• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bilmiyorumki monica esime öyle söylemiş doktor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Genelde doktorlar 10-15 gün sonraya randevu veriyorlar. Seninki çağırdıysa gidip kafandakileri sorman ve rahatlaman açısından iyi olur tabii. Ama keseyi göremeyince korkmak meraklanmak yok tamam mı? O daha çok minik annesi. :16:

Genelde doktorlar 10-15 gün sonraya randevu veriyorlar. Seninki çağırdıysa gidip kafandakileri sorman ve rahatlaman açısından iyi olur tabii. Ama keseyi göremeyince korkmak meraklanmak yok tamam mı? O daha çok minik annesi. :16:

Valla iyiki soyledin ben kese icin cagirdi heralde diye dusunmustum. Artik gidince anlayacagim. Cok sagol monica 😘

yeterki o zaman gelsin canım arkadaşım. canımla birlikte yardıma hazırım.:54::54::54::54:
:29::29::29::29::29::54::54::54::54::54::54:
Nesecim,nerelerdesin yaa,unuttun sandim bizi:19: iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim:16::16:Saka maka hamileyim bende:1:
Allah sana da en yakin zamanda versin canim,tedaviye gerek kalmadan..daha sik gel buralara,neler yapiyorsun,iyi misin!
kisss ben burayi unutabilirmiyim girmesem bile hep aklim sizlerde masallah cnm :nazar:cok sevindim okuyunca kendim kalsam ancak bukadar sevinebilirim inss allah banada (bizlerede)en kisa zamanda nasip etsin cnm kuzum yaz gelince bizim gezmeler cogaliyor yazliga gidiyoruz geliyoruz cok sık giremesemde bu aralar sizler hep duamda ve aklimdasiniz ya ben sizleri cook seviyorum hepiniz kiz kardesi oldunuz bana ekim kasim gibi inss sifirdan tedaviye baslicaz cnm o zamana kadar inss verebilirsem kilo vermeye calisacam yazi gecirecez artik bi sekilde artik hakkimizda hayirlisi cnm :54::54:

İyi geceler alingan gebisler:1: ve gebis olup alinmak icin can atanlaaaarrrr :16: :16:

Teyzesi isirir onu totisinden :1: kiz ben gidenlere dedim gitmeyenler alindi iyi miiiii :1:

Aminnn tatlim evet 26 sinda gidip bi yatiyim su catala diyorummm kac zamandir cikmadim bi eksiklik hissettim:1: saka biyana bu defa ne heyecanim ne korkum var, bugun bebek34 ile konustum ona da dedim fazla bi sukunet coktu icime... Veeee benim de tum dualarim bu yonde gebe kalmayan kalmasin insallahhhhh :16::16::16:
aman canim sen dikkat et kendine... Dedigim gibi aslinda sizlerin burda olmasi benim hosuma gitmekte veee ilk gebelerimizden pek ses cikmiyo ya ben onu dediydimmmmm :))))

sonuna kadar haklisin bende seninle birlikte kiziyorum tatlimmm:47:

Eeeeevvvveeeeeettttttt:46::46::46::46::46:
cnm benim rahat olman bence daha iyi inss bu tedavide olacak kizlarda ayagini surumusken sirada sen varsin inss cnm guzel haberlerini bekliyorum ben persembeye inss

Neşecim canım çok teşekkür ederiz, bugünlerde çok şükür art arda müjdeli haberler aldık. Ayağımızı sürttük, peşimizden gelmenizi bekliyoruz hayırlısıyla canım :49::49::49::49::49::49::49::16::16::16::16::16::16:
bolbol sürtun cnm inss bu sene hepimiz hams kalalim ve hayirlisiyla devam etsin cnm:16::16::16:

