2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Rabbim nazardan saklasın canımmm.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhhhhhhhhhh

Ayyyyy çoook güzel. Ergenlik dönemimde ufaktan karnımın çıktığını ve bunu nasıl dert ettiğimi hatırladım şimdi Allahım şimdi de şişsin diye dua ediyorum yani İnsanoğlu işte

valla göbeğimi görenler bişeymi var diyorlar hamileyim diyorum. aynen senin gibi göbeğim çıkarsa diye çok üzülürdüm. şimdi bir hoşuma gidiyor sorma

göbeğimi soranlar bu kesin ikiz 3 ayda bu kadar çıkmaz diyorlar ama tekkkk diyorum ısrarla

benim göbeğim cidden çok büyüdü

Seninki genc irisi olacak desene

silgi kardesligi :) yarin randevularimiz iyi gecer insallahhh sen ben amayaaa yarin gidiyossss yasasin bebelerr:) hati nerelerde acaba sesi cikmaz olduuu

Yarin muayne zirvesi varBildigim kadariyla hatinin de kontrolu var:)
Ya dun bende cok cok hafif bi pembe akinti olmustu,bugun biraz dinlendim..ama aksam ustu bayagi kanli akinti geldi.hemen dr aradim sakin ol ama yarin randevuyu bosver erken gel dedi:18::18: stresliyim.umarim bisii olmaz.bu kadar alistiktan sonra

kalinkacim nasilsin bende seni ve bebisini merak ediyordum, iyi oldugunuza sevindim..aspirini biraktirdimi canim doktorun? ben hala kararsizin o yuzden 2-3 gunde bir basim agirinca iciyorum bi bebe aspirini:)

Cok sukur canim benim iyiyiz oglusum güzel güzel tekmeliyo perinatolog gittim biliyosun bazi testler istemisti testler guzel cikti igneyi biraktirdi bebe aspirinine 32.haftaya kadar devam et dedi balik yaginida biraktim sadece vitamin kan ilaci ve aspirin kullaniyorum haftaya radyolog a kontrolum var insallah hersey yolunda gider ve bebisimizin gelisimi etkilenmez... perinatolog korkulacak bi durum yok dedi ama ben ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum

Bugun aksam ustu wc gittigimde bayagi kan geldi peceteye..yarin dr erken gidecegim.dr sakin ol dedi ama ben gene ayni seyleri yasamaktan korkuyorum

Canımmmm çoooook tatlı. Tosun gibi bir oğlan geliyor yani. Allahım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Süpperrrr

Bugun aksam ustu wc gittigimde bayagi kan geldi peceteye..yarin dr erken gidecegim.dr sakin ol dedi ama ben gene ayni seyleri yasamaktan korkuyorum

Nazancımmmm hadi hayırlı haberlerini bekliyorum. İnşallah bir şey olmaz. Yoruldun mu acaba? Belki doktorun progestanın dozunu arttırır. Noolur stres yapma. Bende de bazen açık pembe, bazen kahverengi akıntılar oluyor hala. Annem de geldi. Hiiç iş falan yapmıyorum ama bakalım. Pazartesi de ben gideceğim doktora. Rabbim korktuğumuzla karşılaştırmasın bizi inşallah!!!!

nazaaan, alttaki takvimi okudun mu bügün? kurşun kalemin arkasındaki silgiye sığacak bebeğimizin minik kalbi dakikada 65 atıyormuş! Ay yerim ama ben onları!

Oyyy seni de yirim o dakikada 65 atan miniği de yirimmmmmm bennnn Sen doktora gittin mi hayatımm? Pıt pıtları videoya çektin mi? Whatsapptan gönder bana çoooooooooooooooooooooook heyecanlı!!!!

