3 gunde bir basim agirinca iciyorum bi bebe aspirini:)
Hayirli olsun,sonuc pozitif anladigim kadariylaallah kucagina almayi nasip etsin
Bugün dr a gittim. Bebişimi gördüm. Kıpır kıpır maşallah. Dr bile yerinde duramıyor ufaklık dedi. Veeee, Oğluş geliyor. Oğlanmış. Nedense hep kız diye düşünmüştüm, herkes de kız tahmininde bulunuyordu. Ama dr pipiyi gösterdi ve erkek dedi. Valla bir hoşum yani. Nasıl anlatsam ki. İlk düşündüğüm şey, ayyy, ben oğlanı nasıl yetiştireceğim sorusu oldu. Sanki kız yetiştirmede tecrübeliyim de, elimde yetişen kız yeğen ve kuzenlerim var, o yüzden öyle düşündüm sanırım. Annesine, babasına, vatanına ve milletine hayırlı bir evlat yetiştirebilirim inşallah. Tabi öncelikle sağlıkla bir doğsun da. Hep beraber büyütürüz değil mi kızlar?
Ha bir de hareketlerini hissetme olayını sorum, sen insanlara takılma en az 20 haftada hissedersin dedi. İçim kocamaaaan rahatladı.
Kızlar sizin şu kilo olayı çok güzelmiş Ben de katılayım en iyisi.
Dr yürüyüş ve yüzme serbest, ama yorulduğun anda bırakacaksın dedi. En iyisi yürüyüşe başayayım ben de.
Bugun aksam ustu wc gittigimde bayagi kan geldi peceteye..yarin dr erken gidecegim.dr sakin ol dedi ama ben gene ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
canım nasılsın? savunman nasıl geçti, sonuçlandı mı?
nazaaan, alttaki takvimi okudun mu bügün? kurşun kalemin arkasındaki silgiye sığacak bebeğimizin minik kalbi dakikada 65 atıyormuş! Ay yerim ama ben onları!
günaydın kızlarr
ayyy ne güzel hamişlerimiz çoğalmış maşallah
kızlar hepinizi tebrik ederim RABBİM diğer arkadaşlarımızada nasip eder inşallah en kısa zamanda onlarında güzel haberlerini alırız
ben hiç gelemiyorum buralaraişler yoğun 1 ay sonra doğum iznine çıkıcam işleri devrediyorum
akşamlarıda yemek bulaşık derken 10 da yatıyorum
bizi sorucak olursanız teyzeleri ellerinizden öper oğluşum iyiyz çok şükür
3 kilo falan aldım bugüne kadarhamilelik şekerim çıktığı için herşeyi yiyip içemiyorum ama bebeğimin kilosu çok şükür haftası ile uyumlu gidiyo yarında kontrolümüz var 20 gündür görmüyorum kuzuşumu
hepinizi çok öpüyoruz gelemesemde kalbim sizlerleee
Ayyyy maasallah canim ya cok sevindim demek bi pasa daha geliyo benim kuzuma arkadas Allah bagislasin inan bikac hafta sonra hissetmeye baslayacwksin pirpirlarini benimki nasil tekmeler atiyo simdi zaten hissetmeye bi basliyosun bikac hafta icinde belirgin artislar oluyo ilk zamanlar gunde bikac dfw sadece siddetli hareketlerini hissediyosun zaman zaman hissetmiyosun panige kapiliyosun ama sonralardan tum gun boyunca ben burdayim demeye basliyo sen yinede kendini yormamaya calis ben son bi ayi cok hareketli gecirdim cok gezdim tozdum perinatolog bundan sonrasini saha sukunetle istirahat halinde gecir egzersiz yapiyosan birak dedi plasentadaki kanama alani yuzunden sanirim yani dikkatli olmak daha dogru bundan sonra...
Bitti canımmmmm2 gündür onun koşuşturması ile uğraşıyordum. Dr. oldum walla hala inanamıyorum. Ayyyyy bir de bebişimi görsem sağlıkla daha ne isterim ki bu dünyada
Oyyy seni de yirim o dakikada 65 atan miniği de yirimmmmmm bennnnSen doktora gittin mi hayatımm? Pıt pıtları videoya çektin mi? Whatsapptan gönder bana çoooooooooooooooooooooook heyecanlı!!!!
Canımmm ben de seni merak ediyordum. O kanama neden olurmuş, perinatolog bir şey dedi mi? Bir de istirahatle geçir derken ne kadar hareket etmene izin veriyorlar? Yani yemek falan yapabiliyor musun? Yardımcın var mı? Ayy ne çook soru sordum.Şimdi benim annem geldi ya çoook rahatladım. Sen de çağır istersen birilerini. Ohhhhhhhhh ayaklarını uzatıp yalnızca paşanın hareketlerini dinlersin. Kıyamammmm ben onaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?