:29::29::29::29::29::54::54::54::54::54::54:
kisss ben burayi unutabilirmiyim girmesem bile hep aklim sizlerde masallah cnm :nazar:cok sevindim okuyunca kendim kalsam ancak bukadar sevinebilirim inss allah banada (bizlerede)en kisa zamanda nasip etsin cnm kuzum yaz gelince bizim gezmeler cogaliyor yazliga gidiyoruz geliyoruz cok sık giremesemde bu aralar sizler hep duamda ve aklimdasiniz ya ben sizleri cook seviyorum hepiniz kiz kardesi oldunuz bana ekim kasim gibi inss sifirdan tedaviye baslicaz cnm o zamana kadar inss verebilirsem kilo vermeye calisacam yazi gecirecez artik bi sekilde artik hakkimizda hayirlisi cnm :54::54:

Eger mazeret gezme tozma olmasaydi affetmezdim:1::1: guzel guzel tatil yap canim ne guzel..bu arada kilo verirsen cok iyi olur..2-3kilo bile fayda eder sonrasi icin..yazin buyuk ihtimal kimse buralara ugramayacak. O zaman eylul gibi gene bu topicte bulusuruz:16::16: insallah tedaviye gerek kalmadan bebegin gelir bu tatil rahatliginda,dua ediyorum optum:16::16:

yaaa süper bir haber daha:) tebrik ederim arkadaşım,bu topiğimiz çoookkk uğurlu hamile olmayan kalmayacak inşallah:) artık hamilelik ile ilgili paylaşımlar yaparız sonrada bebişlerimiz ile ilgili inşallah.çok mutlu oluyorum burdaki güzel haberlere.inşallah hepimiz sağ salim alırız bebişleri kuçağımıza:nazar::nazar:

yaaa süper bir haber daha:) tebrik ederim arkadaşım,bu topiğimiz çoookkk uğurlu hamile olmayan kalmayacak inşallah:) artık hamilelik ile ilgili paylaşımlar yaparız sonrada bebişlerimiz ile ilgili inşallah.çok mutlu oluyorum burdaki güzel haberlere.inşallah hepimiz sağ salim alırız bebişleri kuçağımıza:nazar::nazar:

Bana soyledin dimi banaaaaa 😄😄😄😄 tesekkur ederiiiimmm

Eger mazeret gezme tozma olmasaydi affetmezdim:1::1: guzel guzel tatil yap canim ne guzel..bu arada kilo verirsen cok iyi olur..2-3kilo bile fayda eder sonrasi icin..yazin buyuk ihtimal kimse buralara ugramayacak. O zaman eylul gibi gene bu topicte bulusuruz:16::16: insallah tedaviye gerek kalmadan bebegin gelir bu tatil rahatliginda,dua ediyorum optum:16::16:
inss veririm cnm kiss ben eylule kadar yazmadan durabilirmiyim sadece kisa kadar eskisi kadar belki sık yazamam ama mutlaka ugrarim buralara topigi boş birakmamak lazim:9::9::9:

Kizlar masallah size hayirli olsun.rabbim kalp atislarinida duymayi nasip etsin.sonrada kucaklariniza almayi.darisi bizim basimiza.

Canım, seni görmek ne güzel! Çok teşekkür ederim sevincimizi paylaştığın için. :16::16:

Canım ne demek paylaşmak, ilk olumsuzlukta sizlerle birlikte hepimiz çok üzülmüştük ve baharda üçünüzden de büyük bir inançla bekliyordum güzel haberi. Hadi bakalım, sırada diğer arkadaşlar var, amayaa, sen de uzatma artık. Çabuk atıl kervana. :)

Bugün dr a gittim. Bebişimi gördüm. Kıpır kıpır maşallah. Dr bile yerinde duramıyor ufaklık dedi. Veeee, Oğluş geliyor. Oğlanmış. Nedense hep kız diye düşünmüştüm, herkes de kız tahmininde bulunuyordu. Ama dr pipiyi gösterdi ve erkek dedi. Valla bir hoşum yani. Nasıl anlatsam ki. İlk düşündüğüm şey, ayyy, ben oğlanı nasıl yetiştireceğim sorusu oldu. Sanki kız yetiştirmede tecrübeliyim de, elimde yetişen kız yeğen ve kuzenlerim var, o yüzden öyle düşündüm sanırım. Annesine, babasına, vatanına ve milletine hayırlı bir evlat yetiştirebilirim inşallah. Tabi öncelikle sağlıkla bir doğsun da. Hep beraber büyütürüz değil mi kızlar?
Ha bir de hareketlerini hissetme olayını sorum, sen insanlara takılma en az 20 haftada hissedersin dedi. İçim kocamaaaan rahatladı.
Kızlar sizin şu kilo olayı çok güzelmiş Ben de katılayım en iyisi.
Dr yürüyüş ve yüzme serbest, ama yorulduğun anda bırakacaksın dedi. En iyisi yürüyüşe başayayım ben de.