Canımmm süperrrrrrrrrrr mutlu sona ne kadar kalmış ki Allahımmm sağlıklı, tosun gibi oğlunu kucağına almayı nasip etsin inşallahhh. Çook yormamaya çalış kendini lütfen. Kocamannnn öpüyorumm ikinizi de

Canımmm ben de seni merak ediyordum. O kanama neden olurmuş, perinatolog bir şey dedi mi? Bir de istirahatle geçir derken ne kadar hareket etmene izin veriyorlar? Yani yemek falan yapabiliyor musun? Yardımcın var mı? Ayy ne çook soru sordum. Şimdi benim annem geldi ya çoook rahatladım. Sen de çağır istersen birilerini. Ohhhhhhhhh ayaklarını uzatıp yalnızca paşanın hareketlerini dinlersin. Kıyamammmm ben onaaaaaaaaaaaaaaa

Bitti canımmmmm 2 gündür onun koşuşturması ile uğraşıyordum. Dr. oldum walla hala inanamıyorum. Ayyyyy bir de bebişimi görsem sağlıkla daha ne isterim ki bu dünyada

Oyyy seni de yirim o dakikada 65 atan miniği de yirimmmmmm bennnn Sen doktora gittin mi hayatımm? Pıt pıtları videoya çektin mi? Whatsapptan gönder bana çoooooooooooooooooooooook heyecanlı!!!!

Canım süpersin, çok tebrik ederim
İnşallah bebişini de göreceksin, hem doktor hem anne olacaksın
Benim randevum 2 temmuz çarşamba, daha çok var sabrediyoruz. Pıt pıtları videoya çekmek iyi fikirmiş yapayım bunu :)
Çok öpüyorum, kendine iyi bak.

günaydın kızzzlaaaaarrrr

işe gitmedim çünkü bugün kontrole gidiyorum ve muhtemelen ben de artık start veriyorummmmmm dualarınıza talibim....

nazancım stres yapma ve doktordan geldiğin gibi yaz olur mu? merak ediyorummm..

alfabe, tatlım sağlıkla doğsun oğluşun, sağlıkla büyüt inşallahhh....

sevgiaşk seni buralarda görmek güzel, çok da az kalmış vuslataaaaa

kalinkammmm canım benim çok çok çok sevindim bi sorun olmamasına, inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

söylemesi kolay diyebilirsiniz ama içinizdeki korkuları biraz da olsa bastırmaya çalışın kızlar, aman diyim stres olmayın, stres olacak olaylardan ve insanlardan bi müddet uzak olmaya çalışın....

hepinizi sımsıkı kucaklıyoruuummmm.... geç kalmadan çıkmalıyımmmmmm

Bugün herkes doktora gidiyor... Hepinizden güzel haberler almak için dua ediyorum. Mutlu, hayırlı haberlerle gelin inşallah.
Nazanım beni hemen haberdar et, çok meraktayım. Lütfen her şey yolunda olsun!

Bende beklemedeyim.guzel haberlerle geliiinn 😘

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada dun tekrar test yaptırdım sonucum 331 den 511 e yukselmis. Saglikli bir yukselismi normal mi acaba. Test iki gun arayla yapildi 😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne demek bebegim sen sor ben cevap vereyim kanamanin neden oldugu bilinmiyo ama hem kendi doktorum hem perinatolog hem aspirin hem igne kullananlarda karsilasabiliyoruz dediler yani kan cok sulandigi icin kanamayi tetikleybiliyomus... ama kanama devam etmiyo zatn o eskiden olmus bitmis tamam krarlama riskine karsi bazi test sonuclarina bakarak igneyi kestik zaten benim igne kullanmamin da geregi yoktu pihtilasmam yok cunku.oyle bisey yapma yat demedi tabi agir islerden kendini yormaktan kacin egzersiz yapma sitresten uzak dur dedi.yani evde kendi rutin islerimi yapiyorum yemegimi falan genel temizligimi tazen kaynanam yapmisti oyle agir yorucu bisey yapmiyorum saadece bi de pek gezmiycem artik... benim kaynanam alt katta oyle yapamayacagim bisey oldugunda o yardimci oluyk sagolsun... haftaya radyolog a gidecegim kont var bakalim nasil gececk... bu damardaki sorunda 24.26.haftalardan sonra duzelebiliyomus bide o duzelirse oohhhh mis deymeyin keyfime ozaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…