Bugün dr a gittim. Bebişimi gördüm. Kıpır kıpır maşallah. Dr bile yerinde duramıyor ufaklık dedi. Veeee, Oğluş geliyor. Oğlanmış. Nedense hep kız diye düşünmüştüm, herkes de kız tahmininde bulunuyordu. Ama dr pipiyi gösterdi ve erkek dedi. Valla bir hoşum yani. Nasıl anlatsam ki. İlk düşündüğüm şey, ayyy, ben oğlanı nasıl yetiştireceğim sorusu oldu. Sanki kız yetiştirmede tecrübeliyim de, elimde yetişen kız yeğen ve kuzenlerim var, o yüzden öyle düşündüm sanırım. Annesine, babasına, vatanına ve milletine hayırlı bir evlat yetiştirebilirim inşallah. Tabi öncelikle sağlıkla bir doğsun da. Hep beraber büyütürüz değil mi kızlar?
Ha bir de hareketlerini hissetme olayını sorum, sen insanlara takılma en az 20 haftada hissedersin dedi. İçim kocamaaaan rahatladı.
Dr yürüyüş ve yüzme serbest, ama yorulduğun anda bırakacaksın dedi. En iyisi yürüyüşe başayayım ben de.
Hamileliginin saglikla gitmesine cok sevindim,ustelik pipisli bebek geliyor ha? Masallah canim:nazar: saglikla dogsun ve yasasin da,buyur nasilsa..senin gibi iyi yurekli bir oglan buyutursun sonrasinda kizlardan duayi alirsin:1: vicdanli,nazik ve surust olsun bizim olsun:16:
Seninde saka maka bayagii buyumus bebe:) hareket iyidir sen basla..dogumu kolaylastiriyor diyorlar...optum cok:16::16:

Ayyyyy cnm masallah hersy yolunda olmasina ayrica sevindim demek oglus geliyor allah hayirlisiyla saglicakla kucagina almayida nasip etsin cnm .

Ayyyyy cnm masallah hersy yolunda olmasina ayrica sevindim demek oglus geliyor allah hayirlisiyla saglicakla kucagina almayida nasip etsin cnm .
Canım sağolasın, hepimize nasip etsin inşallah. Şimdilik yolunda herşey ama benim yaş 38, ayrıca tüp bebek de olunca dr um ayrıntılı ultrason tavsiye etti. Amniyosentez yaptırıp yaptırmayacağına karar vereceksin, bu yüzden gerekli dedi. Denizli'de perinatolog da yokmuş Dolayısıyla İzmir'de yaptırabilirsiniz dedi. Bakalım artık, öncelikle 2 hafta içinde Ege Üni'den randevu alabilirsem orada yaptıracağım. Alamazsam İzmir'de özelleri deneyeceğim.Kent yapıyormuş orada. Başka neresi var bilmiyorum. Önce Üniversiteyi deneyeyim de. İnşallah onda da er şey normal çıkar da amniyosenteze gerek duyulmaz. Bugün 4 lü test için kanımı da verdim. Sonucu haftaya alacağım.
Hepinize sevgiler gönderiyorum.

Dr yürüyüş ve yüzme serbest, ama yorulduğun anda bırakacaksın dedi. En iyisi yürüyüşe başayayım ben de.cnm banda hep senin erkek dediler 17 ci haftamdada doktor erkek dedi pipide gösterdi ama detaylıya girdimki meğesem ikiside kız 22 ci haftamda ve kız :)

Canım sağolasın, hepimize nasip etsin inşallah. Şimdilik yolunda herşey ama benim yaş 38, ayrıca tüp bebek de olunca dr um ayrıntılı ultrason tavsiye etti. Amniyosentez yaptırıp yaptırmayacağına karar vereceksin, bu yüzden gerekli dedi. Denizli'de perinatolog da yokmuş Dolayısıyla İzmir'de yaptırabilirsiniz dedi. Bakalım artık, öncelikle 2 hafta içinde Ege Üni'den randevu alabilirsem orada yaptıracağım. Alamazsam İzmir'de özelleri deneyeceğim.Kent yapıyormuş orada. Başka neresi var bilmiyorum. Önce Üniversiteyi deneyeyim de. İnşallah onda da er şey normal çıkar da amniyosenteze gerek duyulmaz. Bugün 4 lü test için kanımı da verdim. Sonucu haftaya alacağım.
Hepinize sevgiler gönderiyorum.

İnsss cnm butun yaptiracagin testler tertemiz ciksin hem yasindada ne varmis sen gönlunu ferah tut inss hersey yolunda cnm ben inaniyorum aminiyosentese hic gerek olmuyacak drlar biraz saglamci sadece inss guzel gunler seni bekliyor cnm :16::16::16::16:

cnm benim senin suan coook guzel mazeretin var sen simdi hamisligin tadini cikar inan bu gunler cok ozel inss dogumdan sonra kilolar kendiliginden gider zaten sen hic dusunme
Evet cnm yaa hatinin tedavisi benimde aklimda zaten bende baskentte yine yaptiracam zamani geldimi soracam onada sagol askim ilgin icin ozaman olsun hepinizin basini siserecem sorularimla sifidan olacak ozaman inss hakkimizda hayirlisi olur cnm

:54::54::54::54::16::16::16::16::16::16:
amin cnm insss sende bolbol yat dinlen cnm ayaginin altina yastik koy bide sen pregesteronu igne olarak mi kullaniyorsun cnm bide su 5 gunde bir yapilan pureletton depot ismini yanlis yazmis olabilirim bu igneden vurdursan dr sorup cnm inss bu gunleri atlatip guzel hamisliginin tadinida cikaracaksin cnm

Progestan diye bir ilaç alıyorum canım. Günde 3 defa 2şer tane. Dediğiin iğneyi doktora bir sorayım. Çook teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah hepimiz görürüz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri :16::16:

lekelenmeler cok normal canim tabiki cok siddetli bi kirmizi akinti seklinde olmadikca..bendede olmusto 2-3 kere acik kahve cok hafifi pembe falan..meraklanmaaaaaa:8::8:

Tamam canım siz normal olduğunu söyledikten sonra çok daha rahatım. Yalnızca dinlenip, stres yapmıyorum. Annem de geldi ya rahatım yani ohhhhhhhhhh :16::16::16:

aaaa sen de o günlere geleceksin nasılda geçiyor günler su gibi akıyor valla. benim bu ay karnım çıktı valla millet ikizmi diye soruyor. karın çıkması için daha erken diyorlar kıyafetlerine sığamıyorum göbişli bişey oldum ben yaaaa:49:

dün geçici bir hamile pantalonu aldım. Bugünde giyindim. napim sıkmaması lazımmış 38-40 beden oldum artık. darısı başına

Ayyyyy çoook güzel. Ergenlik dönemimde ufaktan karnımın çıktığını ve bunu nasıl dert ettiğimi hatırladım şimdi :17::17: Allahım şimdi de şişsin diye dua ediyorum yani :1::1: İnsanoğlu işte :1:

Progestan diye bir ilaç alıyorum canım. Günde 3 defa 2şer tane. Dediğiin iğneyi doktora bir sorayım. Çook teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah hepimiz görürüz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri :16::16:
Amin cnm insss

İnss olacak o gunlerde cnm mutlaka sor cnm o igne etkili bazi drlar onlem amacli vurduruyorlar 5 gunde bir vurulunuyor bu igne cnm

Back